Homepagina » Graancirkels » Opnieuw graancirkels en buitenaardsen in Hoeven
Opnieuw graancirkels en buitenaardsen in Hoeven

Opnieuw graancirkels en buitenaardsen in Hoeven

In Hoeven zijn in de nacht van zondag op maandag graancirkels gevonden door medium Robbert van den Broeke. Dat meldt Omroep Brabant.

Afgelopen jaar verschenen er ook graancirkels in de provincie Noord-Brabant. Hoeven wordt al jaren aangedaan door ‘ruimtewezens’.

De veelbesproken Van den Broeke komt zelf uit het buurtschap en heeft er naar eigen zeggen inmiddels meerdere graancirkels en buitenaardse wezens gezien.

Onduidelijk

Op zondagavond had Van den Broeke een vriend op bezoek. Hij zei dat het medium ‘iets voelde’, waarna het tweetal besloot in de auto te stappen en naar het weiland te rijden.

Van den Broeke schrijft op zijn website dat de nieuwe graancirkels mogelijk verband houden met een bezoek van zijn persoonlijke gids Doya. Die zou hem hebben verteld dat er nu ‘een nieuwe periode zal aanbreken met veel bijzondere gebeurtenissen’.

Wie de graancirkels heeft gemaakt en hoe ze er terecht zijn gekomen, is niet bekend. Veelal blijft het onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de geometrische patronen.

Opspraak

Soms blijkt achteraf dat ze door mensen zijn gemaakt en gaat het om een reclamestunt. Afgelopen jaar zorgde een graancirkel in een weiland van een boer uit Zevenbergschen Hoek voor opschudding. De cirkels bleken een tractor te vormen om reclame te maken voor het Agroweekend dat kort daarop plaatsvond op het land van de boer.

Tussen 2005 en 2007 vond Van den Broeke, die in 2010 zelf in opspraak raakte, zeker vier mysterieuze graancirkels in Hoeven.

Bron: Omroepbrabant.nl Foto: Ronald Sikking

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wendy schreef:

  Jammer dat er altijd nog mensen zijn die robbert zo in een negatieve hoek neerzetten. Ze hebben hem waarschijnlijk nog nooit in het echt gezien of gesproken. Zelf ben ik 3 keer bij hem langs geweest en deze man is werkelijk waar grandioos fantastisch! Dus aan alle negatievelingen met vooroordelen…ga robbert eerst maar eens ontmoeten, voordat je hem bekritiseert! Zielig zeg…

  2 likes
 • m&m schreef:

  heeft al verschillende buitenaardse gezien of gesproken,had makkelijk een foto kunnen nemen.
  Die zou hem hebben verteld dat er nu ‘een nieuwe periode zal aanbreken met veel bijzondere gebeurtenissen’.
  nou dat hoef er niet bij er gebeurt al genoeg op deze wereld.

  1 likes
 • ik schreef:

  Ik denk dat we heel blij mogen zijn met iemand zoals Robbert van den Broeke, dat hij naar buiten duft te treden ondanks alle kritiek die hij over zich heen krijgt.
  Het lijkt mij geweldig als de buitenaardsen zich ook aan mij zouden willen laten zien.

  1 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”pietsnot”]tis een naief en labiel mannetje[/quote]
  Zo, zo, jij kent hem persoonlijk, of alleen van de tv en media.

  [quote name=”pietsnot”]je moet zelf ook naief en labiel zijn om hier in te geloven, eigenlijk een beetje zielig ook nog[/quote]
  En dat zegt een bezoeker, die zich zelf pietsnot noemt…

  [quote name=”pietsnot”]Pseudologica fantastica. Het zelf creëren van een identiteit. In het echte leven of op het internet.

  Alles voor de leugen.

  Voor mensen met een ernstige stoornis is het zelfs mogelijk om zo uitgebreid en complex te liegen dat hij of zij zelf in de leugen gaat geloven. De leugen is ineens een waarheid geworden en zal ook met passie verdedigd worden. Desnoods voor een rechter.[/quote]
  Tja, een hele mond vol.
  Maar ben het niet met je eens… *zucht*

  [quote name=”Wesley”]Ach, nu we een bewezen oplichter bekritiseren zijn we negatievelingen terwijl jij en je kameraden dag in dag uit de “elite” (die je overigens ook nog nooit ontmoet hebt) beschuldigen van de meest verschrikkelijk e complotten. Hoe zou je jezelf omschrijven dan?
  Hypocriet misschien?[/quote]

  Moet zeggen dat wesley indirect wel ‘gelijk’ heeft.
  Echter, rijst er bij mij dan de vraag, ‘bewezen oplichter’ nemen we, DAT dan wel als waarheid aan. Al die andere bewijzen, veeg je altijd zo van tafel. Of werkt het bij jou, “past het in het straatje”, dan is het waar.

  Maar goed, voor mij is het hier (dan maar) een gelijk ‘spel’, als je het een spel wilt noemen.

  Iedereen maar zijn mening…goed of fout.
  Ik heb geen zin, om mijn ‘gelijk’ te halen. Totaal verspilde tijd, om te proberen door te dringen.
  Over dit onderwerp, is altijd wel een stok te vinden om de ‘hond’ te slaan.

