Homepagina » Het Complot » ‘In 2054 bestaan er geen conflicten meer’ (video)
In 2054 bestaan er geen conflicten meer

‘In 2054 bestaan er geen conflicten meer’ (video)

Na de Italiaanse parlementsverkiezingen eind februari kreeg de populistische partij Beweging 5 Sterren (M5S) een kwart van de stemmen. De beweging mag dus veel parlementariërs naar Rome sturen.

De Italiaanse media hebben enkele van de nieuwe Italiaanse parlementariërs van M5S in de schijnwerpers gezet.

De grillini, zoals de aanhangers van M5S-oprichter Beppe Grillo worden genoemd, spreken weinig met journalisten. Ze communiceren vooral via internet met hun achterban.

Alle parlementariërs van M5S verzamelden zich onlangs in een hotel in Rome om zichzelf voor te stellen. De pers was niet welkom, maar de bijeenkomst werd wel live op het blog van Grillo gestreamd.

De 26-jarige Paolo Bernini, één van de nieuwe Italiaanse parlementariërs, zei dat de Verenigde Staten zijn begonnen bij de burgers microchips onder de huid te implanteren om hen te controleren. Bernini zei dat zijn leven is veranderd nadat hij de documentaire Zeitgeist had gezien. “Door de opkomst van het internet worden veel mensen wakker en komt de waarheid aan het licht,” voegde hij toe.

De pasgekozen fractievoorzitter van de M5S, Roberta Lombardi (foto), kwam eerder deze week nog in opspraak toen zij goede kanten aan het fascisme ontdekte. Na de nodige publieke verontwaardiging trok zij haar uitlatingen een dag later weer in.

Medeoprichter van M5S Gianroberto Casaleggio maakte onderstaande video waarin wordt gesproken over een nieuwe wereldorde genaamd Gaia. Tegen 14 augustus 2054 is er een einde gekomen aan alle conflicten en gelden voor iedereen dezelfde wetten, aldus Casaleggio. In de video wordt gesteld dat geheime genootschappen en religies, die nu over de wereld heersen, gaan verdwijnen.

Bron: Corriere.it Foto: Ansa

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

58 reacties

 1. Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.

  0 likes
 2. [quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]

  Ik wil niet veel zeggen, maar met de nanotechnologie van tegenwoordig wil je niet weten wat er allemaal in de inentingen e.d. zitten. Er is een tijd een documentaire (dacht ik) geweest over dat er met behulp van nanotech via de inentingen bij kinderen chips zouden worden ingespoten.

  Ik bedoel maar.

  0 likes
 3. Ik sluit niet uit dat die microchips al in dienst zijn en veel mensen onder hen huid die al geimplanteerd ,het NWO is onvermijdelijk maar in dit artikle is niet aangegeven wie de baas van het NWO zou zijn en zullen zij achter de schermen blijven regeren of zij zichzelf bekend maken dat zij de ware heersers van het wereld.

  0 likes
 4. Een wereld zonder ruzie ?

  …. zullen beginnen met het opleggen van onze wil aan een ander ?

  0 likes
 5. [quote name=”J. Selten”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]

  Ik wil niet veel zeggen, maar met de nanotechnologie van tegenwoordig wil je niet weten wat er allemaal in de inentingen e.d. zitten. Er is een tijd een documentaire (dacht ik) geweest over dat er met behulp van nanotech via de inentingen bij kinderen chips zouden worden ingespoten.

  Ik bedoel maar.[/quote]
  Mijn Opa zei als we aan de waterkant zaten te vissen,ooit wordt de aarde zo overvol zodat dit aanleiding zal zijn voor machtswellustellingen om de bevolking te beheersen.Terwijl hij niet in een bijbel geloofde zei hij toch,DIT IS HET BEDOELDE TEKEN VAN HET BEEST zoals de bijbel dit vermeld.Ik zei toen:Opa je gelooft immers niet!!Opa inderdaad jij had het kunnen schrijven want het is gewoon het tellen van de mensen en de tijd is daar!!En Gekken zullen altijd de wereld willen beheersen.Inhoudelijk op uw schrijven, Als ze een camera kunnen maken als die van een speldenknopje,kijk dan extra goed uit je dopje, want dat inplanteren zal op een achterbakse manier gebeuren, alles behalve vrijwillig.

