Homepagina » Binnenland » Raadselachtige dvd vol complotfilmpjes verspreid in Winterswijk
Raadselachtige dvd vol complotfilmpjes verspreid in Winterswijk

Raadselachtige dvd vol complotfilmpjes verspreid in Winterswijk

Onbekenden bezorgen bewoners van een flat in Winterswijk dvd’s met daarop een aantal filmpjes over complotten. Bewoners van de flat aan de Europalaan worden onder meer geconfronteerd met beelden van 9/11.

De dvd’s werden begin januari en deze week bezorgd. Er zat geen brief of boodschap bij. Hoewel de politie op zoek is naar de afzenders, zijn er volgens een woordvoerder nog geen signalen dat de dvd’s tot onrust hebben geleid, meldt Omroep Gelderland.

Rockefeller

De dvd staat vol met filmpjes over complottheorieën, schrijft de Gelderlander. Op de raadselachtige dvd wordt onder meer gezegd dat vlucht MH17 niet door de Russen is neergeschoten en dat 9/11 het werk was van de familie Rockefeller. Die familie voorzag volgens de dvd Amerika zo van een alibi om Afghanistan binnen te vallen.

Sporen die vliegtuigen in de lucht achterlaten, zitten volgens de dvd vol gevaarlijke chemicaliën (chemtrails). De dvd werd op een aantal adressen in de brievenbus gedaan.

Niet bang

“Nadat ik de beelden had bekeken ben ik een klein beetje geschrokken,” aldus een bewoonster. “Ik blijf er redelijk nuchter onder, maar ik word er niet bang van. Ik ga gewoon door met dingen waarmee ik bezig ben.”

“Toen ik de dvd in mijn computer stopte, schrok ik me wild,” zegt een vrouw tegen RTL Nieuws. “Er stonden allerlei beelden van terroristische aanslagen op. Van 9/11 tot de aanslag op Charlie Hebdo. Alleen maar beeld van terroristische acties.”Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

73 reacties

 1. “Nadat ik de beelden had bekeken ben ik een klein beetje geschrokken,” aldus een bewoonster. “Ik blijf er redelijk nuchter onder, maar ik word er niet bang van. Ik ga gewoon door met dingen waarmee ik bezig ben.”

  De diepgewortelde levenslange hersenspoeling is stevig verankerd. Bij sommigen zal zelfs een dagelijkse confrontatie met talloze leugens en bedrog van de overheden helemaal nergens toe leiden. Velen zijn verworden tot slaafse zombies die zich willoos en onvoorwaardelijk onderwerpen aan de zittende macht omdat ze dat van kinds af aangeleerd en opgedrongen is. Mission succesfull completed !

  87 likes
  • Blijkbaar moeten ze slecht onderbouwde verhalen op een dvd-tje wel klakkeloos voor waarheid aannemen..

   14 likes
   • @Roy,

    Wat voor onderbouwing hebben mensen nog nodig dan met een onmetelijke schuldenberg en de wereldhandel en economie aan de afgrond en een grote kans op een WOIII? Al wakker Roy, of poer je altijd graag in gaten die geen inhoud meer hebben?

    Met vooringenomenheid vragen naar onderbouwingen of bewijzen in een wereld op instorten, dan moet je toch wel een plaat voor de kop hebben en met zoveel openlijke, afschuwelijke, tot moord aangezette leugens van de afgelopen 15 jaar kan zelfs een kind in een seconde nog begrijpen dat de VS in de afgelopen honderd jaar verantwoordelijk zijn voor praktisch gezien alle leed en ellende op deze planeet.

    Ken je geschiedenis, zelfs die van 5 minuten geleden, dan weet je precies hoe de rottige vork in de steel zit. Of zat jij, net als zovele zoete, brave, gewillige, gekochte burgers, ook altijd heel braaf en goed op te letten tijdens de staatsonderwijslessen en met rode oogjes voor de, door de zionisten gecontroleerde, propaganda staats tv alles in de slappe hersenen op te zuigen, want juist daar krijg/kreeg je geleerd wat je vooral moet geloven zonder enige onderbouwing of bewijs en waar je vooral niet hebt geleerd zelfstandig (te) (na te) denken, welke kritische vragen je hebt te stellen en vooral hebt geleerd niet je eigen inzichten te ontwikkelen.

    Dat mensen schrikken van dergelijke beelden is eerder zorgelijk te noemen en maakt duidelijk dat mensen/zombies/slaven nog steeds slapen, die wachten allen liever tot er een Amerikaanse onderbouwing of bewijs als een bom op hun huis valt.

