BuitenlandCorona

‘Elites willen met coronalockdowns de Grote Herstart inluiden’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Grote delen van Europa zijn weer in (een gedeeltelijke) lockdown gegaan. Waarom? Als mondkapjes en coronalockdowns daadwerkelijk pieken voorkomen, zouden we na negen maanden geen pieken meer moeten zien. Maar toch zijn ze er volgens de experts. Wat zit er achter?

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft wel een idee. Hij maakte zich jaren geleden impopulair toen hij seksueel misbruik binnen de kerk blootlegde. Enkele weken geleden schreef hij een brief aan president Donald Trump waarin hij de coronalockdowns vanuit een uniek standpunt benadert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De media deden hun stinkende best om de brief te ontkrachten. Yahoo News probeerde de aartsbisschop te linken aan QAnon. Vigano schreef dat de machthebbers de coronacrisis gebruiken om iets te doen wat helemaal niets met het virus te maken heeft. Dan ben je in de ogen van de media gelijk een complotdenker.

Kans

Wat Vigano heeft geschreven, klopt echter als een bus, zegt Fox News-presentator Tucker Carlson. “Het is geen complottheorie, het is feitelijk juist.”

De Canadese premier Justin Trudeau zei in september namelijk tijdens een VN-conferentie: “Deze pandemie biedt de gelegenheid tot een herstart. Dit is onze kans.” Niet onze kans om je te redden van een relatief onschuldig virus, maar om strenge maatregelen op te leggen, de democratie te omzeilen en alles te veranderen.

Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, heeft er zelfs een boek over geschreven, ‘Covid-19: The Great Reset’. In maart gingen we in lockdown en kregen we te horen dat we op den duur weer terug zouden gaan naar normaal. Wanneer? Dat weten alleen de elites.

Hoop aan de horizon

Hoe ziet de Great Reset of Grote Herstart eruit? De mensen die aan de macht zijn doen waar ze zin in hebben omdat ze aan de macht zijn. Je moet je mond houden en op je kont zitten. Doe je mondkapje op en vier Kerst in je eentje. Succes.

Er gloort hoop aan de horizon. Vigano schrijft dat de Grote Herstart zal falen omdat de ontwerpers geen rekening hebben gehouden met het feit dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn om de straat op te gaan, hun rechten te verdedigen en hun kinderen en kleinkinderen een toekomst te geven.

[Fox News]

4.7 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Voor de mensen die nog niet goed zien wat er werkelijk gaande is. Echt een kijk tip.
The Great Awakening: Bonfire Guyhttps://www.youtube.com/watch?v=NOiaymqaQdc

Ron
Ron
3 jaren geleden

Ge moogt gerust zijn. Het kapitalistisch systeem is even corrupt als het communistisch. Alleen hebben we als voorbereiding 10 jaar geleden onze wapens moeten inleveren. In België door Spirit die partij verdween met de noorderzon na de wapenwet.

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Gates is de volgende die gearresteerd gaat worden.
Soros is ook al gearresteerd.

United
United
3 jaren geleden

Alsof we dat nog niet wisten!

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x