Buitenland

Lockdown faalt: Thuiszitters vaker besmet dan mensen met vitaal beroep

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Franse arts en microbioloog Didier Raoult vraagt aandacht voor een Spaanse overheidsstudie waaruit blijkt dat mensen in essentiële beroepen minder vaak besmet raakten dan mensen die thuis zaten opgesloten tijdens de lockdown.

Raoult kreeg grote bekendheid omdat hij zijn coronapatiënten succesvol behandelt met hydroxychloroquine.

Van de mensen die in quarantaine zaten, raakte 6,3 procent besmet. Ter vergelijking raakte 5,3 procent van de mensen met een vitaal beroep geïnfecteerd.

De Spaanse lockdown heeft dus niet het gewenste effect gehad.


In Japan, waar geen landelijke lockdown is opgelegd, is daarnaast geen sprake geweest van een sterftepiek tijdens de pandemie.

“We kunnen geen lockdown opleggen zoals in Frankrijk,” zei de Japanse premier Shinzo Abe eerder tegenover een commissie in het hogerhuis.

De Japanse regering heeft in het grootste deel van het land de noodtoestand inmiddels beëindigd.

In Japan zijn zo’n 700 doden geregistreerd sinds de uitbraak van het coronavirus, relatief weinig in vergelijking met andere landen.


[The Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
I Trust Putin The Most
I Trust Putin The Most
2 jaren geleden

Dat viel mij ook al heel snel op. Je hoeft alleen maar te kijken naar de landen in lockdown. Ze hebben er meer dan een maand ingezeten, bijna twee. Ze zeggen dat het twee weken duurt eer je ziek zal worden. Maar dan klopt er iets niet…..

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

In landen waar de Westerse corrupte media minder/geen invloed heeft doen ze het toevallig allemaal beter en hebben ze (ook toevallig) geen lockdown en minder slachtoffers en besmettingen. Masr dat is allemaal toevallig.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Is toch logisch, had ik al eerder tegen iemand gezegd. Maar eh, denk dat het meer met wifi/5g enz. te maken heeft, die verzwakt het lichaam en daardoor ben je meer vatbaar. Dat zal men nooit toegeven.

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

Met dit soort onderzoekersresultaten kunnen we niks mee.

Komt er dus op neer dat de persoon die dacht veilig thuis te zitten opgesloten besmet is geraakt door iemand van buitenaf die binnen kwam. Al geïnfecteerd zonder het in de gaten te hebben en de thuiszitter besmette.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x