    Ben benieuwd met wat voor geweldige onderbouwing en bewijzen je komt en hoe je de kromme moorddadige 9/11 leugens recht gaat praten. De inval van de VS in Irak bijvoorbeeld, die voortvloeide uit de 9/11 aanvallen, begon met leugens op leugens en heeft aan miljoenen mensen het leven gekost, dit is goed gedocumenteerd door vele media, dus begin eerst daar eens mee hoe jij miljoenen omgebrachte mensen gaat rechtvaardigen voor je een ander iets voor de voeten gooit. Jouw soort mensen is werkelijk verachtelijk en zorgt er voor dat deze planeet compleet geruïneerd wordt, omdat ze leugens beschermen en mensen die waarheden proberen boven water te krijgen kleineren. Tuig van de richel noemden ze dat ooit in goede tijden.

    25 likes
    • Geweldig dat je dit schrijft 🙂

     “en mensen kleineren”

     Heb je je eigen reactie gelezen? Het enige wat jij doet is kleineren. Jij bent er zo eentje die precies denkt te weten hoe het allemaal in elkaar zit. Op basis van wat? op basis van dingen die hij via de alternatieve media leest zonder zelf ook maar een beetje uit te zoeken of het allemaal wel klopt wat er geroepen wordt. Vele van die zogenaamde 9-11 leugens zijn allemaal al eens in oudere topics besproken en uit die zelfde topics blijkt ook dat veel van de echte complot gelovers niet eens de moeite nemen om verhalen/feiten te verifiëren.

     8 likes
     • Beste Sputnik
      Ik blijf me verbazen over die zure antwoorden van je, het is bijna aandoenlijk. Doet me een beetje denken aan mn opa, die zat de laatste jaren ook alleen maar te z**ken over alles en iedereen..

      Ten eerste geloof ik niet klakkeloos wat in het nieuws voorbij komt en in tegenstelling tot jou ook niet alles wat via de alternatieve naar buiten wordt gebracht. Ik vind het fijn om wat verder te kijken.

      “zodra ze gevraagd wordt om zelf te komen met heldere en duidelijke onderbouwingen of keiharde bewijzen”

      Verder is is je vraag naar keiharde bewijzen en duidelijke onderbouwingen (ondanks dat het lijkt voor sommigen mensen dat je alles zo goed verwoord) zo onduidelijk als het maar kan. Je hebt het over de 9-11 leugens en vervolgens zeg je niet over welke leugens je het hebt. Als je daar dan een eenduidig antwoord op verwacht ben je wel erg gemakzuchtig.

      Wat ik je al zei, je hoeft alleen maar de 9-11 topics te bekijken en daar vind je veel van mijn antwoorden op beweringen die gedaan zijn over 9-11. Deze antwoorden zijn niet gebaseerd op informatie verkregen via de MSM. Mocht je echt geinteresseerd zijn in mijn antwoorden lees je die topics dan hoeven we hier verder niet off-topic te gaan.

      Oh en Bert

      “Hoe kan het neerstorten van de 3 gebouwen in NY überhaupt iets anders zijn dan een “inside job”!”

      Redelijk bekrompen, vind je niet?

      8 likes
     • Roy schuift jou toe “redelijk bekrompen” omdat het nou eenmaal zo is. Als jij dat negatief opvat kan ik dan weer niets aan doen.

      Als jij zegt dat het overduidelijk een inside job is focus jij je alleen op het idee dat Amerika de dader zou zijn en op basis van wat kan jij dat met 100% zekerheid zeggen? Dat is onmogelijk. En dat is “bekrompen” of is “kortzichtig” een netter woord?

      Het zou anders zijn als jij zegt, ik vermoed dat het een inside job is, zodat ze (bijv) daarna irak binnen konden vallen..

      Er zijn simpelweg geen bewijzen die aantonen dat het wel een inside job was, als jij vind van wel kijk je niet verder dan de verhalen die verspreid worden door bepaalde alternatieve media sites.. Oftewel bekrompen/kortzichtig of hoe je het ook wilt noemen..

      Ik durf dan weer wel te zeggen dat ik niet zeker weet wie nou het uiteindelijke brein achter de aanslagen was. Hoe het gebeurt is lijkt me verder wel duidelijk, dat heeft iedereen 15 jaar geleden kunnen zien.. In opdracht van wie deze mensen/beesten in die vliegtuigen zaten blijft mijns inziens een vraag die waarschijnlijk nooit voor 100% duidelijk zal worden.

      8 likes
     • Ik vind de reactie van Sputnik duidelijk en krachtig:
      “Wat voor onderbouwing hebben mensen nog nodig dan met een onmetelijke schuldenberg en de wereldhandel en economie aan de afgrond en een grote kans op een WOIII?” Zijn daarop volgende zin: “Al wakker Roy, of poer je altijd graag in gaten die geen inhoud meer hebben?” is niet handig en niet waardig, mijns inziens.
      Hoe kan het neerstorten van de 3 gebouwen in NY überhaupt iets anders zijn dan een “inside job”! Dat is niet on- maar a-logisch; volkomen.
      Net zo als onze gehele politiek (bestuur en volksvertegenwoordiging/parleurs) het helemaal niets lijkt te doen dat zoveel Nederlanders volkomen in de steek gelaten worden wat betreft een minimale mate van wel-kunnen-zijn. En daar boven op: maar laten betalen(zorgpremie e.d.), terwijl de basiskosten vaak al onbetaalbaar zijn.
      “Pijnlijk” is nog veel te zacht uitgedrukt. Iets in de buurt van “schending van mensenrechten”.

