Homepagina » Buitenland » Acteur Jon Voight haalt uit naar mainstream media wegens ‘spervuur van propaganda’ tegen Trump
Acteur Jon Voight haalt uit naar mainstream media wegens 'speervuur van propaganda' tegen Trump

Acteur Jon Voight haalt uit naar mainstream media wegens ‘spervuur van propaganda’ tegen Trump

Donald Trump werd vrijdag ingezworen als 45e president van de Verenigde Staten. Op de dag voor de inauguratie werd er een concert gehouden bij het Lincoln Memorial.

Tijdens het concert sprak Oscarwinnaar Jon Voight een dankwoord uit richting Trump en iedereen die op de Republikein had gestemd.

Hij haalde uit naar de ‘negatieve leugens’ die volgens hem werden verspreid over de nieuwe president.

Propaganda

“De afgelopen 1,5 jaar zijn slopend geweest voor de president,” zei de acteur. “We zijn allemaal getuige geweest van het spervuur van propaganda dat ons ademloos achterliet.”

“We wisten niet of God alle negatieve leugens over Trump kon rechtzetten,” vervolgde hij. “Zijn enige wens was om Amerika weer groot te maken.”

Het is niet duidelijk of Voight verwees naar het dossier dat BuzzFeed en CNN eerder publiceerden over claims dat de Russische overheid bezwarende informatie had over Trump.

Beschuldigingen

Mogelijk verwees de acteur ook naar de talloze beschuldigingen van seksueel misbruik in de afgelopen vier maanden.

“Hij had deze baan zeker niet nodig, maar toch heeft God al onze gebeden verhoord,” zei Voight.

Glimlacht

“Ik weet zeker dat president Lincoln, die hier bij ons zit, glimlacht nu hij weet dat Amerika zal worden gered door een eerlijk en goed mens die voor het volk werkt,” vervolgde hij.

Voight bleef gedurende de verkiezingscampagne een fervent aanhanger van Trump, hoewel de meeste Hollywoodsterren steeds kritischer werden.

[Observer]


Vind je deze info goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Trump is het begin van een een gouden decenia, waarin alle de volkeren in de wereld een nieuwe kans om dehumanisatie en Communistisch Fascisme achter zich te laten en te vechten tegen het Neo-Feodale Nieuwe Wereld Orde Globalisme!

  Engeland volgt en Nederland MOET ook volgen! Het is tijd dat we de compulsieve smerige uitzuiger -leugenaars uit onze regering verwijderd worden en vervangen met daadwerkelijke representatie van het volk, en niet van het financiele belang van de Olichargische minderheid.

  37 likes
  • En de gehele linkse elite de gevangenis in wegens landverraad

   17 likes
  • En de gehele linkse elite de gevangenis in wegens landverraad

   6 likes
  • Geloof je nou werkelijk dat Trump het beste met het volk op heeft? Hij, een zakenman pur sang, die meteen zijn zakenvriendjes enorm geholpen heeft door ze minder belasting te laten betalen?
   Snap je nou werkelijk niet dat Trump A zegt, en achter zijn rug een middelvinger opsteekt naar het volk dat hij toespreekt?
   Het feit dat Trump eerst iets twittert over de CIA en vervolgens zegt “de media heeft mij verkeerd geciteerd” zegt toch genoeg? Dat hij ook zo zelfgenoegzaam is dat hij problemen heeft met de feiten en ruzie zoekt met CNN zegt toch ook genoeg?

   Dat je voor de rest allemaal moeilijke woorden gebruikt doet niets af aan het feit dat je onzin zegt. Zonder respect.

   2 likes
 2. LS…

  Gelukkig dat er nog grote sterren zijn die hun verstand gebruiken… Teveel van de inmiddels vergane glorie valt nu daverend door de mand… Deze Midnight Cowboy houdt stand…

  27 likes
 3. Geen vertrouwen in God? God bestaat niet? Doe eens een keertje tokken met een praat (ouija) bord. Ik ben benieuwd hoe snel je naar de kerk rent voor vergiffenis omdat bepaalde entiteiten je helemaal gek proberen te maken. Dat God niet bestaat veeg je dan gauw van de baan.

