Homepagina » Binnenland » Opvallende verschillen tussen prikuitnodigingen: ‘Waarom heeft het RIVM dit weggehaald?’
uitnodiging
Foto: Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) - Wikimedia Commons - © CC BY-SA 4.0 International

Opvallende verschillen tussen prikuitnodigingen: ‘Waarom heeft het RIVM dit weggehaald?’

Er zitten opvallende verschillen tussen de uitnodigingsbrieven voor de coronavaccinatie van februari en mei. In de brief die eind februari werd verstuurd met de uitnodiging stond: “Het vaccin tegen corona is uitgebreid getest. Dat gebeurt bij alle medicijnen en vaccinaties. De veiligheid van het vaccin wordt ook de komende jaren zorgvuldig en kritisch gecontroleerd.”

In een meegestuurde infographic stond verder: “De vaccinatie is uitgebreid getest en als veilig beoordeeld. Veel mensen krijgen bijwerkingen. Zoals hoofdpijn, spierpijn, moeheid of een pijnlijke arm. Dit gaat na een paar dagen weer over.” Bij de uitnodiging die eind mei is verstuurd, ontbreekt dit gedeelte in de infographic. In plaats daarvan wordt doorverwezen naar de bijsluiters, maar er staat niet bij dat het vaccin veilig is. “Waarom heeft het RIVM dit weggehaald?” vraagt de vrouw in onderstaand filmpje.


Ze durven de tekst van februari kennelijk niet meer aan

Oud-advocaat Aldert Nijhuis deelde het filmpje op social media. “Denk dat er een juridisch adviesje tussendoor is gekomen. Ze durven de tekst van februari kennelijk niet meer aan. Maar die is wel uitgestuurd. Dus: te laat,” zegt hij erbij.

Er komen ook andere suggesties binnen. Zo schrijft Roelien: “Voortschrijdend inzicht?” Tony voegt toe: “Omdat het een pertinente leugen is?”

4.6 86 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tigron
Tigron
4 maanden geleden

Bang voor Neurenberg 2.0 ?

Arwijn
Arwijn
4 maanden geleden

Ik heb helemaal geen uitnodiging brieven gehad, en dat is maar goed ook!
Ik neem geen Vaccin dat geen vaccin is. Ik draag geen masker. Ik houdt alleen sociale afstand van mensen die geloven in Het Virus; Die mensen zijn waarschijnlijk niet helemaal gezond in hun hoofd.

Annette
Annette
4 maanden geleden

Mijn man en ik hebben in februari en maart j.l. die uitnodigingsbrieven gekregen. Daar stond inderdaad dat verhaaltje in, dat het goed getest en veilig was.
Nu, eind mei, kunnen ze dat natuurlijk helemaal niet meer waarmaken. Inmiddels zijn er al zoveel slachtoffers gevallen, dat die pertinente leugen niet meer in stand gehouden kan worden. En, daar komen dan nog de aanstaande rechtszaken bij. Ondertussen bazelt onze minister van Volks(on)gezondheid nog steeds over de veiligheid van de vaccins. WIE gelooft er nog in sprookjes? En dan wel sprookjes die geen happy end kennen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
4 maanden geleden

Waarom heeft de RIVM dit weggehaald?. Moge duidelijk zijn dat dit de grootste zwendel aller tijden is en ze de adem van diverse strafklachten (BPOC/Neurembergtribunaal) in hun nek beginnen te voelen. De Waarheid wint ALTIJD.

x

Check Also

rutte

Rutte krijgt flinke tik op vingers: ontslag coronakritische Keijzer ‘in strijd met de regels’

Zaterdag werd staatssecretaris Mona Keijzer door premier ...

de jonge

De Jonge krijgt uitbrander: ‘Óf je vaccin is inferieur, óf je angstzaaierij onterecht!’

Volgens zorgminister Hugo de Jonge zorgt de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

113
0
We lezen graag je reactie!x