Binnenland

Welkom in Wonderland! Een land voor soevereine mensen zonder burgerservicenummer

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de grens van Nederland en Duitsland, bij Coevorden, bevindt zich sinds kort een onafhankelijke staat: vrijstaat Wonderland. Het plan werd afgelopen maand bekendgemaakt aan de gemeenteraad van Coevorden.

Eén van de initiatiefnemers van Wonderland is Luca van Dinter: “Het is een serieus plan waar we al een tijdje mee bezig zijn.” De nieuwe staat is zes meter breed en 485 meter lang. Op 21 september is de onafhankelijkheidsverklaring voor Wonderland ingediend bij het Internationale Gerechtshof in Den Haag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De eerste officiële bewoner van de onafhankelijke ministaat is Yoshi Livo uit Breda. Hij verblijft er de komende tijd in een caravan om het grondgebied te beschermen. Eerder zette Rob Pietersen er enkele dagen zijn woonwagen neer.

Gratis gezondheidszorg

Onlangs hebben sympathisanten de vrijstaat Wonderland met behulp van piketpaaltjes in het landschap van Coevorden getekend. Op de plek van Wonderland liep ooit een zes meter brede sloot in de vorm van een hoefijzer. Die hoorde bij Nederland noch Duitsland.

Van Dinter wil dat Wonderland een nieuwe manier van denken teweegbrengt. Hij denkt aan gratis gezondheidszorg, een basisinkomen en wetten die door de samenleving bedacht worden.

Soeverein

Van Dinter is soeverein. Simpel gezegd zijn soevereinen mensen die totaal onafhankelijk zijn. Van Dinter omschrijft dat op zijn website Ikclaimmijnnaam.nl: deze website is gemaakt voor alle Vrije Mensen van vlees en bloed. Hierop kan aan de wereld kenbaar gemaakt worden dat je je soevereiniteit als vrije mens op deze wereld claimt en niet langer een pion wilt zijn in het machtsspel van de elite.

Op de website van Wonderland wordt uit de doeken gedaan wat de bedoeling is. Iedereen kan zich daarop inschrijven als inwoner van Wonderland.

[RTV Drenthe]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x