  Ps. even voor een aantal bezoekers, die consequent de naam verkeerd schrijven, het is Robbert van de Broeke en niet Broecke.

  1 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Dondervogel”]Wanneer komt er eens zo,n (zo’n) graancirkel in het beton of asfalt te staan?Antwoord nooit![/quote]

  Klopt, nooit!
  Ze noemen het ook niet voor niks GRAANcirkel…

  Net zo’n vraag, als “hoelang duurt de boekenweek?”

  1 likes
 • pietsnot schreef:

  er zijn wel meer mensen die in opspraak zijn geraakt,en niet alleen door die graancirkels.

  0 likes
 • Onno Westerman schreef:

  Ha is Roberto weer bezig met graancircles te hoaxen ? Ja weer tijd geleden natuurlijk dat hij wat uitspookte op die ijscircles in Arnhem en de sneew circles in Hoeven 2010 ? Hoax alert, alert ! Nou kan weer op die beroemde graancircle site bijgezet worden in de analen bij de rest van zijn hoaxes met mud man en Billy Meier photoshoped beamships en uitgeknipte grays van papier !

  0 likes
 • De Quercu schreef:

  Deze graancirkel lijkt mij nogal simpel van ontwerp, de grote cirkel bovenaan is dan nog onvolmaakt. De complexe graancirkels die men in Groot Brittanië aantreft zijn echte geometrische kunstwerken. De bewering dat van den Broecke zijn vriend aanvoelde dat er een graancirkel was ontstaan en dat zij dan regelrecht naar deze plaats gereden zijn is nogal kras. Zo’n verhaal kan alleen uit simpele geesten ontspruiten die denken dat anderen even simpel zijn als zij. Van den Broek, volg een cursus om goede verhalen te verzinnen en doe iets aan je gebrek aan creatief vermogen als je nog eens een graancirkel wil maken. Stel je voor dat buitenaardsen uw graancirkel zien, wat moeten die dan wel van ons niveau denken?

  0 likes
 • Amida schreef:

  Voor de liefhebber van graancirkels of wat Robbert te zeggen heeft kijk op;
  http://www.robbertvandenbroeke.nl/
  of;http://www.circularsite.com/

  0 likes
 • ikke schreef:

  deze persoon is niet meer geloofwaardig.
  zal wel weer een van z’n hoax zijn.

  0 likes
 • Tell it like it is schreef:

  Als buitenaardsen hun bestaan duidelijk wensen te maken dan is een graancirkel dus niet de juiste manier.

  Buitenaardsen van enige importantie, zouden met iets beter op de proppen komen.

  0 likes
 • Teubie schreef:

  ”Gevonden”’zei je toch?

  0 likes
 • Teubie schreef:

  [quote name=”Onno Westerman”]Ha is Roberto weer bezig met graancircles te hoaxen ? Ja weer tijd geleden natuurlijk dat hij wat uitspookte op die ijscircles in Arnhem en de sneew circles in Hoeven 2010 ? Hoax alert, alert ! Nou kan weer op die beroemde graancircle site bijgezet worden in de analen bij de rest van zijn hoaxes met mud man en Billy Meier photoshoped beamships en uitgeknipte grays van papier ![/quote]
  Goed gesproken!

  0 likes
 • blom schreef:

  Robbert van den Broeke is al vaak ontmaskerd. Hij moet maar eens opzoek gaan naar een normale baan! Niburu, schenk AUB geen aandacht aan Robbert van den Broeke.

  0 likes
 • dick schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”]Als buitenaardsen hun bestaan duidelijk wensen te maken dan is een graancirkel dus niet de juiste manier.

  Buitenaardsen van enige importantie, zouden met iets beter op de proppen komen.[/quote]

  Persoonlijk denk ik dat je met proppen niet ver komt 😛 en in zo n ufo ist ook proppen…

  0 likes
 • Hr schreef:

  Bij graancirkels vraag ik me af: Wanneer ruimtebeesten in staat zijn deze planeet te bereiken, moeten ze beschikken over geavanceerde techniek. Een sterk gevoel voor logica is voor het vervaardigen hiervan onmisbaar.
  Wat in hun logica brengt hen er dan toe om rare patronen in ons graan te gaan maken? Hun logica is te sterk om in de veronderstelling te zijn, dat wij onnozele halzen de graancirkels begrijpen. Ook zouden ze begrijpen dat wij ze na kunnen maken, waarmee het dus niet aannemelijk is dat wij ze als bewijs voor hun bestaan zouden zien. De enige optie is dan dat het een soort graffity is. Maar he, zo hiphop zullen die gasten toch niet zijn lijkt me.

  0 likes
 • Dr Why schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”]Als buitenaardsen hun bestaan duidelijk wensen te maken dan is een graancirkel dus niet de juiste manier.

  Buitenaardsen van enige importantie, zouden met iets beter op de proppen komen.[/quote]

  ja, ‘t is een beetje vreemd dat ze lichtjaren ver kunnen reizen, maar radio en tv niet begrijpen 🙂

  0 likes
 • Nizno schreef:

  Valt het nu niemand op dat een graancirkel altijd aan een tractor spoor grenst?

  Niemand over nagedacht waarom buitenaardsen dit doen?

