Great ResetMens en Dier

WHO-baas Tedros verklaart de oorlog aan vlees en landbouw

Help door dit met vrienden op je socials te delen!

WHO-baas Tedros heeft de oorlog verklaard aan vlees en de landbouw, want ‘klimaatverandering’.

“Onze voedselsystemen zijn schadelijk voor de gezondheid van mensen en de planeet. Voedselsystemen zijn verantwoordelijk voor meer dan 30 procent van de uitstoot van broeikasgassen en een derde van de wereldwijde ziektelast,” beweert hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gejongleerd met percentages

Het transformeren van voedselsystemen is om die reden noodzakelijk, aldus Tedros, die pleit voor een verschuiving richting een ‘gezond, divers en plantaardig dieet’.

De uitspraken van de WHO-baas doen wenkbrauwen fronsen. “Zoals gewoonlijk wordt er weer gejongleerd met percentages,” merkt advocaat Carine Knapen op. “Hoeveel precies is 30 procent? Hoeveel is de totale uitstoot? Waar zijn de onderliggende data?” Ze wil weten of hij zelf ook geen biefstuk en vlees meer eet.

Diep corrupte stroman

Auteur en spreker David Icke wijst erop dat door mensen veroorzaakte klimaatverandering zo’n grote leugen is dat hij je naar adem laat happen.

Hij voegt toe dat Tedros een diep corrupte stroman is voor Bill Gates en zijn meesters, en de Rockefellers en hun meesters. Ze willen de bevolking voor voedsel afhankelijk maken van de globalisten, aldus Icke.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
noam
noam
3 maanden geleden

Ik eet nu meer vlees, terwijl ik voorheen weinig ervan at. Ik koop nu ook wegwerpbekers en plasticrietjes op de markt. Waarom omdat ik er schoon genoeg van heb dat ze t probleem bij mij als burger neerleggen

zona
zona
3 maanden geleden

Hij kan de boom in, genoeg plantaardig voedsel voor hem!!

JanC
JanC
3 maanden geleden

Ik kan U gerust stellen: het is helemaal niet moeilijk. Alles wat deze politici vertellen is grote onzin. Stuk voor stuk weten ze niet waar ze over praten omdat ze niets weten. Het zijn juristen en historici of leraren van een lagere school. Of nog erger.
In een recent artikel stond dat 97 % van de wetenschappers wereldwijd niet gelooft dat klimaatverandering door mensen wordt veroorzaakt ….
De vraag is dus hoe het kan dat klimaatverandering zo hoog op de agenda staat van regeringen ….
 
Teveel mensen weten niet dat het percentage CO2 in lucht is 0,035 % of 350 ppm. Dat is heel, heel, heel erg weinig. Lucht bestaat voor 20 % uit zuurstof en 80 % uit stikstof en vergeet die CO2 dus maar. De reden dat het CO2 percentage zo laag is en zo laag blijft is omdat planten CO2 uit de lucht halen voor hun groei. En onder de invloed van zonlicht breken planten de CO2 op in C (koolstof) en O2 (zuurstof). De C houdt plant zelf voor zijn groei en de O2 wordt teruggeven aan de atmosfeer. De competitie onder planten is zo groot dat zij elkaar dood vechten om de CO2 uit de lucht te halen. Geen CO2 dan ook geen planten …. en dan ook geen mensen. Als mensen meer CO2 uitstoten door het verbranden van fossiele brandstof komt er meer CO2 in lucht en zullen planten harder gaan groeien en de extra CO2 weer omzetten …. en dat is alles. Niets broeikas effect en niets temperatuuropwarming.

Het hele klimaatverhaal is een grote, grote leugen. De burgers wereldwijd worden voorgelogen en onze regeringen doen dik mee aan de leugens van de elite of zijn werkelijk te stom om te begrijpen welk spel hier gespeeld wordt door de elite !!!!

jessie nameles
jessie nameles
3 maanden geleden

W H O gasten en de rest van de globalisten verplicht een plantaardig dieet laten volgen, terwijl wij een lekker sappig stukje vlees nemen .. tsja planten hebben toch mest nodig om te groeien.!!

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x