Homepagina » Buitenland » “Gevaar voor democratie”: Russisch parlementslid wil vrijmetselaars uit het machtssysteem verdrijven
"Gevaar voor democratie": Russisch parlementslid wil vrijmetselaars uit het machtssysteem verdrijven

“Gevaar voor democratie”: Russisch parlementslid wil vrijmetselaars uit het machtssysteem verdrijven

Het Russische parlementslid Vitaly Milonov wil een strafrechtelijk onderzoek instellen naar de vrijmetselaars. Hij stelt dat de organisatie zich schuldig maakt aan illegale politieke activiteiten.

De vrijmetselaars worden in Rusland geleid door Andrei Bogdanov, die het tijdens de presidentsverkiezingen van 2008 opnam tegen Dmitri Medvedev.

Bogdanov heeft al laten weten de politicus, die de vrijmetselaars en andere geheime genootschappen ziet als gevaar, te zullen aanklagen.

Verstoren

Volgens Milonov zijn de vrijmetselaars van plan de democratische processen in het land te verstoren.

“De vrijmetselaarsloges verhullen hun plannen om het beleid in veel landen te beïnvloeden niet,” aldus het parlementslid.

De vrijmetselaars staan met name in Moskou en Sint-Petersburg sterk. Ook in andere steden zijn ze actief, zei Milonov.

Verdrijven

Hij wil de vrijmetselaars verdrijven uit het Russische machtssysteem.

Het is volgens hem belangrijk onderscheid te maken tussen de vrijmetselaars en verschillende christelijke ordes, zoals de Tempeliers.

Echte dreiging

“Er is sprake van een echte dreiging,” zei hij. “De vrijmetselaars zijn niet zo lief en onschuldig als ze zich soms voordoen.”

“Het gaat hier om een transnationale onderneming die een bepaald doel voor ogen heeft,” klonk het.

De vrijmetselaars verspreidden zich aan het begin van de 18e eeuw door Europa. Begin jaren 1730 hielpen Britse vrijmetselaars bij het opzetten van de eerste loges in Sint-Petersburg.

Die brachten de aristocratie, adellijken, handelaren en leden van de Russische keizerlijke familie bij elkaar.

[Realnoe Vremya]


Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Met verbazing lees ik dat ene meneer Milonov in Rusland het woord democratie in zijn mond durft te nemen.
  Je moet maar lef hebben! Een Rusland onder de laars van een chetnik ex KGB-er. Wij hoeven alleen maar te kijken naar de tegenspelers van Poetin die vakkundig zijn omgebracht.
  Iedere keer zijn er liedens die de Vrijmetselarij aanvallen.
  Het valt niet te ontkennen dat de vrijmetselarij is geinfiltreerd door figuren die wij liever niet zien in deze organisatie.
  Maar de Vrijmetselarij heeft ongelooflijk veel leed verzacht tijdens de crisis voor de tweede wereldoorlog toen de mensheid werd getroffen door de hebzucht van de bankiers en wat ons recentelijk is overkomen in de laatste financiële crisis.
  Richt daarop je pijlen in plaats van de vrijmetselarij en pak de pseudo – vrijmetselaars aan.
  Help het sprookje van een democratie in Rusland uit de wereld.
  Zolang er ontzettend veel geld aan defensie in Rusland wordt uitgegeven moeten wij op ons qui-vive zijn.

  5 likes
  • jij behoord zeker ook bij de vrijmetselarij ?
   als rusland een oorlog had gewild dan was die er allang geweest en ik denk dat rusland meer democratie heeft als de andere landen zoals de vs en Europa en israel .
   als je gelooft dat in nederland nog democratie heerst dan slaap maar lekker verder.

   50 likes
   • [ als rusland een oorlog had gewild dan was die er allang geweest ]
    De VS geven 600 miljard dollar per jaar uit aan defensie, de EU 300 miljard.
    Rusland plus China halen samen niet eens 300 miljard.
    Ik denk niet dat Rusland graag wil…

    1 likes
    • Inderdaad Franss, Rusland zal enkel zijn grenzen verdedigen als het wordt aangevallen. Kijk gewoon eens hoeveel basissen de VS heeft in vergelijking met Rusland alfred, de VS heeft er wereldwijd tussen de 800 en 1000, en Rusland heeft er ‘ook’ hooguit 2, in Iran en Syrië geloof ik. En ja, in de Krim ook inderdaad, maar dat hoort sinds 2014 bij Rusland, daar hebben de mensen van de Krim zelf democratisch via een bindend referendum zelf voor gekozen. Maar ook dat wordt gedemoniseerd door de guthmenschen van het o zo ‘democratisch’ gekozen EU gedrocht!!

