Homepagina » Binnenland » Politieagent getuigt: ‘Laatst werd een vrouw van 81 over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn’
agent
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Politieagent getuigt: ‘Laatst werd een vrouw van 81 over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn’

Een politieagent heeft bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 verklaard dat oude en kritische agenten uit het korps worden gewerkt en vervangen door ‘jonge gasten’ die worden klaargestoomd om ‘de samenleving te terroriseren’.

“De meest agressieve worden bij de ME ingezet. Wat ik heb zien gebeuren op het Malieveld vorig jaar en dit jaar kon ik eerst niet geloven, maar ik was erbij. Ik lig er nog steeds nachten wakker van,” zegt de agent.

Derdewereldland

Hij voegt toe dat arrestanten afschuwelijk worden behandeld. “Het lijkt wel een derdewereldland hier. Die mensen worden uitgescholden en vernederd. Laatst was er een vrouw van 81 aangehouden tijdens een demo. Ze werd aan haar armen over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn. Dat mensje liep met een rollator. Ze werd onderuit gemept door een ME’er. Hij had voor vertrek nog middelen gebruikt.”

De politieagent gaat verder: “Ze werd letterlijk in de bus gesmeten, waar ze kermend bleef liggen en overeind werd geholpen door andere arrestanten.” Op het bureau vroeg een collega waarom de vrouw, die onder de blauwe plekken zat en haar pink gebroken had, ‘als ouwe tang nog ging demonstreren’.

In de openbaarheid treden

Hij heeft contact met collega’s die ook een verklaring hebben afgelegd bij de BPOC2020. Als hun groep groot genoeg is, zijn ze van plan om samen in de openbaarheid te treden. Volgens de diender overwegen steeds meer collega’s om bij de commissie hun verhaal te doen.

Grapperhaus confronteren

“Wanneer al die collega’s die zich ook grote zorgen maken en zich geen raad meer weten nu eens op zouden staan en Grapperhaus zouden confronteren met het feit dat hij van het korps bewust een organisatie heeft gemaakt waar agenten gesloopt en burgers geterroriseerd worden, komt er misschien een einde aan,” aldus de agent. Lees hier zijn hele verklaring.

Aanstaande zaterdag, op 8 mei, organiseert Police for Freedom Nederland een vrijheidsmars ergens in Nederland. De mars zou in eerste instantie plaatsvinden in Nijmegen, maar is verboden. Naast politieagenten lopen er ook militairen, veteranen, marechaussees, artsen, ambulancebroeders, psychologen en docenten mee. Zij staan op voor het behoud van onze grondrechten.


[BPOC]

4.5 39 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
7 dagen geleden

Voor zover ik weet mag IEDEREEN demonstreren, jong of oud. Ik vind het van ongelooflijk veel moed getuigen, dat een vrouw van 81 jaar naar een demonstratie gaat. Zij heeft waarschijnlijk kinderen en kleinkinderen waar zij zich vreselijke zorgen om maakt. Verder kan ik mij voorstellen, dat zij in de zestiger en zeventiger jaren OOK aanwezig was bij demonstraties. Het kon er toen ook wel eens ruig aan toegaan, maar NOOIT zoals heden ten dage. Ik ben ook wel eens in de verleiding gekomen om naar zo’n demonstratie te gaan, maar aangezien ik vier jaar geleden een zeer zware rugoperatie heb gehad (in België, aangezien hier in Nederland geen neurochirurg bereid was de operatie uit te voeren) is het risico nu te groot. Nederland is veranderd in een bananenland, zoveel is wel duidelijk.

Ondergronds.
Ondergronds.
Reactie op  Annette
6 dagen geleden

Ja, ik schaam me soms voor m’n Nederlandse nationaliteit. Wat eens een prachtig land was om te wonen is nu door een stel machtswellustelingen omgetoverd tot een land zonder enige ruggengraad. Rutte, de Jonge en Grapperhaus zijn slaven van ene Angela Merkel. Ik hoop dat deze gasten nog eens kleihard onderuit gaan en voor vele jaren achter de tralies belanden. De rechtszaken zijn in voorbereiding.

bloem
bloem
Reactie op  Ondergronds.
6 dagen geleden

Is er dan nog recht hier?
Heb er weinig vertrouwen in.