  0 likes
 6. [quote name=”J. Selten”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]

  Ik wil niet veel zeggen, maar met de nanotechnologie van tegenwoordig wil je niet weten wat er allemaal in de inentingen e.d. zitten. Er is een tijd een documentaire (dacht ik) geweest over dat er met behulp van nanotech via de inentingen bij kinderen chips zouden worden ingespoten.

  Ik bedoel maar.[/quote]
  Precies, ik heb laatst een stuk zitten kijken over “regulerende” chips die in je bloedbaan (zo klein dus!) worden ingespoten om zo bepaalde organen te bereiken die ze dan kunnen stimuleren of juist niet, waardoor het lichaam meer of minder gewenste stoffen van wat dan ook aan kan maken (of – again – juist niet).

  Zo klein kunnen chips dus zijn tegenwoordig. God weet wat er straks allemaal voor electronica in je eten zit.
  Zie jet het al gebeuren?

  Marcel E. 2.0 (updated)
  pfffff…

  0 likes
 7. Tja, na het jaar 2000 en 2012 hebben we blijkbaar weer nieuwe apocalypsen en utopische data nodig. Hoogdravend filmpje dat voorbij gaat aan de apenrotsgenen, die echt niet in minder dan 50 jaar zijn uit-geëvolueerd. Voorlopig zijn die genen nog aan een opmars bezig…

  0 likes
 8. Ik hoop echter dat er al binnen 2 jaar een vredige zelfvoorzienende gedecentraliseerde maatschappij is met vrije energie e.d.

  De mensen die nog in een materialistische maatschappij willen voortleven mogen ergens anders verder gaan spelen. Ik heb genoeg geleerd in 3D land. Voor mij geen; chips, robotten manipulatie, onderdrukking, kunstvoedsel, ziekte, agressie, etc, etc…

  0 likes
 9. Ik vind het nou niet echt een positief filmpje .
  in 2020 een derde wereldoorloog waar 6 miljard mensen sterven .
  leuk vooruitzicht

  0 likes
 10. [quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]
  zeker nooit gehoord van chemtrails.of die vuiligheid die er in de lucht gesproeid wordt,dus ook nanochips. in de video word er gesproken over 2054 maar geloof een ding hier zal gaia niet op gaan zitten wachten,want dan is het al te laat voor de planeet en al het leven,op en in haar schoot,en vermoedelijk ook voor het gehele zonnestelsel,en het leven daar in,en als moeder gaia zegd genoeg is genoeg,zijn er 2 bazen de planeet gaia en de zon, en de hogere hierargie zal altijd hun wensen inwillegen,verwacht dus het on- vermijdelijke.

  0 likes
 11. Zie je wel dus toch een dictatoriale nieuwe communistische (groene) wereldorde. En die wetten gelden echt niet voor iedereen want de elite staat boven de wet. Dat chippen van die Amerikanen is ook geen goed teken.
  De new agebeweging is een dwaallicht om mensen die nieuwe wereldordedictatuur te doen accepteren.

  0 likes
 12. [quote name=”Waking Life”]Ik hoop echter dat er al binnen 2 jaar een vredige zelfvoorzienende gedecentraliseerde maatschappij is met vrije energie e.d.

  De mensen die nog in een materialistische maatschappij willen voortleven mogen ergens anders verder gaan spelen. Ik heb genoeg geleerd in 3D land. Voor mij geen; chips, robotten manipulatie, onderdrukking, kunstvoedsel, ziekte, agressie, etc, etc…[/quote]

  Maar wel een chip in je hand die bijhoudt dat je “moeder aarde” niet belast en als je dat wel doet wordt je op een nette manier “geruimd”.

  0 likes
 13. [quote name=”Herman de Graaf”]Een wereld zonder ruzie ?

  …. zullen beginnen met het opleggen van onze wil aan een ander ?[/quote]
  Uiteraard bedoel ik dat we zouden kunnen beginnen met stoppen om een ander onze wil op te leggen.
  Dat zal een verschil maken.

  0 likes
 14. [quote name=”perry nijman”]Ik vind het nou niet echt een positief filmpje .
  in 2020 een derde wereldoorloog waar 6 miljard mensen sterven .
  leuk vooruitzicht[/quote]

  Een zeer misleidend filmpje dat die dictatoriale nieuwe wereldorde propagandeert als vrijheid. Dat is het niet het is de meest afschuwelijk dictatuur die je maar kunt voorstellen met een chip in je lichaam. En die geheime genootschappen zijn er dan nog steeds en veel machtiger nog dan nu. Men verbergt de waarheid nogal eens door die om te draaien. Vaak is de leugen omdraaien de waarheid.