     2 likes
   • Het is niet terecht om de Vrijmetselarij te demoniseren. Er worden sowieso veel te veel mensen en groepen gedemoniseerd, zonder dat de demoniseerders gehinderd zijn door enige vorm van kennis, laat staan begrip. De wereld is helaas niet zo zwart-wit: rijke families zijn geen duivels, en arme mensen zijn geen heiligen. Als je jezelf wilt ontwikkelen, dan is de allereerste stap: stop met demoniseren.

    2 likes
    • @Ino,

     Ik denk dat je maar eens de werken van Albert Pike en Adam Weishaupt moet gaan lezen. De vrijmetselarij hangen de duivel aan.
     Het is niet wat jij en ik geloven, het is wat deze psychopaten van het ergste soort geloven.
     Samen met de zionisten streven ze naar hetzelfde doel: Absolute wereldheerschappij.

     1 likes
  • Op zich heeft Putin veel goeds gebracht, van een failliet land met een gigantische schuld weer een land gebouwd. Veel tegenstanders die uit het veld geruimd zijn zijn tot die positie gebracht door buitenlands geld. Putin zit het gevaar van dit voor zijn land, Dan maar uit de weg.

   Zie het hier met alle discussies van Denk. De elite speelt vals, ze bezitten de media en hebben landen in hun back pocket. Putin kan niet als enige eerlijk spelen.

   19 likes
  • Veel geld aan defensie in Rusland?

   Ze hebben net hun budget met 30% verlaagd, dat doe een land dat oorlog wilt niet.
   Kijk nou is naar het budget van de USA, daar kunnen de 5 grootste legers na de US tezamen van onderhouden worden.

   Als betaalde troll vind ik wel dat je wat beter je huiswerk moet doen.
   Daar word je immers voor betaald….

   7 likes
  • Ik heb nog nooit zoveel onzin gelezen in zo een klein stukje verhaal.

   5 likes
 2. De Russen hebben meer dan gelijk, al deze en vele criminele en satanische bolwerken aanpakken en uitschakelen voor ze de enge en duistere activiteiten en praktijken kunnen uitbreiden. Zo is de EU en ook de VS overgenomen door dit as van alle kwaad.

  30 likes
 3. Het is een begin.
  Duidelijk dat Rusland de vijand is, wat die schijnen nog wat hersens te gebruiken.
  Laat het heke zootje maar klappen, pedo’s en vrijmetselaars is een goed begin 👍

  21 likes
 4. Beste mensen,

  De vrijmetselarij houdt opendagen en vrij toegangkelijke bijeenkomsten.
  Ga er eens kijken, praat eens met een vrijmetselaar en baseer daar u mening op.
  Er staat veel teveel onzin op het web, ga op onderzoek uit, stel vragen en vorm dan je mening.

  Warme en hartelijke groet,

  Een vrijmetselaar.

  4 likes
  • Tja dat is net zoiets als dat de Clinton foundation mooi woorden heeft over hoe ze de kinderen willen helpen.
   Als ik jou was zou ik een andere groep kiezen om je bij aan te sluiten.
   Want ik denk dat je niet op je plaats bent daar (gezien je een open en eerlijk commentaar geeft).

   7 likes
   • Beste Erik,

    Bedankt voor je vriendelijke woorden. Ik zit echter prima op mijn plek. Ik ervaar een hoop liefde en een sterke band met mensen met een zeer diverse achtergrond. Ik leer continue.

    Er zijn vele paden te bewandelen binnen de vrijmetselarij. Ik ben op zoek naar het licht.
    Ik bewandel mijn pad en ben ook niet bang om een andere weg in te slaan. Zelfs buiten de vrijmetselarij, want weet…

    Er zijn heel veel mooie broederschappen die heel veel moois bieden. De meeste gericht op het licht, natuurgeloven, gebaseerd op broederschap, symboliek, verbinding en verdieping.

    Er is zoveel meer op deze wereld en eenieder heeft recht op zijn eigen pad.

    Schoonheid, kracht en liefde gewenst.

    0 likes
    • In de groep je kracht o.i.d. vinden, ook al lijkt het zo mooi die saamhorigheid en in eendrachtige gezamenlijke gezindheid ergens voor gaan. Persoonlijk zie daarin kuddegedrag, een gevaar voor de individuele en peroonlijke ontwikkeling en het sturen van zaken in de richting daarheen waar men de of een macht wil hebben.

     Georganiseerde groepen mensen, politieke en religieuze ideologien etc. In het geheim of verborgene opereren en exclusiteit handhaven door minder ontwikkelde of simpele geesten buiten te sluiten zijn in de regel met argusogen te betrachten en op veilige afstand te houden. Als mensen echt goede bedoelingen hebben dan opereren ze op het vlak van het licht en de absolute openheid, nemen stelling tegen georganiseerde kwaad op alle vlakken en spreken ze in het openbaar vrij en ronduit.

