Homepagina » Buitenland » Lockdown faalt: Thuiszitters vaker besmet dan mensen met vitaal beroep
lockdown

Lockdown faalt: Thuiszitters vaker besmet dan mensen met vitaal beroep

De Franse arts en microbioloog Didier Raoult vraagt aandacht voor een Spaanse overheidsstudie waaruit blijkt dat mensen in essentiële beroepen minder vaak besmet raakten dan mensen die thuis zaten opgesloten tijdens de lockdown.

Raoult kreeg grote bekendheid omdat hij zijn coronapatiënten succesvol behandelt met hydroxychloroquine.

Van de mensen die in quarantaine zaten, raakte 6,3 procent besmet. Ter vergelijking raakte 5,3 procent van de mensen met een vitaal beroep geïnfecteerd.

De Spaanse lockdown heeft dus niet het gewenste effect gehad.


In Japan, waar geen landelijke lockdown is opgelegd, is daarnaast geen sprake geweest van een sterftepiek tijdens de pandemie.

“We kunnen geen lockdown opleggen zoals in Frankrijk,” zei de Japanse premier Shinzo Abe eerder tegenover een commissie in het hogerhuis.

De Japanse regering heeft in het grootste deel van het land de noodtoestand inmiddels beëindigd.

In Japan zijn zo’n 700 doden geregistreerd sinds de uitbraak van het coronavirus, relatief weinig in vergelijking met andere landen.


[The Gateway Pundit]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • MdeFilosoof schreef:

  In landen waar de Westerse corrupte media minder/geen invloed heeft doen ze het toevallig allemaal beter en hebben ze (ook toevallig) geen lockdown en minder slachtoffers en besmettingen. Masr dat is allemaal toevallig.

  29 likes
 • I Trust Putin The Most schreef:

  Dat viel mij ook al heel snel op. Je hoeft alleen maar te kijken naar de landen in lockdown. Ze hebben er meer dan een maand ingezeten, bijna twee. Ze zeggen dat het twee weken duurt eer je ziek zal worden. Maar dan klopt er iets niet…..

  20 likes
 • Elise schreef:

  Is toch logisch, had ik al eerder tegen iemand gezegd. Maar eh, denk dat het meer met wifi/5g enz. te maken heeft, die verzwakt het lichaam en daardoor ben je meer vatbaar. Dat zal men nooit toegeven.

  18 likes
  • Willem schreef:

   Volgens mij heb je gelijk Elise, merk het volgens mij aan mezelf sinds die 5G van Vodafone er is zoals sterkere Tinitis en licht in m;n hoofd en dan is dat nog maar een fractie van wat 5G echt kan natuurlijk. Anderhalve meter werkt toch niet, overal zie ik dat de meeste mensen normaal doen ook mijn buren, zie bij de kapper ook gewoon mensen zonder angst, er zijn nog enkele angsthazen maar dat loopt wel terug. Als het RIVM nu eens stopt met elke dag de corona gevallen enzo op te sommen zou het ook wel wat schelen, ben dat gezanik wel zat het is ook een keer genoeg geweest.

   16 likes
   • Willem schreef:

    Maar het goede nieuws is dat ik naar bijna 3 maand eindelijk weer naar de kapper mag , lijk wel een hippie daar wil ik niet mee vergeleken worden ….

    Mensen lijken nog steeds in een dikke coma , volgens de peiling staat de VVD op 40 zetels , er zit natuurlijk wel een flink propaganda luchtje aan maar goed , als de mensen echt zo dom zijn is dit land hopeloos verloren .

    6 likes
    • Willem schreef:

     Inderdaad allemaal propaganda Willem, ik spreek veel mensen en ook de meeste buren (op leeftijd tot aan 93 toe) vinden het allemaal onzin die 1,5 meter enz. Iedereen doet hier normaal zoals altijd, ook in de winkels, het zijn nog maar een paar angsthazen die met stofkapjes van de bouwmarkt op lopen, ja het gaat nergens meer over. Maar Willem, heb jij geen tondeuze? Gebruik hem zelf ook, makkie en scheelt 30e per keer. 🙂

     7 likes
   • Bert Vrijman schreef:

    De mensen die het meest kwetsbaar zijn, komen ook allemaal in aanmerking voor een griep vaccin. Zou daar een verband kunnen zijn?

    Cellular and molecular biologist Judy Mikovits denkt van wel:
    https://www.youtube.com/watch?v=eSgN8ONNKVs

    Het is mogelijk om je woning te beschermen tegen straling:

    Complete RF Shielding of Bedroom with Faraday Cage Approach
    https://www.youtube.com/watch?v=FhdawUxnNqY

    My neighbours thought I was crazy for doing this! – EMF Free Home
    https://www.youtube.com/watch?v=cCQAD_ucGvQ

    2 likes
 • Ik3s schreef:

  Het heeft werkelijk niets te maken met besmettelijkheid. Virussen en hun besmettelijkheid zijn nog nooit wetenschappelijk bewezen aan de postulaten van Koch te voldoen. De hele medische maffia is gebaseerd op Louis Pasteur’s germ THEORIE.