  0 likes
 15. [quote name=”perry nijman”]Ik vind het nou niet echt een positief filmpje .
  in 2020 een derde wereldoorloog waar 6 miljard mensen sterven .
  leuk vooruitzicht[/quote]

  Tja dit filmpje slaat nergens op gewoon onzin, het kan al veel sneller verandere en op een andere manier als de mens daar voor open gaat staan. Dan zouden we in een jaar al heel ver kunnen zijn.
  En dat moet snel gebeuren voordat het telaat is ookal zijn vele al aan het wakker worden, de tijd dringt nog steeds want de elite zijn er nog. Maarja we gaan pas verder als de overheid daar aan begint, anders blijft tog de helft door slapen, vele nlers zijn nogal eigenwijs en te overtuigt van de overheid. Dusja waar beginnen we nederland? ons land vind ik 1 van de meeste slapende, het is tijd om wakker te worden 😀

  0 likes
 16. oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )

  0 likes
 17. Ik vertrouw Grillo net zo min als alle anderen in politiek. Grillo is zwaar bevriend met Berlusconi en ik hoor in dit filmpje ook spreken over ‘a new world order’ en allerlei verwijzingen naar controle via internet. In mijn mening moeten we naar een wereld die niet gestuurd wordt door een kleine groep met veel macht. Macht moet liggen in de handen van de grote groep, politiek is er voor uitvoering. Vergeet niet dat de belastingbetaler de overheid betaald om voor het volk te werken en niet andersom zoals het nu is en in elke vorm van een nieuwe wereld orde.

  0 likes
 18. [quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]
  Nou nou, wat een agressieve reactie. Je weet niet eens of er ook maar iets van waar is…en daar word je dan kwaad over…zonde van je energie.
  Groeten Hans

  0 likes
 19. Maar zo gaat het gebeuren, luister maar eens naar “Muse” http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog&feature=player_embedded#!

  0 likes
 20. In mijn mening is dit filmpje niet door een goede partij neergezet. Waarom ik dat denk? De mens heeft een enorme mentale creatiekracht, die wij tot nu toe niet meer gebruiken in positieve zin. Immers alles wat we zien, wordt gecreëerd door ons. Zo ook met dit filmpje. Geloof er in en het zal uitkomen. We kunnen beter met zijn allen ons richten op een positieve uitkomst. Al lijkt het niet zo op dit moment er is zeker veel goeds gaande. Geef de duistere kliek geen aandacht. Dan sterven ze vanzelf af. Kijk maar wat er gebeurt met een celebratie die geen aandacht meer krijgt in Hollywood. Blijf dus focussen op wat je wel wilt dat er gebeurt en wis dit filmpje direct uit je systeem.

  0 likes
 21. [quote name=”H. Lieters”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]
  Nou nou, wat een agressieve reactie. Je weet niet eens of er ook maar iets van waar is…en daar word je dan kwaad over…zonde van je energie.
  Groeten Hans[/quote]
  Het is niet de vraag OF het gebeurd, maar WANNEER!!En het is mijn energie, niet de uwe toch?Had u van mij dan een lieve reaktie verwacht??Even op het onderwerp ingaande??

  0 likes
 22. [quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  Was dit een serieuze reactie?

  Een paar van jouw beweringen:
  1 – “anders blijven we maar door neuken” : na elke oorlog is een geboortegolf en groeit de bevolking sneller dan voor een oorlog.
  2 – “alles op maken”: tijdens oorlogen wordt er extra oorlogsmaterieel geproduceerd en is er meer olie en brandstof nodig om de oorlogsmachine op gang te houden
  3 – “alles kapot maken”: euh…sorry? En tijdens een oorlog niet??
  4 – “oorlog maakt mensen kalm” : deze is volkomen nieuw voor me en te bizar voor woorden.

  0 likes
 23. ik heb een of ander gevoel dat dit een brainwash filmpje is,

  0 likes
 24. [quote name=”DeDenker”]ik heb een of ander gevoel dat dit een brainwash filmpje is,[/quote]
  Dat is zeker… het is wel positief dat zo’n grote partij in ITALIE of all places de bilderbergers en kornuiten out! daar kunnen we hier nog puntje aan zuigen!

