Gezondheid

Bizar effectieve methode om veroudering om te keren

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veroudering hoort bij het leven. Bij de mens begint het proces van veroudering zo rond het 45e levensjaar, maar dit kan per persoon verschillen.

Een van de eerste tekenen van veroudering zijn bij de mens vooral te zien in het uiterlijk. Denk hierbij aan grijze en dunnere haren, een droge en brozere huid en rimpels.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bij vrouwen is de menopauze een duidelijk lichamelijk kenmerk van veroudering, samen met een verminderende spiermassa. Dit laatste is overigens ook bij mannen het geval.

Naarmate de tijd vordert zullen er lichamelijke klachten ontstaan. Ook dit hoort bij het proces van verouderen. Wanneer en in welke mate deze klachten voorkomen verschilt per individu.

De 6 meest voorkomende klachten van veroudering:

Botontkalking
Dit komt vaker voor bij vrouwen dan mannen. De botten worden brozer en breekbaarder, doordat het lichaam minder oestrogenen aanmaakt.

Motoriek
Als je om je heen kijkt zie je dat ouderen minder soepel, trager en twijfelachtiger bewegen dan jongeren.

Evenwicht en coördinatie
Ook gaan je evenwicht en coördinatie achteruit zodra je ouder wordt. Als je ouder wordt en fysiek actief blijft en de juiste spiergroepen traint zal je motoriek vele malen langzamer achteruit gaan. Maar de training moet wel natuurlijk en rustig opgebouwd worden.

Gezichtsvermogen
Er zullen weinig mensen op leeftijd zijn die geen bril hebben. Als je ouder wordt ga je minder scherp zien en wordt je gezichtsveld kleiner. Ook is er een grotere kans op staar.

Gehoor
Naarmate je ouder wordt is het moeilijker hoge tonen te horen. Hierdoor wordt het lastiger om gesprekken te voeren en te volgen, vooral als er veel achtergrondgeluiden zijn of als mensen door elkaar praten. Een gehoorapparaat kan dit oplossen, maar het is geen garantie. Een gehoorapparaat versterkt namelijk alle geluiden, waardoor het nog steeds moeilijk is om een gesprek te voeren.

Hersenen
Dit is van buitenaf niet te zien maar je hersenen krimpen zo’n 10% tot 15% naarmate je ouder wordt. Deze gewichtsafname kan gevolgen hebben voor je mentale functioneren. Denk hierbij aan vergeetachtigheid. Er is helaas nog geen oorzaak voor deze gewichtsafname gevonden.

Heb je geen zin in dit soort klachten, of wil je van deze klachten af?
Bezoek dan www.keerverouderingom.nl

Begin je last te krijgen van de eerste tekenen van ouderdomskwaaltjes? Of heb je er misschien al langer of zelfs veel last van? Dan is er een manier die beter helpt dan welke andere manier dan ook.

Het heeft te maken met je innerlijke biologische klok. Deze biologische klok verschilt per persoon en om die reden veroudert de één sneller dan de ander. Sommige mensen worden vitaal 100 en doen nog van alles. Anderen zijn 60 en voelen zich, doen en zien eruit alsof ze 20 jaar ouder zijn.

Wat zegt de wetenschap?

Er zijn wetenschappers die hebben geconcludeerd dat veroudering een grotendeels mentale oorsprong heeft en dat je daar invloed op kunt uitoefenen.

Ellen Langer, een gerenommeerd sociaal psychologe aan de Harvard Universiteit, zegt dat onze overtuigingen en verwachtingen grote invloed hebben op onze lichamelijke gezondheid. Ze stelt dat naarmate we ouder worden, onze fysieke beperkingen grotendeels worden bepaald door de manier waarop we over onszelf denken en waartoe we in staat zijn. Ze schreef er een boek over getiteld ‘Counter Clockwise‘.

Draai je biologische klok terug (het kán!)

Met behulp van het speciaal ontwikkelde anti-verouderingsprogramma ‘Keer veroudering om’ oefen je grote invloed uit op jouw biologische klok.

Je kunt met dit programma je verouderingsklok afremmen, stopzetten en zelfs langzaam terugdraaien, waardoor jouw verouderingsklachten afnemen en zelfs kunnen verdwijnen.

Het programma bestaat uit VIJF delen. Van elk deel krijg je de hypnotherapie-variant én de Multiliminal variant, die lekker kort is.

Deze behandelmethode werkt beter dan welke facelift, botoxbehandeling of antrimpelcrème dan ook, omdat dit van binnenuit werkt en 100% natuurlijk is.

Met behulp van herprogrammering van je biologische klok maak je het mogelijk jouw innerlijke verouderingsklok af te remmen en een stukje terug te draaien. Je gaat ermee de bron van jeugdigheid in jezelf vinden en activeren!

Realistisch

Natuurlijk is het belangrijk om realistisch te blijven. Je kunt uiteraard niet 200 worden met dit programma.

Maar wat je wel kunt verwachten is dat je je levendiger gaat voelen, je wordt soepeler, pijntjes en stramme spieren verminderen en verdwijnen, je gaat beter zien en horen en rimpels verminderen.

En daarmee krijg je een veel jongere uitstraling. Mensen gaan het aan je zien en je voelt je ook een stuk jonger.

Door het terugdraaien van je biologische klok wordt jouw verouderingsproces omgedraaid en het gevolg is dat je je echt jonger, vitaler, levendiger en energieker gaat voelen!

Na dit programma zul je je krachtiger voelen en jaren jonger!

Wil je je ook een stuk jonger en vitaler voelen? Verlies dan geen tijd en bezoek de speciale Trancewerk Anti-verouderingswebsite, zodat je snel kunt genieten van het verjongende en verfrissende resultaat.

Het complete programma, bestaat uit 5 hypnotherapiedelen + 5 Multiliminals en 5 bijbehorende introducties.

Klik hier en bezoek nu
www.keerverouderingom.nl!

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button