Het Complot

“Vermiste Boeing 777 werd begeleid door gevechtstoestellen”

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is vandaag precies een maand geleden dat vlucht MH370 van de radar verdween. Reddingswerkers hebben in de Indische Oceaan geen nieuwe signalen meer opgepikt in de zoektocht naar de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines.

Een Chinees schip hoorde afgelopen zaterdag een signaal met een frequentie van 37,5 kHz. Dat is de frequentie waarmee de zwarte dozen van het vliegtuig een signaal uitzenden. Het signaal werd ook ruim twee uur lang opgevangen door een Australisch schip.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Veel familieleden van de passagiers aan boord van het vermiste vliegtuig denken dat de Maleisische overheid informatie achterhoudt. Naast 227 passagiers en 12 bemanningsleden had het vliegtuig ook commerciële lading aan boord. Volgens de autoriteiten had de Boeing 200 kilo lithium-batterijen, elektronica en enkele tonnen fruit aan boord. De grote lading batterijen moet op de Notification to Captain (NOTOC) hebben gestaan. Dit document wordt niet vrijgegeven. Waarom?

Volgens Sara Bajc, de partner van één van de passagiers aan boord van de Boeing, is er consensus onder de nabestaanden dat het vliegtuig is onderschept door een militaire groepering, mogelijk uit de Verenigde Staten. Bajc vertelde tijdens een interview met CNN over getuigen die zouden hebben gezien dat vlucht MH370 werd begeleid door gevechtstoestellen nadat het vliegtuig van de radar was verdwenen.

“Ik weet zeker dat het Maleisische leger wist waar het vliegtuig was en het op de één of andere manier heeft gevolgd,” zei Bajc. “Veel mensen zeggen dat Amerika erbij betrokken is. De meeste nabestaanden denken dat het een militaire operatie is geweest.”

Afgelopen maand werd bekend dat het Thaise leger tot op het moment dat vlucht MH370 van de radar verdween gewoon vluchtinformatie en communicatiedata heeft ontvangen. De Boeing maakte een scherpe draai in westelijke richting nadat de communicatie was uitgeschakeld ‘door één of meerdere mensen in het vliegtuig’.

De bocht naar het westen werd via een computersysteem ingevoerd en waarschijnlijk geprogrammeerd door iemand in de cockpit die verstand had van vliegtuigsystemen. Zondag meldde CNN dat het vliegtuig mogelijk bewust een route heeft gevlogen die bedoeld is om de radar te ontwijken. De zender baseert zich op uitspraken van een hooggeplaatste Maleisische overheidsfunctionaris.

De piloot van de Boeing 777, Zaharie Ahmad Shah, beschikte over een eigen vliegsimulator. De Maleisische minister van Binnenlandse Zaken maakte bekend dat drie databestanden uit de simulator zijn gewist. In de simulator zijn vijf oefenbestemmingen gevonden. Het gaat om drie locaties in India en Sri Lanka en de eilanden Diego Garcia en de Malediven in de Indische Oceaan. Op Diego Garcia is een start- en landingsbaan die lang genoeg is voor een Boeing 777.

Bewoners van een afgelegen eiland in de Malediven beweerden het vermiste vliegtuig van Malaysia Airlines enkele uren na de verdwijning te hebben gezien. Er werd een wit vliegtuig met rode strepen gespot. De ooggetuigen zeiden dat het vliegtuig richting het zuidoosten vloog. Volgens het Maleisische leger was die informatie onjuist.

Op het eiland Diego Garcia, dat nu in de schijnwerpers staat, ligt een Amerikaanse basis, die tijdens de Koude Oorlog uitermate geschikt was om de Sovjet-Unie in de gaten te houden. Als gevolg van de speciale militaire status werden alle oorspronkelijke bewoners van het eiland tussen 1967 en 1973 onder dwang verbannen. In 2000 werd de juridische verbanning ongedaan gemaakt, maar het eiland behield zijn militaire status.

Twee weken geleden beweerde de Maleisische overheid brokstukken van het vermiste vliegtuig te hebben gevonden. Het bleek echter te gaan om materialen van vissersschepen en afval, zo lieten de Australische autoriteiten weten. Kort daarvoor zei de premier van Maleisië tijdens een persconferentie dat vlucht MH370 is geëindigd in de Indische Oceaan en dat het toestel voor het laatst is gezien ten westen van de Australische stad Perth.