  0 likes
 25. [quote name=”Aurelia”][quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  Was dit een serieuze reactie?

  Een paar van jouw beweringen:
  1 – “anders blijven we maar door neuken” : na elke oorlog is een geboortegolf en groeit de bevolking sneller dan voor een oorlog.
  2 – “alles op maken”: tijdens oorlogen wordt er extra oorlogsmaterieel geproduceerd en is er meer olie en brandstof nodig om de oorlogsmachine op gang te houden
  3 – “alles kapot maken”: euh…sorry? En tijdens een oorlog niet??
  4 – “oorlog maakt mensen kalm” : deze is volkomen nieuw voor me en te bizar voor woorden.[/quote]

  Ik kan je reactie niet nogmaals liken dus bij deze LIKE en voor op wie je regeert.. white eye! Als je zo voor oorlog bent denk ik dat er hier nog wel wat mensen zijn die willen sponseren om een ticket voor je te kopen naar het eerste oorlogsgebied!

  0 likes
 26. [quote name=”H. Lieters”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]
  Nou nou, wat een agressieve reactie. Je weet niet eens of er ook maar iets van waar is…en daar word je dan kwaad over…zonde van je energie.
  Groeten Hans[/quote]

  Aardig bijpassend linkje

  http://www.id-nee.nl/03-4%20hoofdtekst%20Verichip.htm#wordenalingebracht

  0 likes
 27. Dan is het al veel te laat,veel mensen zullen dan in die tussentijd sterven,lekker makkelijk om te zeggen dat het dan nog zolang duurt!kijk nu eens naar noord korea als die eenmaal begint met kernwapens is er geen redden meer aan.
  De tijd dat er een einde moet komen aan oorlogen is nu en niet in 2054,je kan er zelf zoveel aan doen mensen,ik gedraag me eigen niet als een schaap die postduiven achterna loopt en dan nog op gasten stem ook nee je hebt nu te maken met een wolf,en daar komen er steeds meer van die postduiven gewoon opvreten.

  0 likes
 28. [quote name=”Aurelia”][quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  Was dit een serieuze reactie?

  Een paar van jouw beweringen:
  1 – “anders blijven we maar door neuken” : na elke oorlog is een geboortegolf en groeit de bevolking sneller dan voor een oorlog.
  2 – “alles op maken”: tijdens oorlogen wordt er extra oorlogsmaterieel geproduceerd en is er meer olie en brandstof nodig om de oorlogsmachine op gang te houden
  3 – “alles kapot maken”: euh…sorry? En tijdens een oorlog niet??
  4 – “oorlog maakt mensen kalm” : deze is volkomen nieuw voor me en te bizar voor woorden.[/quote]

  Nou?Ga maar vast tegen de muur staan dan..

  0 likes
 29. [quote name=”Johndo”][quote name=”Aurelia”][quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  Was dit een serieuze reactie?

  Een paar van jouw beweringen:
  1 – “anders blijven we maar door neuken” : na elke oorlog is een geboortegolf en groeit de bevolking sneller dan voor een oorlog.
  2 – “alles op maken”: tijdens oorlogen wordt er extra oorlogsmaterieel geproduceerd en is er meer olie en brandstof nodig om de oorlogsmachine op gang te houden
  3 – “alles kapot maken”: euh…sorry? En tijdens een oorlog niet??
  4 – “oorlog maakt mensen kalm” : deze is volkomen nieuw voor me en te bizar voor woorden.[/quote]

  Nou?Ga maar vast tegen de muur staan dan..[/quote]

  je snapt het niet daarom krijg ik deze reactie van je de manier van denken zal niet in stand houden 21 dec 2012 had te maken met verandering van het denken maar blijkbaar wilt de mens niet veranderen / oorlog is onvermeidelijk hoe men nu is dus dat zal ook komen het is gezond omdat de aarde word schoongemaakt op die manier ja er komen dan nieuwe mensen maar die nieuwe mensen zullen de wereld oorlog niet vergeten die kans is groot / en na elkeoorlog is er niet altijd een geboorte golf geweest dus dat is ook BS reserves zijn nabij OP !! dus welke geboorte golf ?? tijden de oorlog word er niet extra mantriaal gemaakt dat zal minimaal zijn matrialen zijn op ( wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat de mensheid kanker is meer niet ) jullie willen niet veranderen dus 🙂 ik ben niet bang om dood te gaan jullie wel

  0 likes
 30. Einstein zei: “Na de derde wereldoorlog wordt de vierde weer met stokken en stenen uitgevochten.” Zo zal het gaan, net zo lang tot we eindelijk begrijpen hoe het Universum werkt en dat het ook goed onderwezen wordt. Het is net als ons leven met als doel te leren, met vallen en opstaan.