  Als de elite Satan volgt waarom zou God dan niet bestaan? Kijk eens naar de documentaire over de jezuïet Martin Malachi. Hij staat op Netflix en heet “hostage to the devil” doe eens onderzoek voor je aannames maakt.

  12 likes
 4. Alleen jammer dat God er bij wordt gehaald , daar heb ik persoonlijk nog het minste vertrouwen in ….

  10 likes
 5. Zo simpel is het niet. Een ‘blinde’ kan dat zien.

  Moet je niet willen – steeds grotere overheden. USSA, EUSSR, ONEWORLD – macht corrumpeert. Dat zien we dagelijks toenemen. Vorige week was er nog de Politiek Correcte nazi-top in Davos. En geen enkele ophef! De nazitop in Davos streeft naar . . . . . . ‘het Grote Plan’, een nazi heilstaat die globaal is. Technocratie ipv. Democratie. De nazi’s propageren dat schaamteloos met kreten als ‘Forza’, ‘Vooruit’, etc

  Trump is net zo’n joker als de eveneens geprogrammeerde lawaaipapagaai Wilders. Gooi er geld in, en ze krijsen hun valse deuntje:
  Ook de Australische Geert Wilders krijst het; ‘Make Australia Great Again’:

  Party For Freedom – Make Australia Great Again!
  https://www.partyforfreedom.org.au/
  http://www.spiegel.de/international/europe/the-likud-connection-europe-s-right-wing-populists-find-allies-in-israel-a-777175.html

  Je bent niet goed bij je hoofd, als je na de rampjaren 40-45 het ‘spelletje’ van de nazi’s nog niet door hebt, en – als (klein-)kind van de overlevenden er blind weer in trapt.
  Ook nu weer kozen de nazisten voor Duitsland als springplank om Europa om te volken en voor ‘het Grote Plan’ te misbruiken. Legereenheden uit m.n. België, NEEderland, en Duitsland n.b. zijn al via Bremer haven uit schepen gehesen en via rail op transport naar de grenzen met Rusland en Belarus.

  Die Voight deugt niet. Een jankert is het. In werkelijkheid zijn de media bezig geweest met stemmingmakerij om Rusland aan te vallen. ‘Blame Putin’ is the game.
  De verkiezingen, stemmen tellen – allemaal ‘rigged’, Trump is niet gekozen – maar aangewezen. Zo gaat dat in ‘the States’.

  De media – een kartel, in bepaalde anti-democratische handen. Weet Voight ook wel, natuurlijk. Blijkt al uit het feit dat hij dát niet noemt.

  Voight zou het moeten hebben over de gekochte media, die de hand van Soros c.s. in de ‘Pussy Hats’ toe blijven dekken. Hier voor eventuele bezoekers enige hints:
  over de ‘Pussy Hats’ (vgl. ‘Pussy Riot’!),
  net als BLM – ‘Black Lives Matter’, Euro-Maidan, e.d.; ‘protesters’ met bivakmutsen gezien . . .
  #DisruptJ20 is supported by the work of the DC Welcoming Committee,
  The organizers of the engineered protest movement are funded by powerful corporate interests, they are supported by US intelligence.
  The objective is not to undermine the racist right wing agenda of Donald Trump as conveyed in the video below. Quite the opposite.
  https://www.youtube.com/watch?v=trN0–NGuhc

  André knalt er nog ff Christenhaat tussen – bijzonder onbeschaafd:
  “Alleen jammer dat God er bij wordt gehaald , daar heb ik persoonlijk nog het minste vertrouwen in”
  Voor sommigen is geld hun God. Geluk ermee.

  3 likes
  • Grappig dat je 2 heel verschillende dingen door elkaar haalt. Je haalt de expansie drift van de EU erbij en zegt dat Wilders en wat andere rechts politieke partijen hier achter zitten. Ik zal het even voor je uitleggen:
   Wilders is anti politieke unie (Europa) en wil weer terug naar een Nederland voor en door Nederlanders. Wilders wil al helemaal niet dat de EU uitbreidt met landen zoals Ukraine.
   ten 2e, Nazi Duitsland was heel erg socialistisch en dus politiek links georiënteerd, dit strookt absoluut niet met je uitspraak dat Wilders een nazi is, dan wel een nazi partij nastreeft.

