Binnenland

Politieagent getuigt: ‘Laatst werd een vrouw van 81 over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een politieagent heeft bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 verklaard dat oude en kritische agenten uit het korps worden gewerkt en vervangen door ‘jonge gasten’ die worden klaargestoomd om ‘de samenleving te terroriseren’.

“De meest agressieve worden bij de ME ingezet. Wat ik heb zien gebeuren op het Malieveld vorig jaar en dit jaar kon ik eerst niet geloven, maar ik was erbij. Ik lig er nog steeds nachten wakker van,” zegt de agent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Derdewereldland

Hij voegt toe dat arrestanten afschuwelijk worden behandeld. “Het lijkt wel een derdewereldland hier. Die mensen worden uitgescholden en vernederd. Laatst was er een vrouw van 81 aangehouden tijdens een demo. Ze werd aan haar armen over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn. Dat mensje liep met een rollator. Ze werd onderuit gemept door een ME’er. Hij had voor vertrek nog middelen gebruikt.”

De politieagent gaat verder: “Ze werd letterlijk in de bus gesmeten, waar ze kermend bleef liggen en overeind werd geholpen door andere arrestanten.” Op het bureau vroeg een collega waarom de vrouw, die onder de blauwe plekken zat en haar pink gebroken had, ‘als ouwe tang nog ging demonstreren’.

In de openbaarheid treden

Hij heeft contact met collega’s die ook een verklaring hebben afgelegd bij de BPOC2020. Als hun groep groot genoeg is, zijn ze van plan om samen in de openbaarheid te treden. Volgens de diender overwegen steeds meer collega’s om bij de commissie hun verhaal te doen.

Grapperhaus confronteren

“Wanneer al die collega’s die zich ook grote zorgen maken en zich geen raad meer weten nu eens op zouden staan en Grapperhaus zouden confronteren met het feit dat hij van het korps bewust een organisatie heeft gemaakt waar agenten gesloopt en burgers geterroriseerd worden, komt er misschien een einde aan,” aldus de agent. Lees hier zijn hele verklaring.

Aanstaande zaterdag, op 8 mei, organiseert Police for Freedom Nederland een vrijheidsmars ergens in Nederland. De mars zou in eerste instantie plaatsvinden in Nijmegen, maar is verboden. Naast politieagenten lopen er ook militairen, veteranen, marechaussees, artsen, ambulancebroeders, psychologen en docenten mee. Zij staan op voor het behoud van onze grondrechten.


[BPOC]

4.5 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Voor zover ik weet mag IEDEREEN demonstreren, jong of oud. Ik vind het van ongelooflijk veel moed getuigen, dat een vrouw van 81 jaar naar een demonstratie gaat. Zij heeft waarschijnlijk kinderen en kleinkinderen waar zij zich vreselijke zorgen om maakt. Verder kan ik mij voorstellen, dat zij in de zestiger en zeventiger jaren OOK aanwezig was bij demonstraties. Het kon er toen ook wel eens ruig aan toegaan, maar NOOIT zoals heden ten dage. Ik ben ook wel eens in de verleiding gekomen om naar zo’n demonstratie te gaan, maar aangezien ik vier jaar geleden een zeer zware rugoperatie heb gehad (in België, aangezien hier in Nederland geen neurochirurg bereid was de operatie uit te voeren) is het risico nu te groot. Nederland is veranderd in een bananenland, zoveel is wel duidelijk.

Underground
Underground
2 jaren geleden

Leden van de tweede kamer zijn geschrokken, naar het horen van deze berichten. Yeah Right! Het interesseert ze geen Reet!! Deze lieden horen op te komen voor de bevolking. Ze zitten daar alleen maar voor hun zelf. Kots

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Dit is toch helemaal van de zotte…Arme mensen aftuigen , corona paspoorten , ic’s die vol liggen en TOCH gaan de winkels en kroegen open.Waar is de logica als het om een heftig virus gaat….en nog slikken mensen het als zoete koek en blijven on-overtuigbaar…
Wat zijn we voor volk aant worden??.Brainwash van de bovenste plank..and it works!!!!

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Het is schandalig dat dit gebeurd,en toegelaten word zowel door een grappenwaus als het gehele kabinet .Wij zijn beland in een maatschapij van repressie en onderdrukking van de bevolking .Wat mij geheel niet verbaasd is dat men van uit de korpsleiding en de justitie het drugsgebruik tolereerd .Waar normaal gesproken een ieder die drugs gebruikt zo wel bij politie als het leger op straat gezet word .In wezen kan dit ook miet anders ook de duitsers lieten hun soldaten diverse drugs gebruiken op het slagveld . Hoe verziekt al die genen zijn en dat het zelfs al in de regerings kringen als normaal beschouwd word .Wij kunnen concluderen dat wij in een oorlog tegen ons burgers zijn beland ,men maakt gebruik van in wezen ongeoorloofde maatregelen om ons in het door hun gestelde keurslijf te pressen .Dit gaat steeds verder ,een beperkte vrijheid beloven na vaccinatie forget it .Zij beginnen nu al dat het vaccinatie paspoort ook binnensland gaat gelden wat dus inhoud ,mocht u naar een andere stad of provincie willen dan moet u in het bezit van dit paspoort zijn hoe zo vrijheid . Deze doorgeslagen idioterie totaal ondemocraties maar dat wisten wij al ,onze regering heeft niets met enige democatie van doen zij volgt getrouw de opdracht van boven af .Een rutte nodigde merkel uit voor een toespraak op de dam ,zij neemt dat graag aan en vind het een eer .Zij de verpersoonlijkheid van ondemocratiese staat ,met haar nog steeds volgende DDR beleid .Als ex stasie weet zij als geen ander hoe de hazen lopen ,het moment dat zij door haar ontdekker kon worden tegen gehouden was het al te laat en had zij zich al te veel macht toegeeigend .Het zelfde hier met een RUTTE ook hij heeft met zowel haar mede werking als de boven zowel haar als rutte gestelden en niet te vergeten de rest van zowel onze volksvertegenwoordigers als coalitie genoten .Ook zij hebben niets gedaan om de macht van een rutte in te binden en voor de democratie te gaan staan .Nee zij hebben ons mede verraaden en zie waar wij zijn beland .Dit draait uit op een burgeroorlog ,enniet alleen hier ook in de rest van europa wringt het word wakker tot hoever laten wij dit gaan

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x