Homepagina » Het Complot » Trending op Facebook: “Bewijs dat er explosieven zijn geplaatst in de Twin Towers”
Trending op Facebook: "Bewijs dat er explosieven zijn geplaatst in de Twin Towers"

Trending op Facebook: “Bewijs dat er explosieven zijn geplaatst in de Twin Towers”

Vijftien jaar na de aanslagen op 11 september 2001 in New York claimen experts dat de Twin Towers onmogelijk kunnen zijn ingestort door vliegtuigen, schrijft de Daily Star. Ingenieurs menen dat de torens gecontroleerd zijn gesloopt. Er zou ook videobewijs zijn voor deze bewering, aldus de krant.

Het artikel van de Daily Star was enige tijd trending op Facebook, maar werd al snel verwijderd. Hoewel het social mediabedrijf spreekt van een ‘hoax-artikel’, haalt de Daily Star in het stuk een studie aan die is gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift.

Dat de mensen bij Facebook zelf bepalen wat trending is en wat niet, is niet nieuw. Een ex-medewerker van de internetreus liet eerder al doorschemeren dat het sociale medium actief het trending worden van bepaalde nieuwsverhalen tegenhoudt. Volgens de klokkenluider verwijderen curatoren van Facebook Nieuws geregeld bepaalde artikelen uit de lijst trending verhalen.

Klap opvangen

De experts zijn het oneens met het onderzoek dat in augustus 2002 is gedaan door het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology (NIST). Volgens de organisatie speelde brand een grote rol bij de verwoesting van de torens.

Sindsdien is er vaak op gewezen dat gebouwen zoals het World Trade Center specifiek ontworpen zijn om bestand te zijn tegen brand en vliegtuigcrashes. Ingenieurs Steven Jones, Robert Korol, Anthony Szamboti en Ted Walter vormen onderdeel van een groeiende groep experts die zeggen dat er bewijs is dat de torens gecontroleerd zijn gesloopt.

Bouwkundig ingenieur John Skilling, die de bouw van het WTC overzag, zei in 1993 – acht jaar voor de ramp – dat de torens specifiek waren ontworpen om de klap van een crashend vliegtuig op te vangen.

Explosieven

In een interview met de Seattle Times zei hij: “Uit onze analyse blijkt dat het grootste probleem de brandstof is die in het gebouw zou worden gedumpt. Er zou een grote brand uitbreken en veel mensen zouden daarbij om het leven komen, maar het gebouw zelf zou nog gewoon overeind staan.”

Hij voegde toe dat het gebouw zijns inziens alleen zou kunnen worden verwoest door explosieven. Ooggetuigen zeiden kort na de aanslagen tijdens interviews dat de lobby van het WTC volledig was vernietigd. De krant acht het onwaarschijnlijk dat er ooit een antwoord zal komen op alle vragen over 9/11.

[Daily Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ad Knops schreef:

  Heb het al eerder gezegd hier. Waar was al het puin na de ineenstorting. De kelders/ruimte onder het gebouw was opgevuld met puin. Ik schat dat de ruimte ongeveer 30 meter diep was. Daarboven was puin te zien tot ca 30-40 meter. Het lijkt of de rest verdampt is……….

  13 likes
 • Judy schreef:

  Kijk eens op http://www.drjudywood.com
  Zij was aangesteld de feitelijke waarheid achter 9/11 te onderzoeken.
  De 2 belangrijkste feiten:
  1. Er waren helemaal geen vliegtuigkapers of passagiers omdat het een holografische geprojectie was van een passagiersvliegtuig. Het was een drone rocket die het gebouw in vloog.
  2. Er is gebruik gemaakt van een zogenoemd ‘Star Wars wapen’ die het gebouw heeft doen instorten/verpulveren als een ‘bruistablet in een glas water’.

  4 likes
  • Eva schreef:

   @JUDY Dat heb je hélemaa goed hoor, het was 1 GRÓTE. ACT!!!

   3 likes
   • Crazyeddy schreef:

    Ga je dat ook in het gezicht zeggen van duizenden weduwnaren die hun man of vrouw of zelfs kinderen verloren zijn in deze terreurdaad? Heb je het lef daarvoor?

    6 likes
    • redice schreef:

     op wat slaat dat nu? de grootste schande is dat al de slachtoffers gestorven zijn door toedoen van hun Eigen regering!! het achterhouden van de waarheid is net DAT wat de grote schande naar de slachtoffers toe is omdat mensen zoals u de waarheid niet durven inzien of niet de minste moeite doen om zelf eens na te denken en de feiten op een rij te zetten.
     Dat is pas laf !!!