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”blom”]Robbert van den Broeke is al vaak ontmaskerd. Hij moet maar eens opzoek gaan naar een normale baan! Niburu, schenk AUB geen aandacht aan Robbert van den Broeke.[/quote]Laat die Robbert van den Broeke een mooie act gaan maken met Herman Berghuis. en daarna samen bij Jensen laten aanschuiven. Ze zijn beide een attractie!!

  0 likes
 • Dondervogel schreef:

  Wanneer komt er eens zo,n graancirkel in het beton of asfalt te staan?Antwoord nooit! Dus speelt er iemand leuk met een touw en een plankje.Zeg je de naam erbij?Dan weet je het wel zeker.Dezelfde persoon gooide ook zoutballen op het ijs onder de mom dat buitenaardsen dit hadden gedaan.De charlatan.

  0 likes
 • antiskepp schreef:

  [quote name=”blom”]Robbert van den Broeke is al vaak ontmaskerd. Hij moet maar eens opzoek gaan naar een normale baan! Niburu, schenk AUB geen aandacht aan Robbert van den Broeke.[/quote]

  degenen die Robbert ontmaskerd hebben zijn zelf de ware leugenaars !!

  0 likes
 • Amida schreef:

  [quote name=”m&m”]heeft al verschillende buitenaardse gezien of gesproken,had makkelijk een foto kunnen nemen.
  Die zou hem hebben verteld dat er nu ‘een nieuwe periode zal aanbreken met veel bijzondere gebeurtenissen’.
  nou dat hoef er niet bij er gebeurt al genoeg op deze wereld.[/quote]Je hebt waarschijnlijk Robbert zijn site nog niet bezocht, daar had je veel foto´s kunnen vinden nl.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Hij voelde iets en reed naar het veld toe.
  En toevallig trof hij daar de graancirkel aan.

  Niet vreemd, de meneer is een bewezen hoaxer en reed naar het weiland waar hij eerder zelf zijn graancirkel had gemaakt.

  Dat er mensen zijn die deze meneer nog serieus nemen is te triest voor woorden.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  Voor alle negatievelingen over Robbert, neem eens de tijd…

  https://www.ninefornews.nl/paranormaal/2150-robbert-van-den-broeke-interview-met-sandra-reemer-video

  Altijd zo sneu, hoe mensen kapot (!) gemaakt worden.
  Het schaap gedrag, gaat maar door en door.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”]Voor alle negatievelingen over Robbert, neem eens de tijd…

  https://www.ninefornews.nl/paranormaal/2150-robbert-van-den-broeke-interview-met-sandra-reemer-video

  Altijd zo sneu, hoe mensen kapot (!) gemaakt worden.
  Het schaap gedrag, gaat maar door en door.[/quote]Anderen beschuldigen van schaapgedrag terwijl Van den Broecke geloof ik al minimaal 2 maal bewezen en gedocumenteerd door de mand is gevallen als hoaxer.

  En jij, de persoon die heilig in deze oplichter blijft geloven, verwijt anderen schaapgedrag?

  Ik doe het bijna in mijn broek van het lachen.

  0 likes
 • Jan van der Pas schreef:

  Jammer Niburu,

  Dat U zich met een fantast als van den Broeke inlaat.

  0 likes
 • Mike schreef:

  Robbert is zuiver, liefdevol en een geweldig mens! Iedereen mag zijn eigen mening hebben over deze prachtige verschijnselen! Ik ben er geweest en heb de meest prachtige dingen meegemaakt. Voor veel mensen is het nieuw, onbekend en kan dit dus ook angstig zijn. Het is natuurlijker ook makkelijker niet te geloven dat het door lichtwezens is gemaakt dan wel! Jammer voor degene die het niet geloven: je weet niet wat je mist! Of je het nu wel of niet gelooft: het is zeker de moeite waard om een keertje te gaan kijken! Geloof me ‘je wordt er geen slechter mens van’. De groetjes!!!

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”ReneH”]Voor alle negatievelingen over Robbert, neem eens de tijd…

  https://www.ninefornews.nl/paranormaal/2150-robbert-van-den-broeke-interview-met-sandra-reemer-video

  Altijd zo sneu, hoe mensen kapot (!) gemaakt worden.
  Het schaap gedrag, gaat maar door en door.[/quote]
  tis een naief en labiel mannetje en je moet zelf ook naief en labiel zijn om hier in te geloven,,eingelijk een beetje zielig ook nog,Pseudologica fantastica. Het zelf creëren van een identiteit. In het echte leven of op het internet.

  Alles voor de leugen.

  Voor mensen met een ernstige stoornis is het zelfs mogelijk om zo uitgebreid en complex te liegen dat hij of zij zelf in de leugen gaat geloven. De leugen is ineens een waarheid geworden en zal ook met passie verdedigd worden. Desnoods voor een rechter.

  0 likes
 • Netty schreef:

  Er zijn weer een heleboel negatieve reacties!
  Mensen die zeggen dat Robert dit zelf heeft gedaan,graag een keihard bewijs,met foto graag!
  Schreeuwen en beschuldigen is zo makkelijk.
  Onderbouw je mening,zodat je overkomt,maar loop elkaar niet te papegaaien dat dit een hoax is!
  Wie zijn er nou zielig?