  0 likes
 31. Misschien kan dat al in de loop van dit jaar gebeuren. Ik las dit net:

  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html

  Klinkt heel interessant.

  0 likes
 32. [quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  WTF is dit nou voor een reactie? Duuuuuuuuuuude, gaat alles wel goed?

  0 likes
 33. o ja en weer een datum naar uit te kijken hahahaha Daaaaachhhht het neeeeit!

  0 likes
 34. 2054

  de 2002 film Minority Report speelt zich af in dit jaar.

  en ook dez films

  Renaissance uit 2006
  Sound of My Voice uit 2011
  de serie the Justice League Unlimited series, de episode Epiloog speelt zich af in dit jaar.

  0 likes
 35. [quote name=”Red Skywalker”]Misschien kan dat al in de loop van dit jaar gebeuren. Ik las dit net:

  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html

  Klinkt heel interessant.[/quote]

  Opgepast met die OPPT, daar voelt iets niet zuiver, zie dit filmpje, zou wel eens een nieuw piramidesysteem kunnen zijn en een opstap naar de NWO:
  http://www.youtube.com/watch?v=Qjp_9nlrBao

  0 likes
 36. Mind-Polutionating-Video.

  0 likes
 37. Getver de getver……. Wat een walchelijk zelfingenomen toon in het filmpje, echt belachelijk dit toekomst beeld. Niet doorverspreiden dit filmpje. ( Volgens mij hopen de makers hiervan op een self-fullfilling prophecy. ) Niburu, waarom plaatsten jullie dit, overduidelijke indoctrinatie filmpje??? NWO werkt wel erg hard!

  0 likes
 38. The Prophecy of Damascus….Are We Watching The Beginning of This Prophecy? .

  0 likes
 39. [quote name=”Aardebewoner”]Zie je wel dus toch een dictatoriale nieuwe communistische (groene) wereldorde. En die wetten gelden echt niet voor iedereen want de elite staat boven de wet. Dat chippen van die Amerikanen is ook geen goed teken.
  De new agebeweging is een dwaallicht om mensen die nieuwe wereldordedictatuur te doen accepteren.[/quote]

  Die dictatuur is met name in een zetting die Aldous Huxley heeft neer gezet in een schrijven die “The brave new world” is. Aldous Huxley is net als George Orwell (1984) iemand die in de gaten had waar dit toe zou kunnen leiden. Ik denk niet dat deze grauwe communistische groene dictatuur lukt maar er worden nogal wat pogingen ondernomen om deze NWO-kul tot een succes te maken. Echter dat is geen succes. Mede vanwege dat mensen wakker worden en geen zin hebben om nog meer afpakken van hun vrijheden te accepten (ondanks allerlei gespartel van poppenspelers). Het zogenaamde “grote werk” dondert uit elkaar.

  0 likes
 40. [quote name=”iep”][quote name=”H. Lieters”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]
  Nou nou, wat een agressieve reactie. Je weet niet eens of er ook maar iets van waar is…en daar word je dan kwaad over…zonde van je energie.
  Groeten Hans[/quote]

  Aardig bijpassend linkje

  http://www.id-nee.nl/03-4%20hoofdtekst%20Verichip.htm#wordenalingebracht%5B/quote%5D
  Waaruit blijkt dat het WEL WAAR IS.Bedankt namens hunting wolf.

  0 likes
 41. [quote name=”Marcel E”][quote name=”J. Selten”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]

  Ik wil niet veel zeggen, maar met de nanotechnologie van tegenwoordig wil je niet weten wat er allemaal in de inentingen e.d. zitten. Er is een tijd een documentaire (dacht ik) geweest over dat er met behulp van nanotech via de inentingen bij kinderen chips zouden worden ingespoten.

