Homepagina » Het Complot » Iraanse generaal: “Aanslagen 9/11 voorbereid en uitgevoerd door Verenigde Staten”
Iraanse generaal: "Aanslagen 9/11 voorbereid en uitgevoerd door Verenigde Staten"

Iraanse generaal: “Aanslagen 9/11 voorbereid en uitgevoerd door Verenigde Staten”

De commandant van de Iraanse strijdkrachten heeft vorige week op tv gezegd dat de Verenigde Staten achter de aanslagen van 9/11 zitten. Dat schrijft de krant The Times of Israel.

Brigadier-generaal Ahmad Reza Pourdastan deed de uitspraak tijdens een interview dat werd uitgezonden door de Iraanse staatstelevisie. “De oorlogen en dreigingen in het Midden-Oosten komen voort uit een veelomvattende Amerikaanse strategie,” zei Pourdastan. “Na de val van de Sovjet-Unie meenden de Amerikanen dat er een nieuwe kracht aan het ontstaan was, namelijk het bondgenootschap tussen de soennieten en de sjiieten.”

“Aan de basis van deze kracht lag de Islamitische Revolutie in Iran,” ging hij verder. “Deze kracht is islam of de islamitische wereld. De Amerikanen hebben veel gedaan om te voorkomen dat deze kracht kon materialiseren. Ze planden de aanslagen van 9/11 en voerden ze uit om zo hun aanwezigheid in het westen van Azië te kunnen rechtvaardigen, met als doel er over te heersen.”

Pourdastan sprak ook over mogelijke islamitische terreuraanvallen op Saoedische steden. “Als Saoedische steden het doelwit zouden worden van bomaanslagen en raketten, zouden de autoriteiten daar weinig tegen kunnen doen,” zei hij. “In het verleden heeft Jemen een grote verscheidenheid aan wapens ingekocht, die nu in handen zijn van de moslims. Zij zijn in staat om Saoedi-Arabië een dodelijke klap toe te brengen.”

Hij waarschuwde de Islamitische Staat (IS) tegen een aanval op Iran. “Als IS probeert onze grens tot op 40 kilometer te naderen, zullen we ze confronteren en laten zien waar moslimsoldaten toe in staat zijn,” aldus Pourdastan.

[Times of Israel]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Timon
Timon
5 jaren geleden

Als Jemen daar toe in staat was, waar wachten ze dan nog op in plaats van zich van de kaart te laten vegen door de coalitie van SA?
En die 9/11 conspiracy is ook weer een excuus om het gepeupel maar vooral zichzelf een hart onder de riem te steken. En de grote boeman zwart te maken. Morgen ontkent men weer de holocaust.

Ikke
Ikke
Reactie op  Timon
5 jaren geleden

911 is geen gepeupel maar een feit dat de VS het zelf heeft gedaan, en wat heeft de holocaust daar mee te maken?

Zuer
Zuer
Reactie op  Ikke
5 jaren geleden

Met het gepeupel bedoel ik natuurlijk mensen uit het Iraanse volk. (Dat je er van uitging dat je dacht dat ik hier 911 mee bedoelde deed mij ook denken dat jij uit Marokko of het MO kwam.) Het gaat hier over wat een Iraanse regeringsvertegenwordiger/Generaal het volk verteld. En het ontkennen van de Holocaust is ook een favoriete bezigheid aan het Iraanse hof.
Je moet wat beter lezen. Het midden oosten is een stuk oorlogszuchtiger. Amerika heeft een groter en beter leger, mar heeft ook meer geld daarvoor, want het werkt wat harder dan ze in het midden oosten gewoon zijn.

Witte jurk
Witte jurk
Reactie op  Zuer
5 jaren geleden

De VS heeft nooit ruzie gehad met zijn buren maar toch het meest oorlogzuchtige land op deze wereld.
Ze moeten gewoon lekker thuis blijven.
Nu willen ze weer oorlog maken in onze achtertuin.
En aan de VN-regels hebben ze ook schijt.

Bassie
Bassie
Reactie op  Witte jurk
5 jaren geleden

De VN is een lachertje. Die geldverslindende machine kun je beter opheffen.

Ferry
Ferry
Reactie op  Witte jurk
5 jaren geleden

welke buren? er zijn er bij mijn weten maar 2 maar de meest strategisch gelegen landen beschouwen zij als hun achtertuin waar men zomaar alles kan leegrover in rasechte Chicago stijl die zelfs Al Capone zou doen blozen.

