CoronaBinnenland

VVD-Kamerlid doet lacherig over huisartsen die tijdens corona werden gecensureerd

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

In de Tweede Kamer werd gedebatteerd over de Denktank Desinformatie, die tijdens corona bepaalde meningen bewust censureerde.

“Je hoefde het als huisarts bijvoorbeeld maar lichtelijk oneens te zijn met de avondklok, het vaccinbeleid of de coronapas en je Twitterpagina of je Facebookpagina werd voorgoed geblokkeerd,” zei Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

VVD-Kamerlid Judith Tielen sprak bagatelliserend: “Als je zegt: stelselmatig en levenslang geband, dat zijn hele zware woorden. Dan moet er wel een feit onder liggen. Maar als hij dat soort beweringen doet, dan moet het ook wel kloppen met de realiteit. En dan helpt het niet om het heel groot te maken, want dan wordt het vanzelf lacherig.”

Kwalijke praktijken

“Daar kunt u heel lacherig over doen, maar ik vind dit kwalijke praktijken, waar lacherig over gedaan wordt, waar in het verleden ook lacherig over werd gedaan, maar wat heel veel kwaad heeft gedaan in de samenleving,” reageerde Kuzu, terwijl Tielen smalend lachte.

“Ik vind het problematisch wanneer een ambtenaar van het ministerie van VWS een mail stuurt naar Facebook en de inspectie met de vraag of het account van een huisarts op Twitter kan worden geblokkeerd,” vervolgde Kuzu.

Grote verwevenheid

“En dat vervolgens de inspectie daarop reageert dat dit mogelijk gezien kan worden […] als een vorm van censuur en dan terugmailt met de mededeling: ‘Wellicht dat een denktank-deelnemer dit beter onder de aandacht kan brengen’.”

Kuzu hekelt de grote verwevenheid tussen ambtenaren op het ministerie van VWS en vertegenwoordigers van grote techbedrijven, de social mediaplatforms. “Dat er dan gewoon via een mailtje heel simpel kan worden gezegd: het is niet verstandig als ik dit doe als ambtenaar van het ministerie van VWS; beste denktank-deelnemer van het grote techbedrijf, kun jij dat account blokkeren?”

4.8 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hoogtijd
hoogtijd
11 maanden geleden

De hele vvd schurken sporen ook niet, net zoals d666, cu,cda, pvda,gl , en nog een aantal partijen. Ik heb nog vertrouwen in een paar partijen, met name FVD., JA 21. De rest is SCHORRIE, MORRIE. LEUGEN OP LEUGEN OP LEUGEN. Wordt ook tijd dat die tielen haar biezen pakt en functie elders.

Ikzelf , ikke dus
Ikzelf , ikke dus
11 maanden geleden

Ik hoop zo dat God de minachtende satanistische kamerleden ooit zal veroordelen.
want aardse straffen kunnen nimmer voldoende zijn

Annette
Annette
11 maanden geleden

WIE is hier nu werkelijk nog verbaasd over? IK niet in ieder geval.

Je hoeft alleen maar naar die domme kop van dat mens te kijken en dan snap je gelijk, dat er ECHT geen zinnig woord uit zal komen.

Niet verwonderlijk natuurlijk, want het is inmiddels al jaren bekend, dat of je nu gaat kijken naar de VVD-kamerleden, D66-kamerleden, Groen Links-kamerleden: het is OVERAL hetzelfde: Zij zijn namelijk geselecteerd op vooral infantiel gedrag. Een beetje intelligent zijn en een eigen mening hebben….. dan kom je bij deze partijen NIET op het stoeltje in de Tweede Kamer.

Natuurlijk heeft Tunahan Kuzu voor deze keer hartstikke gelijk.

De weinige artsen, die nog WEL het belang van de Eed van Hippocrates hoog in het vaandel hadden en hebben staan, hebben wel degelijk grote schade opgelopen met de praktijken van zowel de politiek, bigtech bedrijven en social media platforms.

Nu moet ik eerlijk zeggen, dat ik überhaupt niet begrijp wat je nog op een Twitter of Facebook zou moeten doen.

Daar zijn mijn man en ik al JAREN geleden mee gestopt.

Maar als je ook een aantal jaren geleden die flapdrol van een Hugo de Jonge hoorde in de Tweede Kamer, dat hij graag een arts, die niet meewerkte, graag op zijn vestje zou willen spugen…. dan weet je al genoeg.

Het intelligentieniveau van zowel de leden van de regering alswel de leden van de Tweede Kamer is op een dieptepunt beland.

Het enige wat een aantal nog kan doen, met Mark Rutte voorop, is alles weglachen.

Vandaar dat ik ook absoluut niet verbaasd ben over de reactie van die Judith Tielen. Als je geen argumenten meer hebt, dan lach je het gewoon maar weg.

Henry
Henry
11 maanden geleden

Tut tielen lacht arrogant, omdat ze de wil van ‘elites’ gespuis uitvoert.

Een democratische samenleving, een vrije markt, een vrije pers, vrijheid van meningsuiting en kritische toetsing van de acties van de machtigen of een discussie van verschillende meningen door onafhankelijke media en academici,
staan ​​de plannen van de elites in de weg.

Daarom wordt er alles aan gedaan om meningen te vormen, kritiek glad te strijken of te criminaliseren, met alle beschikbare wapens van de gecontroleerde media en factcheckers

In haar arrogantie verbeeldt deze elite-puppet, tielen, zich dat ze aan de sterkste kant staat…..

Maar de volkswoede die vrij zal komen, eens ze zich bewust worden,
waar echte artsen voor staan in plaats van waar hun laffe farmacy likkende ‘collega’s’ voor kruipen,
zal haar haar smalend lachje voorgoed smoren.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x