      3 likes
     • @Roy op z’n donder….

      Dit is dus wat zinloos afgevende en feitelijk totaal overbodige mensen zoals jij doen die slechts heel oude bekraste grammofoonplaten blijven afdraaien en de gevestigde, propaganda media braaf, kritiek- en klakkeloos blijven volgen, maar de kont eruit draaien zodra ze gevraagd wordt om zelf te komen met heldere en duidelijke onderbouwingen of keiharde bewijzen die vervolgens niet meer blijken te zijn dan voorgekauwde kots…kost van de zionistische mainstream.

      In ieder geval het beste met je bijdrages die inhoudelijk slechts voorgekookt zijn en het nut lijken te hebben om deze wereld versneld door het afvoerputje te krijgen.

      2 likes
     • Sputnik, dank voor je reactie.
      Ook ik ben daar goed van doordrongen en het doet me goed dit van je te lezen.
      Echter, voor mij is het zo dat als ik dergelijke woorden tot iemand richt, dan verlaag ik me zelf daarmee; maar dat is dus mijn persoonlijke opvatting én beleving.
      Je inhoudelijke verhaal beaam ik volledig!

      Als Roy mij toeschuift: “redelijk bekrompen”, dan trek ik me dat in het geheel niet aan. Integendeel, daarmee zegt hij alleen maar iets over hemzelf (in mijn beleving dus), hetgeen ik triest vind. (De wereld weerspiegelt je eigen innerlijk.) Daarop reageren heeft dan geen enkele betekenis of waarde meer, toch? Aldus geschiedde.

      Dwars door alle duisternis heen naar Licht (= groei in bewustzijn) & Liefde (= harmonieus samenleven en …).

      2 likes
     • Hartelijk dank voor je waardering, Roy.

      1 likes
     • @bert [maathuis]

      …..die geen inhoud meer hebben?” is niet handig en niet waardig, mijns inziens.

      Ben je er wel van bewust dat in bijna alle gevallen ‘t gaat over duizenden en duizenden van pad afgeraakte personen, die er soms ook nog voor worden betaalt (trollen) door de overheid om dwars tegen alles in te gaan of die zich uit een soort van geestelijk verdorven roeping aangesproken voelen massamoordenaars, wereld en mensen vernietigers, zeg maar rustig: “het drek en het slijk der aarde” wat aan de macht is en die ons letterlijk kapot willen maken, dat de simpele idioten het satanische addergebroed wat regeert en dicteert en met false flag terreur en oorlogen de wereld aan hun voeten willen hebben keihard in bescherming nemen en daarbij anderen, die de leugens willen blootleggen, an passant ook nog even voor achterlijk worden uitgemaakt.

      Waarom zou ik me tegenover dergelijk smerig volk, verraders of persona non grata, burgerlijk of politiek correct moeten gedragen?

      Ik heb geen clementie voor de bezoldigde en onbezoldigde verdedigers van massamoordenaars en van hen die zichzelf politici, overheid of elite mogen noemen, met bloed aan hun handen van miljoenen onschuldigen. Het gaat tegenwoordig in te veel zaken die plaatsvinden in de huidige instortende ‘moderne’ tijd van de rechtoplopende apen over het uitmoorden en vermoorden van onschuldige volkeren en mensen en degene die dergelijke moordenaars en onderdrukkers beschermen krijgen van mij een gepast antwoord, een antwoord of reactie die ze verdienen. Pappen en nathouden en braaf om dergelijk tuig heen draaien doet de wereld niet redden.

      1 likes
    • I salute you

     10 likes
     • @Niels

      Hoe ernstiger de staat waarin de wereld zich bevindt, hoe meer de economieën dreigen in te storten en de grote afbraak verder zal komen, hoe groter de leugens zullen worden, maar ook doorzichtiger.

      Uiteindelijk draait het allemaal om geld wat op het spel staat te verdwijnen in het niets! Wat we nu meer en meer gaan meemaken is ‘ze’ die probeert te redden wat er voor ‘ze’ nog valt te redden, want er staat een hele VS natie op het spel, er staat honderden jaren van repressie en bloedvergieten op het spel waarmee ‘ze’ de elite zijn macht tot aan heden heeft kunnen vergroten en vestigen.

      Er staat een hele geschiedenis vol leugens en bloedvergieten met de daarop gebouwde macht op het spel! en te worden ontmanteld en geopenbaard. En dat willen ‘ze’, de elite, te allen tijde met alle en de meest groteske, de meest smerige, de meest ongelooflijke en de meest doortrapte middelen voorkomen. En of zou de elite daarvoor ook hun bloedeigen kinderen of partners, geliefden of familie voor moeten opofferen, dan zullen ze het zeker, zonder een seconde na te denken, doen.

