Homepagina » UFO » UFO-onderzoek ingesteld nadat kok mysterieus object ziet
UFO-onderzoek ingesteld nadat kok mysterieus object ziet

UFO-onderzoek ingesteld nadat kok mysterieus object ziet

Er is een UFO-onderzoek ingesteld nadat een kok een mysterieus ovaalvormig object boven een bos had gefilmd. Dat meldt de Schotse televisiezender STV.

Adrian Musat (40) uit het Schotse graafschap Perthshire zag boven de boomtoppen een wit licht hangen.

Hij legde het mysterieuze licht vast op video en stuurde het materiaal naar de British UFO Research Assocation (BUFORA). De man zei dat hij nog nooit zoiets heeft gezien.

Uitzicht

“Ik kijk iedere dag uit het raam omdat we zo’n mooi uitzicht hebben, maar ik heb nog nooit zoiets vreemds gezien. Het maakte geen enkel geluid,” zei hij.

Adrian zag het onbekende object eerst in de vroege ochtenduren, maar tegen de avond verscheen het opnieuw. Sindsdien hoopt hij iedere dag op een nieuwe waarneming.

Het is niet voor het eerst dat een mysterieus object in het gebied is gezien. Op 4 augustus 1990 zagen twee mannen een grote UFO die tien minuten boven een nabijgelegen dorp bleef hangen.

Uren

Matt Lyons van BUFORA zei dat ze het beeldmateriaal gaan onderzoeken. Binnenkort wordt ook contact opgenomen met de getuige.

Afgelopen maand nog zag Morag Ritchi uit het Schotse Aberdeenshire een aantal mysterieuze lichten in de lucht. Het object bleef volgens haar enkele uren in de buurt van haar huis hangen.

Bron: Stv.tv

Gerelateerd:

 Vond je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. geen filmpje????

  0 likes
 2. Hummm..kok?! Vliegende stoofschotel?

  0 likes
 3. [quote name=”bram”]geen filmpje????[/quote]

  Nee niet nodig, aangezien de meeste hier in vage mediums en channelers geloven.

  Dan is een leip bericht en een vage foto afdoende 🙂

  0 likes
 4. Zo zeg! Spectaculair….!! en dat 22 jaar geleden ook al op dezelfde plek.

  0 likes
 5. De afbeelding van de ufo die hierbij wordt gegeven is zowiezo die van een onscherpe opname van een lichtpunt, en dus slechts het gevolg van een lenseffect.
  Deze opname’s kunnen door iedereen gemaakt worden, ‘s avonds handmatig scherpstellen op een lichtbron op ruime afstand, en dan beetje bij beetje de lens onscherper instellen. Vanzelf verschijnt dan een diamantvormige object.

  0 likes
 6. @3 Dat fimpje is dan ook niet voor “de believers” bedoeld maar voor de mensen met oogkleppen op zodat ook hun blik verruimd kan worden. 😉

  0 likes
 7. [quote name=”Rob ter Horst”]De afbeelding van de ufo die hierbij wordt gegeven is zowiezo die van een onscherpe opname van een lichtpunt, en dus slechts het gevolg van een lenseffect.
  Deze opname’s kunnen door iedereen gemaakt worden, ‘s avonds handmatig scherpstellen op een lichtbron op ruime afstand, en dan beetje bij beetje de lens onscherper instellen. Vanzelf verschijnt dan een diamantvormige object.[/quote]

  Dat is wel erg snel een oordeel maken, zonder enig bewijs te aanschouwen zoals de filmopname zelf, niet te snel conclusies maken en gelijk wensen naar fabeltjesland. Er is genoeg overtuigend bewijs dat het fenomeen UFO wel degelijk bestaat, zover zijn we wel degelijk, maar 100% zeggen wat het is, wordt moeilijker. Dat lens effect waar je het over hebt, klopt inderdaad en komt vaker voor met een out of focus opname van een onbekend licht, alleen kan je van deze opname nog geen conclusie trekken.

  0 likes
 8. Man, wat weer een dom gelul hier in de reacties…
  Worden jullie zelf niet moe van dat sceptisch sarcastich gedrag?
  Uithalen naar mensen die wel geloven in dit fenomeen, en deze voor kortzichtig en goed gelovig verklaren, vind ik kort zichtig..

  0 likes
 9. Erg jammer voor je dat je (neem ik dan aan…) zelf geen ervaring hebt met het zien van voertuigen die onverklaarbaar zijn doormiddels van de technologie waarvan wij weet hebben en of contact met buitenaarden. Maar alsjeblieft, hou in ieder geval je eigen waarde en ga niet andere mensen hun meningen en overtuigingen ridiculiseren omdat je zelf geen raad weet met deze aspecten in het leven.
  Je weet niet wat de beweeg redenen zijn, dat mensen overtuigd zijn van dit soort dingen. Dat zal echt niet alleen maar deze site zijn.
  Dit artikel is alleen maar een melding dat er een onderzoek gesteld is naar beeldmateriaal. Niet meer of minder…

  So stop spittin this bullshit..

  Ga een boek lezen of zoek een hobby.

  Gegroet

  0 likes
 10. [quote name=”Croppie”][quote name=”Rob ter Horst”].[/quote]

  Dat is wel erg snel een oordeel maken, zonder enig bewijs te aanschouwen zoals de filmopname zelf, niet te snel conclusies maken en gelijk wensen naar fabeltjesland. Er is genoeg overtuigend bewijs dat het fenomeen UFO wel degelijk bestaat, zover zijn we wel degelijk, maar 100% zeggen wat het is, wordt moeilijker. Dat lens effect waar je het over hebt, klopt inderdaad en komt vaker voor met een out of focus opname van een onbekend licht, alleen kan je van deze opname nog geen conclusie trekken.[/quote]
  Het fenomeen ufo bestaat inderdaad, alleen getuigen vele opname’s daar niet van. De bijgevoegde afbeelding wordt echter door de Schotse omroep gebruikt, en mijn commentaar betreft alleen die opname, zoals ook in mijn opmerking te lezen is.

  0 likes
 11. [quote name=”sven”]Man, wat weer een dom gelul hier in de reacties…
  Worden jullie zelf niet moe van dat sceptisch sarcastich gedrag?
  Uithalen naar mensen die wel geloven in dit fenomeen, en deze voor kortzichtig en goed gelovig verklaren, vind ik kort zichtig..[/quote]
  Ik geloof best in het Ufo fenomeen hoor. Ook al kan ik het niet verklaren. Maar ik prefereer kwaliteit boven kwantiteit. Liever 1 goed filmpje dan 10 vage.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

gates

Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’

Tijdens de Global Vaccine Summit is donderdag ...

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...