Homepagina » Binnenland » In dit Amersfoortse verzorgingstehuis zijn al 10 mensen overleden na coronavaccinatie
amersfoort
Foto: CC0

In dit Amersfoortse verzorgingstehuis zijn al 10 mensen overleden na coronavaccinatie

Op zaterdag 30 januari werd de eerste bewoner van het Amersfoortse Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis, waar mensen met dementie wonen, gevaccineerd tegen corona. Het vaccineren was gestart. Een aantal dagen later deed zich in het verzorgingstehuis een grote corona-uitbraak voor. Van de 106 bewoners waren er 70 positief getest. Sommige bewoners waren ernstig ziek.

De uitbraak begon vorige week en heeft zich inmiddels in rap tempo verspreid. “De eerste besmettingen werden enkele dagen na de eerste ronde van de vaccinaties geconstateerd. Vorige week liep het aantal besmettingen snel op,” zei een woordvoerder, die toevoegde dat ‘de bron van de besmetting niet te achterhalen is’.

Binnenkort de tweede dosis

De bewoners van het Amersfoortse tehuis kregen het vaccin van Pfizer en BioNTech. Binnenkort krijgen ze hun tweede dosis. Woensdag meldde RTV Utrecht dat sinds de corona-uitbraak in het verzorgingstehuis al 10 bewoners zijn overleden. Volgens de overkoepelende zorgorganisatie Beweging 3.0 ‘is het lastig te zeggen of mensen door corona zijn komen te overlijden’.

De zorginstelling zegt ‘geen mededelingen te doen over individuele gevallen’, maar geeft wel aan dat bewoners vaak ook ‘met andere medische problemen te maken hebben’.

Advocaat Aldert Nijhuis schrijft:

4.8 24 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waldemar
Waldemar
2 maanden geleden

Moord met voorbedachte rade. PUNT!
Sterkte aan alle nabestaanden.

KaatjeV
KaatjeV
Reactie op  Waldemar
2 maanden geleden

Helemaal met je eens!
En ze blijven maar zeggen dat er geen bewijs is dat ‘t door die vaccins komt… Leugenaars,
idd pure Moord!
Ik heb er een brok van in m’n keel.
Mijn schoonmoeder is onlangs ook gevaccineerd, ik was de enige in de familie die daar niet achter stond, maar ik heb niks in te brengen.. Ook ik hou van haar en ben nog steeds bang haar aan die moordprikken te verliezen 😟

cat
cat
Reactie op  Waldemar
2 maanden geleden

zoals in meer verzorgings huizen

Maria
Maria
2 maanden geleden

En iedereen houdt zijn kaken stijf op elkaar!!
Lafaards!!! 🙉🙈🙊

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Schokkend rapport van de Britse regering: experimentele MRNA-injecties veroorzaakten 1716 gevallen van oogaandoeningen en lieten 22 mensen blind !!

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

De meesten die voor het vaccin gaan hebben dat niet nodig om blind te worden; dat zijn ze al!

R W
R W
Reactie op  Boze Moeder
2 maanden geleden

Maar wel triest dat ze dementerende ouderen DWINGEN de gifspuit te nemen en de meeste ouderen minder handig zijn met internet dan jij en ik… De meeste echt oude mensen, zeker in verpleegtehuizen, zien enkel NOS en worden bang gemaakt door medewerkers, radio en tv. Die mensen kun je niks kwalijk nemen, ze hebben vaak niks te willen. Dit is pure genocide en ze beginnen met de ouderen. Psychopaten zijn het die gifmengers en hun promotors, moordenaars.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  R W
2 maanden geleden

Dat ben ik met je eens. Heel erg dat oude mensen zo aan hun einde komen. Ik had het over de schapen die zelf in de rij gaan staan.

sarah
sarah
Reactie op  R W
2 maanden geleden

ze gaan iedereen dwingen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  R W
2 maanden geleden

Inderdaad in en in triest maar heel herkenbaar. Een bepaald regime uit de vorige eeuw begon ook met deze groep als eerste om hun genocide experiment op uit te proberen. Zwakbegaafden, dementerende, gehandicapten waren immers net zo inferieur als de Joden. Het verschil met de huidige facisten is dat nu alle mensen die niet tot de elite behoren inferieur zijn. Revolutie nu!