      De elite, de macht is in een vrije val en in een totale ondergang als bezetene bezig de laatste strohalmen te verliezen en dan is het tijd om rekening te houden met het meest onvoorstelbare in alle opzichten. Misschien gaan we eerst nog veel pijn, honger en verdriet beleven, maar uiteindelijk zal daarna de echte bevrijding komen en de macht en zijn leugens eens en voor altijd zijn geëlimineerd!

      6 likes
    • @sputnik

     Het VS complot?
     VS is opgezet door Al Quaida, dat is bekend.
     In 1776, met moslim terroristen hebben toen founding Fathers begonnen enz.

     Schaap Niels laat zich manipuleren het VS complot te geloven en groet u met een BEHEEE.

     WOEF zeg is dan!
     Scheer u weg Sputnik wolf, want ik ga u in de staart bijten!

     1 likes
     • @het_systeem:
      Schaap Niels?? laten we eens afspreken dat ik je eens kan onderwijzen. Jij lijkt me nog stommer dan het achterste van een koe en daar moeten we iets aan doen.
      AUB begin vooral niet met het reproduceren van je geslacht, daar doe je de mensheid geen dank aan.

      9 likes
   • Wanneer gaat dát dvd-tje (met slecht onderbouwde verhalen) dan verspreid worden, Roy?

    2 likes
  • U voelt zich nogal verheven , begrijp ik uit uw verhaal…

   12 likes
  • Ik lees al jaren allerlei complottheorieën. Ik geloof er alleen niks van.
   Dat je een andere mening hoort, betekent toch niet dat je het er meteen mee eens moet zijn?

   11 likes
   • Veel complottheorieën zijn geen theorieën meer het zijn gewoon feiten.
    Maar zolang de msm het verzwijgt of belachelijk maakt kunnen ze de schapen rustig houden.

    Ik weet nog dat ze in de VS bij die nieuwszender melde dat gebouw 7 was ingestort terwijl je het achter de verslaggever nog zag staan!
    15min zag je het recht naar beneden instorten.

    Dit is 1 van de vele bewijzen feiten.

    2 likes
 2. Dus de politie is op zoek naar de afzenders. Het is kennelijk niet toegestaan om dvd’s van dergelijke strekking in een brievenbus te stoppen. Zegt wel heel veel.
  …de dvd’s hebben nog niet geleid tot onrust’. Gelukkig maar, dat zou er ook nog bij moeten komen.

  En:
  …’Ik ga gewoon door met de dingen waarmee ik bezig ben’.
  Vooral lekker blijven slapen.
  Welterusten.

  118 likes
 3. “Nadat ik de beelden had bekeken ben ik een klein beetje geschrokken,” aldus een bewoonster. “Ik blijf er redelijk nuchter onder, maar ik word er niet bang van. Ik ga gewoon door met dingen waarmee ik bezig ben.”

  Nederland op zijn best :/

  84 likes
 4. Ik werk veel bij ouderen (60 tot 90 jaar) thuis. Mensen die zich nog de 2e wereldoorlog herinneren en de tijd er vlak na. Het is echt verbazingwekkend en hoopvol hoeveel van deze mensen WEL op de hoogte van de complotten zijn en heel kwaad op de huidige politici zijn. Helaas zijn deze mensen ‘uit de running’. Toch zijn er alleen al in mijn kleine omgeving tientallen die niet meer geloven wat er vanuit de ‘wijze’ elite gepredikt wordt. En ook vertellen zij hun visie verder. Er is hoop, maar de jongere generatie is dankzij ons geweldige onderwijssysteem dusdanig apathisch dat daar nog heel veel voorlichting aan gegeven moet worden. Kijk maar uit, de oude garde kon weleens, via omwegen meer betekenen dan de jongere. Zij weten hoe de nazi’s waren. En het idee van het verspreiden van goede, maar voorzichtige voorlichting via dvd’s spreekt mij eigenlijk wel aan en natuurlijk zal dat verboden worden of al zijn …

