UFO

Italiaanse onderzoeker deelt buitengewoon bewijs van ’s werelds ‘eerste’ UFO-crash, 14 jaar vóór Roswell

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Een Amerikaanse oud-inlichtingenofficier beweert dat er in 1933 een UFO is gecrasht in Italië en Italiaanse onderzoekers zeggen dat ze de documenten hebben die dit bewijzen.

David Grusch schokte de wereld afgelopen maand toen hij onthulde dat de Amerikaanse overheid meerdere ‘niet-menselijke’ vliegende schotels in bezit heeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Grusch zei dat één van deze buitenaardse ruimtevaartuigen in 1933 is neergekomen in het noorden van Italië en aan het einde van de Tweede Wereldoorlog is buitgemaakt door Amerikaanse troepen.

Geheim departement

De Italiaanse onderzoeker Roberto Pinotti heeft buitengewoon bewijs gedeeld met DailyMail.com van de vermeende crash die zich 14 jaar voor Roswell voordeed.

Pinotti, voorzitter van het nationale UFO-centrum (CUN), heeft documenten die volgens hem bewijzen dat de schotel op 13 juni 1933 is gecrasht buiten Magenta en dat Mussolini een geheim departement optuigde om het object te bestuderen, Gabinetto RS/33 geheten.

RS/33 zou zijn geleid door Nobelprijswinnaar Guglielmo Marconi, uitvinder van de radio.

Stilgehouden

Pinotti begon de UFO-crash in 1996 te bestuderen met zijn collega Alfredo Lissoni toen zij originele geheime documenten over de zaak ontvingen.

Het gaat onder meer om twee telegrammen uit juni 1933. In het eerste telegram staat dat het incident stilgehouden dient te worden en in het andere dat journalisten die erover berichten onmiddellijk worden gearresteerd.

Pinotti kreeg ook een schets en beschrijving toegestuurd van een cilindervormig object met ramen aan de zijkant.

Het bewijs is duidelijk

Hij liet één van de documenten, dat dateert van 1936, onderzoeken door een forensisch deskundige, die concludeerde dat het papier en de inkt uit die periode komen.

Na vier jaar onderzoek en een forensische analyse die aantoont dat de documenten in de jaren dertig zijn geschreven, publiceerde Pinotti een rapport. “Het bewijs is duidelijk.”

4.5 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erica
Erica
1 jaar geleden

Nou, wat een duidelijk bewijs, op papier nog wel….

En dan van DailyMail…..hallo fake news daar zijn we weer.

Spooked
Spooked
1 jaar geleden

Dat er documenten werkelijk uit die tijd komen, uit handen van een dictator, bewijst totaal niet dat er iets buitenaards daar gecrashed is. Mussolini heeft daar het fascisme geïntroduceerd en heeft hiermee het volk wellicht ook bang willen maken, ook al mochten journalisten hier niet over schrijven.

De nieuwe en lang voorspelde hoax wordt gelanceerd.

wim
wim
1 jaar geleden

Ja we worden langzaam klaar gestoomd voor de volgende grote hoax , zal het volk er weer intrappen 9 van de 10 gelooft volgens mij niet in mars mannetjes zal straks wel precies andersom zijn .

Volgens de geschriften zal dit de komst van onze [ valse ] schepper inluiden , SATAN zal worden onthaald als de ware god !

Dit is volgens mij wel een meer jarenplan , maar die kant gaat het wel op daar ben ik 1000% van overtuigd , chippie in je hand spuitjes nemen en knielen maar !!!

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Fijn, dan weten we dat ook weer!!!!

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x