   3 likes
  • De enige Hollywood acteur die ik zo snel kan bedenken die iets zinnigs te melden had is Matt Damon,

   https://www.youtube.com/watch?v=Rh-HOyJpJsA

   Dat je niet goed bij je hoofd bent als je de nazi’s spelletjes niet snapt kan je velen niet kwalijk nemen omdat ze het niet hebben meegekregen. Het werd ook nooit in schoolboeken vermeld laat staan dat de publieke omroep er aandacht aan besteedde. Toon onderstaande afbeelding in een willekeurige winkelstraat en ze begrijpen maar half hoe het Derde rijk van Adolf Hitler in relatief kort tijdsbestek zo enorm machtig kon worden en uithalen.

   https://www.mupload.nl/img/zkm3dsro102nd.jpg

   Zoals John F. Kennedy ooit met een toespraak openbaarde hebben we rekening te houden met geheime genootschappen, geheime eden, en geheime handdrukken. En er bestaan veel van dergelijke geheime organisaties die achter de schermen opereren. Sommigen beïnvloeden anderen of worden door derden een bepaalde richting uit gemanoeuvreerd. Ze maken onderdeel uit van processen waarvan de menigte inziet dat het handiger is om in bepaalde situaties rechts af te slaan, terwijl het tegenovergestelde gebeurd.

   Het is daarom ook zeer interessant om te onderzoeken wie verantwoordelijk zijn dat er weer een troepenmacht voor de deur staat van Rusland, terwijl het de ander bestempeld als een groot gevaar. Welke mensen schuilen daar precies achter? Waar liggen de belangen? Wie bekostigd dit hele schouwspel of beter gezegd, wie verdienen er aan.

   Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat het Derde Rijk van Adolf Hitler werd georkestreerd vanuit het hoogste echelon van geheime genootschappen waaronder het Thule-Gesellschaft, een occulte organisatie in München waar Adolf Hitler in zijn vroege jaren werd ingewijd in de ritualen door Rudolf Freiherr von Sebottendorf. Hier kwamen invloedrijke personen bij elkaar die de zelfde visie deelden waaronder politici, grootindustriëlen, bankiers etc..

   Het Thule-Gesellschaft heeft veel weg van het geheime genootschap Skull and Bones aan de universiteit van Yale en deed goede zaken met hooggeplaatste Duitse industriëlen van IG Farben die deel uitmaakten van de binnenste cirkel van de SS van Heinrich Himmler, die tevens lid was van het Thule-Gesellschaft. De onderhandelingen tussen SS-industriëlen en leden van Skull and Bones begonnen in de vroege jaren dertig op het kantoor van Brown Bros Harriman & Co in New York en waren betrokken bij de Vereinigte Stahlwerke A.G., in de volksmond beter bekend als Thyssen Krupp Stahl.

   3 likes
  • misschien eerst even een definitie van God voordat we verder gaan …..

   Laat ik het zo zeggen dat in Naam van God de meest vreselijke dingen zijn gebeurt en nog steeds gebeuren,

   Als mijn opmerking christenhaat suggereert, mijn excuus dat is niet de bedoeling

   Laten we elkaar vooral niet haten.

   President Donald Trump is een moedig man hopelijk kan hij waar maken wat hij zegt (de zegen van het AL is met hem ,niet spottend bedoeld!)

   Als van bovenaf de situatie verandert op aarde zou dat heel mooi zijn

   Maar toeval bestaat niet , laten we elkaar (de hele wereld ) het beste wensen voor de toekomst

   Liefde is uiteindelijk de sterkste energie in het universum

   je vous aime

   .

   2 likes
  • De NWO wordt JUIST niet beoogd door de populistische groepen die jij noemt. Je zit er echt echt echt helemaal naast. Ik ga geen energie steken om je dit uit te leggen, ik zeg je slechts dit: doe je huiswerk wat beter.

