Homepagina » Paranormaal » Man voorspelt terroristische aanslag tijdens buitenlichamelijke ervaring
Man voorspelt terroristische aanslag tijdens buitenlichamelijke ervaring

Man voorspelt terroristische aanslag tijdens buitenlichamelijke ervaring

Graham Nicholls werd vlak voor zijn uittreding op 25 april 1999 overvallen door een beklemmend gevoel. Hij leek zijn lichaam te verlaten en zag zichzelf in het oerwoud. Hij bereikte een open plek, waarna hij plotseling op de hoek van Moor Street en Old Compton Street in de Londense wijk Soho stond.

Even verderop was een explosie. Hij was getuige van de chaos, zag een man langs hem rennen en voelde de emoties van mensen die gewond of bang waren. Eén van de getuigen van Nicholls’ buitenlichamelijke ervaring was Lawrence Brighton. Hij zei dat Nicholls tot in detail beschreef wat hij had gezien.

Nicholls had nog nooit beweerd in de toekomst te kunnen zien. Hoewel hij in het verleden veel buitenlichamelijke ervaringen had gehad, was dit de eerste keer dat hij kennis leek te hebben van gebeurtenissen in de toekomst nog voor ze hadden plaatsgevonden.

Vijf dagen later ontplofte er een spijkerbom in een bar in Soho, op de plek waar Nicholls zijn buitenlichamelijke ervaring had. Het was een terroristische aanslag, waarbij drie mensen om het leven kwamen en meer dan 110 gewond raakten.

Nicholls had als kind geregeld buitenlichamelijke ervaringen, waarna hij er onderzoek naar begon te doen. Tijdens één van zijn uittredingen reisde hij naar het huis van een man die hij niet kende. Hij zag onder meer de naam van de man en de postcode. Na de uittreding bleek de man echt te bestaan.

Tijdens een andere uittreding reisde Nicholls naar de Alexander Nevski-kathedraal in Tallinn. Hij wist van tevoren niet hoe het bouwwerk eruitzag. Nicholls gaf een uitgebreide beschrijving van de kathedraal. Toen hij later een bezoek bracht aan Estland bleek zijn beschrijving te kloppen.

[Epoch Times]


Vind je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Als je dan zo’n gave hebt, gebruik het dan toch om de aanslag te voorkomen! Tenzij hij het natuurlijk verzonnen heeft.

  10 likes
  • Ik heb drie keer een voorspellende droom (in kleur en met skipping frames) gehad, maar je beseft het pas helaas als het te laat is. Hoewel ik de betreffende dromen nog gedetailleerd kan herinneren, schonk ik er destijds geen aandacht aan. Bovendien ‘kreeg ik geen datum/tijdstip door’.

   4 likes
  • Tim, niet iedereen die een buitengewone ervaring heeft is in staat om een aanslag te voorkomen en uiteindelijk hebben we allemaal te maken met Yin en Yang omdat het gehele universum daar nou eenmaal uit bestaat okay, inclusief dimensies en andere buitenaardse schepsels. Het heeft namelijk altijd bestaan en alles is verbonden met elkaar. Ik zelf en vele andere collega’s hebben in het verleden al veel moeite gedaan om enigszins serieus gevonden te worden op het gebied van astrale projectie. Voor wie nog nooit iets met astrale projectie te maken heeft gehad is dit waarschijnlijk een interessante link https://www.youtube.com/watch?v=_6Xl9a7qMAY Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het wel.

   1 likes
 2. En wat is dan het verband tussen de buitenlichamelijke ervaring en de voorspelling? Kunnen terroristische aanslagen onomwonden en exclusief door deze ervarereners worden voorspeld, of wordt een terroristische aanslag veroorzaakt door deze ervareners?

  Beetje vaag…

  0 likes
  • Bij een buiten-lichamelijke ervaring, kun je in de toekomst kijken.
   Tijd, zoals wij die kennen, bestaat daar namelijk niet.

   4 likes
   • Tijd bestaat wel, maar het heeft te maken met gravitational time dilation (tijd is relatief nl)

    4 likes
    • Tijd is een dimensie. Tegenwoordig zeggen we altijd 3 dimensies plus tijd. Maar het is eigenlijk gewoon simpelweg 4 dimensies. Tijd ervaren wij als relatief. Maar steeds vaker bedenken mensen dat alles bestaat tegelijkertijd NU. Net als een film rol beleven wij frame na frame. Terwijl elk frame gewoon statisch en 2D is.

     0 likes
     • Je hebt helemaal gelijk in wat je zegt, alleen wij mensen zijn wat dimensies betreft uniek. Omdat wij allen 12 dimensies bevatten wat deze universum te bieden heeft voor ons.
      Dit is namelijk wat wij natuurlijk zijn een multidimensionaal wezen.