  35 likes
  • Jongeren zijn allang wakker, alleen ze worden niet serieus genomen door de ouderen. Jongeren zijn opgegroeid met pc en surfen heel de wereld af(spreken met elkaar in alle talen). Kijken geen journaal enz. meer, maar naar bloggers/vloggers/you tube enz. Onderwerpen waar wij het hier ook over hebben.(niet alleen, maar ook over dingen die zij leuk vinden) Maken dus reguliere dingen belachelijk. Hebben daar lol om. Logisch, want ze zijn nog jong. Wat moet je anders? Zitten midden in een proces om een leven op te bouwen en dat is best zwaar in een neerwaartse economie en afbraak sociale verzorgingsstaat. Stage lopen waarbij de ontslagen om je oren vliegen bv. Flexibele baantjes. Weinig verdienen/inkomen, maar wel verplichte zorgverzekering plus eigen risico. 2 verstandskiezen trekken. Hoppa, heel je eigen risico betalen en dat bij aanvullend verzekerd.(130 euro) Heel 1 maandinkomen weg. Leuk als je daar ook nog je school van moet betalen. Is toch niet normaal. Het kind is niet eens 21 jaar.
   Bij ons in het gezin/familie was ik(50) de eerste die er over begon.(jaren geleden) Nou dat was niet zo goed gevallen. Ik was min of meer de gestoorde. Gaande weg, als er iets van het nieuws ter sprake kwam, had ik mijn eigen visie. En zo werden opa en oma wakker. En de kinderen vaak via andere kinderen en kwamen dan thuis van mam je hebt gelijk. Of van op school hadden we er ook over.
   Wat ik merk bij ouderen: vele gaan stemmen op Wilders en dat vind ik weer dom. Mijn kinderen zullen nooit op een figuur als Wilders gaan stemmen. Zij leven al jaren met verschillende culturen. Het zijn hun vrienden. Zij weten dat de agenda gestuurd wordt.
   Conclusie: praat niet over jongeren als je er zelf niet mee omgaat.

   16 likes
   • Ik ga ook om met jongeren en er zijn er genoeg die zich geïnformeerd hebben, maar de meesten hebben het inderdaad te druk met overleven. Al met al blijkt toch dat er langzamerhand veel mensen in elke leeftijdsgroep beginnen te beseffen dat de wereld niet volgens de NOS en overige (staats)media werkt. De ene generatie helpt de andere, over en weer. Zo af en toe een duwtje extra info helpt want er zijn nog teveel mensen die in de valse sprookjes van de media geloven.
    Maar ik begin dus hoop te krijgen.

    8 likes
  • De grootst slapende groep is ook niet het clubje bejaarden…. Veel van onze ouderen zijn ook op internet te vinden en ze hebben tijd zat…. (net als ik, toen ik nog in de ww zat…)

   Probleemgroep, wat slapers betreft, is de groep 30 – 67 jarigen, die dag in dag uit naar het werk “mogen”.
   40 uur werken… sporten, omdat dat nou eenmaal zo gezond is…. zorgen voor kinderen of de sociale contacten en er blijft niet veel tijd meer over om door de leugens van het NOS journaal op de NPO (Nationale Propaganda Omroep) te prikken…..

   17 likes
   • Ik ben zelf 23 jaar en ik begon in 2008 onderzoek te doen en werd geleidelijk wakker. Ondertussen ben ik wel degelijk wakker haha.. al mijn vrienden/vriendinnen ook (sommige minder dan andere). Dit heeft mij uiteindelijk ooo geleid tot een spirituele ontwaking door los te breken uit de matrix van leugens rondom zowel de brainwashing in de westerse wereld en als in wat wij werkelijk zijn.

    3 likes
    • Kijk, een goed verhaal van iemand die het ook door heeft, en wat er aan yte kunnen doen.
     Immers wat je aandacht geeft groeit, niet?
     Dus door bezig te zijn met al wat niet Hunky Dory is voed je het juist.
     Negatieve aandacht is ook aandacht.
     Wij dienen het monster wat ons opvreet op te houden te voeren.
     En dat te creëren wat jij wilt zien gebeuren in deze wereld.
     Terug in je eigen macht komen is iets wat elk mens dient te bewerkstelligen, en dan , dan kan er niemand nog die macht over een ander uitoefenen, want dat begrip bestaat dan niet meer.
     En dat begint bij onze zelven, ieder op zijn/haar unieke manier.

     There’s a crack in everything,
     it’s where the light get’s in.

     Wij zijn de magïers van de dageraad, niemand anders.

     2 likes
 5. “Nadat ik de beelden had bekeken ben ik een klein beetje geschrokken,” aldus een bewoonster. “Ik blijf er redelijk nuchter onder, maar ik word er niet bang van. Ik ga gewoon door met dingen waarmee ik bezig ben.”

  Maar wanneer RTL of NOS of SBS het zegt dan geloven we het allemaal gelijk wel.
  Sjonge jonge ik schaam me soms om Nederlander te zijn!

  63 likes
  • Klopt, als er iets echt op het journaal komt, dan is het opeens wel allemaal waar.
   Zelfs in Duitsland worden alle beelden en onderwerpen eerst gekeurd door een instelling of het wel uitgezonden mag worden. Hoezo media vrijheid?

   10 likes
   • Bastiaan dat gebeurd hier ook kijk maar naar dat voorval bij de NOS met die tarik z
    werd hem ook voor gehouden dat het live was.
    Maar die jonge wilde ons een hoop gaan vertellen maar hij pakte het niet zo slim aan jammer genoeg.

