BuitenlandCorona

Invloedrijke krant: ‘Bijna helft recente Britse coronadoden was gevaccineerd’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna de helft van de recente Britse coronadoden was gevaccineerd. Maar er is niets om je zorgen over te maken, want dat betekent dat ze werken, aldus The Wall Street Journal. De invloedrijke krant schrijft dat artsen en wetenschappers geen reden zien om alarm te slaan over de hoge sterfte onder gevaccineerden.

In tegendeel: ze zeggen dat uit de cijfers blijkt dat de vaccins bescherming bieden tegen de deltavariant, vooral na twee doses. In Groot-Brittannië komt inmiddels 97 procent van de ‘coronabesmettingen’ door de ‘deltavariant’. Die variant verspreidt zich in een gebied met een hoge vaccinatiegraad: 85 procent van de volwassenen heeft minstens één vaccin gehad en 63 procent heeft er twee gehad.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Uit gegevens van de Engelse gezondheidsdienst PHE blijkt dat er tot 21 juni 117 mensen waren gestorven met de ‘deltavariant’. Vijftig daarvan (46 procent) waren volledig gevaccineerd. Volgens wetenschappers laten de cijfers niet zien dat delta het vaccin omzeilt en leidt tot ernstige ziekte, maar dat de prikken effectief zijn. Als ze met ‘effectief’ bedoelen dat mensen eraan sterven, dan zijn ze inderdaad effectief.

Toen journalist Alex Berenson op Twitter schreef dat uit een klinisch onderzoek van Pfizer was gebleken dat het coronavaccin de kans op sterfte niet verlaagt, kreeg hij een schorsing aan z’n broek. Ook bestempelde Twitter de tweet als misleidend. Van de patiënten die het vaccin kregen, stierven er 15. Van de patiënten die de placebo kregen, stierven er 14.


[Information Liberation]

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Oke je gaat dood…..maar je krijgt geen corona of delta meer. Het klopt als een bus. Wat een waanzin deze idioten van een hoernalisten.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Niks aan de hand, gewoon doorlopen, u moet nog zo’n tien jaar geduld hebben voordat het kwartje rcht gaat vallen…

Ooms
Ooms
2 jaren geleden

Hij kan aangifte doen tegen zijn tegenstanders aanklagen voor smaad en laster en smaadschrift en lastschrift.

Dat is de eerste klap. Dan moeten zijn tegenstanders bewijzen inbrengen. Als dede klap wordt zo gelijk zijn reputatie gezuiverd.

Waar is het vrije woord en hoor en wederhoor gebleven?

Chris
Chris
2 jaren geleden

Ja staat de gevaccineerde hier ook te wachten! Hoe dom kan je zijn iets van de staat aan te nemen en denken dat het goed is!!! Nu worden de vaccins een hoop duurder en nr 3 en 4 staat al te wachten!!!

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x