  Van 1914 tot 1918 zijn er meer dan 150 experimenten uitgevoerd om vrijwillige gezonde deelnemers ziek te maken met allerlei “besmettelijke ziektes”, waarbij het snot uit een ziek persoon werd opgezogen en in de gezonde persoon werd ingebracht, waarbij niet één persoon ziek werd. Tevens lieten ze gezonde mensen 45 minuten met zieken praten naast hun bed en lieten zich in het gezicht hoesten, tevens zonder resultaat.

  De hele inrichting van de maatschappij naar 1,5 meter afstand is pure conditionering, omdat straks als het hele 5G circus is opgetuigd, dit nodig is om individuen te kunnen identificeren. De metalen en nanotechniek in (verplichte) vaccins zullen antennes van iedereen maken, waardoor wij onderdeel worden van het “internet der (levende) dingen”. “Ze” zien ons als vee dat onder controle gehouden moet worden door hen, want jij bent te dom (door vaccinatie ontstaan) om zelf beslissingen te maken in je leven. Iedereen die gevaccineerd is heeft in meer of mindere mate hersenschade door de zware metalen. De mensheid hoort véél intelligenter te zijn dan dat de massa nu is. Door scholing / massamedia / entertainment / propaganda worden we dom gehouden.
  -De waarheid is enkel voor diegene die er naar zoekt-

  Overigens komt dit niet van regeringen, zij zijn slechts de handpoppen van de macht richting het publiek en laten zich lekker in de watten leggen om hun meesters te dienen en een aards rijk leven te leiden. Zij begeven zich ook meestal binnen hun eigen kringen en clubs. Het is een kliek van ons kent ons.

  Er staan wel steeds meer artsen op wereldwijd die de mantra’s onderuit halen. In veel landen klopt er niets van de cijfers en is iedere doodsoorzaak covid om de getallen omhoog te krijgen, zodat de angst er lekker in blijft zitten.

  11 likes
 • Gezinusk schreef:

  Met dit soort onderzoekersresultaten kunnen we niks mee.

  Komt er dus op neer dat de persoon die dacht veilig thuis te zitten opgesloten besmet is geraakt door iemand van buitenaf die binnen kwam. Al geïnfecteerd zonder het in de gaten te hebben en de thuiszitter besmette.

  4 likes
 • Rob schreef:

  Lockdown faalt. Wie zegt dat niet juist werkt zoals ze voor ogen hebben. Het kan misschien falen in hoe ze het tegen ons liegen maar voor de agenda daar achter kan het wel precies zo werken als ze het voor ogen hebben. Ze doen niets anders dan liegen, ons iets voorspiegelen terwijl de bedoeling precies het tegenovergestelde is. Dan werkt het voor de heersende macht zoals het gepland was. Mensen moet ziek en bang blijven zodat zij de controle houden. Als thuiszitters dan vaker ziek worden is dat precies zoals het bedoeld is. Zo ook de mondkapjes waardoor je weer inademt wat er in blijft zitten. En nu willen ze die mondkapjes verplichten als je met het openbaar verver gaat. Niks faalt, ze werken gewoon die agenda af. In de ogen van zorgverleners kan het misschien lijken alsof het faalt maar dan kennen de meesten die agenda niet.

  2 likes
 • jtprf schreef:

  lockdown, en de opgelegde verboden is bullshit, bovendien vraag ik mij af of dat wel wettelijk
  is toegestaan. Ik denk niet, je begaat geen strafbaar feit.
  Het is een groot poppenkast, en mij verbaast het hoe veel mensen zo snel bang gemaakt
  kunnen worden, enerzijds voor ” propaganda-ziektes” en anderzijds de dreigende boetes.
  Fuck the system , Ik3s beschreef het, het dom houden. Onnozelheid om mij heen, bijdehand
  praten over van alles, maar in wezen dom.

  2 likes
 • H.J. schreef:

  Overheid (Rutte 3) kocht Miljoenen foute mondkapjes.

  Er zijn dus gewoon Duizenden personen in Nederland gestorven omdat er FOUTE of GEEN mondkapjes beschikbaar waren.

  Bedankt Rutte dat je het leven van mij op het spel heb gezet.

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Zou het kunnen omdat de kritieke werker goed beschermd aan het werk gaat en de thuiszitter niet eens zijn handen wast na een toiletbezoek?
  Helaas worden er veel te weinig mensen getest. Men zou in elke wijk at random een aantal mensen per dag moeten testen. Dan krijg je een b eter beeld over het aantal dragers van de virus en dus het besmettingsrisico.

  0 likes
 • x

  Check Also

  code rood

  Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

  In Duitsland en België geldt sinds enkele ...

  de jonge

  Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

  Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben ...

  >