    3 likes
  • Is dat zo ? Het is volgens mij algemeen bekend dat steeds meer mensen de msm niet meer geloven. En die aanslag kan weleens gepland zijn, een acteur, om zo een reden op te voeren om het media park nog strenger te beveiligen i.v.m. de commercialisering ( alleen nog maar oppervlakkigheid) van alle media. Zo denken ze nog geruster hun leugens te kunnen verspreiden. Als het maar goed beveiligd is, net als Wilders zeg maar.
   Maar de boel gaat toch wel op de schop, al zijn de leugens nog zo snel, de waarheid achterhaald ze wel.
   Zeker in deze nieuwe tijd.

   0 likes
 6. Er wordt te veel overdreven door de complotdebielen. Ze denken echt dat bepaalde bankiers, als de Rockefellers, het vóór het zeggen hebben. Geld is echt niet alleszeggend. Je kunt en getal en talloze nullen op jouw computer hebben staan, maar dat zegt niet veel. En helemaal niet als ik een atoombom heb jij niet, bijvoorbeeld. Leiders als Poetin en Hi Jintao zijn vele malen machtiger dan de bankiers. Poetin kan de Krim en Syrië binnenvallen zonder dat iemand daar een stokje voor kan steken. Jintao sommeert de Amerikanen om de oorlogsschepen uit de buurt van de Chines-Zuidzee te houden, wat ook dikwijls gebeurt. Tenslotte liggen daar grondstoffen. Andersom kan Obama Irak binnenvallen zonder dat iemand daarop een antwoord heeft. Wie zijn Rockeffer en Rotshild nou exact? Antwoord hierop is: twee geldjunkies die giraal geld hebben staan, maar totaal geen invloed hebben op de wereld. Sterker nog: zelfs de Paus is machtiger. Hij kan ruim 1 miljard mensen winnen. Hij kan ruim 1 miljard mensen laten geloven, waar hij ook in gelooft. In het geheim heeft hij nog veel en veel meer invloed. Geld zegt echt vrijwel niets. Voor het aantreden van Poetin in Rusland, hadden allerlei steenrijke ondernemers de touwtjes in handen omtrent de Russische grondstofbedrijven. Poetin zette een, bewijze van spreken, een kalasjnikov op hun hoofd en maakte van de bedrijven staatsbedrijven. Nogmaals: geld is niet alleszeggend. Wapens, grondstoffen, een sterk leger en ballen zijn vele malen belangrijker dan giraal- of chartaalgeld.

  3 likes
  • @Trollen Hennie en Japi.
   Als Putin half zo gevaarlijk was als jij/jullie wil(len) doen geloven, dan was WW III al lang begonnen….
   Rusland heeft militaire troepen op haar eigen land….
   De Fascistische Staten van Amerika staan zo ongeveer tegen de Russische grens aan… en tegen talloze andere grenzen…
   Wie is er dan de agressor..????

   Geld…..
   Geld is macht.
   Aangezien bijna al het geld…. (ja, ook al die nullen, Hennie en Japi) bij een klein select clubje zit, spreken we dus van een probleem.
   Vooral omdat voor ons bepaald wordt, wat we eten, drinken, kijken en beluisteren…. en liefst ook nog wat we denken….
   Kortom, wanneer het geld, het grote geld, in handen is van een stel gewetensloze hufters, zoals nu het geval is, is geld wel degelijk heel veel bepalend….

   Maar blijf jij / blijven jullie vooral lekker de Monsanto-groenten eten… de propaganda op het NOS journaal kijken en cocacola drinken…..
   Oh ja…. en vooral niet vergeten, beste Hennie en Japi…. in april wel voor het verdrag met de Oekraïne stemmen…. Dan gaan we tenminste nóg harder naar de klote dan we nu al gaan…..

   24 likes
   • Vrijwel dagelijks eet ik toch echt biologische voeding, soms heb ik ook tussenpozen, waardoor ik ongezond ga eten, maar ik bepaal toch echt zelf wat ik eet. Geen enkele bankier bepaalt wat ik eet. Dat je denkt dat dat wel het geval is, is al veelzeggend. In principe had ik je mieren negeren want je bent niet goed wijs. Poetin is wel degelijk heel machtig. Hij zal bepalen dat jouw kinderen in de toekomst Russisch en Chinees gaan sprekenm wamt Amerika zal het niet meer voor het zeggen krijgen in de toekomst. Het land vertoont ontzettend veel kleerscheuren. De leider van China zal o.a. bepalen of Ajax, Feyenoord et cetera in wiens handen die komen, in de toekomst. Cultuur, facisme, nationanslime, legers en grondstoffen zijn bepalende factoren en niet geld op een computer. Bankiers zijn niets minder dan zielige nietszeggende en uiterst kwetsbare mensen, ondanks de nullen op de computer.

    2 likes
    • Alles wat jij consumeert komt bij slechts een paar (veel te grote) bedrijven vandaan.
     Bedrijven waarvan de eigenaren bijvoorbeeld deel nemen aan de Bilderberg bijeenkomsten.
     Oftewel… Het is hetzelfde clubje als dat van de bankiers, de farmaceutische industrie en ook de wapen industrie….

