Homepagina » Buitenland » COINTELPRO: “Schietpartij Dallas is complot om Black Lives Matter-beweging in diskrediet te brengen”
COINTELPRO: "Schietpartij Dallas is complot om Black Lives Matter-beweging in diskrediet te brengen"

COINTELPRO: “Schietpartij Dallas is complot om Black Lives Matter-beweging in diskrediet te brengen”

In veel Amerikaanse steden was het gisteravond en vannacht onrustig. Door het hele land gingen mensen de straat op om te protesteren tegen politiegeweld en racisme. De betogers vinden dat zwarten door de politie vaak harder worden aangepakt dan anderen.

Afgelopen week kwamen in Louisiana en Minnesota twee zwarte mannen om het leven door politiekogels. Vrijdag schoot een zwarte Amerikaan vijf agenten dood in Dallas. In New York gingen honderden mensen de straat op. Ze droegen spandoeken met teksten als ‘black lives matter’.

In St. Paul en Atlanta werd een snelweg geblokkeerd. Volgens de politie waren er duizenden mensen op de been. In Florida liepen honderden mensen door de straten van West Palm Beach en Fort Lauderdale.

Ferguson

Het hoofdkwartier van de politie in Dallas werd urenlang zwaar bewaakt vanwege een dreiging. Die was anoniem binnengekomen en gericht tegen politieagenten, maakte het korps bekend. Een vooraanstaande activiste van de Black Lives Matter-beweging zegt nu dat het werk van ‘cop killer’ Micah Xavier Johnson, de 25-jarige Afghanistan-veteraan die vrijdag vijf politieagenten doodde tijdens een demonstratie in Dallas, een complot is om de Black Lives Matter-beweging in diskrediet te brengen, meldt The Daily Caller.


De activiste, Johnetta Elzie, deelde haar theorieën op Twitter. Als een beweging veel steun begint te krijgen van het volk, wordt er een daad van geweld gepleegd tegen de politie. Het gebeurde afgelopen jaar in Ferguson, schreef ze, toevoegende dat ze weet dat COINTELPRO bestaat.

Occupy

COINTELPRO is een reeks illegale projecten die werden uitgevoerd door de FBI gericht op het infiltreren en in diskrediet brengen van politieke bewegingen. Dat werd gedaan door middel van valse berichten in de media, intimidatie en illegaal geweld, met inbegrip van moord. Officiële commissies hebben geconcludeerd dat operaties van COINTELPRO, die plaatsvonden tussen 1956 en 1971, in strijd waren met de wet.

Redditor EitherOrMindset wijst erop dat de FBI weigert documenten vrij te geven over het plan om de organisatoren van Occupy Wall Street te laten doden door scherpschutters. De Wall Street Journal bevestigde het bestaan van het plan in 2014. Volgens EitherOrMindset trad dit plan afgelopen vrijdag in werking in Dallas.

JFK

Redditor Romek_himself schrijft dat het niet de eerste keer is dat scherpschutters zijn ingezet om de publieke opinie te manipuleren. Op het Maidanplein in Kiev werden in 2014 meer dan 50 betogers en drie politieagenten gedood door scherpschutters. De BBC meldde dat het bloedbad mogelijk een inside job was om president Janoekotvitsj af te kunnen zetten en de Oekraïense revolutie te bespoedigen. In Jemen werden in 2011 antiregeringsbetogers gedood door scherpschutters.

Redditor DrHenryPym merkt op dat de CIA al eerder scherpschutters heeft ingezet in Dallas. Hij verwijst daarmee naar de moord op president John F. Kennedy. Uit een recente peiling blijkt dat zes op de 10 Amerikanen geloven dat het een samenzwering was.

[Daily Caller]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  De Black Lives Matters mensen lopen al maanden lang openlijk de dood aan politie agenten en witte mensen te verkondigen! Op social media zowel als op demonstraties. Deze groep is net zo gevaarlijk als de Radicale Communisten in de 60s met hun acties.

  14 likes
 • ferrimassi schreef:

  Dit zijn niet de eerste agenten die met dit motiefje omgelegd zijn. Blm is een marxistische terreur organisatie die iedere tragedie aangrijpt om blank amerika het leven zuur te kunnen maken. Wat de antipietjes en sylvanas van dit land vervolgend proberen te imiteren. Bijna ieder geval van politie geweld blijkt achteraf terecht te zijn. We zien alleen het resultaat de aanleiding komt pas maanden later naar boven.

