Buitenland

Acteur Jon Voight haalt uit naar mainstream media wegens ‘spervuur van propaganda’ tegen Trump

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donald Trump werd vrijdag ingezworen als 45e president van de Verenigde Staten. Op de dag voor de inauguratie werd er een concert gehouden bij het Lincoln Memorial.

Tijdens het concert sprak Oscarwinnaar Jon Voight een dankwoord uit richting Trump en iedereen die op de Republikein had gestemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij haalde uit naar de ‘negatieve leugens’ die volgens hem werden verspreid over de nieuwe president.

Propaganda

“De afgelopen 1,5 jaar zijn slopend geweest voor de president,” zei de acteur. “We zijn allemaal getuige geweest van het spervuur van propaganda dat ons ademloos achterliet.”

“We wisten niet of God alle negatieve leugens over Trump kon rechtzetten,” vervolgde hij. “Zijn enige wens was om Amerika weer groot te maken.”

Het is niet duidelijk of Voight verwees naar het dossier dat BuzzFeed en CNN eerder publiceerden over claims dat de Russische overheid bezwarende informatie had over Trump.

Beschuldigingen

Mogelijk verwees de acteur ook naar de talloze beschuldigingen van seksueel misbruik in de afgelopen vier maanden.

“Hij had deze baan zeker niet nodig, maar toch heeft God al onze gebeden verhoord,” zei Voight.

Glimlacht

“Ik weet zeker dat president Lincoln, die hier bij ons zit, glimlacht nu hij weet dat Amerika zal worden gered door een eerlijk en goed mens die voor het volk werkt,” vervolgde hij.

Voight bleef gedurende de verkiezingscampagne een fervent aanhanger van Trump, hoewel de meeste Hollywoodsterren steeds kritischer werden.

[Observer]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Gelukkig dat er nog grote sterren zijn die hun verstand gebruiken… Teveel van de inmiddels vergane glorie valt nu daverend door de mand… Deze Midnight Cowboy houdt stand…

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Trump is het begin van een een gouden decenia, waarin alle de volkeren in de wereld een nieuwe kans om dehumanisatie en Communistisch Fascisme achter zich te laten en te vechten tegen het Neo-Feodale Nieuwe Wereld Orde Globalisme!

Engeland volgt en Nederland MOET ook volgen! Het is tijd dat we de compulsieve smerige uitzuiger -leugenaars uit onze regering verwijderd worden en vervangen met daadwerkelijke representatie van het volk, en niet van het financiele belang van de Olichargische minderheid.

andré
andré
7 jaren geleden

Alleen jammer dat God er bij wordt gehaald , daar heb ik persoonlijk nog het minste vertrouwen in ….

Baal Lucifer
Baal Lucifer
7 jaren geleden

Geen vertrouwen in God? God bestaat niet? Doe eens een keertje tokken met een praat (ouija) bord. Ik ben benieuwd hoe snel je naar de kerk rent voor vergiffenis omdat bepaalde entiteiten je helemaal gek proberen te maken. Dat God niet bestaat veeg je dan gauw van de baan.

Als de elite Satan volgt waarom zou God dan niet bestaan? Kijk eens naar de documentaire over de jezuïet Martin Malachi. Hij staat op Netflix en heet “hostage to the devil” doe eens onderzoek voor je aannames maakt.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x