     Ja hoor…. Jij bepaalt het helemaal zelf. Je koopt precies wat zij willen…..

     8 likes
    • you can’t handle the thruth.

     you just thrust in man.

     fff

     0 likes
    • Poetin is zeker machtig, Obama niet, hij is een loopjongen voor de rijken.

     Tja heb je je liever een Amerikaanse overheersing of bevrijd worden door Rusland?
     Amerika is verweg het meest oorlogzuchtige land in de Wereld, en de politie schiet je in je rug als je zwart bent.

     1 likes
  • Je verhaal heeft open eindjes, weet niet waar je hebt gezeten al die jaren maar in de tussentijd is eea veranderd.

   De banken betalen de politici en politici maken de wetten, tengunste van de betalers.
   De koning is de voorzitter van de Nederlandse bank, het geld is van hem daarom staat zijn kop erop.

   De priester en rabijnen kronen de koning/president bij gratie gods.
   De koning zorgt dat de belastingen binnen komen.
   De vrijmetselaars beschermen weer de koning en krijgen mooie baantjes.
   De joodse bankiers maken het geld en propaganda en zorgen dat iedereen schulden bij hun heeft

   De politici doen wat de opdrachtgever van ze vraagt, gunstige regeltjes voor de kliek.

   Heb je al een bankier de bak in zien gaan??
   Na de liborfraude
   Valutafraude
   Woekerpolissen
   Hypotheek bubbel
   Opkopen van banken
   Griekenland leegzuigen
   Al het bankieren, financiële zaken en transacties zijn belastingvrij
   De banken hebben hun eigen wetten, vallen buiten de macht van de rechtstaat
   enz enz

   Jaaaa, er is een hoop veranderd sinds de laatste keer dat je je kop in het zand stak.

   9 likes
  • Meetje naïef om de denken dat Oboma aan de macht is in de VS.
   Denk je nou echt dat ze elke 4jaar een oetlul gekozen door het volk de volle macht geven!
   Obama moet het volk het idee geven dat ze in een democratie leven, meer niet.
   De echte machthebbers laten zich niet zien.

   Op de machtsschaal in de VS staat hij op plaats 8.

   8 likes
 7. De aller aller aller belangrijkste gebeurtenis in de geschiedenis, 911, wordt door de media compleet vermeden. De gevolgen ervan zien we elke dag op TV en worden uitvoerig in bla bla taal besproken.

  Een (LIVE) discussie programma over de gebeurtenissen van 911 hebben we sinds 2001 niet gehad.
  In Noord Korea en Rusland doen ze over 911 een stuk minder moeilijk.

  De vraag is dus, wat is vrijheid en wat is democratie?

  23 likes
  • @Lehcim

   Vrijheid…. Dat is iets dat we allemaal, tot ons 12e jaar ongeveer, hebben mogen mee maken….

   Democratie is dat je je aan allerlei regels, die je niet zelf hebt bepaald, moet houden en dat je mag zeggen wat je denkt…. Tenminste, als het niet te veel af wijkt van wat de elite / het gezag wil horen….

   8 likes
  • @lehcim

   Ik volg veel Russische publicaties, je punt daar is volstrekt onjuist.
   De propaganda in Rusland en Noord Korea is om alle tegenwerpingen tegen de westerse regeringen op te zoeken en te gebruiken om het Russische en Noord Koreaanse volk op te zetten tegen die landen.

   Als dat te moeilijk is:
   De machthebbers in Rusland zullen zeggen dat de Amerikanen het World Trade Center zelf hebben neergehaald om de Amerikanen in een slecht daglicht te zetten, niet om de daders werkelijk op te zoeken.

   Dat de WTC is gebouwd onder de Rockefellers, dat die ook de demolitie ladingen hebben aangebracht is juist, alleen, dat heeft niets te maken met de Amerikaanse regering.
   Zal je ook niet begrijpen, want Rocjefeller was burgemeester toen het WTC werd gebouw.
   Misschien dat je dit begrijpt:
   Het WTC was een Nederlands gebouw, want het was gebouwd op Manhattan, wat legaal gekocht was door Nederland van de Mik Mak, wat verder nog steeds legaal is vanwege het Apartheidsverdrag wat wij toen getekend hadden. Hier kan je het Apartheidsverdrag lezen:
   http://honorthetworow.org
   Dat is het verdrag dat wij getekend hebben wat Manhattan onze grond maakt.
   Legaal.

   Er is toen veel gebeurd, maar de Amerikanen hebben ons nooit toestemming gegeven Manhattan te verkopen aan de Britten. Het is nog steeds onze verantwoordelijkheid.

   Als u dit begrijpt, misschien kan u dan ook begrijpen waarom er juist een Nucleaire sloop techniek werd gebruikt. Haat, pure haat.
   Neen, ook de Britten hebben dat niet neergehaald.
   Nieuw Amsterdam was gestolen met behulp van de Britten, omdat het de Katholieken weer gelukt was een Rooms katholieke koning op Engeland te krijgen, Koning Karel 2, waar Admiraal de Ruyter nog tegen streed.