  Ik bedoel maar.[/quote]
  Precies, ik heb laatst een stuk zitten kijken over “regulerende” chips die in je bloedbaan (zo klein dus!) worden ingespoten om zo bepaalde organen te bereiken die ze dan kunnen stimuleren of juist niet, waardoor het lichaam meer of minder gewenste stoffen van wat dan ook aan kan maken (of – again – juist niet).

  Zo klein kunnen chips dus zijn tegenwoordig. God weet wat er straks allemaal voor electronica in je eten zit.
  Zie jet het al gebeuren?

  Marcel E. 2.0 (updated)
  pfffff…[/quote]
  Beste,

  Kun je dit link eens posten aub 🙂

  0 likes
 42. days of our lives

  [quote name=”Aardebewoner”]
  Die dictatuur is met name in een zetting die Aldous Huxley heeft neer gezet in een schrijven die “The brave new world” is. Aldous Huxley is net als George Orwell (1984) iemand die in de gaten had waar dit toe zou kunnen leiden. Ik denk niet dat deze grauwe communistische groene dictatuur lukt maar er worden nogal wat pogingen ondernomen om deze NWO-kul tot een succes te maken. Echter dat is geen succes. Mede vanwege dat mensen wakker worden en geen zin hebben om nog meer afpakken van hun vrijheden te accepten (ondanks allerlei gespartel van poppenspelers). Het zogenaamde “grote werk” dondert uit elkaar.[/quote]

  Prachtig boeken noem je daar. Heb ze meermaals verslonden. Ik kan je er nog één aanbevelen met een vergelijkbaar thema: “This Perfect Day” van Ira Levin.

  0 likes
 43. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Aardebewoner”]
  Die dictatuur is met name in een zetting die Aldous Huxley heeft neer gezet in een schrijven die “The brave new world” is. Aldous Huxley is net als George Orwell (1984) iemand die in de gaten had waar dit toe zou kunnen leiden. Ik denk niet dat deze grauwe communistische groene dictatuur lukt maar er worden nogal wat pogingen ondernomen om deze NWO-kul tot een succes te maken. Echter dat is geen succes. Mede vanwege dat mensen wakker worden en geen zin hebben om nog meer afpakken van hun vrijheden te accepten (ondanks allerlei gespartel van poppenspelers). Het zogenaamde “grote werk” dondert uit elkaar.[/quote]

  Prachtig boeken noem je daar. Heb ze meermaals verslonden. Ik kan je er nog één aanbevelen met een vergelijkbaar thema: “This Perfect Day” van Ira Levin.[/quote]

  Mij lijkt het een afschuwelijke maatschappij. Ik werd best wel verdrietig toen ik 1984 las van George Orwell en zag dat Orwelliaanse omdraaiingen door sluwe mensen veel gebruikt worden. Het is de pentagram op zijn kop en zo vals als een natte krant.

  0 likes
 44. [quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  Ik kan wel een goede psychiater aanbevelen. Wel eens in Bosnie wezen kijken wat oorlog doet ? Ik wel een half jaar lang zelfs.

  0 likes
 45. Weten mensen al over de OPPT?
  Deze al eens gelezen?
  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html

  0 likes
 46. [quote name=”Waking Life”]Weten mensen al over de OPPT?
  Deze al eens gelezen?
  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html%5B/quote%5D

  Is dat geen dagdromerij en een dwaallicht ??

  0 likes
 47. [quote name=”k”][quote name=”Marcel E”][quote name=”J. Selten”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie mij zo,n chip wil inplanteren mag van goede huize komen.Op dat moment staat de tekst “U bent dood”op mijn voorhoofd.[/quote]

  Ik wil niet veel zeggen, maar met de nanotechnologie van tegenwoordig wil je niet weten wat er allemaal in de inentingen e.d. zitten. Er is een tijd een documentaire (dacht ik) geweest over dat er met behulp van nanotech via de inentingen bij kinderen chips zouden worden ingespoten.

  Ik bedoel maar.[/quote]
  Precies, ik heb laatst een stuk zitten kijken over “regulerende” chips die in je bloedbaan (zo klein dus!) worden ingespoten om zo bepaalde organen te bereiken die ze dan kunnen stimuleren of juist niet, waardoor het lichaam meer of minder gewenste stoffen van wat dan ook aan kan maken (of – again – juist niet).

