Homepagina » Internet » Het Sociaal Kredietsysteem: bewapen jezelf
sociaal kredietsysteem

Het Sociaal Kredietsysteem: bewapen jezelf

China is de afgelopen jaren de speeltuin van de globalisten geweest voor het digitale surveillance-/controlesysteem dat uiteindelijk over de rest van de wereld uitgerold zou moeten gaan worden: het social credit system, ook wel sociaal kredietsysteem.

Een documentaire die onlangs uitgezonden werd door Blckbx laat zien hoe de Chinese digitale AI-systemen letterlijk elke stap van elke Chinese burger monitoren. Hou je je niet aan de regels? Dan is de kans erg groot dat dit op een camera – vanuit meerdere hoeken – wordt vastgelegd.

Het gevolg is dat jouw ‘sociale kredietscore’ omlaag gaat. Ook de omgang met mensen die een lage score hebben wordt bestraft met een verlaging van jouw score. Dit systeem heeft tot gevolg dat er in China veel mensen zijn die niet meer kunnen vliegen, geen gebruik meer kunnen maken van het openbaar vervoer en de toegang ontzegd wordt tot publieke gebouwen.

Een motie van FVD’er Pepijn van Houwelingen tegen een ‘totalitaire samenleving naar Chinees model’ werd onlangs verworpen door de Tweede Kamer. Indien de huidige QR-samenleving er echt op gericht is om slechts ‘tijdelijk’ deze ‘pandemie’ te helpen bestrijden, waarom zou je hier dan niet tegen stemmen? Het antwoord lijkt duidelijk. Het inrichten van de QR-maatschappij heeft alles te maken met controle, niks met gezondheid.

Een al langer gaande trend

De QR-code is echter een volgende stap in een langere trend waarbij digitale controle steeds verder over ons uitgerold wordt. Google, het machtigste bedrijf ter wereld, weet werkelijk alles van je. Je zou nog kunnen beargumenteren dat dit geen probleem is, aangezien Google slechts een privaat bedrijf is. Het afgelopen jaar hebben we echter kunnen aanschouwen dat de vermenging van Googlebeleid in samenwerking met overheden absoluut aanwezig is.

Nu denk je wellicht: ach fijn, ik heb niks te verbergen, ik doe toch helemaal niks fout? De scheidslijn van wat overheden goed en fout achten, is het afgelopen jaar echter flink verschoven. Dus, wat staat ons in de toekomst nog te wachten? Welke zaken die nu nog als normaal gedrag worden beschouwd zijn zo meteen verboden? En kan er met terugwerkende kracht nog misbruik worden gemaakt van de data die nu van je verzameld wordt? Je toekomstige ik roept om hulp!

Bewapen jezelf tegen het Sociaal Kredietsysteem

Om deze redenen heeft Android-Privacy.com de Snowden Smartphone in het leven geroepen. In een tweet van eind 2019 geeft NSA-whistleblower Edward Snowden aan dat wanneer hij een smartphone zou configureren, hij deze zou uitrusten met GrapheneOS en TOR. Dit is het meest veilige en privacy-vriendelijke besturingssysteem ter wereld. Bij Android-Privacy.com configureren wij de telefoon exact zoals hij dit zou doen. GrapheneOS is overigens gebaseerd op Android en biedt dus hetzelfde gebruikersgemak!

De hoeveelheid privacy die je op de telefoon kunt bereiken is ook sterk afhankelijk van het gedrag van de gebruiker. Om die reden krijg je toegang tot een online omgeving, waarbij wordt uitgelegd hoe je jouw digitale leven zo privacy-vriendelijk mogelijk kunt inrichten.

Het gebruiken van privacy-vriendelijke apparatuur geeft je vrijheid en rust. De rust om je digitale leven te kunnen leiden zonder dat elke stap die je maakt getrackt wordt door Big Tech. De vrijheid om te kunnen zeggen wat je wilt, zonder een telefoon die mogelijk constant met je meeluistert.

Zoals cryptograaf Bruce Schneier ooit treffend zei: “Privacy is an inherent human right, and a requirement for maintaining the human condition with dignity and respect”.

Wegens populariteit liggen de orders op dit moment even stil. Android-Privacy.com zal echter binnen nu en zeer korte tijd weer orders accepteren. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je e-mailadres achter op de Snowden Smartphone-pagina.

Klik hier om naar de Snowden Smartphone-pagina te gaan

4.5 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cees
cees
20 dagen geleden

de jonge vandaag ook dat de maatregelen tot NA februari nodig zijn en dan kom je dit tegen

https://www.telegraaf.nl/nieuws/546947581/komen-we-ooit-nog-uit-coronacrisis-maatregelen-mogelijk-nog-jaren-nodig

Jan Jean John
Jan Jean John
20 dagen geleden

Tegen de tijd dat mensen door hebben dat ze in de val zijn gelokt, is het te laat. Bij elke gedachte aan verzet zal de 5G zender krachtige gerichte signalen zenden. Dan ben je voor een uurtje heel erg koest.

Edward
Edward
20 dagen geleden

We komen hier nooit meer uit, deze trein denderd met volle snelheid door. De schapen gaan hierin volledig mee en laten zich gehoorzaam de QR enkelband omdoen.

Chris #001
Chris #001
20 dagen geleden

Helemaal stoppen met mobiele telefoons is de enigste oplossing tbf.

x

Check Also

rutte

‘Rutte persoonlijk verantwoordelijk voor het snel erdoorheen drukken van de QR-code in Europa’

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Raymond Knops stuurde ...

enkelband

Krijgen we een digitale enkelband van Hugo de Jonge?

De Kamer wil dat mensen die gevaccineerd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

111
0
We lezen graag je reactie!x