Theo B.
Theo B.
Reactie op  Ondergronds.
5 dagen geleden

Dit moet beleid zijn. En wie maakt het beleid ? Juist. Die moet(en) dus weg.

Annette
Annette
Reactie op  Annette
6 dagen geleden

Even helemaal off-topic, maar heel belangrijk om te delen:
Vanochtend heb ik een fantastische vrouw leren kennen, die hetzelfde denkt als velen van ons. Zij heeft mij een kaartje gegeven, waarop staat: Ik geef géén toestemming om te worden getest of gevaccineerd. Verder staat er op: Grondwet Koninkrijk der Nederlanden, Ieder heeft behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam. Grondwet Artikel 11 – 1983.
Ik moet straks nog even contact met haar opnemen WAAR je zulke kaartjes kunt bestellen.

Anna
Anna
Reactie op  Annette
6 dagen geleden

Dit zijn voor mij helden, op 81 jarige leeftijd nog naar een demonstratie gaan omdat je ziet wat er gaande is en wakker bent. En daar durven ze wel tegen, laat ze verdorie boeven gaan vangen maar dat durven ze niet meer.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Anna
6 dagen geleden

Ik ben 84 en heb tussen de gele hesjes gestaan hier in Frankrijk, maar werd gewaarschuwd door een gendarme dat ik beter thuis kon blijven, het ging er ook niet hard aan toe, maar ik denk vaak aan mijn jeugd in Amsterdam bij de Provo’s we stonden alleen maar hebben er heel wat in het ziekenhuis geholpen van die lakeien, de mensen moet gewoon goed georganiseerd terug slaan, met 5 of 6 tegen één ga je zien hoe hard ze kunnen lopen, want in wezen zijn het angsthazen, maar met een beetje wit poeder worden het helden !

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Jenne Sr.
5 dagen geleden

Even (ik voel me geen held ), maar ben bang voor dit paspoort cq Ausweis, dit is zo misplaatst maar ook zo in en in gemeen, van deze Nazi’s want dat zijn het !

Underground
Underground
7 dagen geleden

Leden van de tweede kamer zijn geschrokken, naar het horen van deze berichten. Yeah Right! Het interesseert ze geen Reet!! Deze lieden horen op te komen voor de bevolking. Ze zitten daar alleen maar voor hun zelf. Kots

Anna
Anna
Reactie op  Underground
6 dagen geleden

Geschrokken?? Schrikken die nog ergens van?? Wat n klucht.

PREDATOR
PREDATOR
7 dagen geleden

Dit is toch helemaal van de zotte…Arme mensen aftuigen , corona paspoorten , ic’s die vol liggen en TOCH gaan de winkels en kroegen open.Waar is de logica als het om een heftig virus gaat….en nog slikken mensen het als zoete koek en blijven on-overtuigbaar…
Wat zijn we voor volk aant worden??.Brainwash van de bovenste plank..and it works!!!!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  PREDATOR
6 dagen geleden

Wat voor volk ‘we’ aan het worden zijn?

Meeehh!

https://twitter.com/i/status/1389468015905984514

mikkie
mikkie
Reactie op  PREDATOR
6 dagen geleden

Heb jij gezien dat die ic´s vol liggen dan? Iees elke dag in het officiele nieuws verschillen statistieken. Leg dat eens uit dan.

Niemand.
Niemand.
Reactie op  mikkie
5 dagen geleden

Wil je echt weten hoe druk het is in een ziekenhuis, dan moet je als het net donker is even langsrijden. Het is zo druk dat er nergens licht brand, nergens een spoor van mensen, deur waar je normaal in de avond naar binnen gaat is dicht. Door middel van test even kloppen, nee geen bewaker te zien en die is na lang kijken en wachten ook niet geweest. Druk? Waar dan?

