Het Complot

Top 5 theorieën over 9/11!

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse overheid wijst de terreurgroep Al Qaida aan als schuldige voor de aanslagen van 9/11, maar niet iedereen kan daar mee leven. Er zijn talloze boeken, films, documentaires en zelfs verenigingen verschenen van voor- en tegenstanders van theorieën rond de aanslagen van 11 september 2001. Hieronder de vijf bekendste theorieën.

Al Qaida? Het was de Mossad

De Israëlische geheime dienst Mossad zou betrokken zijn geweest bij de aanslagen. De FBI pakte na de aanslagen vijf Israëli’s op. Een ooggetuige zag hoe de mannen ‘vrolijk’ waren, terwijl ze de rampplek filmden. De krant The Jerusalem Post schreef na 9/11 dat de Israëlische overheid op zoek was naar zo’n 4000 Israëli’s die tijdens de aanslagen op de getroffen plekken waren. Koren op de molen van de complottheoretici: zij stellen dat de Israëli’s zijn gewaarschuwd en daarom de aanslagen hebben overleefd.

Vliegtuig kan geen gebouw laten instorten

De torens zouden zijn ingestort met behulp van explosieven. Volgens aanhangers van deze theorie hebben onderzoekers sporen van de zeer brandbare stof thermiet in de puinhopen gevonden. Dat zou de snelle ineenstorting van de gebouwen verklaren. Eigenlijk zou het dus een gecontroleerde sloop zijn geweest.

United Airlines-vlucht 93

United 93 crashte volgens de officiële lezing in een veld in Pennsylvania. Alle 40 inzittenden en de vier kapers kwamen om het leven. Volgens complotdenkers zijn de wrakstukken over een veel groter gebied terechtgekomen dan normaal het geval is met vliegtuigcrashes. Daarom menen zij dat het vliegtuig is neergeschoten door een straaljager.

Amerikaanse overheid

Veel mensen geloven in de theorie dat de Amerikaanse overheid een aanval op haar eigen land heeft uitgevoerd om vervolgens iemand anders de schuld te geven. Waarom greep de Amerikaanse luchtmacht niet in? Straaljagers konden de vliegtuigen desnoods neerhalen, maar er kwamen geen straaljagers.

Er waren geen vliegtuigen

Voorstanders van de zogeheten ‘no plane’-theorie stellen dat er helemaal geen gekaapte vliegtuigen in de lucht zijn geweest en dat de gebouwen zijn geraakt door raketten. De vliegtuigen zouden later in de nieuwsbeelden zijn geplakt.

[Panorama]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Alles wat een mens kan bedenken kan bewaarheid worden. Zo ook hier ! Het enige dat voor 100 % waar is dat het hier oom een compleet satanistische daad gaat van terreur uitgevoerd door volledig en systematisch gehersenspoelde mensen om vooral de Islam de schuld te geven. Zo ook met het meest recente horror drama in Frankrijk. De piloot zou plotseling tot de islam zijn bekeerd ! Ik heb niets met de Islam maar nog veel minder met de Israëlische Zionisten van Satan. Deze criminelen kunnen niet wachten tot dat ze een derde wereldoorlog kunnen beginnen met daarna the new world order !

z

Trival
Trival
7 jaren geleden

Dit Complot heeft ons de ogen doen openen dat er krachten aan de hand zijn die er inderdaad alleen uit zijn op vernietiging en overname van landen met als doel totale controle van de wereld .

Tevens heeft het ons de ogen doen openen dat ook op andere fronten alles zo,n beetje een leugen is van wat ze ons vertellen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x