  0 likes
 • Plien schreef:

  En Robert, wat wil ie later worden jong?
  Nou, charlatan en graancirkelontwerper natuurlijk.
  Nou dan moi nog flink wat boterhammen met pindakaas eten mien jong.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”] …
  Ik doe het bijna in mijn broek van het lachen.[/quote]

  Tja, dat krijg je als je ouder wordt.
  Krijg je kwaaltjes….

  Op je andere aantijgingen zal ik maar niet reageren…

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Wendy”]Jammer dat er altijd nog mensen zijn die robbert zo in een negatieve hoek neerzetten. Ze hebben hem waarschijnlijk nog nooit in het echt gezien of gesproken. Zelf ben ik 3 keer bij hem langs geweest en deze man is werkelijk waar grandioos fantastisch! Dus aan alle negatievelingen met vooroordelen…ga robbert eerst maar eens ontmoeten, voordat je hem bekritiseert! Zielig zeg…[/quote]
  Ach, nu we een bewezen oplichter bekritiseren zijn we negatievelingen terwijl jij en je kameraden dag in dag uit de “elite” (die je overigens ook nog nooit ontmoet hebt) beschuldigen van de meest verschrikkelijke complotten. Hoe zou je jezelf omschrijven dan?
  Hypocriet misschien?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Netty”]Er zijn weer een heleboel negatieve reacties!
  Mensen die zeggen dat Robert dit zelf heeft gedaan,graag een keihard bewijs,met foto graag!
  Schreeuwen en beschuldigen is zo makkelijk.
  Onderbouw je mening,zodat je overkomt,maar loop elkaar niet te papegaaien dat dit een hoax is!
  Wie zijn er nou zielig?[/quote]
  Robert van den Broecke en de droeftoeters die zich laten oplichten door die man.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ik”]Ik denk dat we heel blij mogen zijn met iemand zoals Robbert van den Broeke, dat hij naar buiten duft te treden ondanks alle kritiek die hij over zich heen krijgt.
  [/quote]
  Natuurlijk durft hij dat. Zijn gewillige slachtoffers betalen hem genoeg om een goed belegde boterham mee te verdienen.

  0 likes
 • jan schreef:

  De nepheid druipt er bij Robbert altijd met dikke klodders van af.
  Dat is wel zo doorzichtig altijd.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  veroordelen mag niet .Dit heb je toch en dit met alles wat de een mooi vind hoeft de ander niet .Of wat de een goed vind vind de ander geen bal aan .
  Ik zelf ken heel die man niet ? Maar zo te horen is hij wel bekend .En waar de graancirkel ligt is niet zo ver van ons een uurtje denk ik dus kan ik wel eens gaan kijken .

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”ReneH”]Voor alle negatievelingen over Robbert, neem eens de tijd…

  https://www.ninefornews.nl/paranormaal/2150-robbert-van-den-broeke-interview-met-sandra-reemer-video

  Altijd zo sneu, hoe mensen kapot (!) gemaakt worden.
  Het schaap gedrag, gaat maar door en door.[/quote] ja reneetje gij bent me er eentje!! Dromen is mooi is het niet? Snap 1 ding niet,,, waarom monitoren ze een bepaald gebied niet waar dit veelvuldig voor komt, zoals in wiltshire? Nee men maakt er liever een toeristen plaats van…. lekker speculeren, wilde hypotheses…. bang voor de waarheid… bang dat ze mensen met planken ( inmiddels al wat geavanceerde technologien om zo iets te maken) zien….. weg toerisme!! Its all about the money,,, geef ze eens ongelijk, genoeg schapen waar geld aan te verdienen is… noem eens 1 graan formatie die gedocumenteerd vast staat gelegd die toegeschreven word als zodanig gemaakt door buitenaardsen??? Plus bron!!

  0 likes
 • Netty schreef:

  @Plien wat wil je later worden mijn kind?
  Tja ik zou het niet weten…..o ja toch wel!
  Ik wil graag critiek leveren op andere mensen.
  Daar hoef ik mijn hersens niet voor te gebruiken en pindakaas eten hoef ik ook niet!

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Plien”]En Robert, wat wil ie later worden jong?
  Nou, charlatan en graancirkelontwerper natuurlijk.
  Nou dan moi nog flink wat boterhammen met pindakaas eten mien jong.[/quote]
  en schaatser.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”ReneH”]Voor alle negatievelingen over Robbert, neem eens de tijd…

  https://www.ninefornews.nl/paranormaal/2150-robbert-van-den-broeke-interview-met-sandra-reemer-video

  Altijd zo sneu, hoe mensen kapot (!) gemaakt worden.
  Het schaap gedrag, gaat maar door en door.[/quote]

  hij graaft de kuil zelf en is dan ook nog eens zo dom om er zelf in te vallen met zn genverbrander.

  Het was alsof ik achter een computer zat. jaaaaaajaa. Letterlijk websites met spelfouten quoten is wel erg dodgy.. Ook genaamd Hot Reading, waar we het eerder over gehad hebben beste Rene.