  Zo klein kunnen chips dus zijn tegenwoordig. God weet wat er straks allemaal voor electronica in je eten zit.
  Zie jet het al gebeuren?

  Marcel E. 2.0 (updated)
  pfffff…[/quote]Beste,

  Kun je dit link eens posten aub :)[/quote]
  Vooruit dan maar..
  http://www.nu.nl/gezondheid/2743019/eerste-medicijn-microchip-succesvol-in-mens-getest.html
  http://biochip666.blogspot.nl/2012/02/engeland-voert-dit-jaar-medicijnen-met.html

  http://www.engineersonline.nl/nieuws/id19940-orgaan-op-chip-maakt-dierproeven-overbodig-video.html

  http://www.scientias.nl/chip-on-a-pil-uw-medicijn-houdt-u-in-de-gaten/19448

  Enzovoort.

  0 likes
 48. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  Ik kan wel een goede psychiater aanbevelen. Wel eens in Bosnie wezen kijken wat oorlog doet ? Ik wel een half jaar lang zelfs.[/quote]

  je snapt het niet ik vind oorlog ook niet prettig maar het kan niet anders ja het kan wel anders maar jullie mensen willen niet veranderen en door produceren kan niet de aarde is gemaakt voor max 2 miljoen mensen +- het is al overbe

  0 likes
 49. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  Ik kan wel een goede psychiater aanbevelen. Wel eens in Bosnie wezen kijken wat oorlog doet ? Ik wel een half jaar lang zelfs.[/quote]

  ik heb mijn vrouw en dochter verloren door oorlog dus ik weet hoe het is / dus ga hier niet stoer zitten praten over bosnie wat dat is pinuts vergeleken met de oorlog waar ik in was

  0 likes
 50. [quote name=”Waking Life”]Weten mensen al over de OPPT?
  Deze al eens gelezen?
  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html%5B/quote%5D
  Zoals in een vorig bericht reeds gemeld: opgepast met die OPPT, daar voelt iets niet zuiver, zie dit filmpje, zou wel eens een nieuw piramidesysteem kunnen zijn en een opstap naar de NWO:
  http://www.youtube.com/watch?v=Qjp_9nlrBao

  0 likes
 51. [quote name=”soufian”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”soufian”]oorlog is gezond voor de mens is het leuk zeker niet maar wel gezond omdat anders blijven we maar door neuken alles op maken alles kapot maken etc etc oorlog maakt mensen kalm laten mensen nadenken over het leven en wat belangrijk is dus ik ben voor oorlog ( we zijn toch onsterfelijk dus )[/quote]

  Ik kan wel een goede psychiater aanbevelen. Wel eens in Bosnie wezen kijken wat oorlog doet ? Ik wel een half jaar lang zelfs.[/quote]

  ik heb mijn vrouw en dochter verloren door oorlog dus ik weet hoe het is / dus ga hier niet stoer zitten praten over bosnie wat dat is pinuts vergeleken met de oorlog waar ik in was[/quote]

  Dan begrijp ik helemaal niet waarom u dan pro-oorlog bent als u dierbaren bent verloren. En over Bosnie kunt u geen oordeel geven want dat was zeker voor die mensen daar geen peanuts. En ja ik ben anti-oorlog !

  0 likes
 52. Dan begrijp ik helemaal niet waarom u dan pro-oorlog bent als u dierbaren bent verloren. En over Bosnie kunt u geen oordeel geven want dat was zeker voor die mensen daar geen peanuts. En ja ik ben anti-oorlog ![/quote]

  enigste wat ik zeker weet is dat er een oorlog gaat aankomen / een heel er klein deel van de mensheid wilt veranderen maar zeker 99% wilt dit niet dus wat is de oplossing dan ? dit stond al miljoenen jaren geleden geschreven dit heeft niks met geloof of god te maken dit heeft te maken dat de mens altijd op uit is op meer macht geweld etc etc / we gaan al tegen de 10 miljard mensen de aarde is daar niet voor gemaakt max 2 miljoen de manier van denken en doen tegen elkaar kan zo niet door blijven gaan dus oplossing de aarde gaat zig zelf opruimen mede door de mens 21 dec 2012 had niks met einde te maken het had te maken met veranderen van denken !! ik heb in de 2e wereld oorlog gezeten en gevochten wat ik bedoelde met bosnie is pinuts kun je niet vergelijken met die oorlog die mensen in bosnie hebben zeker geleden maar is niet te vergelijken met ww1 en ww2 / ik ben voor oorlog en ik zal op mijn 78e als 1e aan het front staan < jullie zijn bang om dood te gaan dat komt door onkennis > ik kom toch terug keer op keer

