Homepagina » Buitenaards » Ruimteobservatorium dat middelpunt is van buitenaards complot vraagt om geduld. Ondertussen zijn webcams van deze andere observatoria uitgeschakeld
Ruimteobservatorium dat middelpunt is van buitenaards complot vraagt om geduld. Ondertussen zijn webcams van deze andere observatoria uitgeschakeld

Ruimteobservatorium dat middelpunt is van buitenaards complot vraagt om geduld. Ondertussen zijn webcams van deze andere observatoria uitgeschakeld

Een ruimteobservatorium dat het middelpunt is van complottheorieën over aliens en dat nog steeds gesloten is, heeft mensen gevraagd om ‘geduld’ te hebben.

Het Sunspot Solar Observatory in Sunspot in New Mexico trok de aandacht toen het werd gesloten door FBI-agenten, die naar verluidt aankwamen in mysterieuze Blackhawk-helikopters.

Dit leidde tot suggesties dat het observatorium iets vreemds had ontdekt, zoals buitenaardsen of UFO’s.

Veiligheidsprobleem

Het observatorium is slechts een kleine 200 kilometer verwijderd van de plek waar het Roswellincident plaatsvond.

De FBI wilde alleen kwijt dat het gebouw was ontruimd vanwege een ‘veiligheidsprobleem’.

In de dagen erna liet de lokale sheriff weten dat hij geen idee heeft wat er aan de hand is. Ondertussen blijft het gebouw dicht.

Geheim

De National Solar Observatory (NSO), die het ruimteobservatorium beheert, schreef op Facebook dat het gebouw uit voorzorg tijdelijk is ontruimd.

Veel Facebookgebruikers vroegen waarom de NSO de feiten geheim blijft houden. Velen hadden het over complottheorieën over aliens of speculeerden dat er iets vreemds aan de hand is met de zon.

“Waarom vertellen jullie ons niet gewoon wat er aan de hand is?” schreef iemand. “De FBI moet eerlijk zijn.”

Opvallend is dat ook andere zonne- en ruimtecamera’s buiten werking zijn, aldus Zero Hedge. Het gaat daarbij om:

[Independent, Zero Hedge]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mike schreef:

  Volgens Linda Moulton Howe is dit Observatorium ook in de buurt van Holloman Airforce Base (27km) en Whitesands Missile Range (75km), waar al sinds WOII tests worden gedaan met raketten en andere militaire innovaties. Er zijn ook tests gedaan voor andere landen, waardoor het interessant zou zijn geweest voor allerlei spionagediensten.

  YouTube: Linda Moulton Howe on why Solar Observatory in Sunspot Closed

  Omdat het observatorium op een berg staat bied het goed (radio)”zicht” op de twee militaire bases.

  Hierdoor zou het mogelijkerwijs door buitenlandse spionagediensten gebruikt kunnen zijn. Ook het plaatselijke postkantoor zou zijn gesloten. Er is een kans dat deze gebruikt is om de geheime informatie op de ouderwetse manier te verzenden.

  Linda vond op de website van ‘What’s Up With That’ dat er een mogelijk verband zou kunnen zijn met een Chinese groepering die op één of andere manier geinfiltreerd was in het Sunspot Observatorium. Ze zouden via deze weg de communicatie van de twee bases hebben kunnen afluisteren. Het is nog niet bewezen.

  Toch is het niet helemaal te rijmen met de sluitng van de andere observatoria. Die hadden dan toch gewoon geopend kunnen blijven, zou je zeggen. Daarom lijkt het er toch op dat er iets anders aan de hand is.

  Er gaan ook nog berichten rond dat de verschillende observatoria zijn gesloten omdat een groepering over de technologie beschikte om zonnevlammen te veroorzaken.

  Als we dit allemaal op een grote hoop gooien en een beetje door elkaar schudden zou het allemaal gerelateerd kunnen zijn aan de ‘deep state’.