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”Netty”]Er zijn weer een heleboel negatieve reacties!
  Mensen die zeggen dat Robert dit zelf heeft gedaan,graag een keihard bewijs,met foto graag!
  Schreeuwen en beschuldigen is zo makkelijk.
  Onderbouw je mening,zodat je overkomt,maar loop elkaar niet te papegaaien dat dit een hoax is!
  Wie zijn er nou zielig?[/quote]
  Ga maar eens op de BLT website kijken dan, een speciaal hoekje voor Robert is ingericht met zijn hoaxen ! Kijk nou eens naar die fotos. Hij heeft notabene ufo fotos ( meier is zelf een hoaxer) van BIlly Meier gebruikt en dan komt hij of mensen rond hem met de smoes ja Robert heeft die fotos uit de Akasha kroniek doorgekregen ! Yea right ! Denk Robert dat we gek zijn ofzo ? Alle fotos van Robert op die site zijn fake en bewezen fake en dan zouden graancirkels uitgerekend paar km van zijn huis echt zijn de enige plek in nederland waar die dingen verschijnen ? Kom nou toch gebruikt je verstand.

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”ReneH”]Voor alle negatievelingen over Robbert, neem eens de tijd…

  https://www.ninefornews.nl/paranormaal/2150-robbert-van-den-broeke-interview-met-sandra-reemer-video

  Altijd zo sneu, hoe mensen kapot (!) gemaakt worden.
  Het schaap gedrag, gaat maar door en door.[/quote]
  Sneu ? Waarom sneu, hij hoaxt alles bij elkaar ! Nee het is sneu voor die mensen die hij op tv een valse reading voorschoteld ! Dit noemen ze cold readings. Ja paranormale gaven bestaan en ook readings, tja alleen niet bij Roberto hoaxer vd BRoeke

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”Mike”]Robbert is zuiver, liefdevol en een geweldig mens! Iedereen mag zijn eigen mening hebben over deze prachtige verschijnselen! Ik ben er geweest en heb de meest prachtige dingen meegemaakt. Voor veel mensen is het nieuw, onbekend en kan dit dus ook angstig zijn. Het is natuurlijker ook makkelijker niet te geloven dat het door lichtwezens is gemaakt dan wel! Jammer voor degene die het niet geloven: je weet niet wat je mist! Of je het nu wel of niet gelooft: het is zeker de moeite waard om een keertje te gaan kijken! Geloof me ‘je wordt er geen slechter mens van’. De groetjes!!![/quote]
  Als hij over para gaven beschikt waarom dan die bewezen hoaxen ? Gen verbrander, papieren grays, Mud man, rook en licht effecten in fotos, Billy Meier gehoaxte fotos en ga maar door. Sneeuwcirkels en graancirkels.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Netty”]Er zijn weer een heleboel negatieve reacties!
  Mensen die zeggen dat Robert dit zelf heeft gedaan,graag een keihard bewijs,met foto graag!
  Schreeuwen en beschuldigen is zo makkelijk.
  Onderbouw je mening,zodat je overkomt,maar loop elkaar niet te papegaaien dat dit een hoax is!
  Wie zijn er nou zielig?[/quote]

  heb je ooit zn engel foto’s gezien?
  kijk er nog maar eens goed naar. Herken je dit plaatje?

  http://www.circularsite.com/overig/engel17.jpg

  knap hè, dat photoshoppen tegenwoordig.

  en dan hebben we nog deze…

  http://www.skepsis.nl/robbertvandenbroeke.html

  0 likes
 • antiskepp schreef:

  [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Mike”]Robbert is zuiver, liefdevol en een geweldig mens! Iedereen mag zijn eigen mening hebben over deze prachtige verschijnselen! Ik ben er geweest en heb de meest prachtige dingen meegemaakt. Voor veel mensen is het nieuw, onbekend en kan dit dus ook angstig zijn. Het is natuurlijker ook makkelijker niet te geloven dat het door lichtwezens is gemaakt dan wel! Jammer voor degene die het niet geloven: je weet niet wat je mist! Of je het nu wel of niet gelooft: het is zeker de moeite waard om een keertje te gaan kijken! Geloof me ‘je wordt er geen slechter mens van’. De groetjes!!![/quote]
  Als hij over para gaven beschikt waarom dan die bewezen hoaxen ? Gen verbrander, papieren grays, Mud man, rook en licht effecten in fotos, Billy Meier gehoaxte fotos en ga maar door. Sneeuwcirkels en graancirkels.[/quote]
  er zijn helemaal geen hoaxen, alles is echt en die hoaxen worden gekreerd door de een organisatie van de skepsis omdat de mensen niet spiritueel zouden worden, zij hebben daar hun belangen voor , net zoals Big Pharma , en gebruik eens je verstand ipv het kuddengedrag na te lopen …

  0 likes
  • helder schreef:

   Het pad van een spiritueel bewuste mens gaat niet over rozen. Het is niet anders en het zal ook niet anders worden. Zeg Licht en de duivel zegt, hier ben ik

   0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”lauke”]ja reneetje gij bent me er eentje!! [/quote]

  Zeg maar gewoon, ReneH.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”] …
  Ik doe het bijna in mijn broek van het lachen.[/quote]

  Tja, dat krijg je als je ouder wordt.
  Krijg je kwaaltjes….