  3 likes
  • an argie schreef:

   Hè hè eindelijk iemand die het begrijpt.
   Wanneer een moslim of een jood WAT DAN OOK zegt over een blanke dan is er totaal niets aan de hand. Omgekeerd wordt alles in het ridicule overtrokken, negerzoenen, zwarte piet, zelfs de efteling is “racistisch”

   Wanneer een blanke namelijk iets zegt OOK AL IS HET MEER DAN TERECHT vanwege alle massa immigratie, verkrachtingen, zorgen om zijn (klein)kinderen, etc., dan wordt zo iemand stante pede gestigmatiseerd tot racist, antisemiet, fascist of zelfs neonazi.

   Wanneer iemand de geschiedenis induikt en leest over de Rothschilds, het von Coudenhove-Kalergiplan, de ware oorzaak van W.O.I en W.O.II, zionisme, etc

   Wanneer iemand ZIET dat ALLE christelijke normen en waarden als Oprechtheid, eerlijkheid, barmhartigheid, mededogen, ridderlijkheid, hoffelijkheid, eerbied, en vooral GERECHTIGHEID niet meer gelden in deze maatschappij.

   Wanneer iemand ZIET dat, net als in de Weimar republiek, zaken als hedonisme, sadisme, transseksualiteit, SM, sodomie, pedofilie en weet ik wat voor een vuiligheid meer hoogtij vieren, en plassex zelfs als moedig wordt beschouwd,

   DAN WIL ZO IEMAND VECHTEN VOOR HET BEHOUD VAN DE CHRISTELIJKE NORMEN EN WAARDEN WAAROP EUROPA GROOT IS GEWORDEN!

   Fascisme is een antwoord geweest op het bolsjewisme/ communisme, voor het behoud van de EUROPESE CULTUUR.

   En IK moet dit ZONDER SLAG OF STOOT over mij heen laten gaan? IK DACHT HET NIET!

   Decennia lange indoctrinatie heeft zijn werk meer dan gedaan. Inmiddels weet ik beter!
   Woorden als “RACIST”, “ANTISEMIET”, “FASCIST” en “(NEO)NAZI” zijn bedacht om ELKE VORM VAN OPEN DEBAT BIJ VOORBAAT DE KOP IN TE DRUKKEN.

   Door alle haatpropaganda en politieke correctheid DURFT men niet meer de KERN van de zaak te benoemen uit angst te worden zwartgemaakt met één van deze woorden van psychologische oorlogsvoering!

   Dan maar NIET politiek correct.
   Ik WEIGER mijn normen en waarden op te geven omdat één of andere psychopaat zegt dat Europa multicultureel moet worden en dat een monolitische cultuur niet zou kunnen overleven in deze tijd.

   https://www.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc

   4 likes
  • chester schreef:

   90 % was onterecht

   2 likes
   • ferrimassi schreef:

    90% onterecht? Deze agenten komen gewoon voor de rechter hoor. Maar in geval van vrijspraak word het niet breed uitgemeten in de media. De zaak waar deze Blm beweging uit ontstaan is bleek achteraf een overvaller te zijn die een agent probeerde te slaan en te ontwapenen. Zijn mededader heeft vervolgens een l*lverhaal opgehangen over een executie. Daar komt de slogan hands up dont shoot vandaan. later heeft men tientallen getuigen gehoord (ook afro-amerikanen) die duidelijk verklaarden dat de agent uit zelfverdediging handelde. Ook had de agent zijn hoofd blauw. Een kerel van 140 kg werd als onschuldig kind in de media neergezet. De media en blankenhater obama kloppen alles op. En dat alleen voor een democratische overwinning komende verkiezingen.

    1 likes
 • chester schreef:

  Black lives matter is opgezet door George Soros om uiteindelijk een civil war te starten

  9 likes
 • Elise49 schreef:

  Het gedoe gaat net zolang door, totdat burgers hun wapens gaan inleveren.

  2 likes
  • Karel schreef:

   Het is te hopen , maar dat zal wel niet , ze zijn daar knettergek met wapens .

   0 likes
   • an argie schreef:

    B.S.

