Graancirkels

Opnieuw graancirkels en buitenaardsen in Hoeven

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Hoeven zijn in de nacht van zondag op maandag graancirkels gevonden door medium Robbert van den Broeke. Dat meldt Omroep Brabant.

Afgelopen jaar verschenen er ook graancirkels in de provincie Noord-Brabant. Hoeven wordt al jaren aangedaan door ‘ruimtewezens’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De veelbesproken Van den Broeke komt zelf uit het buurtschap en heeft er naar eigen zeggen inmiddels meerdere graancirkels en buitenaardse wezens gezien.

Onduidelijk

Op zondagavond had Van den Broeke een vriend op bezoek. Hij zei dat het medium ‘iets voelde’, waarna het tweetal besloot in de auto te stappen en naar het weiland te rijden.

Van den Broeke schrijft op zijn website dat de nieuwe graancirkels mogelijk verband houden met een bezoek van zijn persoonlijke gids Doya. Die zou hem hebben verteld dat er nu ‘een nieuwe periode zal aanbreken met veel bijzondere gebeurtenissen’.

Wie de graancirkels heeft gemaakt en hoe ze er terecht zijn gekomen, is niet bekend. Veelal blijft het onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de geometrische patronen.

Opspraak

Soms blijkt achteraf dat ze door mensen zijn gemaakt en gaat het om een reclamestunt. Afgelopen jaar zorgde een graancirkel in een weiland van een boer uit Zevenbergschen Hoek voor opschudding. De cirkels bleken een tractor te vormen om reclame te maken voor het Agroweekend dat kort daarop plaatsvond op het land van de boer.

Tussen 2005 en 2007 vond Van den Broeke, die in 2010 zelf in opspraak raakte, zeker vier mysterieuze graancirkels in Hoeven.

Bron: Omroepbrabant.nl Foto: Ronald Sikking

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

er zijn wel meer mensen die in opspraak zijn geraakt,en niet alleen door die graancirkels.

Onno Westerman
Onno Westerman
10 jaren geleden

Ha is Roberto weer bezig met graancircles te hoaxen ? Ja weer tijd geleden natuurlijk dat hij wat uitspookte op die ijscircles in Arnhem en de sneew circles in Hoeven 2010 ? Hoax alert, alert ! Nou kan weer op die beroemde graancircle site bijgezet worden in de analen bij de rest van zijn hoaxes met mud man en Billy Meier photoshoped beamships en uitgeknipte grays van papier !

De Quercu
De Quercu
10 jaren geleden

Deze graancirkel lijkt mij nogal simpel van ontwerp, de grote cirkel bovenaan is dan nog onvolmaakt. De complexe graancirkels die men in Groot Brittanië aantreft zijn echte geometrische kunstwerken. De bewering dat van den Broecke zijn vriend aanvoelde dat er een graancirkel was ontstaan en dat zij dan regelrecht naar deze plaats gereden zijn is nogal kras. Zo’n verhaal kan alleen uit simpele geesten ontspruiten die denken dat anderen even simpel zijn als zij. Van den Broek, volg een cursus om goede verhalen te verzinnen en doe iets aan je gebrek aan creatief vermogen als je nog eens een graancirkel wil maken. Stel je voor dat buitenaardsen uw graancirkel zien, wat moeten die dan wel van ons niveau denken?

Amida
Amida
10 jaren geleden

Voor de liefhebber van graancirkels of wat Robbert te zeggen heeft kijk op;
http://www.robbertvandenbroeke.nl/
of;http://www.circularsite.com/

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x