CoronaMens en Dier

Internist tegen OMT: ‘Als je nu nog een verlenging van de lockdown adviseert, leef je in een ander universum’

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Dinsdag lagen er in Engeland 686 patiënten op de IC. Dat zijn er ruim 100 minder dan een week geleden. “De IC’s stromen leeg in Engeland!” schrijft internist Jeroen van der Hilst triomfantelijk op LinkedIn.

Ook in Nederland daalt het aantal coronapatiënten op de IC, blijkens het coronadashboard. Woensdag waren 375 IC-bedden bezet door coronapatiënten, 75 minder dan een week geleden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Steeds weer hoor ik: ‘Let op, volgende week gaan we het terug zien in de IC-opnames,” zegt Van der Hilst over de omikronvariant. “Toen dit rond de kerst nog niet gebeurd was, was het adagium ‘verspreiding ouderen duurt langer, volgende week’. Inmiddels zijn we vijf weken verder.”

De helft

“Het aantal opnames in Engeland is over het hoogtepunt heen. De ziekenhuisbezetting is nu op de piek. Dit is de helft geworden van de piek een jaar geleden,” benadrukt de internist.

“Dus ook volgende week gaat het niet gebeuren,” stelt Van der Hilst. Uit een grote Amerikaanse studie is gebleken dat patiënten met de omikronvariant aanzienlijk minder risico lopen op een ernstig ziekteverloop dan mensen met delta.

Ander universum

Het RIVM gaat uit van een stijging van de IC-bezetting naar 650 tot 1550 patiënten, tot twee keer zoveel dan er in Engeland zijn geweest.

“Is er dan helemaal niemand binnen het OMT die zich even achter de oren krabt als dit de uitkomst is van je model en zich afvraagt of het model wel klopt? Als je nu nog een verlenging van de lockdown adviseert, dan leef je in een ander universum,” concludeert de internist.

5 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Het universum van Onkel Klaus.

Kees
Kees
2 jaren geleden

Laat al die OMT leden hun loon en bonussen en de beslissende kabinets leden bij iedere lockdown de complete inkomsten zoals boven staat naar het getroffen MKB als steun afdragen , en met terugwerkende kracht net zo goed dat onze overheid de belastingen uit de lockdown periodes niet kwijt scheld .wij als MKB de door de overheid veroorzaakte schade deze in mindering op de belastingheffing en indien de schade Groterr is deze rekening bij het lockdown fonds bijeen in beslag genomen van de verantwoordelijke personen .
Denk iemand dat er dan nog ooit voor wat voor reden nog een lockdown durft te overwegen ? , Dus aansprakelijk stellen dat tuig.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Internist Jeroen van der List schrijft aan het OMT: Als je nu nog een verlenging van de lockdown adviseert, leef je in een ander universum.”

JUIST! Laat dat nu precies zijn wat het OMT al gedurende langere tijd doet.

Voor de zoveelste keer maar weer: de lockdowns zijn nooit bedoeld om de capaciteit op de ic’s in de ziekenhuizen onder controle te houden.

ALS het daadwerkelijk zou gaan, omdat de beleidsmakers bezorgd waren over de mogelijkheid, dat er heel veel mensen zouden moeten worden opgenomen in de ziekenhuizen, DAN was er een ander beleid uitgevoerd.

Het eerste wat je dan doet, is zorgen dat een zogenaamd rijk en welvarend land, zoals Nederland voorheen was, genoeg bedden EN het bijbehorende personeel heeft.

In plaats daarvan is precies het omgekeerde gebeurd: het afbreken van genoeg bedden EN ervoor zorgen, dat er veel verplegend personeel vertrekt.

Het geld dat hiervoor vrijgekomen is, is geïnvesteerd in het opleiden van boa’s, die als verlengstuk van de politie, op mensen gaan jagen.

Op de een of andere manier is Nederland een verhaal apart. Toen er MAANDEN geleden berichten kwamen over de vele bijwerkingen van de gentechinjecties in landen als Israël en het Verenigd Koninkrijk hoorde je nauwelijks iets over Nederland.

Net alsof ons land met zijn inwoners een status aparte heeft. Dat is natuurlijk flauwekul. Alleen worden de cijfers HIER gemanipuleerd en komen maar mondjesmaat naar buiten.

Er wordt vaak gesproken over Nederland als “het braafste jongetje van de klas”.

Dat geldt dan voor onze regering, die bestaat uit brave jongetjes en meisjes, die precies doen wat de “Grote Meester” hen opdraagt.

Daar wil ik dan aan toevoegen, dat OOK veel burgers heel graag brave jongetjes en meisjes zijn. En dat omdat ze valselijk denken, dat de boven hun gestelden het zo goed met hun menen.

Ik ben blij, dat mijn man en ik tot nu toe dwars door alle leugens hebben heen gekeken.

Even off topic:
Vanochtend las ik iets heel interessants op een Telegram site (iets wat ik instinctief al vermoedde).

De prikken hebben niet alleen een grote uitwerking op je lichaam, maar zéker ook op je geest.

Vooral de pijnappelklier wordt er door beïnvloed. Deze bepaalt of je bijvoorbeeld empathische gevoelens hebt.

Wat ik dus al eerder dacht: mensen die deze prikken hebben gehad, veranderen langzaam in iets onmenselijks. Zeg maar zombie-achtig.

En laat DAT nu net de bedoeling zijn van dit wereldwijde experiment.

Denk maar aan de kreet: You will own nothing and you will be happy!

Dat KAN alleen maar, als je je mens-zijn hebt verloren.

King of light
King of light
2 jaren geleden

Dat doen ze ook in een ander universum leven. Het Schwabversum.

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x