  Al deze observatoria zouden gebruikt kunnen zijn door de ‘deep state’ om enerzijds door hen verooorzaakte zonnevlammen te bestuderen. Laser technologie is verder ontwikkeld dan we denken. Daarnaast kennen deze mensen geen grenzen. Ze experimenteren al een eeuw met weermanipulatie, dus waarom zouden ze dat niet ook proberen bij de zon?

  Daarnaast zouden ze gebruikt kunnen zijn om de internationale militaire tests te bespioneren via het Sunspot Observatory. De informatie die men op deze wijze via Sunspot heeft verkregen kan de ‘deep state’ al die jaren een technologische voorsprong hebben gegeven op de tegenstanders. We hebben allemaal kunnen zien dat de deep state technologisch gezien steeds superieur was.

  Als we van het positieve uitgaan zouden de observatoria nu in handen kunnen zijn van de positieve alliantie die al jaren bezig is om met de deep state af te rekenen. Het is maar een theorie.

  13 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   wie weet wat zagen die observatoriums niet?
   Laat ons het simpeler nemen.
   Onlangs was er op ISS in de ruimte sabotage, er was een gaatje in dat station opzettelijk gemaakt.
   Die amerikanen liggen toch te gillen dat ze de ruimte willen overheersen
   Wie weet zagen die observatoriums iets anders… Wie weet zagen ze iets wat ze niet mochten zien van satellieten. Stel dat die iets zagen denkende het is een UFO terwijl ze mss iets militair zagen en daarom die FBI alles afsloot, dit lijkt mij logischer ook omdat andere stations gesloten zijn.
   Wie weet wat voor oorlogs satellieten hangen er niet in de lucht.
   Doet me denken aan die bosbranden in California lees even:

   https://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/hoe-high-tech-de-california-branden-worden-aangestoken/

   Indien aliens ons bezoeken no way in hell dat die VS ze de baas kan, laat staan overwinnen.
   Die aliens zijn geavanseerder dan de mens, voor dat we het weten zijn wij gekoloniseerd door ET’s daar kan geen deepstate tegenop; laat staan onze primitieve wapens

   13 likes
   • mike schreef:

    Het blijft nog even speculeren over wat er nu echt aan de hand is.

    – er zijn een paar weken geleden nog 6 satelieten uitgeschakeld
    – vlak daarna zijn de zonne observatoria gesloten
    – er zijn boven gemiddeld meer extreme orkanen ontstaan
    – er zijn beelden opgedoken ufo-achtige objecten rond de zon
    – sabotage van ISS
    – er zijn allerlei berichten over aliens en piramides in Antarctica, Bruce Aldrin heeft ongeveer een jaar gelden nog een bericht gedeeld dat we vooral niet naar Antarctica moeten gaan, omdat daar het absolute kwaad rondloopt

    Het probleem lijkt toch echt veel groter is dan we denken.

    En over die aliens die de VS niet aan zouden kunnen: ben er toch in gaan geloven dat die aliens al lang op aarde zijn en de deep state vanuit de vele grondse- en onderzeese militaire bases aanvoeren.

    Hier een YT-video van J.L.Walson:
    Mother Ships in our Solar System- shot by J.L. Walson ! (PL)

    Zij zouden niet alleen een enorme vloot van ruimteschepen rond de aarde hebben, maar ook chantagemiddelen zoals bommen van anti materie om de goedwillende buitenaardsen op afstand te houden.

    Anti materie bommen schijnen vervaardigd te kunnen worden met installaties zoals CERN. Maar ook onder Long Island (New York) schijnt men een LHC te hebben. China is er ook één aan het bouwen (2x zo groot als CERN) . En Rusland heeft er ook één.

    6 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     klinkt

     allemaal mooi but I am not buying.
     Waarom niet? Omdat die deepstate alles afbrengt, omdat er geen greintje bewijs is, als ze bewijzen hebben is het te wazig.
     Heb dat ook op YT gezien die gehackte foto’s van NASA waar die ruimte schepen opstaan.

     Logica gebied hier vast te stellen dat dit niet kan of klopt, er zijn miljoenen mensen met home telescopen, hoe komt dat die al die ruimteschepen niet zagen???

