CoronaBuitenland

Overheid onthult: veruit de meeste coronadoden waren volledig gevaccineerd

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Uit een rapport van de Britse gezondheidsdienst UKHSA blijkt dat negen op de 10 coronadoden volledig gevaccineerd waren. Vier op de vijf waren bovendien drie keer gevaccineerd. Boosters beschermen je niet tegen corona, maar kunnen je dus wel doden.

Tussen 24 januari en 20 februari was ongeveer 91 procent van de coronapatiënten die in Engeland overleden volledig gevaccineerd. De kans dat je niet ziek wordt, is groter als je niet gevaccineerd bent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, meldt daarnaast dat het vaccin bij kinderen van 5 tot en met 11 jaar veel minder effectief is dan beloofd. Dat terwijl kinderen niet beschermd hoeven te worden tegen corona.

Opmerkelijk

Ook opmerkelijk: hetzelfde aantal kinderen dat volgens het CDC jaarlijks overlijdt aan griep, overlijdt nu aan ‘corona’. Waar zijn al die griepdoden gebleven? Ze zijn op magische wijze veranderd in coronadoden, zodat farmaceuten honderden miljarden per jaar kunnen verdienen en overheden totalitaire controle kunnen uitoefenen.

Nog opmerkelijker: het CDC gaf eerder toe dat de PCR-test geen onderscheid kan maken tussen covid en de griep.

Schokkende bijwerkingen

Het vaccin is volstrekt ineffectief, maar heeft wel schokkende bijwerkingen. Zweedse onderzoekers hebben ontdekt dat het mRNA in het vaccin in de lever terechtkomt, waar het wordt omgezet in DNA.

Waarom verandert het in DNA en wat doet het als het onderdeel is geworden van de genetische code van je lichaam? Dit is niet normaal. Vaccins veranderen normaal gesproken niet in DNA als ze worden ingespoten.

Cardioloog en epidemioloog Peter McCullough waarschuwt dat de Zweedse studie laat zien hoe gevaarlijk dit vaccin is, aangezien het chromosomen blijvend beschadigt. Ondertussen blijven de media, overheid en medische maffia deze giftige injectie promoten.

4.6 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Juanes
Juanes
2 jaren geleden

Was dit geen complot theorie. Twee jaar geleden. Dat het bij gevaccineerden DNA verandert? Wat komt er nog meer uit? Blij dat ik nog clean ben en vele met mij. Vrees wel voor de rest. Nou ja woningmarkt is dan wel snel opgelost.

weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
2 jaren geleden

DUS, weer zo’n komplottheorie bewezen. Hoeveel staat het nu? 150-0 voor de wappies?

Marie
Marie
2 jaren geleden

Staat het al op de voorpagina’s van de propaganda-kranten?
Vanavond de opening van het NOS en het RTL- journaal?

Boedha
Boedha
2 jaren geleden

Hahaha de mensheid zal het nooit leren, een hoge intelligentie zal je niet helpen, alleen een hoog bewustzijn, hooggevoeligheid is ook zo,n ding, maar niet altijd makkelijk om daar mee te moeten leven.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x