BuitenlandCorona

Italiaanse neurochirurg die slachtoffer coronavaccin opereerde: ‘Dit heb ik nog nooit gezien’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Italiaanse neurochirurg die een operatie heeft uitgevoerd bij een 18-jarig meisje dat na haar coronavaccin is gestorven, claimt dat hij nog nooit een brein had gezien dat zo ernstig ontstoken was.

De 18-jarige Camilla Canepa uit Italië kreeg het AstraZeneca-vaccin op 25 mei. Op 3 juni belandde ze op de spoedeisende hulp. Ze had last van hoofdpijn en fotofobie, wat betekent dat ze geen licht in haar ogen kon verdragen. Artsen konden op de CT-scan niets bijzonders vinden, waarna Camilla weer naar huis mocht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op 5 juni kwam de Italiaanse opnieuw op de spoedeisende hulp terecht. De trombose was de tweede keer wel zichtbaar. Ze werd overgebracht naar het San Martino-ziekenhuis in Genua. Gianluigi Zona, de directeur van de afdeling neurologie en neurotraumatologie was verbaasd toen hij de beelden van Camilla’s brein onder ogen kreeg.

Niet normaal

“Ik ben geen viroloog, epidemioloog of lijkschouwer, maar het was duidelijk voor mij dat we te maken hadden met iets wat niet normaal was,” zei Zona tegen Italiaanse media. Er werd voor gekozen om haar schedel te openen in een poging de druk te verlichten.

Het brein begon vervolgens bloed op te zuigen, iets wat Zona naar eigen zeggen nog nooit eerder had gezien. Alle veneuze sinussen waren verstopt geraakt, opnieuw een verschijnsel dat hij gedurende zijn lange carrière nog nooit eerder had waargenomen.

Onderzoek ingesteld naar bizarre dood

“De veneuze sinus is de rivier in het midden van een vallei waar allerlei stromen samenkomen,” zei Zona. “Als er in het midden een dam wordt gebouwd, zwelt de rivier aan en kan het water niet wegstromen via de zijrivieren, met als gevolg dat de druk stijgt.”

Er is een onderzoek ingesteld naar haar bizarre dood. Nadat Camilla en een aantal anderen waren gestorven, besloten de Italiaanse autoriteiten om AstraZeneca niet langer aan mensen onder de 60 jaar te geven.

[Infowars]

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Deze neurochirurg had nog NOOIT in zijn lange carrière zoiets gezien! En ik ga ervan uit dat hij heel wat gezien heeft.
Hoeveel duidelijker moet het nog worden allemaal?
Dit slachtoffer heeft een naam: Camilla Canepa, een 18-jarig meisje uit Italië. Haar leven is definitief voorbij. En waarom? Omdat zij vertrouwde op de Italiaanse overheid, op de artsen.
Dit is dus wat er kan gebeuren, als je meedoet met het grootste experiment ter wereld. What could possibly go wrong?
Nu…. heel veel dus.
Dit is natuurlijk het topje van de ijsberg. En dat ze nu gestopt zijn met AstraZeneca zegt natuurlijk helemaal niks.
Ik heb laatst gelezen dat het principe bij de verschillende merken hetzelfde is: een experimentele gentechinjectie wordt bij je ingespoten en wát het precies bij je gaat doen, dat is volkomen onduidelijk. Daarom heet het ook een experiment.
Iedereen die hier aan meedoet is een proefkonijn.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Waar is men uberhoud mee bezig ,vaccins die erger zijn dan de zogenaamde kwaal waarvoor zij ontwikeld zijn .En de jonge en consorten maar aandrigen op vaccinatie .Respectloos de mensen ziek en erger maken door die zelfde vaccins ,geheel in de lijn van de opdrachtgevers die geen haar beter zijn de totale opruiming gaat gestaag door ook nu .En wij op een enkeling na blijven in de pas lopen als een gans aan een lijntje en slikken alle leugens gedwee .Word wakker help dit te stoppen ,wij zijn al te laat .

Jacky
Jacky
2 jaren geleden

Deze informatie gaat natuurlijk weer regelrecht de doofpot in.

Onderzoeker
Onderzoeker
2 jaren geleden

Eerste ‘Lego Masters’-winnaar Jan Pennings overleden op 31-jarige leeftijd
https://www.hln.be/showbizz/eerste-lego-masters-winnaar-jan-pennings-overleden-op-31-jarige-leeftijd~ae86b88c/

De echte reden? Wellicht heeft hij een vaccin gekregen.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x