Homepagina » Bewustzijn » Je ontwaakt uit een hele lange droom en bereikt je vlampunt
newearth123923747934

Je ontwaakt uit een hele lange droom en bereikt je vlampunt

Alleen met een constant gevoel van onvoorwaardelijke liefde kan de Nieuwe Aarde worden gecreëerd. Tijdens deze kwantumreis wordt je opnieuw geboren.

Iedereen ervaart momenten van angst. Realiseer je dat je op dergelijke momenten niet faalt, maar dat het momenten zijn waarop je tijdelijk terugkeert naar gewoonte.

Gewoonte is het overlevingsmechanisme dat je hebt gecreëerd om de extreem uitdagende periode aan het einde van de Kali Yuga (de laatste 2.000 jaar van de fysieke realiteit) te overleven. Deze gewoonten waren niet slecht, ze waren noodzakelijk. Veroordeel jezelf daarom niet, maar feliciteer jezelf. Bewust zijn van je eigen gewoonten is een grootse prestatie, omdat ze verborgen zitten in je onderbewustzijn. Gewoonten zijn overlevingsmechanismen die alle programma’s van je gedrag bevatten. Het zijn de enen en nullen van je driedimensionale denken.

Moeilijk

Wanneer je dit denken loslaat, laat je automatisch de programmering los die altijd de basis heeft gevormd van datzelfde denken. Daarom hoef je niet diep in je verleden te duiken om het te helen. Nu kun je het simpelweg helen met de kracht van je onvoorwaardelijke eigenliefde. Je bent onderdeel van een wonderlijk experiment en het gehele multiversum kijkt geïnteresseerd toe.

Eenieder heeft op zijn of haar ‘beurt gewacht’ en ‘petities ondertekend’ om de eer te mogen hebben in deze tijd op Aarde te incarneren. Net zoals Gaia geen idee had hoe uitdagend een gepolariseerd lichaam kon zijn waren velen die hun essentie in het huidige lichaam van klei verlaagden zeer verrast hoe moeilijk het is om binnen de illusie van afscheiding te leven. Veel van de mensen die nu leven zijn leden van Gaia’s eerste manifestatie en zijn teruggekeerd om haar nu bij te staan tijdens haar transmutatie naar de Nieuwe Aarde.

Anderen zijn leden van de eerste beschavingen die de vorm van de Aarde bewoonden en keerden terug op het moment dat Atlantis viel om Gaia te redden. Je ging vrijwillig de cyclus van dood en wedergeboorte binnen tot Ascentie bereikt zou zijn. Velen offerden zich op door hun bewustzijn in een vorm te laten afdalen.

Je was priester of priesteres, je was een strijder en een schepper. Je hebt veel geleden gedurende oorlogen en armoede. Je had ook glorieuze levens vol wijsheid, macht en liefde. Net zoals Gaia voel je je compleet binnen de ervaring van polariteit en ben je nog een laatste keer geïncarneerd om je planeet naar huis te leiden.

Vlampunt

Veel buitenaardsen hebben ook levens gehad op Gaia en assisteren vanuit de hogere dimensies. Ze steunen ons, adviseren ons en zijn ons. Velen van hen hebben een expressie van hun bewustzijn in een fysiek lichaam gestuurd om de voorste linie te vormen van planetaire Ascentie. De meesten van hen zijn ontwaakt en communiceren geregeld met buitenaardsen. Wees niet teleurgesteld als je nog geen contact hebt. Iedereen heeft een eigen vlampunt dat voor de geboorte is afgesproken.

Mogelijk heb je het vlampunt nog niet bereikt, of erken je het nog niet waardoor je wellicht nog vastzit aan bepaalde gewoonten. Je bent niet alleen. Je krijgt eindeloze hulp om de gewoonte van afscheiding los te laten zodat je gemakkelijker kunt terugkeren naar je vergeten gewoonte om vijfdimensionaal te zijn en in eenheid met al het leven te zijn.

Luister naar de stille stem in je hogere hart en zie de visioenen van de Nieuwe Aarde die op je geopende derde oog worden geprojecteerd. Polariteit eindigt en eenheid keert terug. Oefening baart kunst. Hoe kun je terugkeren naar de Nieuwe Aarde?

Het helpt om een paar keer per dag een oefening te doen. Sluit je ogen, adem diep in, kijk door je derde oog en gebruik je hogere hart om de oude Aarde te onderscheiden van de Nieuwe Aarde. Mogelijk is het nodig dat je alle overige driedimensionale stimuli moet afsluiten om door je derde oog te kunnen kijken. Vijfdimensionale kleuren trillen een octaaf hoger dan drie/vierdimensionale kleuren. Ze zijn gevuld met meer licht en hebben vaak een zilverkleurige gloed.

Neurale verbindingen

In de vijfde dimensie zijn geen ‘randen’ en afgebakende grenzen. Objecten, personen en plaatsen lijken meer op een reflectie in een vijver. Het is net als een blinde die na een operatie weer kan zien. Je ziet een wereld om je heen, maar je hebt geen neurale verbindingen in je brein om te identificeren wat je ziet.

Zo bracht je vele levens op Gaia door waarin je hetzij middels meditatie, hetzij na de ‘dood’ enkel terugkeerde naar de vierde dimensie. Daardoor vergat je de neurale verbindingen in je brein en moeten ze worden hersteld. Door middel van oefening en geduld herstel je deze verbindingen om te identificeren wat je ziet. Wees geduldig, omdat je terugkeert naar de Nieuwe Aarde als een pasgeboren baby. De buitenaardsen helpen ons herinneren wie we zijn.

Niet leren, maar herinneren. Je oefent om te herinneren wat je altijd al hebt geweten, maar bent vergeten. Je ontwaakt uit een hele lange droom. Een droom waarvan je dacht dat het realiteit was.

Om onderscheid te kunnen maken tussen de oude 3D Aarde en de nieuwe multidimensionale Aarde is het van groot belang om te allen tijde het gevoel van onvoorwaardelijke liefde te volgen. Dat is het gevoel van de Nieuwe Aarde. Richt je aandacht op dat gevoel, want jij bent waar je aandacht is.

Bron: Multidimensions.comVond je deze informatie waardevol? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

Al eeuwenlang spreken de zeven wereldwonderen tot ...

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.