Roy
Roy
Reactie op  Ikke
5 jaren geleden

@Ikke, ik denk dat jij een verkeerd beeld hebt van de definitie van het woordje “feit”

Jack
Jack
Reactie op  Timon
5 jaren geleden

Dat 9/11 een inside job was is heel eenvoudig aan te tonen. Die gebouwen zijn de eerste 3 gebouwen met stalen constructie die ooit (in de hele geschiedenis dat de mens met staal bouwt!) door vuur zijn ingestort. Dit komt omdat een gewoon open vuur bij lange na niet heet genoeg word om staal te verzwakken. Er word in de rapporten beweert dat de kantoorartikelen branden. Zo’n brand is tussen 400 en 600 graden Celsius. Staal gaat pas verzwakken als het op de zogenaamde vloeigrens komt. Met hitte heb je dan minimaal 1400 graden nodig. Maar dit is niet het goedkoopste staal dus de temperatuur zou nog hoger hebben moeten zijn. Zo’n gewoon vuurtje kun je voor eeuwig onder een stalen balk zetten. Die balk zal nooit een krip geven.
De kerosine zal in de torens nooit lang genoeg hebben kunnen branden. Het is een brandstof dus licht ontvlambaar. Het grootste deel van de kerosine was direct opgebrand bij de vuurballen die de vliegtuigen veroorzaakten. En ook kerosine brand niet heet genoeg om staal aan te tasten. Dit gaat puur over de eigenschappen van materialen waardoor het gewoon onmogelijk is wat er in het rapport word beweerd.
Ik zuig dit niet uit mijn duim. Ik heb een opleiding in de metaal gehad en heb jaren als constructiebankwerker gewerkt.

Bladblazer
Bladblazer
Reactie op  Jack
5 jaren geleden

Hoe zit dat dan met het instorten van de faculteit bouwkunde van de TU Delft in 2008?

https://www.youtube.com/watch?v=bizr86N-4nc

Edwin
Edwin
5 jaren geleden

Ik vraag me af hoe lang we nog met dit soort vage “whodunnit” artikelen worden geconfronteerd.
Van zo’n anti- Amerikaans land als Iran is het toch enigszins voorspelbaar dat je te horen krijgt dat Amerika zelf achter 9/11 zat…te triest voor woorden als je dit soort uitspraken serieus neemt

Ferry
Ferry
Reactie op  Edwin
5 jaren geleden

Ooit al eens bij stil gestaan waarom er anti Amerikaanse gevoelens zijn in sommige landen waaronder ook Iran ?
Ik denk niet dat u iets af weet van Iran en u zich gewoon laat meeslepen door al de gecreëerde negativiteit over Iran, dat Iran geen Thailand is dat weet iedereen maar men kan niet zeggen dat Iran ook maar een ander land ooit heeft aangevallen onder verwende voorwendsels zoals de US.
Ik ga de lijst hier niet opsommen want ik denk dat er daarvoor te weinig ruimte zal zijn op dit forum, dat nog buiten beschouwing gelaten is er ook nog de logistieke steun die de US geeft aan alle “bevriende” dictaturen die er duchtig op los folteren.
Ook de US is koploper als het op folteren aankomt en alle mensenrechten aan zijn laars lapt, het is en blijft een gewelddadige maatschappij.
Het is een doorn in het oog van de US dat ondanks de jarenlange boycot Iran er beter en sterker is uitgekomen op alle vlakken waarin zelfs Cuba niet slaagde, u kan zich voorstellen hoe ver Iran nu zou staan wanneer die boycot er niet was.
Dat indertijd het schoothondje van de US de voormalige sjah Reza Pahlavi buiten gebonjourd werd inclusief de bemoeizuchtige US en de gehate geheime dienst van het toenmalige Iran de SAVAK die er ook duchtig op los martelde.
Ik ga ook niet beweren dat het een paradijs is op aarde maar democratie bouwt men langzaam op en niet met oorlog, zie wat er nu gebeurd in het MO waar men alles heeft kapot gemaakt en het nu erger is dan voordien.
De US wil de wereld heerschappij en over alle strategische grondstoffen om hun oorlogmachine in gang te houden zoveel is duidelijk.
BTW, voor alle duidelijkheid ik ben geen Iraniër of moslim of arabier maar men moet de waarheid onder ogen durven zien.

