Homepagina » Buitenland » ‘Elites willen met coronalockdowns de Grote Herstart inluiden’
coronalockdowns
Foto: WORLD ECONOMIC FORUM/swiss-image.ch/Photo Michael Buholzer CC BY-NC-SA 2.0

‘Elites willen met coronalockdowns de Grote Herstart inluiden’

Grote delen van Europa zijn weer in (een gedeeltelijke) lockdown gegaan. Waarom? Als mondkapjes en coronalockdowns daadwerkelijk pieken voorkomen, zouden we na negen maanden geen pieken meer moeten zien. Maar toch zijn ze er volgens de experts. Wat zit er achter?

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft wel een idee. Hij maakte zich jaren geleden impopulair toen hij seksueel misbruik binnen de kerk blootlegde. Enkele weken geleden schreef hij een brief aan president Donald Trump waarin hij de coronalockdowns vanuit een uniek standpunt benadert.

De media deden hun stinkende best om de brief te ontkrachten. Yahoo News probeerde de aartsbisschop te linken aan QAnon. Vigano schreef dat de machthebbers de coronacrisis gebruiken om iets te doen wat helemaal niets met het virus te maken heeft. Dan ben je in de ogen van de media gelijk een complotdenker.

Kans

Wat Vigano heeft geschreven, klopt echter als een bus, zegt Fox News-presentator Tucker Carlson. “Het is geen complottheorie, het is feitelijk juist.”

De Canadese premier Justin Trudeau zei in september namelijk tijdens een VN-conferentie: “Deze pandemie biedt de gelegenheid tot een herstart. Dit is onze kans.” Niet onze kans om je te redden van een relatief onschuldig virus, maar om strenge maatregelen op te leggen, de democratie te omzeilen en alles te veranderen.

Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, heeft er zelfs een boek over geschreven, ‘Covid-19: The Great Reset’. In maart gingen we in lockdown en kregen we te horen dat we op den duur weer terug zouden gaan naar normaal. Wanneer? Dat weten alleen de elites.

Hoop aan de horizon

Hoe ziet de Great Reset of Grote Herstart eruit? De mensen die aan de macht zijn doen waar ze zin in hebben omdat ze aan de macht zijn. Je moet je mond houden en op je kont zitten. Doe je mondkapje op en vier Kerst in je eentje. Succes.

Er gloort hoop aan de horizon. Vigano schrijft dat de Grote Herstart zal falen omdat de ontwerpers geen rekening hebben gehouden met het feit dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn om de straat op te gaan, hun rechten te verdedigen en hun kinderen en kleinkinderen een toekomst te geven.

[Fox News]
4.7 72 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 maand geleden

Voor de mensen die nog niet goed zien wat er werkelijk gaande is. Echt een kijk tip.
The Great Awakening: Bonfire Guyhttps://www.youtube.com/watch?v=NOiaymqaQdc

Pippie
Pippie
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

Dank!

Pippie
Pippie
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

verwijderd op ytube? klopt dat?

Ron
Ron
1 maand geleden

Ge moogt gerust zijn. Het kapitalistisch systeem is even corrupt als het communistisch. Alleen hebben we als voorbereiding 10 jaar geleden onze wapens moeten inleveren. In België door Spirit die partij verdween met de noorderzon na de wapenwet.

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Gates is de volgende die gearresteerd gaat worden.
Soros is ook al gearresteerd.

Bas
Bas
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Zoiets wordt al jaren (over bepaalde personen) gesuggereerd. Later blijkt dit niet waar te zijn. Je weet inmiddels niet meer wat wel waar is en wat niet

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Soros is NIET gearresteerd, gisteren beweerde ook al iemand dat dit het geval is. zoek maar even op duckduckgo, en je leert binnen drie minuten dat het een broodje aap is.

Pieter
Pieter
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Soros is al 90 jaar. Hij mag de inhuldiging van Trump nog meemaken en dan is onderhand wel genoeg geweest, met dit in en in slecht mens.

Arnold
Arnold
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Ik denk dat Soros een reptiel is.