  Op je andere aantijgingen zal ik maar niet reageren…[/quote]Dat zal ik ook maar niet doen nee. Je argumenten zijn namelijk nogal zwak maar dat voelde je zelf ook al aan.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Dondervogel”]Wanneer komt er eens zo,n (zo’n) graancirkel in het beton of asfalt te staan?Antwoord nooit![/quote]

  Klopt, nooit!
  Ze noemen het ook niet voor niks GRAANcirkel…

  Net zo’n vraag, als “hoelang duurt de boekenweek?”[/quote]Toevallig duurt de boekenweek 10 dagen……

  Het is maar dat je het weet.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”antiskepp”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Mike”]Robbert is zuiver, liefdevol en een geweldig mens! Iedereen mag zijn eigen mening hebben over deze prachtige verschijnselen! Ik ben er geweest en heb de meest prachtige dingen meegemaakt. Voor veel mensen is het nieuw, onbekend en kan dit dus ook angstig zijn. Het is natuurlijker ook makkelijker niet te geloven dat het door lichtwezens is gemaakt dan wel! Jammer voor degene die het niet geloven: je weet niet wat je mist! Of je het nu wel of niet gelooft: het is zeker de moeite waard om een keertje te gaan kijken! Geloof me ‘je wordt er geen slechter mens van’. De groetjes!!![/quote]
  Als hij over para gaven beschikt waarom dan die bewezen hoaxen ? Gen verbrander, papieren grays, Mud man, rook en licht effecten in fotos, Billy Meier gehoaxte fotos en ga maar door. Sneeuwcirkels en graancirkels.[/quote]
  er zijn helemaal geen hoaxen, alles is echt en die hoaxen worden gekreerd door de een organisatie van de skepsis omdat de mensen niet spiritueel zouden worden, zij hebben daar hun belangen voor , net zoals Big Pharma , en gebruik eens je verstand ipv het kuddengedrag na te lopen …[/quote]
  Iedereen die verstand heeft en ook gebruikt is zeer op zijn hoede bij “mediums” maar heeft zeker door dat Van den Broeke een hoaxer is.

  0 likes
 • lucida schreef:

  Waarom zijn de Engelse graancircels altijd veel mooier dan de Nederlandse? Hebben ze daar andere aliens dan wij? Of hebben de Engelsen gewoon meer ervaring?

  0 likes
 • Grijzemuis schreef:

  Oh is de genverbrander weer bezig haha. Met zn mooie gray foto’s geknipte poppetjes van papier en zn non in de muur foto, wat een onzin. Keer op keer is bewezen dat hij de boel flest…

  0 likes
 • Plien schreef:

  In Tsjechië vinden ze graancirkels ook heel interessant. Op deze website staan mooie bouwtekeningen van graancirkels daar kan Pipo Robbert wel iets van leren dunkt mij.

  http://liborcermak.blog.idnes.cz/c/353605/Cervencove-obrazce-v-obili.html

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Nizno”]Valt het nu niemand op dat een graancirkel altijd aan een tractor spoor grenst?

  Niemand over nagedacht waarom buitenaardsen dit doen?[/quote]
  Jawel hoor. Het zijn graanvelden en de boer moet er doorheen kunnen.

  0 likes
 • Linda schreef:

  @ Piet Snot
  ’tis een naief en labiel mannetje en je moet zelf ook naief en labiel zijn om hier in te geloven,,eingel ijk een beetje zielig ook nog,Pseudologic a fantastica. Het zelf creëren van een identiteit. In het echte leven of op het internet.’

  Je moet ook wel gruwelijk sterk in je schoenen staan wil je overeind blijven bij gezelschap als dat van jou en de jouwen.
  Zijn jullie er alleen maar op uit mensen kapot te maken? Geen wonder dat veel van mijn maatjes hier verdwenen zijn. Aan de ene kant is het GAAP GAAP zo voorspelbaar, aan de andere kant hartverscheurend treurig, als representanten van onze samenleving. Maar misschien is dat wel jullie bedoeling. Tragisch.

  0 likes
 • Linda schreef:

  @Piet Snot
  ‘Voor mensen met een ernstige stoornis is het zelfs mogelijk om zo uitgebreid en complex te liegen dat hij of zij zelf in de leugen gaat geloven. De leugen is ineens een waarheid geworden en zal ook met passie verdedigd worden. Desnoods voor een rechter.’
  De leugens komen in sneltreinvaart aan het licht, Pietje Snot. Dus het verschil tussen leugens en waarheid wordt steeds sneller duidelijk:)

  0 likes
 • Plien schreef:

  #54 Linda 26-07-2013 11:05

  Dus als je niet in Robbert en die toverkol Jomanda gelooft dan ben je èèn van de jouwen van Pietje Snot? Je bent dus een hokjes denker. Tja beste Linda, doe dan maar fijn in al je naïviteit je geld weggeven aan die fantasten.Ik wil jou ook wel een reading geven hoor en nog gratis ook.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Plien”]#54 Linda 26-07-2013 11:05

  Dus als je niet in Robbert en die toverkol Jomanda gelooft dan ben je èèn van de jouwen van Pietje Snot? Je bent dus een hokjes denker. Tja beste Linda, doe dan maar fijn in al je naïviteit je geld weggeven aan die fantasten.Ik wil jou ook wel een reading geven hoor en nog gratis ook.[/quote]Je noemt het fantasten, ik denk dat dat het niet zijn.

  De mensen die erin geloven en worden leeggeschud zijn fantasten. Robert van den Broeke en Jomanda zijn regelrechte boosaardige oplichters.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Linda”]Zijn jullie er alleen maar op uit mensen kapot te maken? [/quote]

  Ik noem het liever kritiek uiten op.

