Mens en Dier

Kaag rent weg voor ON!-verslaggever: ‘Het dedain is werkelijk ongekend’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Wat is de grootste oorzaak van de inflatie? Die vraag stelde ON!-verslaggever Jonathan Krispijn aan minister Kaag van Financiën.

“Dat zijn er een aantal. De inflatie was al groeiende voor de oorlog in Oekraïne. De energiecrisis en de oorlog hebben dat verder versterkt, maar gelukkig ziet u dat dit jaar en volgend jaar de inflatie flink naar beneden gaat,” antwoordde de D66-minister, terwijl ze zich snel uit de voeten maakte.

“En het bijdrukken van geld?” vroeg Krispijn nog. Er was alleen een schamper lachje te horen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet de eerste keer

Raisa Blommestijn, presentatrice van het tv-programma Ongehoord Nieuws, reageert: “Het dedain waarmee Kaag onze verslaggever ‘te woord staat’ is werkelijk ongekend.”

“Typisch D66, want onze achterban, tsja die doet er niet toe, want ‘wie zijn die mensen?’ Misschien heeft Tjeerd de Groot nog een suggestie,” voegt ze toe.

“Kaag rent weer eens voor ons [weg]. Deed ze al eerder bij mij toen ik haar confronteerde over haar aandeel in de dood van Rhina Schnerb,” licht Krispijn toe.

Leugen

Hij zei tegen de minister dat het 17-jarige Joodse meisje om het leven is gekomen bij een terroristische aanslag die mede door haar is gefinancierd. Kaag beweerde dat de Nederlandse ambassadeur op bezoek is geweest bij de familie om excuses aan te bieden.

Het was een leugen, bleek uit onderzoek van De Telegraaf. Toen Krispijn haar confronteerde, liep ze weg. “U heeft gelogen over Rhina Schnerb,” zei hij. “Absoluut niet,” beweerde de D66-minister.

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sizu_Sun
Sizu_Sun
12 dagen geleden

Zie de angst in haar ogen.

Michel
Michel
12 dagen geleden

Kaag liegt al als ze ademhaling! Zodra die ’s morgens haar ogen opent is dat al een leugen. Zij leeft in haar eigen bubbel en alles wat telt voor die vrouw is ZIJZELF🤬😡🤬

Ron
Ron
12 dagen geleden

Kaag behoord bij de 👹👹👹👹

joost
joost
12 dagen geleden

Ze liep toch nergens voor weg of had ze daar geen actieve herrekening meer aan ! Begint eerder regel dan uitzondering te worden daar in Den Haag ! Bij wie had ik dat nu al niet eens eerder gehoord ??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x