Eelco
Eelco
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Geruime tijd zag ik op verschillende sites dergelijke berichten de revue passeren (niet op deze site). Massa arrestaties etc. Allemaal bullshit. Die sites die dat aangaven, hoor je nu niet meer.

Tom
Tom
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Leeft dat ouwe veenlijk Soros nog?Niet kapot te krijgen!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Waar staat dat??

mee 2
mee 2
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

hoe eerder hoe beter

Saskia
Saskia
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Soros is niet gearresteerd helaas, dat bleek fake te zijn.

Helga
Helga
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

dit is pertinent onjuist

United
United
1 maand geleden

Alsof we dat nog niet wisten!

Arie
Arie
1 maand geleden

Als ik de laatste alinea zo lees, dan hoop ik maar dat dit zou mag zijn.
We leven in een totaal gestoorde tijd en dit kan zo echt niet meer langer.

Saskia
Saskia
Reactie op  Arie
1 maand geleden

Helemaal mee eens. Ik denk dat het heel belangrijk is dat we een groep gaan vormen en met elkaar kunnen communiceren. En bij voorkeur wereldwijd.

Martin
Martin
Reactie op  Saskia
1 maand geleden

Ja, we moeten de krachten gaan bundelen. Eendracht maakt macht. Kijk maar naar de gebeurtenissen in Denemarken. Daar dacht de overheid ook de burgers met dreigementen onder de duim te kunnen houden. Totdat de bevolking massaal in opstand kwam en de maatregelen van tafel gingen. Daar moet het in ons land ook naartoe. De overheid moet er zijn voor haar burgers en normaliter heeft de burger zijn of haar overheid te gehoorzamen. Maar onze huidige coalitie is er niet meer voor haar burgers, al zeggen ze dat nog wel. En daar moeten we doorheen prikken.

Pippie
Pippie
Reactie op  Martin
1 maand geleden

Precies. Allemaal de straat op. Dit is zo een corrupsie. Bizar.. We worden al maanden voor de gek gehouden.. Goed voorbeeld is inderdaad Denemarken. Come on we pikken dit toch niet meer…

Perry
Perry
1 maand geleden

Je zou toch zeggen dat een bischop met een beetje bijbelse kennis zou horen te weten dat de grote reset gaat vast gaat falen omdat God op den duur zal ingrijpen.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Perry
1 maand geleden

leuk dat je op een man vertrouwt die op een wolk woont, ik ga liever zelf wat doen.

Martin
Martin
Reactie op  Perry
1 maand geleden

God, de Heere regeert !! Over corona, over Rutte, over de Jonge, over Grapperhaus. Over alles !! Ooit zullen mensen die nu Gods schepping en Zijn schepselen proberen te vernietigen zich moeten verantwoorden.
En dan is God een “verterend vuur”. Je hebt Mij niet willen kennen, nu ken ik jou niet. “Ga weg van Mij, gij werkers der ongerechtigheid”. De Bijbel leert ons welk een verschrikkelijk lot deze mensen te wachten staat. Het is te hopen dat bij deze mensen de ogen nog eens open zullen gaan.
God laat niet met Zich spotten.

Johan
Johan
Reactie op  Martin
1 maand geleden

uhh wie is god?

D O G
D O G
Reactie op  Johan
1 maand geleden

je kunt beter vragen wat is God ?
Een intelligentie die overal aanwezig waar je je geen voorstelling van kunt maken als mens zijnde. Wat alles crieert en wat uiteraard liefde is hoe kan anders dat alles zo mooi en G ood O rderly D irected zijn.
Wauw, kijk eens naar je eigen lichaam, de meest ingewikkelde machine op aarde,de lever alleen al heeft 500 functies, en dan zijn er nog mensen die niet in een Creator geloven? Wat staan die mensen ver weg van zichzelf en van het bewustzijn ofwel van bewustwording.

Je bent een spirit die hier komt om niet te herinneren wie hij is en om zo te leren vanuit ziels niveau.

Geen angst hebben beste mensen life is just a Ride.
En ja we zitten in de End times en het goed zal winnen buiten het feit dat je in deze realm gekomen bent om te ervaren en er is geen dood.

