Buitenaards

Ruimteobservatorium dat middelpunt is van buitenaards complot vraagt om geduld. Ondertussen zijn webcams van deze andere observatoria uitgeschakeld

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een ruimteobservatorium dat het middelpunt is van complottheorieën over aliens en dat nog steeds gesloten is, heeft mensen gevraagd om ‘geduld’ te hebben.

Het Sunspot Solar Observatory in Sunspot in New Mexico trok de aandacht toen het werd gesloten door FBI-agenten, die naar verluidt aankwamen in mysterieuze Blackhawk-helikopters.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dit leidde tot suggesties dat het observatorium iets vreemds had ontdekt, zoals buitenaardsen of UFO’s.

Veiligheidsprobleem

Het observatorium is slechts een kleine 200 kilometer verwijderd van de plek waar het Roswellincident plaatsvond.

De FBI wilde alleen kwijt dat het gebouw was ontruimd vanwege een ‘veiligheidsprobleem’.

In de dagen erna liet de lokale sheriff weten dat hij geen idee heeft wat er aan de hand is. Ondertussen blijft het gebouw dicht.

Geheim

De National Solar Observatory (NSO), die het ruimteobservatorium beheert, schreef op Facebook dat het gebouw uit voorzorg tijdelijk is ontruimd.

Veel Facebookgebruikers vroegen waarom de NSO de feiten geheim blijft houden. Velen hadden het over complottheorieën over aliens of speculeerden dat er iets vreemds aan de hand is met de zon.

“Waarom vertellen jullie ons niet gewoon wat er aan de hand is?” schreef iemand. “De FBI moet eerlijk zijn.”

Opvallend is dat ook andere zonne- en ruimtecamera’s buiten werking zijn, aldus Zero Hedge. Het gaat daarbij om:

[Independent, Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
5 jaren geleden

Ik denk dat het te maken heeft met wat Gina Marie Colvin Hill heeft gezien.

Ik kan haar youtube channel niet zo gauw vinden maar Third Fase of the moon bericht er ook over.

https://www.youtube.com/watch?v=uVG7CMy97iY&t=423s

mike
mike
5 jaren geleden

Volgens Linda Moulton Howe is dit Observatorium ook in de buurt van Holloman Airforce Base (27km) en Whitesands Missile Range (75km), waar al sinds WOII tests worden gedaan met raketten en andere militaire innovaties. Er zijn ook tests gedaan voor andere landen, waardoor het interessant zou zijn geweest voor allerlei spionagediensten.

YouTube: Linda Moulton Howe on why Solar Observatory in Sunspot Closed

Omdat het observatorium op een berg staat bied het goed (radio)”zicht” op de twee militaire bases.

Hierdoor zou het mogelijkerwijs door buitenlandse spionagediensten gebruikt kunnen zijn. Ook het plaatselijke postkantoor zou zijn gesloten. Er is een kans dat deze gebruikt is om de geheime informatie op de ouderwetse manier te verzenden.

Linda vond op de website van ‘What’s Up With That’ dat er een mogelijk verband zou kunnen zijn met een Chinese groepering die op één of andere manier geinfiltreerd was in het Sunspot Observatorium. Ze zouden via deze weg de communicatie van de twee bases hebben kunnen afluisteren. Het is nog niet bewezen.

Toch is het niet helemaal te rijmen met de sluitng van de andere observatoria. Die hadden dan toch gewoon geopend kunnen blijven, zou je zeggen. Daarom lijkt het er toch op dat er iets anders aan de hand is.

Er gaan ook nog berichten rond dat de verschillende observatoria zijn gesloten omdat een groepering over de technologie beschikte om zonnevlammen te veroorzaken.

Als we dit allemaal op een grote hoop gooien en een beetje door elkaar schudden zou het allemaal gerelateerd kunnen zijn aan de ‘deep state’.

Al deze observatoria zouden gebruikt kunnen zijn door de ‘deep state’ om enerzijds door hen verooorzaakte zonnevlammen te bestuderen. Laser technologie is verder ontwikkeld dan we denken. Daarnaast kennen deze mensen geen grenzen. Ze experimenteren al een eeuw met weermanipulatie, dus waarom zouden ze dat niet ook proberen bij de zon?

Daarnaast zouden ze gebruikt kunnen zijn om de internationale militaire tests te bespioneren via het Sunspot Observatory. De informatie die men op deze wijze via Sunspot heeft verkregen kan de ‘deep state’ al die jaren een technologische voorsprong hebben gegeven op de tegenstanders. We hebben allemaal kunnen zien dat de deep state technologisch gezien steeds superieur was.

Als we van het positieve uitgaan zouden de observatoria nu in handen kunnen zijn van de positieve alliantie die al jaren bezig is om met de deep state af te rekenen. Het is maar een theorie.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

Ik denk dat de aliens grootscheepse oefeningen gaan houden in de buurt van de zon om de Aarde beter te beveiligen. Deze oefeningen zijn nodig om bekend te raken met de ruimtelijke omgeving van de aarde

Coldshot
Coldshot
5 jaren geleden

Zijn er nog cams/ observatoriums online waar we WEL mee naar de zon kunnen kijken?

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x