  Hij kiest er zelf voor om in de publiciteit te komen en dan krijg je kritiek, zoals iedere (laten we zeggen) BN-er. Dan moet je niet opeens in de slachtofferrol duiken.

  Als je dan als “paranormaal begaafde” quote van artikelen die op het internet staan en met gephotoshopte bestanden aan komt zetten onder de noemer van geleende beelden. (Waaronder de engel en de mudman foto) vind ik het niet zo gek dat je ontmaskerd wordt als Charlatan.

  En doen jullie niet precies hetzelfde, met de vingertjes wijzen naar piloten, overheden, het Vaticaan en ga zo maar door (dat zijn ook mensen als jij en ik die jullie benadelen). En dit allemaal zonder enig tastbaar bewijsmateriaal, alleen gesterkt met wat bij elkaar geraapte internet artikeltjes waar 75% niet van klopt.

  Overal heb je rotte appels zitten.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Plien”]#54 Linda 26-07-2013 11:05

  Dus als je niet in Robbert en die toverkol Jomanda gelooft dan ben je èèn van de jouwen van Pietje Snot? Je bent dus een hokjes denker. Tja beste Linda, doe dan maar fijn in al je naïviteit je geld weggeven aan die fantasten.Ik wil jou ook wel een reading geven hoor en nog gratis ook.[/quote]

  Mag ik dan ook een reading van je Plien?
  Geef ik voordat ik langskom wel even mn naam dan kan je me ff googlen er is genoeg over me te vinden 😉

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”BdeD”][quote name=”Linda”]Zijn jullie er alleen maar op uit mensen kapot te maken? [/quote]

  Ik noem het liever kritiek uiten op.

  Hij kiest er zelf voor om in de publiciteit te komen en dan krijg je kritiek, zoals iedere (laten we zeggen) BN-er. Dan moet je niet opeens in de slachtofferrol duiken.

  Als je dan als “paranormaal begaafde” quote van artikelen die op het internet staan en met gephotoshopte bestanden aan komt zetten onder de noemer van geleende beelden. (Waaronder de engel en de mudman foto) vind ik het niet zo gek dat je ontmaskerd wordt als Charlatan.

  En doen jullie niet precies hetzelfde, met de vingertjes wijzen naar piloten, overheden, het Vaticaan en ga zo maar door (dat zijn ook mensen als jij en ik die jullie benadelen). En dit allemaal zonder enig tastbaar bewijsmateriaal, alleen gesterkt met wat bij elkaar geraapte internet artikeltjes waar 75% niet van klopt.

  Overal heb je rotte appels zitten.[/quote]
  75 procent van conspiracy verhalen niet klopt ? Nou vergeet dat maar. Bewijs materiaal genoeg ! En ja als men bewijs materiaal bv over UFO en aliens verborgen houden is het moeilijk om met dat materiaal aan te komen dan moet je afgaan op documenten foia en whistleblowers en die zijn er genoeg.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Wesley”]
  De mensen die erin geloven en worden leeggeschud zijn fantasten. Robert van den Broeke en Jomanda zijn regelrechte boosaardige oplichters.[/quote]

  Ik begrijp dat het lastig voor je is.

  Maar hij heet: Robbert van den Broeke.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”T.R.Hunter”]dan moet je afgaan op documenten foia en whistleblowers en die zijn er genoeg.[/quote]

  en dan moet je er maar op goed vertrouwen vanuit gaan dat het waar is.

  het merendeel van het bewijs is uit zn verband gerukt, gemanipuleerd of staat vol met aannames ipv feiten.. dan ben ik met die 75% nog mild..

  0 likes
 • Milan schreef:

  Duidelijk door de mens gemaakt, zie hoe klein en onprecies deze cirkels zijn, bagger kwaliteit.

  Er zijn circels waarvan ik weet dat het een boodschap van buitenaardse intilligenties zijn.

  0 likes
 • chuen schreef:

  Voor Linda:

  http://youtu.be/o4AWKB5ycqg

  Mitakuye Oyasin

  0 likes
 • Ankh schreef:

  Mijn mening, “iets voelde” klinkt vaag. Deze Graancirkels zijn door mensen gemaakt, kijk alleen al naar hoe onzuiver deze graancirkels eruit zien. Geen mens staat in contact met gene zijde. In deze tijd zullen er veel charlatans werkzaam zijn die je voor geld je zullen zeggen wat je wilt horen.

  0 likes
 • Mrh2old schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  De mensen die erin geloven en worden leeggeschud zijn fantasten. Robert van den Broeke en Jomanda zijn regelrechte boosaardige oplichters.[/quote]

  Ik begrijp dat het lastig voor je is.