[CNN, Asia One]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
10 jaren geleden

Mensen, wordt wakker, de regeringen die wij nu hebben, zijn geen lieverdjes.
Ze hebben hun eigen agenda.
Wanneer kunnen wij ze dwingen de ons toekomende info vrij te geven ??
Alleen als wij ons verenigen ….
De tekst in de internationale zegt: arbeiders aller landen verenigt U.
Ik zou daarvan willen maken : Vrije burgers aller landen, verenigt U en
eis uw recht op kennis en informatie op !!!

Peter II
Peter II
10 jaren geleden

Weet je wat ik nou niet snap? Waarom niet een soort van boei aan de buitenkant van zo’ n vliegtuig bouwen of iets met een felle kleurstof erin en zodra deze dan te water raakt, wat natuurlijk niet is te hopen, dat zo’ n boei omhoog schiet naar de oppervlakte en daarmee precies de ligging aangeeft desnoods met een extra zender er bij in. Waarom een zender die deel uitmaakt in een eventueel wrakstuk, met de vraag of dat door de klap allemaal nog wel werkt ja of nee en onder water nauwelijks te ontvangen is en dan ook nog eens met een batterij die maar een maand werkt? En dat in deze tijd van technologie. Ik bedoel maar…
Wat een vreselijke toestand moet dit zijn voor de familie. Daar denk ik zeker aan!

Klaas
Klaas
10 jaren geleden

Aangezien buitenaardsen (de Galactsiche Federatie) vlucht 370 in bewaring hebben gesteld blijken alle inzittenden nog in leven te zijn. Alle inzittenden zijn naar een veilige omgeving gebracht in een andere dimensie. Zij werden voor de keuze gesteld om direct te ascenderen naar een hoger bewustzijn of om weer terug op aarde te komen en hun families eerst te helpen. 25% van de passagiers heeft gekozen om naar de binnenaarde te gaan om te ascenderen en 75% blijkt terug te komen op aarde. Het vliegtuig zal op de bodem vd oceaan gevonden worden zonder de inzittenden. We gaan dit bewijs straks allen zien in de nieuwsmedia. Dit zal dan ook gelijk bewijsvoering zijn dat buitenaards leven bestaat omdat er genoeg getuigen zijn die kunnen navertellen over deze buitenaardse redding.
P.S. o.a. Jacob Rotschild heeft dit vliegtuig proberen te laten neerstorten (o.a. vanwege alleenrecht op een patent van een vinding afkomstig van een aantal specialisten die aan boord waren) wat de buitenaardsen dus hebben voorkomen. Uit de channelings blijkt dat de buitenaardsen dit vliegtuig niet hadden kunnen redden wanneer de lichtenergie op aarde niet zo hoog was geweest. We gaan de komende tijd dus meer zien. De waarheid achterhaalt zich wel…. wordt vervolgd….

Steef
Steef
10 jaren geleden

Het is toch te gek voor woorden he,het toneelstuk wat gespeeld word.Nou ik geloof dat ze alleen zichzelf nog geloven want met een ieder die je met dit onderwerp confronteert heeft ook zoiet’s van hier klopt iets niet.Het verhaal zou geregisseerd kunnen zijn door een een of andere telg van de Rotchilds in opleiding en daar op afstuderen denk ik !(Amateur!!)

Maar je vraagt je ook af hoe machtig ze zijn die werkelijk de boel naar hun hand zetten!Een premier die zegt hij zal wel daar zijn neergekomen, de Maleizen die het spel ook meespelen en de media zo goed gecontroleerd dat ze alles klakkeloos overnemen en schrijven hoe de baasjes het willen!

Het lijkt wel of ik op m n werk zit want daar gaat t tegenwoordig ook zo liegen en bedriegen om maar de slaaf eronder te houden

Maar goed ik denk dat hij gezien het script (Iran ,paspoorten enz) ergens in Israel zal opduiken of Amerika of Rusland en zich te pletter zal vliegen weer zon false flage operatie!En dan hebben ze weer een reden om een land aan te vallen en economisch leeg te zuigen.

Gelukkig worden de mensen wakken en zien in dat het nieuws (vaak)een fabeltjeskrant is dat word voorgelezen door een braaf loonslaafje die ook een hypotheek heeft .

De groeten Steef

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x