BinnenlandCorona

Ook bestuurders verzetten zich tegen coronamaatregelen: ‘Absurd, dit’

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het zijn niet alleen de gewone burgers die zich steeds meer beginnen te verzetten tegen de coronamaatregelen. Ook bestuurders nemen er nu openlijk afstand van. Eén van hen is John van Vugt, wethouder in de gemeente Geertruidenberg. Hij maakt zich grote zorgen. “De coronamaatregelen zijn niet meer uit te leggen en ik ga het ook niet meer doen.”

Hij vindt dat het tijd is om op de rem te trappen nu de corona-noodwet in de maak is. “Het is nu al onhandelbaar en niet te handhaven,” zegt hij tegen BN DeStem. Volgens Van Vugt staan de maatregelen in geen verhouding tot de besmettingsaantallen. “Waarom nog regels opleggen die onnodig veel schade opleveren nu de crisis onder controle is?” vraagt hij zich af.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Absurd

Horecabazen moeten elke dag politieagentje spelen op het terras en er wordt gesproken over kliklijnen. “Absurd,” zegt Van Vugt. Wat hij ook absurd vindt, is dat de politie wel optrad bij de coronademonstratie op het Malieveld, maar niet bij de anti-racismedemonstratie in Amsterdam. Deze kromheid stuit de wethouder tegen de borst.

Over kromheid gesproken. Het protest tegen de anderhalvemetersamenleving in Den Haag werd uiteindelijk beëindigd door de politie. Voor politieagenten lijken andere regels te gelden. Zij hoeven zich kennelijk niet aan de 1,5-meterregel te houden:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

John van Vugt kan dus binnenkort een ww uitkering aan vragen wegens ontslag op staande voet omdat je tegen het krankzinnige protocol in gaat.

André
André
3 jaren geleden

we hebben vele “John van Vugt ” nodig oftewel jij en ik !
Om deze Macht om de ring te stoppen !

André
André
3 jaren geleden

we hebben vele “John van Vugt” nodig, oftewel jij en ik
Om deze “in de ban ban de ring te stoppen”

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Ziek.

Eigenlijk voel ik me ziek als ik aan Nederland denk. Dat ligt niet aan Nederland of het Nederlandse volk dat een rijke levendige geschiedenis heeft. Maar aan de verraders in Den Haag die dit land in hun wurggreep hebben. Voor deze lieden is alles een probleem lijkt het Stik Stof ,’Cee oH’ twee,het klimaat racisme of te weinig immigranten noem maar op. Oplossen kost altijd onnoemelijk veel geld.

Het enigste dat echter volgens deze trekpoppetjes geen probleem is is het geluk en het welzijn van de Nederlanders. Deze regering weigert het om naar het Nederlandse volk te luisteren.

Erger zelfs, inzetten van staats knokploegen om vervolgens geweld toe te passen en daarna in te rijden op vreedzame demonstranten om vind Rutte III blijkbaar normaal.

Rutte , Nieuw World Order matters.

Na BLM luisteren is echter geen probleem. Gefinancierd door de Elite laat Ruttekopje zich van zijn beste kant zien. Zal ook hij knietje geven ? Of net als een hondje op z’n buikje rollen?

Net zo als al die agenten die zo vreedzaam met BLM omgingen. Een politieagent is eigenlijk niet meer dan een robot, althans zolang ‘befehl ist befehl’ niet in twijfel getrokken wordt. Behalve regels en wetten is er namelijk ook een moreel. Vijf en zeventig jaar geleden was er een bezetter. Deze bezetter liet mensen vergassen en toen was tachtig procent van het politieapparaat fout. Hoeveel procent zal nu echt het Nederlandse volk beschermen als het er op aan komt?
Maar geschiedenis mag niet van de terroristische BLM en dat vind Rutte blijkbaar goed. Standbeelden weghalen daar staat BLM voor, en Rutte luistert, echter vreedzame demonstratie krijgt geen gehoor !

De geschiedenis herhaalt zich meten met twee maten toen en ook nu met twee maten meten. Rutte volgt de NWO die in mijn ogen de echte macht in Nederland vertegenwoordigt. Tijd dat hij wakker wordt , tijd dat het kabinet wakker wordt want het gaat ook om hun kinderen! Gebeurt dit niet zal er steeds meer onrust in Nederland ontstaan. Nu al bestuurders die ‘rebelleren’, waar eindigt dit?

Hyperbolic

Leven onze kinderen straks in een land zonder vreugde,feesten,geluk en liefde met een ‘apart-leving’ in plaats van een samenleving. Gaan er mensen verdwijnen. Komen Corona 21 zieken in kampen, worden mensen vervolgt die niet gevaccineerd willen worden. Worden er kinderen van ouders ‘gestolen’. Alles lijkt mogelijk in een Kabinet dat geen moreel heeft. Ja dit is allemaal hyperbolisch maar, toch kijk eens wat er allemaal dit jaar veranderd is. Het momentum is er niemand weet waar het stopt.

Er moet verzet komen, en niet in de laatste plaats bij bestuurders en dit verzet moet snel komen want Nederland staat aan de morele afgrond. ‘Please’ bestuurders denk na wat er KAN gebeuren. Aan jullie de keuze.

Onzin meter Maatschappij.

Anderhalve meter is onzin onlogisch en onwetenschappelijk , agenten houden zich zelf niet aan zoals men ziet. Maar moeten mensen bekeuren. De ene mens is blijkbaar beter dan de andere. Is dit niet discriminatie. En discriminatie mag toch niet?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x