Edwin
Edwin
Reactie op  Ferry
5 jaren geleden

@Ferry
Met alle respect: denkt u nu echt dat ik niet weet wat u daar allemaal opsomt?
Ik heb helemaal NIETS tegen of VOOR Amerika, of welk land dan ook.
Ieder land heeft etterbakkies EN engeltjes, geen ene ideologie of geloof zal eeuwigdurende vrede brengen, so what?

Het gaat mij om dat eenzijdige Anti-Amerika gedoe hierzo….da’s alles
Maak je maar niet druk: Als ik alleen maar Pro-Amerikaanse opmerkingen had gezien , dan had ik ook gereageerd…..

Ferry
Ferry
Reactie op  Edwin
5 jaren geleden

Edwin bedankt voor uw reactie en het is ook niet mijn bedoeling een steen naar u te gooien want wie ben ik hé. Ik verdiep mij al sinds de Yom Kipoer oorlog in het MO en stel alleen maar vast dat het van kwaad tot erger wordt en het altijd het verkeerde land aanwijst als de boosdoener n.l. Iran terwijl men ondertussen wel beter weet wie er de onruststokers zijn.
Voor de meesten is het een ver van mijn bed gebeuren maar in deze moderne tijden zijn de grenzen nog vaag wat niet altijd een pluspunt is.

Edwin
Edwin
Reactie op  Ferry
5 jaren geleden

@Ferry

Zeg maar “jij”hoor.
Ik vind sowieso iedere vingerwijzing naar “de ander” als oorzaak van al het kwaad een fout die we als mensen helaas maar al te vaak maken.
Ik blijf erbij, en dit geld voor iedereen: De wereld die we waarnemen, en wij de waarnemer zelf zijn onlosmakelijk EEN geheel. Ik zie het licht en duister niet zozeer als twee verschillende hoedanigheden, maar als twee uitersten van Al dat Is, waar we allemaal deel van uitmaken.
Een magneet bestaat uit 2 polen, maar breek je deze magneet doormidden dan krijg je opnieuw een noord-en zuidpool.
Zo kijk ik dus ook tegen licht en duister, schepping en vernietiging etc etc.
Zoals het voor mij voelt, zal er nooit en te nimmer een wereld zijn die Utopia heet…alleen maar in onze geest zelf.Streven naar vrede kan mooi zijn, maar streven naar “tevredenheid” in deze op consumptie gerichte samenleving lijkt uit den boze te zijn…jammerrrrr

Ikke
Ikke
Reactie op  Edwin
5 jaren geleden

Volgens de lijstjes is de VS het meest oorlogzuchtige land, en ze zijn uit op werelddominantie .

wakker
wakker
Reactie op  Edwin
5 jaren geleden

Het lijkt me sterk, dan wel onmogelijk dat Amerika hier niets van af wist. Heb je die gebouwen zien instorten? Dat is volstrekt niet mogelijk met een vliegtuig.