Andre
Andre
2 maanden geleden

Tijd om het corona tribunaal op te zetten. Hugo de Jonge als eerste.

youtube.com/c/projectgoed
youtube.com/c/projectgoed
Reactie op  Andre
2 maanden geleden

Hoe gaat dat eigenlijk in werking? Wie zet dat tribunaal op?

salvar
salvar
Reactie op  youtube.com/c/projectgoed
2 maanden geleden

de burger.

salvar
salvar
Reactie op  Andre
2 maanden geleden

mag ik ook in de zitting AUB.

Lies
Lies
Reactie op  salvar
2 maanden geleden

Ik doe graag mee als we dit jaar niet opstaan is het gebeurd ze gaan steeds een stapje verder

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Lies
2 maanden geleden

Ik doe ook mee. Eerst mensen van het leger verzamelen om ze te kunnen arresteren. Wie heeft er connecties?

antje
antje
2 maanden geleden

Eerst de dementen en bejaarden, dan de gehandicapten, slimme kinderen de volgende? ook die zijn gevaarlijk en dan blijven er nog 500 miljoen over voor slaaf?

Harry
Harry
Reactie op  antje
2 maanden geleden

Mijn verstandelijk beperkte schoonzusje heeft vd week de spuit gehad. Terwijl mijn vrouw en ik werkelijk alles uit de kast hebben gehaald om dit te voorkomen. Overdag midden in de week werd ze opgehaald bij mijn schoonmoeder om de spuit te krijgen en wij konden niks meer doen. Anders was ik ervoor gaan liggen. Hoorden dit later pas toen het al gebeurd was. Ik werd er echt misselijk van! Nu maar hopen dat het geen vervolg krijgt.😳

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Harry
2 maanden geleden

Ik neem aan dat je je schoonmoeder nu op minimaal 1,5 km afstand houdt i.p.v. 1,5 m. Ik snap het.het komt overal voor, families uit elkaar gerukt omdat ze leugenaar Rutte eerder/liever geloven dan de ‘complotdenker’. Om hopeloos van te worden.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Harry
2 maanden geleden

Als dat wel is aanklagen!

rop
rop
2 maanden geleden

Nee Hoor, enigszins zijn ze ergers vermoord, alhoewel dat wel word ontkent, er zal veel meer doden moeten vallen door vaccinatie, de meeste komen er el doorheen, dit gebeuren word dan gewoon ontkent of verbloemd met onderliggende kwalen waar ze evengoed wel overleden, maar als ze door vaccinatie daarnaar sterven , zijn ze in feite vermoord. eerst moeten er velen slachtoffers erdoor vallen en dan word de massa een beetje Wakker.
het marionetten gedrag van de bevolking omtrent het vaccinatie gedrag zal nog wel enige tijd aan houden, het vertrouwen is nog ja nog te groot in vaccineren en dat je dat beschermt bent. de meeste burgers hebben er nog vertrouwen in, en ze geloven ook de leiders die het aanraden, het aanraden zelf is eigenlijk ook het marionetten gedrag van de bevolking ,ze hebben vertrouwen in leiders al gaat het samen met leugens en misleidingen ze worden gewoon teveel vertrouwt, geloof geen een leider van wat het zegt of denkt het zijn beelden, veelal beelden van onwaarheden.

Alice
Alice
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Voor de meesten geldt dat ze denken na hun gifspuit hun vrijheid weer terug te krijgen. Wat zullen zij bedrogen uitkomen.

salvar
salvar
Reactie op  Alice
2 maanden geleden

als ze de waarheid zouden weten dan storten ze gelijk in.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  salvar
2 maanden geleden

Ja ik zie dat hier vlakbij me; mijn partner is ziende blind. Wil het niet zien. Nou, ik vind het heel erg dat het zover is gekomen maar ik denk nu “ als jij niet wil horen moet je maar voelen” en hetzelfde geldt voor iedereen die nu nog blind is en ontkent watber gaande is.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Alice
2 maanden geleden

Ze kunnen vast een kistje bestellen bij de Dela.