   1 likes
 6. Trump en Putin hebben 1 ding gemeen. Allebei hebben zij een Joodse schoonzoon. Dus hebben zij vertrouwen. Alle drek die over hun beiden uitgestort wordt is afkomstig van de Zionisten. Het grootste gevaar voor de mensheid. Jezus is niet de Koning der Joden, edoch Jacob “de Grote”, c.q. Rotschild. Alleen de laatste is terrein aan het verliezen. De man heeft zoveel geld, dat hij theoretisch elke aardbewoner 27.000.000 dollar zou kunnen schenken. Hoezo een beetje eerlijker verdelen? Ik vrees voor het leven van Trump.

  9 likes
 7. Jon Voight is hardcore republikein, hevig medestander van de NRA dus zo pro-wapens als maar zijn kan. Bekende Amerikaan ja maar in weze een redneck met oogkleppen op, die moeten er ook zijn zeker. Is ook oer-conservatief dus vrouw-aan-de-haard praat of homofobie moet volgens hem (en ander Republikeins fossiel Clint Eastwood) wel kunnen. Beetje vreemd eigenlijk want de man is overal geweest en zou toch beter moeten weten.

  1 likes
  • Beter moeten weten? Deze man weet beter, daarom zegt hij ook wat hij zegt. Kijk eens in de spiegel, vriend. Daar staat namelijk degene die beter moet weten.

   1 likes
   • Dus homofobie, anti-abortus, pro-wapens, vrouwen aan de haard, protectionisme vs vrije handel, .. terug naar de jaren 50 dus toen het volgens Trump zo geweldig was ? Dat moet allemaal kunnen volgens jou ? Ja vriend, onder welke steen hebben ze jou nog gevonden ?

    3 likes
 8. Pinokkio zegt:

  VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra maakt zich zorgen over de aanvallen van rechts-populistische politici op de media. Het idee dat media zouden liegen als ze andere geluiden laten horen is “niet normaal”, zei Zijlstra in het Staatsradio 1-programma Stand.NL.

  Die gozer is volgens mij vanaf zijn vierde al gestopt zichzelf te ontwikkelen.

  3 likes
 9. Goede input! nu. De draad begon met ongenuaceerde ‘post’ die (toevallig) overeenkomen met de Hasbara-retoriek en lompigheden. Zielig; dump die diaree aub ergens anders.
  Nu Robin er over begint; anders hadden wij nooit van een onderknuppel als Voight gehoord.

  Toch best belangrijk, hier ff in t duiken. Voight toont zich super hypocriet.
  De quoten getuigen van propaganda N.B.!!, t/m aperte leugens.
  Voor de goede orde dienen die eerst gefileerd; ook enig inzicht in de door-en-door corrupte politiek in de VS is nodig. (bij ons – in heel de EU – schiet dit monster ook wortel; kritiek op de EU is strafbaar gesteld).

  Home, for which he won the best actor Academy Award, and the father of actress Angelina Jolie, is proud to call himself a friend of Israel and of the Jewish people.

  Watch: Jon Voight visits terror victims
  Yoav Zitun
  Hollywood actor shocked Soroka Hospital also treating Palestinian patients alongside victims

  “My father, Elmer Voight, was the golf pro at Sunnydale, a German-Jewish country club in Scarsdale, New York,”

  Deze Zionistische lobbyist heeft een balk in z’n oog:
  Sderot is a metaphor for all of Israel, and the world doesn’t rise up to protect it. It’s a gross injustice.”
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4253790,00.html
  De dodenaantallen zijn het bewijs. Duidelijk in het ‘voordeel’ van de Palestijnen – of andersom, afhankelijk van wat je het liefst ziet.
  Algehele vernietiging van het Palestijnse volk is het –veelvuldig– uitgesproken doel van ‘het beloofde land’.

  Ook toont hij aan geen weet van de geschiedenis te hebben, of juist opzettelijk de boel omdraait.
  De Balfort-declaratie was dan wel de zgn. ‘Legalisering’ van de Holocaust resp. het Project Israël.
  Als thuisland werd die claim al gelegd bij het Eerste Jewish World Congres in Basel.
  Zij slaagden er al in 1917 in – ver voor de bankencrash van 1928 die zij toen al op de Agenda hadden, alsmede de ‘regime change’ in de Weimar Republiek, en de nazi’s (henzelf) aan de macht te brengen. Voor de goede orde, ter herinnering:
  “The Balfour Declaration of 1917 was a policy by the government of the United Kingdom to discuss the partitioning of the Ottoman Empire after World War I.
  The declaration also said that Britain supported plans for a Jewish homeland in Palestine.”