hamid
hamid
Reactie op  Edwin
5 jaren geleden

jij bent er zo 1tje die alles wat de westerse landen jou voorkauwen beschouwd als de waarheid, maar ik wil je even wakker maken uit je hypnoze en je laten herrineren dat de politiek van de hedendaagse wereld grootse criminelen zijn die misbruik maken van hun macht en meer controle willen meer geld op een walgelijke manier hoeveel er doden vallen maakt hun niet uit. De haat die uit midden oosten is gekomen en niet alleen midden oosten ook rusland en china tegenover amerika hebben is terecht, amrikaanse overheid zijn de grootste criminelen die je kan vinden en helaas hebben de criminele de amerikaanse overheid over genomen deze vorige eeuwen geleden. Een land die zijn eigen president vermoord, een land die zijn eigen volk vermoord met name 9/11 en heel de wereld in de maling neemt door middel van media leugens. Satan heeft zijn troon gevestigd op amerika. De grap van de verhaal is met de hulp van ‘de strijden tegen terrorisme’ hebben ze velen profijten gehaald en achter de gordijnen lachen ze jullie allemaal uit. Want in werkelijkheid zijn zij zelf de mensen die de terroristen hebben gemaakt zoals al- qeaida en isis is de zelfde de prive leger van israelische geheime dienst mossad met samenwerking van amerika en saudi arabie. Zelfs een generaal van amerika gaf toe dat G.W. Bush tegenover hem sprak hij zei we waren bezig met Afghanistan bombarderen en ik vroeg de president gaan we nog Irak aanvallen? G. W. Bush zei ik heb hier nog iets anders ik heb hier dat op de agenda staat dat we paar landen gaan overnemen in paar jaren. over een verovering van 6 landen in paar enkele jaren waaronder Irak,Syrie, Libanon, Libie, Soedan, Somalia en eindigen op Iran.
De generaal vroeg wat de reden was hij antwoordde ik weet het niet? kennelijk hebben we een goede militaire macht die regeringen kan neer halen en overheersen.
Er is op dit moment een indirecte oorlog bezig tussen landen, en weer wijzen ze naar de terroristen, en weer zijn het onwetende die het geloven.
De terroristen worden gesponserd door bepaalde landen waar ik weet welke ratten het zijn als hun de sponsors niet waren was isis al lang een vergeten groep wilde dieren bende.
De oorlog van syrie is begonnen door amerikanen voor controle in de midden oosten,
ISIS zijn hun geheime soldaten mensen zullen zeggen nee maar ik zeg tegen jullie die dat niet geloven, tijd zal het leren. Europa zal ook worden bestraft voor dat ze de kontenlikkers en de medeplichtig zijn van de amerikanen met name west europa.
De westerse politiek vooral amerikaanse overheid speelt met vuur en in de toekomst gaan ze spijt krijgen. Maar dan is het te laat dan heeft de hele wereld al de stoten gevangen.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdnieuwsfeiten en andere nieuwsberichten, verzameld door Arie Goedhart
5 jaren geleden
Broedende Kip
Broedende Kip
5 jaren geleden

Wat hij zegt weet natuurlijk de halve wereld met meer als 1 werkende hersencel al. De redenen waarom zou je over kunnen twisten. 😉

Toch goed dat hij het even benadrukt.

Richard
Richard
5 jaren geleden

Bah! Wat een primitieve oorlogstaal!
Er is een hoop kracht voor nodig om ons uit deze boze droom te doen ontwaken.
Ach mensen, het is eigenlijk zo simpel.
Wij hebben haar immers zelf geschapen.

Edwin
Edwin
Reactie op  Richard
5 jaren geleden

Inderdaad: Dit is een collectieve droom, en omdat ons verstand dat niet kan begrijpen EN accepteren hebben we van deze droom een nachtmerrie gemaakt.

Al dat vingerwijzen naar een ander als bron van al het kwaad verergert deze nachtmerrie alleen maar.
Wat we zien en wie we Zijn…is EEN

Licht en duister zijn de uitersten van dit ZIJN, onafscheidelijk van elkaar, sterker nog: ze kunnen niet eens zonder elkaar bestaan.

Faith
Faith
Reactie op  Edwin
5 jaren geleden

We zijn allen een ja, maar toch is de EU en de US tegen gewone mensen en zo wordt er verdeeldheid geschept. Doelbewust. Ik zet mezelf liever niet op een lijn met dit soort mensen, noch met mensen die zich verrijken aan goede doelenshows, de ellende van anderen in het algemeen of andere types die de mensheid graag uitzuigen en liegen om geldelijk gewin. Gelukkig gaan we de dualiteit snel uit en zullen dat soort plastic people, mensen met twee gezichten dus, hoe anders kun je anderen leegplukken? naar een andere realiteit gaan om te leren wat solidariteit nu eigenlijk is want die les is momenteel te moeilijk voor ze. Uit zichzelf komen ze niet tot het snappen er van. Ook niet erg, die doen er gewoon langer over ondanks dat we allemaal een zijn.

Faith
Faith
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Het is te vergelijken met iemand die met veel moeite het VMBO maar niet door komt en iemand die met 2 vingers in zijn neus door het gymnasium sjeest zijn per slot van rekening ook allebei een, en worden ook gelijkwaardig behandeld, toch? Edwin?

Edwin
Edwin
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Sorry je snapt er echt niets (m.b.t. “eenheid”) van, voor mij blijft dit kortzichtig overkomen.
Zolang je uitingen doet in het kader van “wij” (de wakkeren) tegen Zij (vul maar in) snap je echt NIETS van wat ik zeg.
Het is alleen EGO dat altijd op deze manier naar de wereld kijkt: Wij tegen Zij….gaap

Succes met jouw andere visie…zolang jij je er goed bij voelt vind ik het prima!