Anoniem
Anoniem
2 maanden geleden

Als Amersfoorter kan ik alleen maar zeggen rust zacht lieve mensen. Jullie hadden beschermd moeten worden, voorzien van vitaminen en liefde. Je had waarschijnlijk al antistoffen maar Osterhaus moest zijn rattengif nog even snel verkopen. Vergeef het die domme mensen die jullie magnetronkwak zonder voedingsstoffen voerde al die jaren en die de naald hanteerde. Ze waren bang. Angstig en hysterisch. Wat hun sterk maakte en liefdevol, werd gebruikt om iedereen tegen elkaar te laten keren. Ze wisten niet beter. Ze zullen zich vroeg of laat over de afgrond storten wanneer ze weer eens als protocol volgende lemmingen zich over de rand storten. Dan zullen ze zich bij jullie voegen en kun je zelf vragen, waarom.

Philip
Philip
2 maanden geleden

Heel controversieel, ik ben niet betalend dus kan niet alles lezen.
Maar het volgende zegt meer dan genoeg!!

Een Israëlische man ontvangt een dosis van he Pfizer-vaccin. Een grote Israëlische studie toont nu aan dat één dosis van het vaccin volstaat om de ziekte in de kiem te smoren. “Dit betekent dat we het aantal infecties en ziekenhuisopnames veel sneller zouden kunnen terugdringen.” 

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20210219_97941683

Henri (94) kreeg tweede coronaprik, maar vecht nu voor zijn leven na besmettingAcht dagen nadat Henri Gijbels (94) zijn tweede prik met het Pfizer-vaccin kreeg, is de man opgenomen in het ziekenhuis met een coronabesmetting. “Hij had zo uitgekeken naar de herwonnen vrijheid, maar vecht nu voor zijn leven”, vertelt dochter Hilde.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20210219_98117783

Philip
Philip
Reactie op  Philip
2 maanden geleden

Het artikel van Henri heb ik in de papierenkrant kunnen lezen.

Het komt er dus op neer (zo staat het letterlijk in de krant) “dat met de ouderen het vaccine zo goed niet werkt, omdat de ouderen hun immuunsysteem niet meer goed werkt”

Dus waarom dan vaccineren, laat staan dat men gezonde mensen gaat vaccineren, waarvan het immuunsysteem wel goed werkt.

Ben altijd tegen vaccineren van gezonde mensen geweest en dat zal altijd zo blijven.
Het is gewoon een pure geld/macht kwestie, de schapen laten zich gewillig naar de slachtbank leiden!!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Philip
2 maanden geleden

Dit was toch van tevoren bekend, het stond in de bijsluiter van Pfizer.

Geen variatie
Geen variatie
2 maanden geleden

Oh ja, weer het zelfde verhaaltje.
Voor vaccinaties gingen ze dood aan Cojona, niet aan onderliggend lijden.
Na vaccinatie gaan ze dood aan onderliggend lijden en niet aan vaccinatie.
Over een paar maanden sterven de mensen als ratten (door vaccinatie) maar dan zal het wel liggen aan de zoveelste variant.
Tijdens de Spaanse griep vielen ze ook bij bosjes om na vaccinatie.

Ertje
Ertje
2 maanden geleden

een ieder die zich laat vaccineren tekent van te voren een akkoord en daarmee is voor de verantwoordelijke partijen de kous af. en dat is precies wat ze willen.

Nina
Nina
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Bij de oproep zit ook een vragenlijst van de GGD. In sommige gevallen moet je de prik dan uitstellen en verder vreemd dat ze van alles van je willen weten, terwijl ze daar niets mee te maken hebben. ( het is toch zo veilig, zeggen ze!!)

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Nina
2 maanden geleden

Niet op ingaan maar direct opstoken in je vuurkorf. Ik neem ook geen telefoon aan van nummers die ik niet ken en laat ook niet weten dat ik het vaccin niet wil, gewoon stil blijven. In België leggen ze een lijst aan met de namen van weigeraars. Gaat hier ook komen.

Rob
Rob
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Een document ondertekenen betekent je ziel verkopen. In dit geval, met de vaccinaties, wordt je ziel geoogst als je na vaccinatie dood gaat. Ondertekenen betekent dat ze de verantwoordelijkheid van zich afschuiven. Er wordt ook wel gezegd dat de duistere figuren op deze planeet menen op deze manier hun karma van zich af te kunnen schuiven op de ander.

Ertje
Ertje
Reactie op  Weetniet
2 maanden geleden

ik heb het gezien ja en vind het vreselijk hoe daar omgegaan word met die mensen. ik vind dat iedereen een vrije keuze heeft om het vaccin wel of niet te nemen.

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

artsen

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

63
0
We lezen graag je reactie!x