Bill Hicks – Its Just A Ride
https://www.youtube.com/watch?v=eNEyLn1Zz_g

mike
mike
1 maand geleden

Aanvullend op dit artikel is het best hoopgevend om de reacties te lezen onder dit boek van Klaus Schwab op Amazon.com

Zoek daar: Klaus Schwab The Great Reset

Saskia
Saskia
Reactie op  mike
1 maand geleden

Dat had ik ook al gedaan, is bemoedigend om te lezen enkel negatief commentaar op het boek… 🙂

Bart
Bart
1 maand geleden

De mensen die bereid zijn hun rechten te verdedigen???? Welke mensen?? 99% daarvan accepteert het nieuwe beleid! We lopen zelfs met mondkapjes op in de regen?? Lekker hygiënisch. Wij zijn echt naar een bedenkelijk niveau afgegleden.

mee 2
mee 2
Reactie op  Bart
1 maand geleden

ik draag geen mondkapje ik zou echt niet weten waarom

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Heb ik toch een vraag aan jou, hoe ga jij straks dan naar de winkels? Maak je geen illusies je komt er gewoon niet in.

Saskia
Saskia
Reactie op  Bart
1 maand geleden

Nee veel meer. Veel van de mensen die geen mondkapje dragen zie je niet in de supermarkt, die bestellen online. Dan zijn er ook nog veel mensen die in de supermarkt een mondkapje dragen omdat ze geen zin in commentaar hebben, of niet buiten de groep willen vallen, die dragen het met tegenzin. Bij zeer veel mensen borrelt het. Kijk eens naar het grote aantal fans van Jensen alleen al. En dan heb je nog heeeeel veel mensen die een hekel aan Jensen hebben, maar toch dit corona gebeuren belachelijk vinden. Nederlanders houden niet van demonstreren denk ik en dat groepje dat demonstreert en die rot maatregelen maar blijft afdwingen tijdens zo’n demo, daar willen zo veel mensen niet bij zijn. Ik denk dat de mensen die echt 100% geloven / gehypnotiseerd zijn, een zware minderheid is. Er komt een punt en dan is het te veel.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Saskia
1 maand geleden

Die zal zeker komen en neem maar van mij aan dat dat rampzalig zal zijn, een teringzooitje uitgelokt door de voorstanders van deze deze lockdowns. Zet de popcorn maar alvast klaar. Dan zul je weer leuke televisie gaan krijgen. Je zult ze zien huilen “hoe kan dat nou” vroeger waren ze stom en nou begrijpen ze nog niks.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Bart
1 maand geleden

Zeker vooral die gasten die zo’n stoffen gekocht hebben waarvan ik me altijd meteen afvraag of ze dat ding wel gewassen hebben ze komen bij je doen dat ding af leggen hem op tafel echt een gruwel gewoon te vies om aan te pakken. Ongelofelijk gewoon en het gaat maar door.

Flip. Kraakman.
Flip. Kraakman.
1 maand geleden

Ik hoop dat Vigano gelik krijgt en dat al die zich schuldig hebben gemaakt aan deze leugens en daardoor bloed aan hun handen kleeft zwaar berecht worden, voor mij zijn het landveraders en daar is maar 1 straf voor.

Irma
Irma
1 maand geleden

En hoe kunnen we als wakkere mebsen iets doen dan….

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Irma
1 maand geleden

door in je eigen omgeving mensen om je heen te verzamelen, of je bij mensen aansluiten die bereid zijn om op te staan.

Nl burger vluchteling
Nl burger vluchteling
Reactie op  Irma
1 maand geleden

Met zijn allen Nederland verlaten en naar een land gaan waar ze niet aan deze gekkigheid doen,desnoods op een afgelegen eiland.

Margie
Margie
Reactie op  Nl burger vluchteling
1 maand geleden

??? Welk land heb je in gedachten??? Noord Korea wellicht…

Margie
Margie
Reactie op  Irma
1 maand geleden

Je hart laten spreken Irma 💖 en je licht laten schijnen…

x

Check Also

rutte

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen ...

halsema

Burgemeester Halsema krijgt kritiek na politieoptreden Museumplein: ‘Meten met twee maten’

Zondag demonstreerden duizenden mensen op het Museumplein ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x