  0 likes
 53. mensen denken dat leven een soort spel is iedereen haat elkaar mensen worden geslagen op straat verkracht bestolen etc etc
  kinderen worden verkracht dieren worden dood gemaakt mishandelt natuur word kapot gemaakt armen worden uigebuid hoezo slavernij is afgeschaft is een fabel
  vrouwen lopen half naakt op straat alles moet zo strak en hoerig er uit zien
  beschaafheid bestaat niet meer vacinaties zit rommel in alles word vervuilt en en en etc etc etc iedereen blijft maar produceren en verbruiken hoelang !!! HET IS BESTE VOOR DE PLANEET OORLOG DE MENSHEID IS EEN SOORT KANKER ER BESTAAT GEEN CURE VOOR

  0 likes
 54. [quote name=”s”]mensen denken dat leven een soort spel is iedereen haat elkaar mensen worden geslagen op straat verkracht bestolen etc etc
  kinderen worden verkracht dieren worden dood gemaakt mishandelt natuur word kapot gemaakt armen worden uigebuid hoezo slavernij is afgeschaft is een fabel
  vrouwen lopen half naakt op straat alles moet zo strak en hoerig er uit zien
  beschaafheid bestaat niet meer vacinaties zit rommel in alles word vervuilt en en en etc etc etc iedereen blijft maar produceren en verbruiken hoelang !!! HET IS BESTE VOOR DE PLANEET OORLOG DE MENSHEID IS EEN SOORT KANKER ER BESTAAT GEEN CURE VOOR[/quote]

  bah bah oorlog geeft alleen maar ellende.

  0 likes
 55. [quote name=”s”]mensen denken dat leven een soort spel is iedereen haat elkaar mensen worden geslagen op straat vd kapot gemaakt armen worden uigebuid hoezo slavernij is afgeschaft is een fabel
  vrouwen lopen half naakt op straat alles moet zo strak en hoerig er uit zien
  beschaafheid bestaat niet meer vacinaties zit rommel in alles word vervuilt en en en etc etc etc iedereen blijft maar produceren en verbruiken hoelang !!! HET IS BESTE VOOR DE PLANEET OORLOG DE MENSHEID IS EEN SOORT KANKER ER BESTAAT GEEN CURE VOOR[/quote]
  [quote name=”s”]Dan begrijp ik helemaal niet waarom u deanuts. En ja ik ben anti-oorlog ![/quote]

  enigste wat ik zeker weet is dat er een oorlog gaat aankomen / een heel er klein deel van de mensheid wilt veranderen maar zeker 99% wilt dit niet dus wat is de oplossing dan ? dit stond al miljoenen jaren geleden geschreven dit heeft niks met geloof of god te maken dit heeft te maken dat de mens altijd op uit is op meer macht geweld etc etc / we gaan al tegen de 10 miljard mensen de aarde is daar niet voor gemaakt max 2 miljoen de manier van denken en doen tegen elkaar kan zo niet door blijven gaan dus oplossing de aarde gaat zig zelf opruimen mede door de mens 21 dec 2012 had niks met einde te maken het had te maken met veranderen van denken !! ik heb in de 2e wereld oorlog gezeten en gevochten wat ik be voor oorlog en ik zal op mijn 78e als 1e aan het front staan < jullie zijn bang om dood te gaan dat komt door onkennis > ik kom toch terug keer op keer[/quote]

  Met behulp van de toneelstukken ww1 en ww2 want die GEEN echte oorlogen waren,kon alle wat je zegt over de slechte maatschapij gebeuren,ww1 en ww2 werden eerder door een geheimgenootschap al gepland met het theorie VEERDEEL EN HEERS u en alle gesneulvelde soldaden waren slachtoffers van dit speeltje,dankzij ww1 en ww2 het wereld werd meer corruptie,meer kapot,meer verdeel,gedomineerd door een duister macht die achter de schermen werkt .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronavirus

Coronavirus ontsnapt uit laboratorium waar biowapens worden gemaakt? Deskundige schetst huiveringwekkend beeld

Het dodelijke coronavirus dat zich over de ...

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.