Paranormaal

Man voorspelt terroristische aanslag tijdens buitenlichamelijke ervaring

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Graham Nicholls werd vlak voor zijn uittreding op 25 april 1999 overvallen door een beklemmend gevoel. Hij leek zijn lichaam te verlaten en zag zichzelf in het oerwoud. Hij bereikte een open plek, waarna hij plotseling op de hoek van Moor Street en Old Compton Street in de Londense wijk Soho stond.

Even verderop was een explosie. Hij was getuige van de chaos, zag een man langs hem rennen en voelde de emoties van mensen die gewond of bang waren. Eén van de getuigen van Nicholls’ buitenlichamelijke ervaring was Lawrence Brighton. Hij zei dat Nicholls tot in detail beschreef wat hij had gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nicholls had nog nooit beweerd in de toekomst te kunnen zien. Hoewel hij in het verleden veel buitenlichamelijke ervaringen had gehad, was dit de eerste keer dat hij kennis leek te hebben van gebeurtenissen in de toekomst nog voor ze hadden plaatsgevonden.

Vijf dagen later ontplofte er een spijkerbom in een bar in Soho, op de plek waar Nicholls zijn buitenlichamelijke ervaring had. Het was een terroristische aanslag, waarbij drie mensen om het leven kwamen en meer dan 110 gewond raakten.

Nicholls had als kind geregeld buitenlichamelijke ervaringen, waarna hij er onderzoek naar begon te doen. Tijdens één van zijn uittredingen reisde hij naar het huis van een man die hij niet kende. Hij zag onder meer de naam van de man en de postcode. Na de uittreding bleek de man echt te bestaan.

Tijdens een andere uittreding reisde Nicholls naar de Alexander Nevski-kathedraal in Tallinn. Hij wist van tevoren niet hoe het bouwwerk eruitzag. Nicholls gaf een uitgebreide beschrijving van de kathedraal. Toen hij later een bezoek bracht aan Estland bleek zijn beschrijving te kloppen.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tim
Tim
9 jaren geleden

Als je dan zo’n gave hebt, gebruik het dan toch om de aanslag te voorkomen! Tenzij hij het natuurlijk verzonnen heeft.

Hawks
Hawks
9 jaren geleden

En wat is dan het verband tussen de buitenlichamelijke ervaring en de voorspelling? Kunnen terroristische aanslagen onomwonden en exclusief door deze ervarereners worden voorspeld, of wordt een terroristische aanslag veroorzaakt door deze ervareners?

Beetje vaag…

Roy
Roy
9 jaren geleden

Waarschijnlijk voorspelde hij geen terroristische aanslag, maar een false flag.
De laatste jaren was elke aanslag na een paar uurtjes al als een false flag gebombardeerd.

Onno
Onno
9 jaren geleden

Of een voorspelling in BLE of in een droom wat is het verschil. Ik heb zelf tot twee keer toe een treinongeluk in een droom gezien ( er boven hangend) De eerste droom was symbolisch voor de tgv aanrijding met nl trein in Gouda ( ik woon in Gouda paar km van waar het gebeurde) en had de waarneming goed op alle 6 punten. Het tweede was vermoedelijk de aanrijding van de trein op een andere trein met die olie erin die ontplofte. In beide gevalllen had ik nooit kunnen voorzien waar het zou plaatsvinden en wanneer maar vermoede de nl geval dat het een nederlandse trein moest zijn in botsing met een buitenlandse trein en dat was ook zo. De droom van die olie trein die explodeerde wat ik inderdaad ook zag dacht ik dat in Amerika was.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x