Dan maar een keer overdag kijken, nada noppes niemand te zien. Ook de hoofdingang zit gewoon dicht. Weer aankloppen, na 10 minuten komt er eindelijk zo’n bewaker een kijkje nemen. Wat ik kwam doen hahahahaaa, ik zei ik moet even naar de WC. Nee meneer het is Corona tijd onze WC’s zijn momenteel dicht voor het publiek. Ik zeg, zo te zien het ziekenhuis ook, waar is iedereen? Hij reageerde niet op mijn vraag en gaf zeer geïrriteerd aan dat ik het terrein moest verlaten want bla die bla bla.

t de vries
t de vries
7 dagen geleden

Het is schandalig dat dit gebeurd,en toegelaten word zowel door een grappenwaus als het gehele kabinet .Wij zijn beland in een maatschapij van repressie en onderdrukking van de bevolking .Wat mij geheel niet verbaasd is dat men van uit de korpsleiding en de justitie het drugsgebruik tolereerd .Waar normaal gesproken een ieder die drugs gebruikt zo wel bij politie als het leger op straat gezet word .In wezen kan dit ook miet anders ook de duitsers lieten hun soldaten diverse drugs gebruiken op het slagveld . Hoe verziekt al die genen zijn en dat het zelfs al in de regerings kringen als normaal beschouwd word .Wij kunnen concluderen dat wij in een oorlog tegen ons burgers zijn beland ,men maakt gebruik van in wezen ongeoorloofde maatregelen om ons in het door hun gestelde keurslijf te pressen .Dit gaat steeds verder ,een beperkte vrijheid beloven na vaccinatie forget it .Zij beginnen nu al dat het vaccinatie paspoort ook binnensland gaat gelden wat dus inhoud ,mocht u naar een andere stad of provincie willen dan moet u in het bezit van dit paspoort zijn hoe zo vrijheid . Deze doorgeslagen idioterie totaal ondemocraties maar dat wisten wij al ,onze regering heeft niets met enige democatie van doen zij volgt getrouw de opdracht van boven af .Een rutte nodigde merkel uit voor een toespraak op de dam ,zij neemt dat graag aan en vind het een eer .Zij de verpersoonlijkheid van ondemocratiese staat ,met haar nog steeds volgende DDR beleid .Als ex stasie weet zij als geen ander hoe de hazen lopen ,het moment dat zij door haar ontdekker kon worden tegen gehouden was het al te laat en had zij zich al te veel macht toegeeigend .Het zelfde hier met een RUTTE ook hij heeft met zowel haar mede werking als de boven zowel haar als rutte gestelden en niet te vergeten de rest van zowel onze volksvertegenwoordigers als coalitie genoten .Ook zij hebben niets gedaan om de macht van een rutte in te binden en voor de democratie te gaan staan .Nee zij hebben ons mede verraaden en zie waar wij zijn beland .Dit draait uit op een burgeroorlog ,enniet alleen hier ook in de rest van europa wringt het word wakker tot hoever laten wij dit gaan

R. Meijer
R. Meijer
Reactie op  t de vries
6 dagen geleden

Hoe kan Rutte als kleinzoon van een oorlogsmisdadiger uitgerekend een mof uitnodigen om een toespraak te houden bij het Vrijheidsmonument op de Dam?

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
7 dagen geleden

Welkom in t nieuwe normaal Dit is toch hartverscheurend 🤧helden om oudjes aan te vallen en dat zijn vandaag de dag onze burger beschermers🤯😤 En als wij ons daartegen beschermen willen zijn we strafbaar hoe krom is t recht En goeie agenten vervangen door psychopaten t systeem is totaal verrot Hier kan je aan zien dat t al ver van te voren gepland is anders had t nooit zo gekund Word tijd dat de hooivorken van stal worden gehaald om onszelf te beschermen de overheid doet dat niet meer Wij moeten de wetten naleven die zij schenden Dictatuur word steeds. duidelijker elite heeft rechten en burgers alleen maar plichten De satan heeft veel volgers👹👺😱