      0 likes
     • Daar zijn ze het nog steeds niet over eens. Voor mij is TIJD ook de vierde dimensie. Een kubus bestaat uit oneindig veel gestapelde vlakken. Kubus in tijd weer uit oneindige veel kubussen. Een frame is 3D, maar wij zien het 2D. (altijd 1 dimensie minder). 2D wezens zien alles 1D, 3D wezens zien alles 2D. etc etc.

      0 likes
   • Zo zouden de Hopi hun voorspellingen gekregen hebben. 8 ervan zijn al uitgekomen en de 9e lijkt me niet zo moeilijk te voorspellen met die meteoriet die er aan schijnt te komen. Of zal het WiFi zijn die ons de das omdoet? Of toch Yellowstone caldera? Of ploft het financieele systeem met alle gevolgen vandien? Het is allemaal mogelijk. Heftige tijden! Dicht bij jezelf blijven mensen, zo blijf je vanzelf in je hoge energieen. Hopi zegt over deze tijd: these times, if you’re not spiritually involved, slightly you’re not gonna make it.

    1 likes
   • Mmm, dan ga je er van uit dat de toekomst vast staat, of dat een toekomst vaststaat maar die vindt niet plaats in jouw universum omdat je iets onderneemt om die toekomst niet te laten plaatsvinden. Klopt dat?

    0 likes
    • Precies. Alles bestaat. Elke gedachte elke gebeurtenis en daar oneindig veel variaties op.

     Als een helderziende iets “voorspeld” ziet diegene alleen een mogelijke toekomst. Als dit niet uit komt dan word de helderziende voor gek verklaard. Alleen komt die voorspelling wel uit. Maar in een parallelle realiteit waar wij ons niet bewust van zijn.

     In principe zijn wij allemaal “sliders” ken je die tv serie?
     Alleen sliden wij van parallele dimensie naar parallele dimensie miljarden keer per seconde.

     De slogan: “een betere toekomst begint bij jezelf” klopt 100 procent.

     Je kunt het zo zien: Het meest negatieve en meest positieve en alles daartussen bestaat tegelijkertijd.
     Een elektron zweeft om de atoom heen. geisoleerd en alleen.
     Protonen liggen lekker dicht bij elkaar en zijn een groep.

     Elektronen is dus geisoleerd alleen geen samenwerkings verband is dus negatief

     protonen: leven in vrede met elkaar in samenwerkingsverband is dus positief.

     Alles is nodig en alles is nuttig. Alleen geld: wat wil jij beleven uit het alles wat bestaat? Wil jij een positievere wereld meemaken?

     Door te zien dat alle gebeurtenissen in principe inherent neutraal zijn kun je zelf bepalen of je dit positief of negatief ervaart.

     Door positief in het leven te staan verander je dan niet de wereld om je heen maar je verandert jezelf en stapt een parallele wereld in die dichter bij jouw voorkeur ligt. Simpelweg door aantrekkings kracht en repulsie kracht.

     0 likes
 3. Waarschijnlijk voorspelde hij geen terroristische aanslag, maar een false flag.
  De laatste jaren was elke aanslag na een paar uurtjes al als een false flag gebombardeerd.

  3 likes
 4. Of een voorspelling in BLE of in een droom wat is het verschil. Ik heb zelf tot twee keer toe een treinongeluk in een droom gezien ( er boven hangend) De eerste droom was symbolisch voor de tgv aanrijding met nl trein in Gouda ( ik woon in Gouda paar km van waar het gebeurde) en had de waarneming goed op alle 6 punten. Het tweede was vermoedelijk de aanrijding van de trein op een andere trein met die olie erin die ontplofte. In beide gevalllen had ik nooit kunnen voorzien waar het zou plaatsvinden en wanneer maar vermoede de nl geval dat het een nederlandse trein moest zijn in botsing met een buitenlandse trein en dat was ook zo. De droom van die olie trein die explodeerde wat ik inderdaad ook zag dacht ik dat in Amerika was.

  0 likes
 5. Aan al die mensen die voorspellende dromen hebben: hoe doen jullie dat nou?

  Ik heb 3 (!) jaar lang iedere ochtend nadat ik wakker werd plichtsgetrouw met mijn BIC pen in een notitieblokje mijn dromen van de voorgaande nacht opgeschreven. Voor het slapen gaan vergeleek ik mijn dag met alle voorgaande opgeschreven dromen. Voor zover ik hiervan al soep kon brouwen heb ik, helaas, nooit een voiorspellende droom gehad. En dat is maar goed ook hoor, want je wil niet weten wat ik allemaal meemaak in mjin dromen. Ik zou mezelf preventief op moeten sluiten, denk ik zo.

  Dus, hoe weet je nu welke droom wel, en welke niet voorspellend is?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

klimaatkoploper

‘Klimaatkoploper’ Nederland verbrandt oerbossen van Estland. ‘Dit moet nu stoppen!’

Nederland wil internationaal klimaatkoploper worden. In de ...

openingsceremonie

Bereidde deze olympische openingsceremonie ons voor op het coronavirus?

Op 27 juli 2012 vond de openingsceremonie ...