     Nee ze willen de mens wijsmaken dat er aliens zijn om hun “star-wars” ruimte programma te rechtvaardigen.. Enne NASA hacken en niet gepakt worden??? Het op YT kunnen zetten??? HALLO ONMOGELIJK, is in scene gezet!
     De geschiedenissen met Anunnaki, Maya’s, Inca’s Summerie laten goed zien wie baas is dan, die Aliens die beschavingen bouwden en kennis gaven..
     Nu is er niets kennis voor de mens enkel een pschopatische bende die voor geld landen volken verraden hebben omdat dié illuminati bankiers dromen van een NWO waar 500.000 slaven mogen overleven (zie dit https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones ), de rest moet uitgemoord worden dmv WOlll (zie albert pike)

     Vraagje, die aliens wat moeten die met aards geld? Niets DUS die zijn niet om te kopen, als die onze grondstoffen willen nemen die dat gewoon, die gaan dat niet vragen. en die deepstate zijn geen aliens maar psychopaten. .
     Het lukt ze nog niet om de totale macht te grijpen, ze doen er nu al 400j over.
     Aliens zouden dit probleem niet hebben om 400j te plannen hoe de mens op te ruimen hoor om dan zich te vestigen op aarde. Wij zijn weerloos onze planeet wat zouden ze kunnen doen bij een echte invasie? Niets, als je zo’n schepen als op die foto’s hebt die in ons zonnestelsel vliegen kunnen die schepen zo op 5min de planeet vernietigen en overnemen, deed me denken aan die film Independence day https://nl.wikipedia.org/wiki/Independence_Day_(film)
     Als die hier zouden zijn dan namen die gewoon alles over, geen deepstate die dat tegenhoud.

     Er zijn ook teveel films over en we weten allemaal dat sommige films griezelig uitkomen ( film met bruce Willis en met Russen die Twin Towers willen opblazen en zelfs de 3000 slachtoffers erin vermeld weet de naam niet meer van 1990 jaren film), zelfs de simpsons zijn profetisch.
     Dit is allemaal om de mens te doen geloven in aliens die ons gaan aanvallen

     11 likes
     • mike schreef:

      De deep state wordt gecontroleerd door negatieve buitenaardsen die nooit weg zijn geweest. De secret space programs worden door hen gecontroleerd. Deze club wil als geheel juist de positieve buitenaardsen op afstand houden. De ruimte rond de aarde is bezet door negatieve buitenaardsen. Wij zijn gegijzeld, al duizenden jaren. Sinds de tijd van Atlantis. Toen zijn we al overgenomen. En sindsdien hebben zij alle feiten verdraaid of onderdrukt.

      Wij zijn al die tijd gebruikt als werkvee, voedsel, als seksslaven en als energiebron.

      Zij programmeren ons via Hollywood om in de ruimte te gaan strijden tegen de positieve buitenaardsen die juist hier naartoe komen om ons te helpen.

      Satan is een negatieve buitenaardse. Dieze wordt aanbeden in elitaire kringen. Zij brengen allerlei bloedoffers aan hem en zijn demonen. Deze voeden zich met de energie die vrij komt bij oorlogen, rampen en offer rituelen. Het feit dat wij niet geloven in God is het resultaat van de manipulaties van deze negatieve buitenaardsen. Reken maar dat zij er van overtuigd zijn dat die satan entiteit(en) bestaa(t)(n). Elitairen ontlenen hun macht aan het feit dat zij letterlijk zaken doen met die negatieve entiteiten.

      Mensen zoals Jesus, Krishna, vele engelenverschijningen en andere heiligen zijn wel degelijk op waarheid gebaseerd, maar de vele getuigenissen zijn door de eeuwen heen steeds door die negatieve club verdraaid. Ze willen niet dat wij dit te weten komen en daarom is er al eeuwen een strijd gaande tegen de echte katholieken. Realiseer je ajb: de pedo’s in het Vaticaan en de kerk zijn geen katholieken. Dit zijn satan aanbidders. De echte katholieken zijn hun grootste bedreiging. Vandaar dat het westen nu wordt overspoeld door extremistische moslims. Zij worden gebruikt door de negatieve elitairen.

