Homepagina » UFO » Indiase luchtmacht alert na diverse UFO-waarnemingen rond vliegveld New Delhi: “Niemand weet wat er gebeurt”
Indiase luchtmacht alert na diverse UFO-waarnemingen rond vliegveld New Delhi: "Niemand weet wat er gebeurt"

Indiase luchtmacht alert na diverse UFO-waarnemingen rond vliegveld New Delhi: “Niemand weet wat er gebeurt”

De veiligheidsdiensten die Indira Gandhi International Airport, een vliegveld bij New Delhi, bewaken zijn extra alert. Er worden de laatste tijd geregeld verdachte vliegende objecten waargenomen op en rond de luchthaven.

Afgelopen vrijdag nam de luchtverkeersleiding tot drie keer toe onbekende vliegende objecten waar op het vliegveld. Volgens bronnen zette de Indiase luchtmacht zelfs een helikopter in om op zoek te gaan naar de objecten, maar werd er niets gevonden.

Laserstraal

Op dinsdag zou de luchtverkeersleiding ook een drone-achtig object hebben gezien boven één van de landingsbanen, maar die waarneming kan niet worden ondersteund met bewijsmateriaal.

De piloot van een vlucht van Air Vistara klaagde te worden afgeleid door een ‘laserstraal’ toen hij woensdagavond wilde landen. De piloot bevond zich op enkele kilometers van de landingsbaan toen hij de laserstraal zag.

Geen risico’s

Op vrijdag werden de vliegende objecten voor het eerst opgemerkt door een luchtmachtofficier. Hij zag om 10.44 uur een vliegend object boven de smalste landingsbaan. Om 10.50 uur en 10.55 uur zag hij nog twee objecten, dit keer net buiten de grenzen van het vliegveld.

“Zelfs de radar kon dinsdag niets opvangen. Op vrijdag claimden enkele medewerkers dat de radar een onbekend vliegend object had opgepikt, maar we konden daar geen bewijs voor vinden. Niemand weet wat er gebeurt. Iedereen is extra alert omdat we geen risico’s willen nemen,” aldus een woordvoerder.

[Indiatimes]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

bill gates

Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt

Miljardair Bill Gates is er medeverantwoordelijk voor ...