  Bij gebrek aan oorlogszuchtige Palestijnen is besloten zelf de zgn. vijanden te creëren die handig zijn om de genocide te legaliseren.
  Lees o.a.: “Israel’s support for Hamas “was a direct attempt to divide and dilute support for a strong, secular PLO by using a competing religious alternative,” said a former senior CIA’< http://www.goodnewsaboutgod.com/studies/political/jews/hypocrites.htmofficial .
  “Israel’s support for Hamas “was a direct attempt to divide and dilute support for a strong, secular PLO by using a competing religious alternative,” said a former senior CIA’< http://www.goodnewsaboutgod.com/studies/political/jews/hypocrites.htmofficial.

  Met de komende verkiezingen in EU-landen krijgen we te maken met dezelfde subversieve krachten. Hilversum doet de persoonsverheerlijking (zo komt Jesse Klaver van een berucht Young Leadership programmering), en de media in het algemeen de progaganda, stemmingmakerij. Met social media is de makke massa gewillig. Wil je zij aan het rellen zetten, of breien – het lukt (ze) probleemloos.

  1 likes
  • Als je denkt dat je altijd dezelfde persoon blijft; heb je het goed mis. Miljoenen celdelingen per seconde; dus ben je nooit dezelfde. Dus kom niet met allemaal oude geschiedenisverhalen van honderd jaar terug. “It Take One To Know One”

   1 likes
 10. God wordt er ook overal bijgesleept.

  1 likes
 11. Lucifer, denk dat de duivel bestaat maar god niet ! Al die ellende laat die genadigde vader toe ! Hou op wij moeten onze eigen ellende oplossen ! Niemand ook jou zgn god doet niet !!! Maar dan ook helemaal NIET !!!!

  1 likes
 12. “Wat is er eigenlijk mis met Nationaal Socialisme”.

  De term socialisme.

  1 likes
 13. Ben zoooooooo blij dat er nog Amerikanen zijn die nadenken ! Want vele zijn kuddedieren die achter Hellerij staan ! 1 van de slechtste mensen die er zijn daar is Bill een engeltje bij ! Hij hield alleen maar van sigaren ja….wat wil je een lesbienne als vrouw !! Dan wil je een sigaar hihi !

  0 likes
 14. Wat is er eigenlijk mis met Nationaal Socialisme. Een sterke overheid, waar je fatsoenlijk wordt geholpen. Energie, O.V. en Transport volledig in handen van de Overheid. Zodat het niet gerund kan worden door ex-studenten van Nijerode met hun dure pakken, leaseauto’s en geile secretaresses. Nationaal Socialisme is faliekant tegen marktwerking ;een Zionistische uitvinding. Lekker geld lenen, je kapot werken om de torenhoge rentes van de heren, te kunnen opbrengen. Zadel mensen op met schulden en je hebt ze in de tang. NSB 2.0 ik ben er voor. De rest van de politieke systemen hebben er uiteindelijk weinig van gebakken. Alleen maar meer oorlogen. En was het niet de “rechtse” Reagan, die toenadering zocht met Rusland. De man werd ook constant belachelijk gemaakt door DE Intriganten (lees Asterix en Obelix) Vrolijke noot trouwens. Net als voor Napoleon in Frankrijk- Arc de Triumph – wordt er ook nog eens een Gedenkteken opgericht in Duitsland. Je ziet het pas als je ZE door hebt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

democraten

Dit gebeurt er als de Democraten hun zin niet krijgen en beseffen dat ze in november gaan verliezen

De Amerikaanse president Donald Trump gaf in ...

davos

Zien: tv-presentator maakt gehakt van klimaatpraatjes Al Gore en prins Charles in Davos. ‘Deze mensen zijn gewoon gestoord’

Klimaatverandering staat bovenaan de agenda op het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.