      Jezus was een Pleiadian die hier was om ons te vertellen over de grotere realiteit. Hij heeft dit met de dood moeten bekopen omdat hij in de ogen van de negatieve club een beetje te populair werd.

      Ze hebben hem in een satanisch ritueel gekruisigd. En alle christenen worden hier dagelijks aan herinnerd als zij het kruis aan de wand zien hangen. In plaats daarvan kunnen zij zich beter druk maken over zijn boodschap (de waarheid) in plaats van het occulte ritueel. De eucharistie symboliseert kanibalisme. De christenen zijn al die tijd misleid geweest.

      De negatieve groep heeft alle verhalen rond hem volledig verbouwd en omdat de mensen het niet meer begrepen hebben ze hem sindsdien als een God aanbeden. Hij was maar een gewoon mens zoals elk ander. Maar wel één die de waarheid met ons deelde. De waarheid zoals deze ook door Pleiadians met ons wordt gedeeld, zodra zij de kans krijgen om hier weer openlijk te landen. En dan komen we er ook weer achter dat wij allemaal één zijn met God. Jesus gaat terug keren met een ruimteschip afkomstig van de Pleiaden. Hopelijk gaan we het daarna wat langer onthouden.

      12 likes
     • Gladiator schreef:

      @MR en evt @mike

      Ik wilde binnenkort toch al eea hier neer schrijven over veel en veel meer opmerkelijke zaken die ik ben tegengekomen echter vwb de “ruimte en andere NASA zaakjes al vast het volgende!!

      De ruimte zoals wij die kennen, althans zoals we door NASA altijd al zijn belogen kunnen we NIET in!
      De planeten zijn allemaal op geen enkele uitzondering na CGI’s!!

      Daarbij is de zon iets heel anders dan wat ONS, het gepeupel verteld wordt door de MILITAIRE organisatie NASA en wel het volgende!!!!

      De zon is geen nucleaire reactor of BOL waar kernfusie plaatsvind maar iets heel anders.

      De zon is elektrisch en niet nucleair en de zon is géén bol maar een convertor!
      De zgnd zonnevlammen zijn veel heter dan de “zon” wat theoretisch dus absoluut niet mogelijk is!

      Deze “sunflairs” komen ook niet van de “zon” maar UIT DE ZON. De zon is een holte, en vele malen kouder dan de flairs!!
      Dit weet NASA echter waarom wordt dat aan de massa geheim gehouden!!??
      Dan het ISS en de Hubble space telescoop!!

      ISS bestaat alleen in een bassin op het Andrews Space center en NIET IN DE RUIMTE, evenals de Hubble spacetelescoop zich niet in de ruimte bevind maar in een vliegtuig!!

      Verder nog even het satellieten verhaaltje uit het grote NASA sprookjesboek!

      Er draaien géén satellieten in een geostationaire baan om de aarde (naar mijn mening en overtuiging is ook de aarde anders dan men ons altijd heeft wijsgemaakt!!).
      Deze zijn er wel echter niet zoals ons is WIJSGEMAAKT door de MILITAIRE organisatie NASA.
      De satellieten welke wij kunnen ZIEN hangen aan ballonnen en niet pas sinds kort maar sinds hun bestaan!!
      Dan nog kort iets over de Maan!!!

      Ook deze is niet wat het lijkt.

      Het is of een complete projectie of iets wat ik absoluut niet kan plaatsen en deze is er ook niet altijd geweest,

      Daarbij is de Maan eigenlijk veel en veel te groot tov onze “aarde” en ook niet te vergeten is het FEIT dat het licht van de Maan kouder is dan de schaduw!!

