Buitenland

Het World Economic Forum wil dat je brood met geplette insecten gaat eten

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

De Finse voedselfabrikant Fazer maakt brood van krekels. Elk brood bevat 70 geplette insecten, drie procent van het totaalgewicht. Die krekels komen overigens uit Nederland. In onder meer Finland, Nederland, België, Denemarken, Oostenrijk en Groot-Brittannië zijn insecten toegestaan in voedsel.

Het World Economic Forum wil graag dat jij krekelbrood gaat eten. De krekels maken het brood ‘een goede bron van eiwitten’, stelt de organisatie in een filmpje. In de toekomst eten we mogelijk allemaal veel meer insecten. Ze hebben veel minder voer nodig dan dieren. Daarnaast nemen ze veel minder ruimte in beslag, aldus het WEF.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Voedseltekorten

“Als we de helft van de dierlijke producten die we eten vervangen door insecten of kweekvlees, maken we een gebied vrij dat 70 keer zo groot is als Groot-Brittannië. Zou jij krekelbrood eten?” vraagt het WEF.

Klaus Schwab en zijn trawanten willen dat je stopt met het eten van vlees en overstapt op insecten. De afgelopen weken hebben meerdere hooggeplaatste individuen, waaronder de Amerikaanse president Biden, gewaarschuwd voor voedseltekorten.

Het goede voorbeeld

Schwab zei dit jaar tijdens de World Government Summit dat de wereldwijde energiesystemen, voedselsystemen en toeleveringsketens ‘zwaar zullen worden getroffen’.

En terwijl jij insecten eet, zal de elite zich tegoed blijven doen aan biefstuk, karbonade en al het vlees dat jij niet mag eten. Van mij mag Schwab zelf het goede voorbeeld nemen en krekels gaan eten, schrijft Joel Agius voor The Spectator.

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
6 maanden geleden

Gatverdamme!

Ros
Ros
6 maanden geleden

https://www.infowars.com/posts/george-soros-warns-davos-crowd-that-civilization-may-not-survive-unless-russia-china-are-defeated/
Ook iets wat je als normaal mens niet verzonnen krijgt.
Wat is dat toch met die oude duivels?

Loisss
Loisss
6 maanden geleden

No way!!!

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
6 maanden geleden

Hier wordt geen vlees gegeten! (geen rund-, varkens-, kippe-, eende-struisvogel-, tijger-, katte-, honde-, fazante-vlees en wat dies meer zij.

vlees

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

116
0
We lezen graag je reactie!x