    In 1935 werden in China alle wapen geconfisqueerd door de toenmalige regering van Tsjang Kai Check. We weten NU wat er in 1949 is gebeurd.

    Hetzelfde als in Rusland 1917. Gefinancierd door dezelfde zionistische psychopaten.
    Lees maar eens HOEVEEL christenen er indertijd in China op de meest pervers Talmoedische manier zijn vermoord.

    https://atrueott.wordpress.com/2013/01/29/chinas-real-agenda-and-power-exposed/

    In Rusland waren Lenin en Stalin na de moord op de CHRISTELIJKE tsarenfamilie verantwoordelijk voor de moord op meer dan 60 miljoen christenen, de vernietiging van bijna 50.000 CHRISTELIJKE kerken, soms meer dan 1000 jaar oud en ze zijn tekeer gegaan op een manier die ONS voorstellingsvermogen ver, maar dan ook zeer ver te boven gaat.

    http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Gulag1.pdf

    De daadwerkelijke geschiedenis is totaal anders dan alle leugen die ons worden voorgeschoteld en waarbij je met een klein beetje nadenken meteen doorheen prikt.

    5 likes
 • Roy schreef:

  Wat een verrassing weer, het zoveelste complot in een korte kwijt. Die amerikaanse geheime diensten hebben het er maar druk mee, ze mogen wel extra mensen aannemen.

  7 likes
 • an argie schreef:

  JFK werd vermoord vanwege executive order 11110, die door hem is uitgevaardigd in juni 1963 en waarmee hij de bankiers als Rothschild buitenspel wilde zetten. Hij had meer dan 4 miljard dollar aan zilver bijeengesprokkeld wat garant moest staan voor de uitgifte van een rentevrije money supply.
  De dag nadat JFK werd vermoord en Johnson (de toenmalige vice president) werd geïnaugureerd, werd dit directive door Johnson ALS EERSTE DAAD teniet gedaan.

  http://www.rense.com/general44/exec.htm
  http://www.john-f-kennedy.net/thefederalreserve.htm

  6 likes
 • Karel schreef:

  Wat laten de mensen zich opfokken door allerhande media daar . Black lives matter uiteraard maar ook White lives matter of wat voor huidskleur dan ook . Verschrikkelijk wat daar op het moment aan de hand is , ieder individu dat gewond of gedood word is er 1 te veel ongeacht wat dan ook . Als je bedenkt dat weer zoveel gezinnen totaal ontredderd en in zwaar verdriet worden gesleurd omdat hun man , vader , broer of anderszins verwante deze enorme tragedie mee moeten maken . Als politie-agent ben je daar helemaal je leven niet meer zeker doordat iedereen daar met vuurwapens loopt . Kan me ook voorstellen dat als een arrestant vreemd gedrag tentoonspreid de desbetreffende agent(en) toch behoorlijk nerveus gaan worden en fouten gaan maken , juist doordat jan en alleman daar met wapens loopt en in het slechtste geval is het dan toch hij of ik .

  3 likes
 • chester schreef:

  Verdeel en heers tactics

  3 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  Is false flag om meer sympathie voor de politie te krijgen, toch?

  3 likes
 • pieter schreef:

  Micah Xavier Johnson kortte zijn naam af tot M X naar Malcolm X, de legendarische voorman van The Nation of Islam. De Washington Post vond zijn facebook alias, Fahed Hassen. Hij bezocht ook de South Dallas Mosque.
  In sept 2014 werd hij oneervol ontslagen uit het Amerikaans leger na klachten over ‘seksuele intimidaties’.
  OP Facebook betuigde hij zijn sympathie voor de New Black Panther Party en de Black Riders Liberation Party. Beide bewegingen staan bekend voor hun heftige anti-blanke en anti-joodse sentimenten.

  Dat Micah Johnson ideologisch geradicaliseerd was staat buiten kijf. Dat hij gebruikt werd door de CIA is mogelijk maar voorlopig nog niet bewezen.

  Micah Johnson was duidelijk geradicaliseerd

  3 likes
 • pat schreef:

  USA in de wereld en de politie is daar gewoon schietgeil en het land is dood ziek met dat wapengekletter is niet alleen tegen zwart maar ook tegen wit en of tussen in.
  hier moet de pijp roken en daat moet wapens kletteren anders niet,dan is binnen 1jaar USA failliet dus maar mensen afknallen vinden politiek daar wellicht belangrijker,pleurisland!