      Zo, hier laat ik het eventjes bij want heb nog wat meer te doen namelijk echter zijn er vragen dan shoot me en ik kijk wel aan de hand van betreffende vragen of en hoe ik zal antwoorden echter bedenk wel, zelf op onderzoek gaan kan natuurlijk ook!!

      En vwb de opmerking van @MR over het wel of niet bestaan van Aliëns……ik geloof hier ook helemaal geen ene biet van dus wat dat betreft schaar ik me volledig achter MR!!

      Grtz en gegroet,

      Gladiator

      11 likes
     • StefanZ schreef:

      Deze schepen staan, naar verluid, op grote afstand van de aarde. Die zie je niet met een kijkertje van de Bart Smit.

      8 likes
     • Gladiator schreef:

      @MR en ook @mike,

      Kijk maar eens om te beginnen naar deze docu. Daar wordt al heel veel uitleg gegeven door Robert Bassano (You Tube channel = Planate Veritas)

      https://www.youtube.com/watch?v=sk10nmYAKfs&ab_channel=FLATEARTHREFLECTIONS

      En dan ook heel erg goed en onderzoekt alles zelf en filmt ook alles zelf en dat is Crrow777 met gelijknamige YT channel!!!

      Gewoon alles bekijken wat met space te maken heeft.
      Ik heb ze alle 150 ongeveer reeds gezien en…..nou ja, kijk zelf maar.

      Grtz en tot….

      @MR……see phone

      Gladiator

      6 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      Het spijt me dit is de MSM versie, sorry
      bekijk dit aub
      Jezus was niet de enige , GESCHIEDENIS OUDHEID geeft ALLE antwoorden, geef YT link maar ge kunt het ook via google verifieren, 😀 (dit is voor de trollen)

      Christianity is a Egyptian Myth – Horus=Jesus, Isis=Mary, Osiris=God, Amun=Amen, Apophis=Devil (10min)

      https://youtu.be/e1CWBKRWIg0

      5 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      ah Mike.
      wat ik wel geloof is dat die illuminati kennis van aliens hebben, ah ja Anunnaki geschiedenis en Antartica waar niemand op mag van voetvolk..
      Ik geloof dat ze dat misbruiken tegen ons, nieuwe angst; aliens waar de deepstate ons van gaat redden, hahahaha dat doen ze, niemand gelooft hier nog in god, mensen keren tegen politiek MSM links etc dus komt er een nieuwe vijand ALIENS(verklaart ook hun space oorlog programma).
      Mike als die ruimteschepen ECHT in onze ruimte hangen, hoe en met wat gaat de deepstate die aanvallen als die ons moesten aanvallen??? Daar al eens over nagedacht?
      ze hebben toch altijd ne vijand nodig om het volk in angsten te laten leven…

      2 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      StefanZ
      die zouden in ons zonnestelsel staan en ook aan of achter de maan…
      Amateur astrologen hebben het materiaal om ons zonnestelsel te bekijken/verkennen, hoe denk jij dat ze in de middeleeuwen en daarvoor de aarde en al de andere planeten op kaart hebben gezet???

      2 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      Gladiator
      er zijn wel aliens, maar niet zoals ons wijsgemaakt.
      Deepstate zijn geen aliens maar geldgeile machts psychopaten.
      Wat je neer schrijft ben ik al tegen gekomen…
      Wij moeten maar geloven wat die amerikaan bijeen fabriceert…
      Er is niemand anders dan die amerikaan die onthullingen doen en al dan niet getruckeerde beelden geeft..

      Gans onze geschiedenis is vervalst lees dit, van vervalsing gesproken: https://www.hln.be/nieuws/buitenland/texas-herziet-geschiedenislessen-hillary-clinton-niet-meer-vermeld-impact-van-mozes-op-stichting-van-amerika-wel~aac31492/

      whahaha en dan moet ik 1 letter geloven over alien versie MSM???? no can do, sorry

      ga me wat verdiepen in wat je schreef 🙂

      2 likes
     • mike schreef:

      Aan allen hierboven, bedankt.
      Ga er zeker naar kijken.
      Het lijkt wel of we steeds meer huiswerk krijgen.
      Uiteindelijk gaan we er wel uitkomen als we de handen ineen slaan en blijven zoeken.