   Om een lang verhaal kort te houden, 9/11 was een aanslag op onze westerse vrijheden, die wij danken aan de Watergeuzen. En de Bosgeuzen natuurlijk, wal waren die minder succesvol, maar wel nodig.

   Dat is zo de waarheid over 9/11.
   Als je meer wil weten, vraag dan aan ninefornews of ze mij vragen een artikel er over te schrijven. ninefornews heeft ook toestemming informatie in dit commentaar te gebruiken voor een artikel, maar ik meen wel dat ik beter zelf wat zou schrijven.

   1 likes
 8. Die DVD’s moeten ons wakker maken!!!
  De gewone burger heeft geen idee over de manipulaties in de wereld.
  Ze gaan naar hun werk, maken eten en volgen het NOS journaal.
  De massa is al geïndoctrineerd.
  De propagandamachine werkt super.
  Gelukkig zijn er nog vele onder ons die kritisch volgen wat er gebeurt op hoger niveau.
  Hopelijk kunnen we op tijd ingrijpen.
  De strekking van de filmpjes snappen ze niet. Hoe triest eigenlijk.

  37 likes
  • De propagandamachine begint te haperen Anna, maar toch knap van je dat je met wat algemene kreetjes waar je alle kanten mee op kunt, toch nog 35 duimpjes op kan halen! Respect!

   1 likes
 9. PRIMA……moest meer gebeuren.
  Rammel de mensen maar wakker!

  11 likes
 10. MS media had het niet over complottheorieën maar over een dvd met enkel aanslagen…

  Wereld van verschil.

  16 likes
 11. Oud nieuws en verspreiden op DVD, ook oud medium……heeft een link?

  1 likes
 12. gaan we weer 😛

  15 likes
 13. HULDE…….

  Aan de verspreiders van deze DVD…!!!!!!!!!

  De mensen die wél tot nadenken worden aangespoord, hoor je toch niet….
  Die komen we straks misschien hier wel tegen…

  15 likes
 14. een kudde schapen die op een ravijn af denderen……… meer hoef ik niet te zeggen toch?

  14 likes
 15. Een of andere mafkees is weer bezig.

  13 likes
 16. Ik zie hier veel voorstanders, maar heeft iemand hier de dvd daadwerkelijk gezien?

  10 likes
 17. Geld….. maakte de meeste mensen straatarm.
  Maar wat de echte ‘rijken’ over het hoofd zien, is dat tijdens een oorlog geld niet te eten is.

  Denk daar maar over na en trek vooral je eigen plan. Het zal niet lang meer duren voordat de jagers zélf veranderen in prooien…..

  6 likes
 18. Beetje bang blijf nuchter eronder ben niet bang ga foor waar ik mee bezig ben is dit slecht nederlands of ontkennen dat je toch bang bent en het niet durft te zeggen??

  8 likes
 19. Wie was die geiten sokken drager?

  8 likes
 20. En wat doet de politie met de dvd die ik in mijn brievenbus kreeg van Jehova’s getuige?

  6 likes
 21. top idee…belangrijke info verspreiden via dvd.

  op geld schrijven en muren volkkalken kan ook.

  fff

  2 likes
 22. Strakke Actie;

  Als de nieuwsbronnen in dit land enkel “gemanipuleerd” knip/plak en kopieer nieuws brengt zal iemand anders het “nieuws” moeten verspreiden.
  De Nederlandse journalistiek dient slechts een kleine financiële elite op de wereld en verspreid bewust leugens, onwaarheden en onzin.
  Zij zijn er om uw wereldbeeld aan te passen naar de wensen van de Elite
  Waarheidsbevinding bestaat niet meer de Nederlandse journalistiek

  3 likes
 23. ‘ dat 9/11 het werk was van de familie Rockefeller. Die familie voorzag volgens de dvd Amerika zo van een alibi om Afghanistan binnen te vallen. ‘; als de familie Rockefeller nu eens hun supervermogen aan de armen zouden schenken, dan zouden ze er een vredesproces mee inzetten.

  2 likes
 24. Hopelijk wel even de virusscanner laten lopen 🙂

  2 likes
 25. Moedig van die lui, bedankt voor het verspreiden van je DVD’s als je dit ooit vindt.

  Schapen die politie agenten willen beschermen tegen een beschaafdere strop, die mogen stoppen met wol produceren voor heerlijke worst, achterham, gehakt, en nog meer genot voor de jeugd.

  WOEF

  1 likes
 26. Kan natuurlijk net zo goed zijn dat ‘Her majesty secret services’ hier een handje in hebben om de zaak weer eens lekker op te naaien.
  Kunnen ze daarna weer een nieuw etje introduceren.
  Probleem-actie-oplossing, you know.
  Verdeel en heers, ziet U?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in ...

jensen

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...