CoronaBuitenland

‘Schandaal’: Duits constitutioneel hof geeft toe dat coronaprik schadelijk & fataal kan zijn, maar plicht blijft

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Duitsland ziet af van een algemene vaccinatieplicht tegen corona. De regeringscoalitie heeft het plan afgeblazen omdat er geen meerderheid voor is in het parlement, meldt de krant Bild. Tegenstanders betwijfelden het nut van de prikken en spraken over een schending van de grondrechten van burgers. Weigeraars moesten rekening houden met een dwangsom tot 25.000 euro.

Rechtbank beschermt onze grondrechten niet langer

Deze maand is de vaccinatieplicht voor Duitse zorgmedewerkers van kracht geworden. AfD-kopstuk Beatrix von Storch heeft hard uitgehaald naar het Duits constitutioneel hof, dat weigert een streep te halen door de prikplicht voor zorgpersoneel. De rechtbank beschermt onze grondrechten niet langer, benadrukte Von Storch.

Hoewel de rechtbank heeft toegegeven dat de coronavaccins ‘ernstige bijwerkingen’ en zelfs ‘sterfte’ kunnen veroorzaken, blijft de plicht. Als je schade als gevolg van de potentieel ‘dodelijke’ mRNA-vaccins wilt voorkomen, dan ‘staat het zorgmedewerkers vrij om ontslag te nemen’, aldus het hof.

“Dit is een schandaal,” zei Von Storch.

Eerder ageerde Alice Weidel, een ander kopstuk van AfD, fel tegen de voorgestelde vaccinatieplicht:

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Tja, waar blijft de (massale) Duitse burgerlijke ongehoorzaamheid vooral gelet op hun geschiedenis?

Lisbeth
Lisbeth
2 maanden geleden

Gewoon staken in de zorg dan gaan zij dit snel terugdraaien! Geen risico nemen met jouw leven, het is een experiment op mens!

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Tevens geeft dit aan dat de burger niets aan een constitutioneel hof heeft dat alleen uit rechters bestaat die slechts dienst doen aan de staat.
Derhalve wil ik dit gesprek nog eens onder de aandacht brengen: https://www.youtube.com/watch?v=hfigJbTcUvE Hoorzitting 11 december 2021 – Monique Sparla over art. 120 Nederlandse Grondwet BPOC2020

Paulus
Paulus
2 maanden geleden

Ze zijn compleet van het pad af. Wat een ethisch besef. Het is diep , diep triest.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x