Rob
Rob
Reactie op  W Appie🤔😁
6 dagen geleden

Het systeem wordt gevormd naar het beeld van de elite op de planeet. Ja, die kunnen geen vredige mensen gebruiken, alleen zombietuig dat het vuile werk opknapt voor hun agenda. En zombies zijn het letterlijk want er leeft niks menselijks in dat soort types. Die zijn dood van binnen. Er zijn er in de top waarvan gezegd wordt dat ze het kwaad zelf zijn. Dan zijn dit soort zombie agenten bij uitstek ‘nuttige idioten’ voor hun agenda, zoals de elite het zelf noemt. Het past dan precies in het plaatje, zombies in dienst van het kwaad. Dienstbaar en waakzaam is het motto. Ja, ze weten alleen zelf niet aan wie ze dienstbaar zijn en voor wie ze waakzaam zijn.

gezonddenker
gezonddenker
7 dagen geleden

Hoop dat het weer goed gaat met deze oudere dame. We roepen nog rw zacht en xraan es langzaam op….ik ook. Nijmegen…..op voorhand kan je al zeggen dat Nijmegen niet doorgaat, maar wel heel goed dat dit maar weer eens bevestigd wordt dat de ‘burgervader aldaar niet van rechtsgelijkheid houdt.

Pieter
Pieter
7 dagen geleden

5 mei herdachten we de bevrijdingdag.

15 maart 2020 waren we onze vrijheid weer kwijt aan de Nieuwe Normale Nazis!

Op koningsdag zei “onze” koning vorig jaar “laten we niet normaal maken wat niet normaal is”

DIT JAAR OP KONINGSDAG LAAT HIJ ZIJN ONDERDANEN NEERKNUPPELEN DOOR ZIJN NIEUWE NORMALE GESTAPO EN STASSIS!!!

Jullie, De Nieuwe Normale Nazis in Den Haag en OMT EN RIVM…

HEB VANDAAG NIET HET GORE LEF OM MAAR IETS TE ZEGGEN OVER DE BEVRIJDINGSDAG!! 

JULLIE ZIJN SMERIGE DUIVELSE BEZETTERS!  
ERGER DAN IN DE TWEEDE WERELD OORLOG!!!

Arnold
Arnold
Reactie op  Pieter
6 dagen geleden

Zolang we een Nazi-kabinet hebben vier ik geen bevrijdingsdag meer.

karton
karton
Reactie op  Pieter
6 dagen geleden

@ Pieter. Maar om op ónze Bevrijdingsdag te worden toegesproken door de Deutsche Führerin , dat is écht verschrikkelijk ! En dat een figuurtje als Rutte daarvoor toestemming geeft, dat geeft te denken. Wát steekt hier achter ? Das Vierte Reich in aantocht ?

jensen.nl kijker
jensen.nl kijker
7 dagen geleden

BPOC2020 moet hun strafzaak gaan winnen als je dit zo leest. Afschuwelijk. Ik heb er geen woorden meer voor hoe deze agenten zich gedragen. Deze gasten moeten heel snel achter de tralies. En Grapperhaus ook.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
7 dagen geleden

De rotte appels mogen in de mand blijven liggen.. verbaast het U nog ?..

exegese
exegese
Reactie op  Gezond Verstand
7 dagen geleden

Nee, het verbaast me allerminst ! Doch het rot moet nu toch echt snel worden verwijderd anders is spoedig alles verrot ! Dat is hun doel……. alles verrot, alles hetzelfde, alles klaar om voor den duvel te dansen. Maar toch zonder mij ! Ik doe niet mee ! Ik sterf nog liever duizend doden dan dat ik me aan den duvel onderwerp ! mijn ziel is niet te koop.

Patrick
Patrick
7 dagen geleden

Schandalig wat ze doen, en ze zijn er nog fier op ook.

x

Check Also

sterf

Onderzoek in Nederland naar sterfgevallen na vaccinatie, hoorzittingen op 22 mei

Noteer alvast in je agenda: op zaterdag ...

mars

8000 mensen lopen mee in verbindingsmars van Police for Freedom in Barneveld: ‘Prachtig!’

Vandaag werd in Barneveld de tweede verbindingsmars ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x