Great ResetBuitenland

Oekraïense vicepremier pleit voor cashloze samenleving in 2030: ‘Wat een toeval weer’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

De Oekraïense vicepremier Mykhailo Fedorov plaatste donderdag een opmerkelijke tweet. “Oekraïne 2030 – het meest vrije en digitale land ter wereld. Zonder bureaucratie, maar met een krachtige techindustrie. Cashloos en papierloos. Dit is de toekomst waar we aan bouwen.”

Bij zijn tweet plaatste hij een filmpje waarin wordt voorgesorteerd op een toekomst zonder bankbiljetten. “Ja, wij werden het eerste land dat afstand nam van papiergeld,” zegt een vrouwenstem.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

World Economic Forum

Wat is men nog meer van plan met het land? Rechtbanken worden begeleid door kunstmatige intelligentiesystemen, een volautomatische douane, digitaal onderwijs, zorg op afstand, een IJzeren Koepel – een raketafweersysteem dat Oekraïners moet ‘beschermen’ – en een digitale overheid.

Volledig in lijn dus met de plannen van het World Economic Forum. Het is dan ook niet verrassend dat Fedorov, tevens minister van Digitale Transformatie, zijn eigen pagina heeft op de website van het WEF.

Eén van de meest corrupte landen van Europa

Het World Economic Forum publiceert geregeld artikelen over een cashloze sameleving. Zo verscheen begin 2020 een artikel op de site van de organisatie getiteld ‘De voordelen van een cashloze samenleving’.

Uit de Corruption Perceptions Index van Transparancy International blijkt dat Oekraïne één van de meest corrupte landen van Europa is.

“De Oekraïense vicepremier pleit voor een cashloze samenleving in 2030. Wat een toeval weer,” reageert onafhankelijk energieadviseur Simone Juffermans.


4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Hoeveel kontenkruipers heeft die Duitse psychopaat rondlopen?

Jojo
Jojo
2 jaren geleden

Optiefte@

Jojo
Jojo
2 jaren geleden

Hekel aan koekraine!!!

jessie nameles
jessie nameles
2 jaren geleden

nee , ze zijn gewoon bankroet net zoals in eu de U S A!! oooh digital new world bullshit en new credit system to controle iedereen

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x