Mens en Dier

Voormalig OMT-lid vindt het ‘misdadig’ dat De Andere Krant op de markt blijft

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

De toediening van de coronavaccins leidde vorig jaar in Europa tot miljoenen meldingen van bijwerkingen, waaronder meer dan 3000 overlijdens en bijna 20.000 meldingen van ernstige hartziekten, bericht De Andere Krant op basis van een uitgelekte, ‘vertrouwelijke veiligheidsupdate’ die Pfizer-fabrikant BioNTech op 18 augustus 2022 bij de Europese Geneesmiddelenautoriteit (EMA) indiende.

Het EMA heeft deze meldingen genegeerd. “Het is misdadig dat de EMA dit vaccin op de markt hield en houdt,” citeert de krant Brian Hooker, wetenschappelijk directeur van Children’s Health Defense.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een tweet die De Andere Krant over het artikel plaatste, trok de aandacht van Willy Spaan, lid van de Raad van Toezicht van de Universiteit van Amsterdam. “Meldingen is iets anders dan causaal verband en van de overlijdens is met een enkele uitzondering na geen enkele relatie met vaccinatie vastgesteld. Wat we inmiddels wel weten, is dat vaccinatie wereldwijd miljoenen levens heeft gered,” beweert Spaan.

Misdadig

Ook voormalig OMT-lid Marc Bonten reageert op het artikel. Hij vindt het ‘misdadig’ dat De Andere Krant nog op de markt blijft. “Stelselmatig liegen. Vaccins worden zeer nauwkeurig gevolgd op bijwerkingen. Bewijs: de zeldzame stollingsbijwerking van vector-vaccins was binnen enkele maanden duidelijk, myocarditis als zeldzame bijwerking van mRNA-vaccins ook,” schrijft Bonten.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) haalt stevig uit naar Bonten: “Voormalig OMT-lid dat banden heeft met Pfizer en andere vaccinfabrikanten pleit voor het verbieden van een krant die wel kritisch bericht over vaccins.”

Verzwegen

Bonten werd eerder bekritiseerd omdat hij zijn connectie met Pfizer en AstraZeneca had verzwegen. Toen hij als OMT-lid een belangenverklaring invulde, gaf hij als nevenactiviteit op: adviseur Janssen Vaccines.

Later vulde hij nog een tweede belangenverklaring in, waarin valt te lezen dat Bonten ‘werkzaam is als adviseur’ voor Janssen Vaccines en Merck Sharp & Dohme, een andere farmareus.

4.7 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
9 maanden geleden

Schandalig om de waarheid op te zoeken en mee te delen?

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

ik vind het misdadig dat deze hele bende zich nog steeds niet hoeven te verantwoorden voor het tribunaal.

Steven O
Steven O
9 maanden geleden

Schaamteloos

ALF
ALF
9 maanden geleden

Misdadig dat Bonten nog vrij rond mag lopen.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x