PietNoodlot
PietNoodlot
5 jaren geleden

Iran heeft een militaire orde dus die wordt allang gecontrolleerd door de financieele handelssektes met de reeds bekende namen.

Zuer
Zuer
5 jaren geleden

@Wakker.
Niet mogelijk met een vliegtuig? Je zag het toch? Slaap maar lekker verder.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Zuer
5 jaren geleden

“Niet mogelijk met een vliegtuig? Je zag het toch?”

Want alles wat je op TV ziet, is echt mogelijk? Over ‘verder slapen’ gesproken!

Zuer
Zuer
Reactie op  Armonicus
5 jaren geleden

Ben jij een kind of “gewoon een geindoctrineerde Moslim”?
Als jij die torens ziet instorten dan denk je dat het een soort filmmontage is? Een soort photoshoppen ?

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Zuer
5 jaren geleden

Beste Zeur (geen spelfout),
het instorten was echt, maar dat zoiets niet veroorzaakt KAN worden door een vliegtuig (of door brand) weet zelfs een “gewoon geïndoctrineerd moslim kind”, overigens gewone mensen (zoals ik) weten dat ook.

Logiter
Logiter
5 jaren geleden

Iran staat op de “wanted for oil” lijst van Amerika.
Alle schijndemocratie-en moeten straks van big boss VS de pijlen op Iran richten.
Iran zit overigens tjokvol met slimme mensen en slagkracht,dus laten we hopen dat het zover niet komt.

Ferry
Ferry
Reactie op  Logiter
5 jaren geleden

toch nog een nuchter iemand maar ge wint er ook geen prijs mee op dit forum.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Het is wel dom dan dat soennieten en sjiieten elkaar gaan bestrijden, omdat een wereld elite orde dat wil. Ik wil geen VS zeggen, want ik sta achter de gewone burgers. Nog dommer is dat men strijdt om niks, want de aarde begint zich heftig te verroeren. Water(zoet) wordt belangrijker dan olie. Ik neem aan dat die hoogpriesters van Iran wel weten wat er precies aan de hand is.
Onder de elite orde versta ik Katharen(“christenen”) en niet de Khazaren/vazal. Waarom? Omdat de Joden/Israël zelf eerst nog worden verslagen/vernietigd in de eindtijd.(bijbel). Katharen zien Satan als almachtige en het uitsterven van mensen is hun ideaal.(Georgia Guidestones) Tevens eren ze Saturnus en de tempel van Salomo. Bohemian libary is van hen. Ze offeren baby’s op een altaar. Misbruiken kinderen om hun reine ziel. enz. Deze sekte is al eeuwenoud en kan zich goed ondergronds voortgeplant hebben en zich overal infiltreert hebben. De verhalen over het Vaticaan, dat zij de duivel in huis hebben gehaald, sluiten hierbij dus aan. Ik weet niet of zionisten ook aan zwarte occulte doen? Denk van niet.

Zuer
Zuer
5 jaren geleden

Wat is het slecht gesteld met de de kennis van de jeugd. Van de de generatie migranten kan ik het een beetje begrijpen , al keur ik het niet goed.
Die willen gewoon niet inzien dat de meeste rotzooi van Al nusra, Isis , Taliban etc. uit de cotreien komt waar ze zelf vandaan komen.
En de landen die wat van het leven hebben gemaakt die bekritiseren ze maar als de grote Boeman. We zijn allemaal mensen en alle landen hebben hun fouten. Maar je bent wel verschrikkelijk dom als je denkt dat ze in landen als het midden oosten beter bezig zijn. En dan is het een beetje kleinzielig om daar dan de schuld bij het Westen te leggen.

Elise49
Elise49
Reactie op  Zuer
5 jaren geleden

En jij gelooft alle westerse propaganda. Taliban is voortgekomen uit de strijd tegen Rusland. Afghanistan draait om de papavers.(drugsmacht) Ontkennen van de holocaust betekent niet dat het er niet geweest is, maar dat het bewust zo gegaan is om Israël te stichten. Holocaust betekent letterlijk volk dat zich opgeofferd heeft. Tip: ga lekker googlen/you tuben, dan lees je ook andere versies van gebeurtenissen.
In Nederland lees je elke dag over corruptie en die worden niet gestraft. Dat is al verdacht. Het stinkt overal.

x

Check Also

kgb-agent

‘Profetie van KGB-agent wordt voor onze ogen vervuld’

Mensen hebben een zwakheid: we kunnen gemakkelijk ...

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x