Graancirkels

Opnieuw graancirkels en buitenaardsen in Hoeven

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Hoeven zijn in de nacht van zondag op maandag graancirkels gevonden door medium Robbert van den Broeke. Dat meldt Omroep Brabant.

Afgelopen jaar verschenen er ook graancirkels in de provincie Noord-Brabant. Hoeven wordt al jaren aangedaan door ‘ruimtewezens’.

De veelbesproken Van den Broeke komt zelf uit het buurtschap en heeft er naar eigen zeggen inmiddels meerdere graancirkels en buitenaardse wezens gezien.

Onduidelijk

Op zondagavond had Van den Broeke een vriend op bezoek. Hij zei dat het medium ‘iets voelde’, waarna het tweetal besloot in de auto te stappen en naar het weiland te rijden.

Van den Broeke schrijft op zijn website dat de nieuwe graancirkels mogelijk verband houden met een bezoek van zijn persoonlijke gids Doya. Die zou hem hebben verteld dat er nu ‘een nieuwe periode zal aanbreken met veel bijzondere gebeurtenissen’.

Wie de graancirkels heeft gemaakt en hoe ze er terecht zijn gekomen, is niet bekend. Veelal blijft het onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de geometrische patronen.

Opspraak

Soms blijkt achteraf dat ze door mensen zijn gemaakt en gaat het om een reclamestunt. Afgelopen jaar zorgde een graancirkel in een weiland van een boer uit Zevenbergschen Hoek voor opschudding. De cirkels bleken een tractor te vormen om reclame te maken voor het Agroweekend dat kort daarop plaatsvond op het land van de boer.

Tussen 2005 en 2007 vond Van den Broeke, die in 2010 zelf in opspraak raakte, zeker vier mysterieuze graancirkels in Hoeven.

Bron: Omroepbrabant.nl Foto: Ronald Sikking

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

er zijn wel meer mensen die in opspraak zijn geraakt,en niet alleen door die graancirkels.

Onno Westerman
Onno Westerman
9 jaren geleden

Ha is Roberto weer bezig met graancircles te hoaxen ? Ja weer tijd geleden natuurlijk dat hij wat uitspookte op die ijscircles in Arnhem en de sneew circles in Hoeven 2010 ? Hoax alert, alert ! Nou kan weer op die beroemde graancircle site bijgezet worden in de analen bij de rest van zijn hoaxes met mud man en Billy Meier photoshoped beamships en uitgeknipte grays van papier !

De Quercu
De Quercu
9 jaren geleden

Deze graancirkel lijkt mij nogal simpel van ontwerp, de grote cirkel bovenaan is dan nog onvolmaakt. De complexe graancirkels die men in Groot Brittanië aantreft zijn echte geometrische kunstwerken. De bewering dat van den Broecke zijn vriend aanvoelde dat er een graancirkel was ontstaan en dat zij dan regelrecht naar deze plaats gereden zijn is nogal kras. Zo’n verhaal kan alleen uit simpele geesten ontspruiten die denken dat anderen even simpel zijn als zij. Van den Broek, volg een cursus om goede verhalen te verzinnen en doe iets aan je gebrek aan creatief vermogen als je nog eens een graancirkel wil maken. Stel je voor dat buitenaardsen uw graancirkel zien, wat moeten die dan wel van ons niveau denken?

Amida
Amida
9 jaren geleden

Voor de liefhebber van graancirkels of wat Robbert te zeggen heeft kijk op;
http://www.robbertvandenbroeke.nl/
of;http://www.circularsite.com/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x