     3 likes
     • Crazyeddy schreef:

      Dat slaat zoveel op dat jullie kakelen als een kip zonder kop en hebben de klok horen luiden maar weten nog altijd niet na 15 jaar waar de klepel hangt. Zo. Trouwens, bij de aanslagen is ook een vriend van een kennis van mij omgekomen dus een beetje meer RESPECT voor de nabestaanden. OK? Goed? Ja?

      4 likes
 • Lehcim schreef:

  Ik heb nog niet 1 Europees ingenieursbureau gevonden welke de lezing van de Bush regering ondersteunt.
  Vele professoren en andere geleerden hebben ondertussen aangetoond dat brand NOOIT de oorzaak van de instorting kunnen zijn.

  De rest is politiek.

  10 likes
 • Roy schreef:

  Daily Star 🙂 Dat zegt alweer genoeg..

  4 likes
  • Gerard schreef:

   mensen zijn echt debiel….geloven dat het er ZO uitziet als een vliegtuig in zo’n gebouw vliegt…pfff …Iedereen kan beter ZIJN commentaar voor zich houden ,want je hebt GEEN TECHNIESCH INZICHT ….schaar je bij de GROOTSTE GROEP en dan heb je alle kennis in huis….PFFF na 15 jaar…. nog hebben die debielen het over welles/nietes ….GEHESSENSPOELDE BLINDEN

   3 likes
 • Sunflower schreef:

  Elke verspreiding van een (nieuws)feit gaat gepaard met interpretatie, al was het alleen maar wat je wel of niet in de krant zet, of op je forum. Echte objectiviteit bestaat niet. Dat geldt zeker voor Facebook. Maar ook voor ninefornews!

  6 likes
 • FanTast schreef:

  lees dit maar eens voordat jullie mrs Wood voor heilig verklaren… > http://911debunkers.blogspot.nl/2011/05/architects-and-engineers-for-911-truth_9853.html

  6 likes
 • Gezinusk schreef:

  De hele operatie was onder controle, inclusief WTC building 7 die een paar honderd meter verderop stond en geen vliegtuig was ingevlogen, maar een paar uur later plotseling loodrecht naar beneden kwam door middel van demoliton control. In dit gebouw zaten onder meer afdelingen van Banken, inlichtingendiensten. Ook kwam men erachter dat een dag voor 911 bij bedrijven in WTC 7 aandelen van de hand waren gedaan, was er waarschijnlijk sprake van voorkennis! Zeer dubieus in elk geval.

  Het brein van de aanslag zou in Afghanistan zitten? Want volgens George W. Bush zou Osama bin Laden daar zijn hoofdkwartier hebben opgezet? Het was de reden waarom Amerika en andere NAVO landen naar Afghanistan afreisden en toen kwam het volgende naar buiten,

  https://www.youtube.com/results?search_query=wesley+clark

  4 likes
 • DrJudyWood schreef:

  Nogmaals kijk even op drjudywood.com
  Zij heeft alles onderzocht en er zijn dus niet alleen explosieven gebruikt.

  3 likes
 • Pazzes schreef:

  Zelf hier word er iets verteld dat jullie geloven . Doe er dan wat mee zo niet rot op met deze bende. Als jullie zo geobsedeerd zijn van dit geef dan een goed bewijs voor je iets zegt . Alles is gemaakt om ons onder controle te houden

  2 likes
 • Quasimodo schreef:

  Als het opzet was, dan zal het niet de laatste opzet zijn en als het een aanslag was dan zal het ook niet de laatste aanslag geweest zijn.

  0 likes
  • Gerard schreef:

   “Als het opzet was” ???? bewijzen ten over!!!! je word heel je leven al besodemieterd en dat
   gaat ZEKER nog een (paar) keer gebeuren …. de daders lopen nog “gewoon vrij rond” met
   zakken vol geld (ONS geld)
   “Als het een aanslag was” kan dat niet nog eens gebeuren want die kapers zijn dan dood

   2 likes
 • John schreef:

  Facebook? de afvoerbuis van het meurende internet?

  2 likes
 • Predator schreef:

  Ja.wederom een hoop bla bla bla en wéér geen stap verder..leuk voor de nabestaanden..zoveel bewijs!!!

  2 likes
 • Richard schreef:

  Onder Ground Zero, de grond waarop eens de Twin Towers stonden ligt een oude slavenbegraafplaats.

  0 likes
 • helder schreef:

  RULER de heer (m) ; de heerser (m) ; de machthebber (m) ; de baas (m) ; de meester (m) ; de bevelhebber (m) ; de beheerser (m) ; de gebieder (m) ; de instantie (v) ; de autoriteit (v) ; het gezagsorgaan ; de liniaal ; de vorst (m) ; de majesteit (v) ; de overheerser (m) ; de overweldiger (m) ; de regeerder (m)

  0 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  undercoververpleegster

  Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

  Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

  >