Mens en Dier

Europarlementariër geeft speech in Amsterdam: ‘Vergeet niet dat wij, het volk, de macht hebben!’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de bijeenkomst van Forum voor Democratie in Amsterdam gaf ook de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes een speech. Hij spreekt zich in het Europees Parlement al geruime tijd kritisch uit over de coronamaatregelen. Terhes bracht daarnaast de contracten aan het licht die Big Pharma sloot met de Europese Commissie.

“Wij zijn geboren in vrijheid,” zei het Europarlementslid. “Maar nu proberen [EU-baas] Ursula von der Leyen en alle corrupte overheden in de Europese Unie ons onze vrijheden af te nemen.”

“Laten we dat gebeuren?” vroeg Terhes. “Nee!” scandeerde de menigte.

Het recht op vrijheid en streven naar geluk

“Vergeet niet dat wij, het volk, de macht hebben,” benadrukte hij. De politicus riep mensen op om Europarlementariërs en Kamerleden te benaderen. “Stuur ze e-mails, ontmoet ze face-to-face. Eis van ze – vraag niet, maar eis – dat ze het fundamentele recht respecteren dat wij allemaal hebben, namelijk het recht op vrijheid en streven naar geluk.”

“Vergeet niet dat jullie niet alleen zijn. Wij rekenen op jullie steun,” aldus Terhes.

Tiranniek systeem

Hij zei eerder dat we getuige zijn van de Chinaficatie van Europa en dat de coronapas slechts de eerste stap was. “Ze zijn bezig met het optuigen van een systeem dat burgers – altijd en overal – nauwlettend in de gaten houdt, net als in China.”

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

De farmaceutische bedrijven hebben samen met regeringen in Europa en het Europese parlement de macht overgenomen en liggen op schema van de Nieuwe Wereld Orde.

Nu nog de grenzen dicht, alle winkels en tankstations dicht, dan is de chaos compleet.

Met de nieuwe elite aan het bewind in Nederland zal het niet beter worden, eerder slechter.

De nieuwe regering in Nederland is niets anders dan een opvolgend communistisch bewind, waar wij gisteren de 1e tekenen, met de inzet van een geheim leger als politieagenten vermomd en geweld uitlokt, van hebben gezien.

Hopelijk worden steeds meer mensen wakker en krijgen ook de geteste en “gevaccineerde” mensen in de gaten dat er iets niet klopt.

Prikspijt is niet voor niets een begrip geworden, ook al zijn er nog steeds mensen die niet weten wat dit woord daadwerkelijk betekent.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
5 maanden geleden

Daar heb ik even bij gestaan. Aardig tegenover zijn fans die ff een selfie met m wouden.

Arnold
Arnold
5 maanden geleden

Goed van Christian Terhes maar op 10 januari a.s. staat die sociopatisch gedreven psychopaat Mark Rutte weer GLIMLACHEND naast de koning op het bordes. Walchelijk.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
5 maanden geleden

De QR pas werd verkocht als een sleutel naar vrijheid terwijl in werkelijkheid het een sleutel is van je toekomstige gevangenis die jezelf op slot doet om daarna de sleutel te overhandigen aan Schwab en zijn handlangers. De lockdowns hebben niets met gezondheiodszorg te maken. De lockdowns zijn de tools om via social engineering een mentaal gedegenereerd volk te scheppen dat niet meer in staat zal zijn zich te verheffen. Eerst wordt je geest verkracht via non stop propaganda en als de coupplegers je geest bezitten komen ze voor je lichaam. No way.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x