Buitenland

COINTELPRO: “Schietpartij Dallas is complot om Black Lives Matter-beweging in diskrediet te brengen”

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In veel Amerikaanse steden was het gisteravond en vannacht onrustig. Door het hele land gingen mensen de straat op om te protesteren tegen politiegeweld en racisme. De betogers vinden dat zwarten door de politie vaak harder worden aangepakt dan anderen.

Afgelopen week kwamen in Louisiana en Minnesota twee zwarte mannen om het leven door politiekogels. Vrijdag schoot een zwarte Amerikaan vijf agenten dood in Dallas. In New York gingen honderden mensen de straat op. Ze droegen spandoeken met teksten als ‘black lives matter’.

In St. Paul en Atlanta werd een snelweg geblokkeerd. Volgens de politie waren er duizenden mensen op de been. In Florida liepen honderden mensen door de straten van West Palm Beach en Fort Lauderdale.

Ferguson

Het hoofdkwartier van de politie in Dallas werd urenlang zwaar bewaakt vanwege een dreiging. Die was anoniem binnengekomen en gericht tegen politieagenten, maakte het korps bekend. Een vooraanstaande activiste van de Black Lives Matter-beweging zegt nu dat het werk van ‘cop killer’ Micah Xavier Johnson, de 25-jarige Afghanistan-veteraan die vrijdag vijf politieagenten doodde tijdens een demonstratie in Dallas, een complot is om de Black Lives Matter-beweging in diskrediet te brengen, meldt The Daily Caller.


De activiste, Johnetta Elzie, deelde haar theorieën op Twitter. Als een beweging veel steun begint te krijgen van het volk, wordt er een daad van geweld gepleegd tegen de politie. Het gebeurde afgelopen jaar in Ferguson, schreef ze, toevoegende dat ze weet dat COINTELPRO bestaat.

Occupy

COINTELPRO is een reeks illegale projecten die werden uitgevoerd door de FBI gericht op het infiltreren en in diskrediet brengen van politieke bewegingen. Dat werd gedaan door middel van valse berichten in de media, intimidatie en illegaal geweld, met inbegrip van moord. Officiële commissies hebben geconcludeerd dat operaties van COINTELPRO, die plaatsvonden tussen 1956 en 1971, in strijd waren met de wet.

Redditor EitherOrMindset wijst erop dat de FBI weigert documenten vrij te geven over het plan om de organisatoren van Occupy Wall Street te laten doden door scherpschutters. De Wall Street Journal bevestigde het bestaan van het plan in 2014. Volgens EitherOrMindset trad dit plan afgelopen vrijdag in werking in Dallas.

JFK

Redditor Romek_himself schrijft dat het niet de eerste keer is dat scherpschutters zijn ingezet om de publieke opinie te manipuleren. Op het Maidanplein in Kiev werden in 2014 meer dan 50 betogers en drie politieagenten gedood door scherpschutters. De BBC meldde dat het bloedbad mogelijk een inside job was om president Janoekotvitsj af te kunnen zetten en de Oekraïense revolutie te bespoedigen. In Jemen werden in 2011 antiregeringsbetogers gedood door scherpschutters.

Redditor DrHenryPym merkt op dat de CIA al eerder scherpschutters heeft ingezet in Dallas. Hij verwijst daarmee naar de moord op president John F. Kennedy. Uit een recente peiling blijkt dat zes op de 10 Amerikanen geloven dat het een samenzwering was.

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

De Black Lives Matters mensen lopen al maanden lang openlijk de dood aan politie agenten en witte mensen te verkondigen! Op social media zowel als op demonstraties. Deze groep is net zo gevaarlijk als de Radicale Communisten in de 60s met hun acties.

Karel
Karel
5 jaren geleden

Wat laten de mensen zich opfokken door allerhande media daar . Black lives matter uiteraard maar ook White lives matter of wat voor huidskleur dan ook . Verschrikkelijk wat daar op het moment aan de hand is , ieder individu dat gewond of gedood word is er 1 te veel ongeacht wat dan ook . Als je bedenkt dat weer zoveel gezinnen totaal ontredderd en in zwaar verdriet worden gesleurd omdat hun man , vader , broer of anderszins verwante deze enorme tragedie mee moeten maken . Als politie-agent ben je daar helemaal je leven niet meer zeker doordat iedereen daar met vuurwapens loopt . Kan me ook voorstellen dat als een arrestant vreemd gedrag tentoonspreid de desbetreffende agent(en) toch behoorlijk nerveus gaan worden en fouten gaan maken , juist doordat jan en alleman daar met wapens loopt en in het slechtste geval is het dan toch hij of ik .

chester
chester
5 jaren geleden

Black lives matter is opgezet door George Soros om uiteindelijk een civil war te starten

chester
chester
5 jaren geleden

Verdeel en heers tactics

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x