  Ik denk Dat EU net zo word en daarom NEXIT!

  2 likes
 • Lana schreef:

  Ja hoor, en net zoals dat de Moslims denken dat iedere gestoorde die het geloof deelt een NWO agent is die de Islam zwart probeert te maken.

  Het probleem komt van beide kanten, de mensen die niet kunnen erkennen dat zij ook proon zijn tot extremisme, en de mensen die alles generalisen, één Black Lives Matter activist die gestoord is betekent niet meteen dat allen gestoord zijn, maar het betekent zeker ook niet dat die ene gestoorde een NWO operative is.

  2 likes
 • War on Error schreef:

  Het is allemaal anders dan de beeldvorming door de NPO. Dat is propaganda; taak: uw beeld van de wereld te construeren.
  ‘chester’ hierboven heeft ‘t door. BLM is een ngo voor nut en vermaak van oorlogsmisdadiger Soros. Mr. ‘Maidan’, Moslim Broederschap, terreurgroepen over de hele wereld.

  Deze PSYOPS – er zullen er nog vele volgen – beoogt tevens de fascisten in de regering de grondwet verder op zij te zetten, en artikel 1 uit de grondwet te schrappen. Het recht op wapenbezit, bedoeld om de burger te beschermen tegen een dictatoriale overheid.

  Ook dient deze PSYOPS er voor om het fascistische Utopia van de VN verder uit te bouwen.
  In de VS zijn de laatste jaren 100-en concentratie kampen ingericht. FEMA-kampen. De overheid heeft alle brugers ingedeeld in lijsten. Zo moet iedereen die op de blauwe lijst komt naar een FEMA-kamp. Iedereen op de rode lijst zal worden geexecuteerd.

  Op heel korte termijn wordt deze PSYOPS gebruikt als excuus om de noodtoestand af te kondigen. Het leger, en de gemilitariseerde politie massaal de straten op te sturen. Internet censuur, alle GESTAPO methoden te legaliseren.

  Baltimore Riots: A Product Of The Soros Machine Brandon Turbeville April 30, 2015
  From Florida to Ferguson and now to Baltimore, George Soros’ Foundations have been involved
  billionaire George Soros, who has built a business empire that dominates across the ocean in Europe while forging a political machine powered by nonprofit foundations that impacts American politics and policy, not unlike what he did with MoveOn.org.

  Mr. Soros spurred the Ferguson protest movement through years of funding and mobilizing groups across the U.S., according to interviews with key players and financial records reviewed by The Washington Times.

  The police were prevented from actually stopping the riots
  http://www.activistpost.com/2015/04/baltimore-riots-product-of-soros-machine.html
  To understand how the BlackLivesMatter bowel movement is working for Obama and his plan to institute unlawful and unconstitutional martial law, READ:

  the Plan for a Black Lives Matter “Summer of Chaos” Leading to Martial Law the two discussed coordination of plans to cause the declaration of martial law through disruptive protests and direct action at the upcoming Republican National Convention in Cleveland, Ohio, and the Democratic National Convention in Philadelphia, PA.

  The private direct message conversation over the course of several days between BLM activists DeRay McKesson, Johnetta Elzie, and Samuel Sinyangwe has been reported as follows:
  SAMUEL SINYANGWE: “I wanted to touch base with you about the summer of chaos. So far we have over 2,000 people bused in from different cities and another 6,000 to 8,000 expected to drive into Cleveland for the Convention.”
  DERAY MCKESSON: “…today and he [Sam?] confirmed that there will be around 10,000 protesters disrupting the [Republican] convention. Plans are being made for other cities as well for upcoming Trump events.
  Other related events

  At the Aspen Ideas Festival, DeRay McKesson discussed plans for protests during the DNC and RNC, as reported by USA Today.
  https://www.oathkeepers.org/navyjack-hacked-messages-discuss-the-plan-for-a-black-lives-matter-summer-of-chaos-leading-to-martial-law/
  over de redacteur: Stewart Rhodes, graduated from Yale Law School in 2004,

  Tunels underneath to FEMA death camps and UN inside,
  Zie:https://www.youtube.com/watch?v=tSenUa0qOFg

  TTIP kopieert dit 1op1 naaar de EUSSR

  Mind control techniques can be used for political purposes.
  The goal of mind controllers today is to induce the targeted persons or groups to act against his or her own convictions and best interests.