     3 likes
  • Toevallig heb ik ooit een gesprek opgevangen tussen leden van de vrijmetselarij die zich afvroegen wat er voor kaka in de top van de piramide aan de knikker zat. Onderin kan het allemaal goed bedoeld zijn, maar de ellende van de bende zit in de regel bovenin. Geldt voor het bedrijfsleven, geldt voor de overheid en geldt voor zoveel clubjes allerlei aard.

   7 likes
  • @Emiel,

   Beste Emiel je moet ook begrijpen dat wij via media al vele jaren met de Vrijmetselarij communiceren alleen dan in Emotie en manipulatie communicatie. De mens word al vele jaren bestuurd via hun eigen emotie wat vandaag de dag nog geheel niet begrepen word. De mens van nu begrijpt het begrip EMOTIE niet laat staan de manipulatieve beweging daarvan.

   Ze hebben het heel goed gedaan maar uiteindelijk is het wel een tijdperk die gebaseerd is op corruptie en via corruptie draait de gehele wereld en het tekort aan bewustzijn van de mens kon dat eeuwen draaien zonder dat de domme mens dat in de gaten heeft tot op de dag van vandaag. Nog steeds moet alles voorgezegd worden en dan is het bewustzijn nog te klein om dat op een rij te zetten om het te begrijpen.

   0 likes
 5. Diegenen die de wereld regeren zijn de joden en de jesuïten en de vrijmetselaars!

  10 likes
  • @Rob Steenwinkel. Precies, maar persoonlijk zie ik geen joden, maar vooral ex slavisch en ex Oost-Europees volk wat het jodendom gebruikt en zelfs misbruikt en doen zich voor als joden en gebruiken ze het jodendom als dekmantel en muur (gebruiken daarbij vervolging en holocaust) om lastige vragen rond waarheid en leugen en kritische mensen te onwijken. Men heeft ons wijsgemaakt dat joden een ras is met uiterlijke kenmerken en ze veelal Duits klinkende achternamen hebben. Alles wat men als joden omschrijft zijn geen joden, maar heel sluwe, listige en gehaaide criminelen/maffia die zich camoufleren als joden (zionisten!!??). Kijk o.a. YouTube real jews against zionisme.

   7 likes
 6. Als de vrijmetselarij zich vals bescguldigd voelt dan zou ze zich misschien moeten afvragen of ze wel de juiste mensen aan boord heeft en deze mensen niet toevallig onder een valse vlag varen. Hetzelfde geldt voor meer van dergelijke clubs die misschien dienen als vehikels en er wordt geprobeerd om via dergelijke clubs de macht in Rusland omver te werpen. Ik kan de Russen alleen maar gelijk geven dat ze uit alle macht westerse criminele invloeden buiten de deur wil houden en niemand het voordeel van de twijfel geeft. Korte metten maken met organisaties die je niet kunt vertrouwen is je land behoeden voor fouten die de EU en de VS aan de lopende band hebben gemaakt.

  9 likes
 7. Kom op vrienden uit Rusland, uitbannen!

  6 likes
 8. De Vrijmetselarij is de vertegenwoordiger van deze corrupte wereld omdat zij de systeem beheerders zijn!!!

  5 likes
 9. De vrijmetselarij is het sterkste subversieve geheime netwerk ter wereld. Zij heerst over alle internationale organisaties en multinationals en zij heeft de meeste regeringen geïnfiltreerd. Rutte is vrijmetselaar (evenals de ex-kader communist Merkel, lid van de joodse vrijmetselarij B’nai B’rith) en Rutte hangt dagelijks aan de telefoon met de VVD voorzitter Henry Keizer, met de hoogste graad 33. Emile Zola en Jules Doinel hebben beiden na hun uittreding, gezegd (1896 en 1895) dat, de vrijmetselarij volstrekt “pervers en monsterlijk” is, dat, “de leugen heerst en voor niets terugdeinst”, dat, “de waarheid daar geen plaats heeft en de leugen overheerst”, zij is de “Synagoge van de anti-christ”, die “de (christelijke) godsdienst wil vernietigen en haar plaats wil innemen om de mensheid te leiden naar vals goden”. Kortom de vrijmetselarij is het instrument van – en de wegbereider van de Jew World Order.

  4 likes
 10. Milonov leeft niet lang meer ben ik bang…

  2 likes
 11. rasecht berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Psychologische oorlogsvoering in volle guerrilla

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

In 1991 werden piepkleine spoelvormige voorwerpen gevonden ...

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.