      2 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      geeuw ….

      de astrologen hebben allemaal telescopen om ons zonnestelsel en planeten te bestuderen.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Planeten_in_de_astrologie

      http://www.astroadvies.com/artikel.telescoopgeschiedenis.php

      https://www.astroforum.nl/forum/beginnersforum/starten-met-astronomie/63766-advies-nieuwe-eerste-telescoop

      Is dit alles wat je kan toevoegen aan dit gesprek?
      Man man man afgang hoor jongen
      Om bij mij te komen trollen moet je wat vroeger opstaan!

      1 likes
     • StefanZ schreef:

      @Marduk’s Revenge,

      Het zijn geen astroLOGen, maar astroNOMen, dat is heel wat anders, maar goed. Een planeet is heel wat makkelijker te ontdekken met een klein telescoopje van de Bart Smit, dan een ruimteschip dat zich door de ruimte beweegt en vele malen kleiner is dan de kleinste planeet in ons zonnestelsel. Overigens hoefde men in vervlogen tijden de aarde niet op de kaart te zetten met een telescoop, want we wisten al waar de aarde was. Daarbij kenden ze in die tijd maar 6 planeten, omdat de rest te ver weg waren om te kunnen zien met die kijkertjes

      0 likes
     • Cas schreef:

      Joh maak je geen zorgen over geld graaiende elite waaronder piramide gewijs word gewerkt.

      Het is eender een entiteit die op dit moment gaat zorgen dat dit stopt of het is een entiteit die zorgt dat wij bang worden en ons mak houden al met al zijn wij slaven in rangorde niet meer en minder.

      Maar het begint er op te lijken dat er een entiteit is die even maatregelen komt nemen en zij die nu aan de macht zijn weten heel goed dat ze wel eens aan de beurt kunnen zijn.

      Dit kan ik zien door dat ze enorm veel moeite doen om zoveel mogelijk civiele observeringen te boycotten en fakenews berichten naar buiten zenden een duidelijk teken van angst.

      Neen er is grootmacht aanwezig die in een rustig tempo de finger op de top van de deepstate piramide aan het drukken is en het heeft een ellenlang geduld om dat te doen totdat ze genoeg zielen mee hebben en niet gezien worden als een oppressor maar hopelijk als gelijke.

      Take your time boys grab some popcorn and watch the show unfold. ..

      0 likes
   • Visser schreef:

    Madruk we zijn al gekoloniseerd (geinfiltreerd / overgenomen) Zoals de meeste rassen lopen ze technologisch ver voor op de mens. En hebben morf / cloak waardoor we hun als mens aanzien. Mede daarom is het hier al tig duizend jaar een klote zooi op planeet aarde en zal voorlopig ook wel zo blijven.

    2 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     ja door die zionisten, maar dat zijn geen aliens
     Zij misbruiken alle kennis tegen ons om te heersen.
     Het is door die kennis dat ze rulen. niet omdat ze alien zijn

     wie weet met eugenetica (nazi’s waren specialist hierin) dat ze dat DNA vermengen met dat van hun, vergeet niet dat via Summerie Anunnaki en daarna de Egyptenaren bezoek hadden van: “zij die uit de hemel kwamen” de Anunnaki dus iss een verzamelnaam voor aliens.
     Volgens Summerische kleiteksten bouwde Noa in opdracht Marduk een DNA bank geen schip.
     Als elite al deze kennis en DNA bank heeft, logisch dat ze experimenteren….

     3 likes
  • Frans schreef:

   MIKE; de laatste 2 regels, ja die zouden bemoedigend zijn!
   Evenals mijn gedachte enkele maanden geleden dat Trump en Poetin een niet voor ons zichtbare samenwerking hebben.
   Deze beiden gaan de hele deepstate opdoeken.
   En dat zou wel eens kunnen zijn op het moment dat de gigantische collaps van de finaciele wereld plaats vindt.
   Want er moet een kantelmoment zijn waarop en waarbij kan worden ingegrepen en de diepe staat uit de macht wordt gestoten.