  Zombified individuals can even be programmed to murder and remember nothing of their crime afterward. Alarming examples of this phenomenon can be found in the U.S.
  This “silent war” is being conducted against unknowing civilians and soldiers by military and intelligence agencies.
  zie: http://www.sherryshriner.com/chip_implants.htm http://www.sherryshriner.com/
  This article was originally published in the 36th-year edition of the Finnish-language journal SPEKULA (3rd Quarter, 1999). SPEKULA (circulation 6500) is a publication of Northern Finland medical students and doctors of Oulu University OLK

  Attorney General Loretta Lynch’s speech to the United Nations on September 29, 2015, Strong Cities Network – aka Global Police Force –
  1st, it should be noted that Strong Cities Network is NOT a government body at all,
  2nd., the Strong Cities Network About page clearly states
  “The Strong Cities Network is run by the Institute for Strategic Dialogue (ISD), a London-based ‘think-and-do’ tank
  https://www.technocracy.news/index.php/2015/10/12/strong-cities-network-aka-global-police-force-could-sink-american-republic/

  Dit wordt nu al geglobaliseerd. TTIP is het paard van Troje. Snapt u meteen waarom het tops-secret is, n.b. tot 30 jaar na de fatale handtekening!

  We zagen dergelijke opruiing – door de politie – eerder ook al bij ons, en de EU. De aanrandingen in Keulen, het protest in Geldermalsen, tal van vergelijkbare buurtprotesten; en de ‘framing’ van dit alles door de kartelmedia; de corrupte politiek staat – wonder boven wonder – zonder uitzondering meteen al in de startblokken om bepaalde politieke doelen te oogsten.

  Conclusie echter moet zijn: de JoeSA is een failed state. We moeten de mensen daar noodhulp gaan geven.

  2 likes
 • Padja schreef:

  Natuurlijk is de PietermanKnecht daar een symbool van.
  Wat dacht dat een knecht was.
  Denk je nou werkelijk weldenkende mensen wijs te kunnen maken dat iedereen met Zoeloelippen, kroeshaar, slavenringen in de oren en een knechtenpakje uit een schoorsteen valt.
  Als je daar zonodig aan vast wilt houden zegt dat genoeg over de manier waarop je in het leven staat.
  Weinig gereisd en weinig contact gehad met culturen buiten je eigen kleine tuintje.

  1 likes
  • ferrimassi schreef:

   En daarom gaat hij ook gekleed als een nobele moor… slavenringen? haha, misschien eens een boek lezen? Een edelknecht komt uit de duitse taal en is beslist geen slaaf. Moren waren zwart, big deal. Niemand associeerde deze traditie met racisme tot voor kort. Maar wat heeft dit met politiegeweld te maken?

   0 likes
   • Padja schreef:

    Hahaha, nee joh, het is juist fijn om geknecht te worden.

    Alle kindertjes wijzen in sinterklaastijd naar donkere mensen en roepen zwarte piet.
    Die associatie is er altijd al geweest.
    Je probeer t recht te lullen wat krom is

    0 likes
 • Padja schreef:

  Er wordt gediscrimineerd punt uit.
  En in Amerika nog erger dan in nl.
  Doen of je doof blind en stom bent.
  Of ronduit liegen lost dat probleem niet op.
  Je hoeft maar hier te lezen of de vreemdelingen vrees komt je tegemoet.

  0 likes
 • Freba schreef:

  Dat krijg je ervan als je als natie, vooral je zwarte onderdanen, naar gebieden -Afghanistan- stuurt, waar je niets te zoeken hebt, behalve het roven van grondstoffen. Geldt overigens ook voor NL-militairen. Ken verscheidene ” uitgezonden” oud-militairen. 90% vertoont PTSS. Huwelijken op de klippen, woede-aanvallen, ernstige slaapproblemen, etc. etc. etc. Mensen zijn net lemmingen. als er teveel van “komen”, vreten ze elkaar op.

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

  Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook ...

  nos

  ‘Wat de NOS doet, is journalistiek-crimineel. Ontluisterend!’

  Ook de afgelopen maanden heeft de NOS ...

  >