Binnenland

Opvallende verschillen tussen prikuitnodigingen: ‘Waarom heeft het RIVM dit weggehaald?’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zitten opvallende verschillen tussen de uitnodigingsbrieven voor de coronavaccinatie van februari en mei. In de brief die eind februari werd verstuurd met de uitnodiging stond: “Het vaccin tegen corona is uitgebreid getest. Dat gebeurt bij alle medicijnen en vaccinaties. De veiligheid van het vaccin wordt ook de komende jaren zorgvuldig en kritisch gecontroleerd.”

In een meegestuurde infographic stond verder: “De vaccinatie is uitgebreid getest en als veilig beoordeeld. Veel mensen krijgen bijwerkingen. Zoals hoofdpijn, spierpijn, moeheid of een pijnlijke arm. Dit gaat na een paar dagen weer over.” Bij de uitnodiging die eind mei is verstuurd, ontbreekt dit gedeelte in de infographic. In plaats daarvan wordt doorverwezen naar de bijsluiters, maar er staat niet bij dat het vaccin veilig is. “Waarom heeft het RIVM dit weggehaald?” vraagt de vrouw in onderstaand filmpje.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze durven de tekst van februari kennelijk niet meer aan

Oud-advocaat Aldert Nijhuis deelde het filmpje op social media. “Denk dat er een juridisch adviesje tussendoor is gekomen. Ze durven de tekst van februari kennelijk niet meer aan. Maar die is wel uitgestuurd. Dus: te laat,” zegt hij erbij.

Er komen ook andere suggesties binnen. Zo schrijft Roelien: “Voortschrijdend inzicht?” Tony voegt toe: “Omdat het een pertinente leugen is?”

4.6 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tigron
Tigron
2 jaren geleden

Bang voor Neurenberg 2.0 ?

Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

Ik heb helemaal geen uitnodiging brieven gehad, en dat is maar goed ook!
Ik neem geen Vaccin dat geen vaccin is. Ik draag geen masker. Ik houdt alleen sociale afstand van mensen die geloven in Het Virus; Die mensen zijn waarschijnlijk niet helemaal gezond in hun hoofd.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Mijn man en ik hebben in februari en maart j.l. die uitnodigingsbrieven gekregen. Daar stond inderdaad dat verhaaltje in, dat het goed getest en veilig was.
Nu, eind mei, kunnen ze dat natuurlijk helemaal niet meer waarmaken. Inmiddels zijn er al zoveel slachtoffers gevallen, dat die pertinente leugen niet meer in stand gehouden kan worden. En, daar komen dan nog de aanstaande rechtszaken bij. Ondertussen bazelt onze minister van Volks(on)gezondheid nog steeds over de veiligheid van de vaccins. WIE gelooft er nog in sprookjes? En dan wel sprookjes die geen happy end kennen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Waarom heeft de RIVM dit weggehaald?. Moge duidelijk zijn dat dit de grootste zwendel aller tijden is en ze de adem van diverse strafklachten (BPOC/Neurembergtribunaal) in hun nek beginnen te voelen. De Waarheid wint ALTIJD.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x