   1 likes
 • Arwijn schreef:

  Ze zijn de CGI zon aan het updaten, de ware gelovers mogen het niet door krijgen.

  7 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Ik denk dat de aliens grootscheepse oefeningen gaan houden in de buurt van de zon om de Aarde beter te beveiligen. Deze oefeningen zijn nodig om bekend te raken met de ruimtelijke omgeving van de aarde

  3 likes
 • RayOfLight schreef:

  Spiritueel vlak :

  Al met al is het HEEL DUIDELIJK wat hier gebeurt. Symbolisch gesproken () mogen we namelijk het licht niet zien. Er is op dit moment een spirituele oorlog aan de gang waarin iedereen van ons moet kiezen tussen licht of duisternis.

  De duistere krachten laten ons echter niet kiezen en onthouden ons essentieele informatie. Willen ons laten verdwalen in een zee van leugens.

  In de komende maanden zal het lot van de mensheid besloten worden. Zoals het er nu naar uitziet zal er voor het licht gekozen worden. Na 7 jaar zal het idee ‘niburu’ een fysieke manifestatie voor ascentie worden was voorspelt. Als dit klopt dan zal er heel gauw de nieuwe Epoch aanbreken.

  Iedereen is vrij om te kiezen , geen oordeel ! maar ik hoop toch dat de meeste mensen voor het licht kiezen.

  2 likes
 • Sina schreef:

  Ik denk dat het te maken heeft met wat Gina Marie Colvin Hill heeft gezien.

  Ik kan haar youtube channel niet zo gauw vinden maar Third Fase of the moon bericht er ook over.

  https://www.youtube.com/watch?v=uVG7CMy97iY&t=423s

  4 likes
 • Trix schreef:

  Ligt het aan mij of zijn er vanaf vorig jaar solar eclipse (23aug) meer UFOs te zien? En naast het zien heb ik het idee dat ze contact zoeken voor diegene die er open voor staan. In dit jaar heb ik persoonlijk niet alleen UFO’s gezien maar ze bezoeken me ook in mijn dromen en heb het gevoel dat ze me in mijn slaap ook bezoeken. Ik denk dat het tijd word voor the next step.

  We are updating the code infrastructure that provides access to SOHO data, images and movies. We expect the work to take several weeks. In the meantime, you can access the SOHO Archive Catalog here and current solar data images here.

  4 likes
 • Coldshot schreef:

  Zijn er nog cams/ observatoriums online waar we WEL mee naar de zon kunnen kijken?

  2 likes
 • Mr.X schreef:

  Beste mensen,
  alleen Mike hierboven begrijpt het hele verhaal een beetje en zit in de goede richting…!
  Deze ruimteobservatoriums zijn gesloten door de goede kant en waren in handen van de Deep state cabal.
  Trump is onderdeel van de goede alliantie en ze zijn alles aan het opruimen en maken plaats voor een nieuwe Gouden Eeuw voor de mensheid.
  Al het kwaad zal van onze aarde verdwijnen en de demonen die heersen moeten nu plaatsmaken!
  Het is heel simpel het goed vecht tegen het kwaad…!!!
  Er is een ECHTE oorlog aan de gang die voor doven en blinden mensen onzichtbaar is!
  De mensheid is al voor eeuwen doof en blind gemaakt en voorgelogen!
  Het is nu echt bijna tijd en dan zullen de goede regeren!
  Het kwaad heeft verloren en ze weten het maar al te goed…!

  Mr.X

  0 likes
 • Kees Chinees schreef:

  Fantastisch al die verhalen die ik hier lees, de sprookjesboeken die ik mijn zoontje voorlees zijn er niets bij.

  1 likes
 • frans schreef:

  Nooit zullen ze snappen wat onze zon is.
  Ze worden er eerder door verteerd dan door Verlicht.

  1 likes
 • x

  Check Also

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  >