  Maar hij heet: Robbert van den Broeke.[/quote]
  Ja en hij is geen GEN(EVER)BRANDER

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”Ankh”]Mijn mening, “iets voelde” klinkt vaag. Deze Graancirkels zijn door mensen gemaakt, kijk alleen al naar hoe onzuiver deze graancirkels eruit zien. Geen mens staat in contact met gene zijde. In deze tijd zullen er veel charlatans werkzaam zijn die je voor geld je zullen zeggen wat je wilt horen.[/quote]
  Ik ben het niet mee eens hoor ….Ik kom van frankrijk en daar gaan er veel naar een medium . Oke ook daar heb je mensen die niet zo een sterke gaven hebben .Maar waar ik vroeger naar toe ging was toch wel goed ze was wel voorzichtig in haar uitspraken oke maar zij zei er altijd wel bij dat ze ook niet honderd procent zeker was of alles uit kwam nou dit noem ik wel eerlijk en ze was niet op geld uit maar voor niets deed ze het ook weer niet ,omdat veel mensen denken dat zo een persoon god zijn en daar ook weer te veel van verwacht en ik denk dat jij ook zo een persoon bent …of je gaat er heen of niet maar het licht zelf aan de mensen die raad wensen ….maar gewoon niet op volgen en maar klagen daar na die vrouw had in den begin gratis gewerkt en weet je wat ze te horen kreeg dat ze een oplichter was omdat ze 2 weken er naarst zat kom op zeg tja zei ze tegen me een op lichter is wel als je betaald heb voor iets waar je niet zo tevreden zijn maar het was gratis en nog heb je van die schijters die zo lomp zijn ze doen het zelf ja hier kan ik zo boos om worden met zo een uit spraken als dat van jou .ik hoop dat ze op jou werk ook een klacht neer leggen en jou eens uit kafferen als op lichter zien hoe leuk je het vind .ook al ben je pakjes bezorgsters .om dat jij een ding verkeerd heb .

  0 likes
 • Ankh schreef:

  @Cathy Charlatans zijn er wereldwijd. Natuurlijk is iedereen anders, en zal anders met zijn mediumschap omgaan. Maar niemand staat in contact met geesten of overleden mensen iedereen die dat beweerd liegt. Door dit geloof verdienen vele waaronder tv stations en charlatans geld, of dat nu bewust of onbewust is, en zo wordt dit in stand gehouden. Het zal niet lang meer lang duren voordat dit soort zelf noemende mediums en programma’s verdwijnen omdat mensen in een hoger bewustzijnstrilling komen en daar geen geld en vooral energie meer in zullen steken. En over geld, Jezus vroeg ook geen geld toen hij met zijn “reiki” bezig was… Natuurlijk zijn er mensen die op het moment blij zijn met de uitspraken van de charlatan,want het klopt toch? En het geeft een goed gevoel op het moment, maar hoe vaak en groot is de deceptie later? Door schaamte praten de meesten mensen daar dan niet meer over. Maar het is ook zo dat iedereen zal leren op zijn eigen tempo, en als daar een negatieve ervaring voor nodig is dan zal dat gebeuren.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Ankh”] (knip)Natuurlijk zijn er mensen die op het moment blij zijn met de uitspraken van de charlatan,want het klopt toch? En het geeft een goed gevoel op het moment, maar hoe vaak en groot is de deceptie later? Door schaamte praten de meesten mensen daar dan niet meer over.(knip)[/quote]

  Ik herinner me een aflevering van het zesde zintuig, waar de helderzienden iets over de moord op Tamara Wolvers moesten zeggen (heb lang geleden in die buurt gewoond). Vele vaagheden, open deuren als “het was een bekende”(zoals de recherche ook al wist en vele kranten berichtten), maar niets concreets. De nabestaanden waren in ieder geval erg onder de indruk. Ineens besluit één van de helderzienden te vertellen dat Tamara naast haar ouders stond. Ze kregen de groeten, en alles was goed, ze had rust en vrede gevonden (of woorden van gelijke strekking). Vergeet die helderziende op het moment suprême even aan haar te vragen wie die moord eigenlijk had gepleegd. Tja, zoiets kan aan je aandacht zijn ontsnapt natuurlijk. Zeker als het doel van je aanwezigheid uitsluitend is dat je een link naar de moordenaar moet blootleggen.

  Beetje jammer!

  Vele nabestaanden die zich hebben geleend voor dit programma hebben later dan ook verklaard zich volledig door emoties te hebben laten leiden en de sessies als verloren tijd en valse hoop te beschouwen.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”chuen”]Voor Linda:

  http://youtu.be/o4AWKB5ycqg

  Mitakuye Oyasin[/quote]
  Geen woorden voor. Hartegroet.

  0 likes
 • m&m schreef:

  [quote name=”Amida”][quote name=”m&m”]heeft al verschillende buitenaardse gezien of gesproken,had makkelijk een foto kunnen nemen.
  Die zou hem hebben verteld dat er nu ‘een nieuwe periode zal aanbreken met veel bijzondere gebeurtenissen’.
  nou dat hoef er niet bij er gebeurt al genoeg op deze wereld.[/quote]Je hebt waarschijnlijk Robbert zijn site nog niet bezocht, daar had je veel foto´s kunnen vinden nl.[/quote]
  hahaha foto.s van buitenaardse,laat me niet lachen want dan had de hele wereld op zijn kop gestaan.
  ik heb hier niet gezien op deze site jij wel?

  0 likes
 • Nino schreef:

  Dus mensen die op vakantie gaan met het vliegtuig. Kijken toevallig na beneden zien de reclame van de tractor op een veld. En wanneer ze thuis zijn van vakantie denken ze oow laat ik is 1 tractor kopen. yeah right

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >