Binnenland

Volkskrant-columnist roept op om bijeenkomsten van FVD te verstoren: ‘Waarom is ze niet gearresteerd?’

Help mee door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Wetenschapsjournalist Asha ten Broeke zou graag zien dat er meer wordt gedaan om FVD in te dammen. De politiek moet zo weinig mogelijk met hem engageren, zei de Volkskrant-columnist in het radioprogramma MISCHA! “Ik vind dat de partij voortdurend en niet aflatend tegengas moet krijgen. Niet alleen isoleren, maar ook actief bekritiseren.”

Wat Ten Broeke betreft zou de weerstand ook wat activistischer mogen zijn. Ze zou het toejuichen als de bijeenkomsten van FVD verstoord zouden worden. “Baudet is een fascist. Ga weg!” zou er dan op haar spandoek staan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Vaccinatieplicht

Er wordt verontwaardigd gereageerd op de uitspraken van de Volkskrant-columnist. “En dan die zelfingenomen domme grijns erbij,” zegt onafhankelijk journalist Joost Niemoller.

“[Dezelfde] Asha die pleitte voor een vaccinatieplicht en opsluiting (isolatie) van ongevaccineerden?” vraagt journalist Annelies Strikkers. Publicist en jurist Sietske Bergsma voegt toe: “Als zij wetenschapsjournalist is, ben ik de heilige Maria.”

Deze dame mag gewoon opruien?

“Kunnen we het eens over dit soort opruiers hebben? Het soort waarbij opruiing wordt aangemoedigd?” vraagt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zich af. Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols haakt daarop in: “Deze dame mag gewoon opruien? Waarom is ze niet gearresteerd?”

FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “Dit kan allemaal maar gewoon hè. Mag allemaal, geen haan die ernaar kraait. Publieke omroep. Volkskrant. Geen enkel probleem. Interviewer doet een beetje empathisch, ‘oh, ja, haha, ik snap je’. Bizar.”

4.9 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A. Lien
A. Lien
2 jaren geleden

Het zou mij niet verbazen als dit persoon opdracht van hoger hand heeft gekregen om zulks te zeggen of te schrijven. Wellicht een bruine enveloppe ontvangen? Als ‘men’ in staat is om staatshoofden te verwijderen….en de wereld in een fantoom ziekte te laten geloven… tja…. verschrikkelijk, heb er geen andere woorden voor.

Exegese
Exegese
2 jaren geleden

Mensen verschillen rechten niet ! Alleen denken ze op links daar heel anders over. Hoe lang gaan we dat nog pikken ?

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
2 jaren geleden

Ach ja dit moet je zien als ezelsoren,eigenlijk moet je op deze individuen niet reageren,door njet na te denken maken zij zich belachelijk,dit zeg genoeg wat voor mens zij zelf is,gevaarlijk dkt waren de n.s.b ers in de oorlog,zij is een eenzame ziel.

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Asha… het prototype deepstate voetsoldaat. Een vrouw de zo vet is dat ze hormonaal gezien waarschijnlijk helemaal geen vrouw meer is. Zo’n type waarvan WIJ van alles om ons heen hebben geleerd dat je er geen kritiek op mag hebben. Want ze is op alle fronten een zielige blob vlees die obv haar gender en haar sexuele voorkeur gewoon altijd gelijk hoort te krijgen. We zijn geprogrammeerd om te juichen en te klappen voor huurlingen als Asha. Asha heeft haar ziel verkocht. En eigenlijk is het ook nog te begrijpen ook… mensen als Asha zijn gegroomed. Ze is ingelijfd om als een rattenvanger van hamelen iedereen te laten volgen. Asha is de minderheid waarmee de meerderheid in de hoek wordt gelokt. Asha hoort eigenlijk een naam in meervoud te hebben, want Asha telt voor twee, misschien wel drie. Asha heeft eigenlijk heel veel knuffels nodig. We zouden een crowdfund moeten opzetten waarmee we Asha, en al haar mede huurlingen, kunnen wegkopen bij de deepstate media. Asha, en haar mede verraders, verkondigen wat hun financierders ze laten verspreiden. Asha is een slaaf, die onze cognitie kapot probeert te maken met de diarree die ze uitkraamt.

Back to top button
152
0
We lezen graag je reactie!x