Homepagina » Binnenland » Media in 2020: pollen verjagen corona. Media in 2021: meer corona door pollen
media

Media in 2020: pollen verjagen corona. Media in 2021: meer corona door pollen

Er valt vaak geen touw vast te knopen aan de berichten in de media over corona. Ze spreken elkaar geregeld tegen. Zo verscheen er gisteren een bericht over pollen in de media. Het aantal mensen dat besmet raakt met corona zou eind deze maand oplopen omdat dan de hoeveelheid pollen in de lucht toeneemt.

Wereldwijd onderzoek heeft aangetoond dat er een direct verband is tussen de pollenconcentratie en de coronabesmettingen, aldus de Nederlandse pers. Onderzoeker Arnold van Vliet van de Wageningen Universiteit liet weten dat de besmettingscijfers in zuidelijke landen als Italië en Griekenland, waar hoge pollenconcentraties eerder ontstaan, al oplopen. Vorig jaar zag je corona ook vanuit het zuiden opkomen, aldus Van Vliet.

Verjagen

Door de pollen is je weerstand tegen virussen mogelijk minder, klinkt het. In mei 2020 schreven de media dat pollen het coronavirus juist verjagen. Een studie van het Erasmus MC en Jeroen Bosch Ziekenhuis laat zien dat corona net als bij andere griepachtige virussen onderduikt met het hooikoortsseizoen. Het zou betekenen dat hooikoortspatiënten beter bestand zijn tegen corona.

“Hooikoortspatiënten maken zich nu zorgen dat ze door irritatie van de luchtwegen extra gevoelig zijn voor het coronavirus. Nu blijkt op basis van deze studie dat ze waarschijnlijk eerder voordeel hebben van hun allergie.”

4.9 34 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lucky
Lucky
1 maand geleden

De pollen verhogen alleen maar het risico OP Corona als onze verrotte corrupte overheid dat zo uitkomt. Niets wat ze uitkramen is immers op feiten gebaseerd. En Main Stream Media kunje sowieso negeren, die lullen alleen maar na wat de overheid wil. Een mening hebben ze al heel lang niet meer.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Maar we “luisteren” nog steeds naar deze leugenaars. Gewoon je bek houden, want jullie zijn koploper in het verspreiden van leugens.

exegese
exegese
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

De grootste onzin in deze is nog wel dat men doet voorkomen alsof een virus een levende entiteit zou zijn, die in staat zou zijn te vluchten, zich schuil weet te houden, een overlevingsstrategie zou hebben. Elke wetenschapper zal beamen dat een virus in tegenstelling tot een bacterie niet leeft. Het poept niet, heeft geen zuurstof nodig, noch is het afhankelijk van een zuurstofarm milieu, noch is het in staat zich voort te planten behalve als het wordt binnengelaten door een lichaamscel.Althans zo luidt de wetenschappelijke theorie. Wetenschappelijk aantonen dat dit, of enig ander virus bestaat middels de 5 voorwaarden van de Koch postulaten is echter wereldwijd nimmer nog gelukt.
Echt hard wetenschappelijk bewijs dat er een goede reden is dat nagenoeg de hele wereldbevolking gegijzeld wordt is er eenvoudig weg niet. Het is dus heel raar dat rechters wereldwijd dit desastreuze circus ongemoeid voort laten duren. Hier klopt helemaal geen hol van.

Eus
Eus
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Je geeft dus ook toe aan het bestaan van corona, de propaganda werkt dus toch .

Rob
Rob
Reactie op  Eus
1 maand geleden

Niemand zegt dat Corona niet bestaat. Corona is er altijd geweest. Het is door de globalisten alleen ‘verheven tot machtsmiddel’ voor hun agenda. De propaganda gaat dan ook om de macht, niet om Corona voor wat het daadwerkelijk is: verkoudheid of griep. Blijkbaar noemen ze hooikoorts nu ook gewoon Corona, ook weer om de macht en niet om wat het is. Het zou intussen toch wel moeten opvallen dat er steeds meer onder de noemer van Corona geschoven wordt. Nu weer pollen. Dan willen ze uiteindelijk dus een keer alles onder Corona plaatsen. Corona is het ene virus wat ze als machtsmiddel gebruiken. Hoe meer ze onder die noemer plaatsen, hoe meer ze hun macht aan het vergroten zijn. Als je niet tegen die propaganda opgewassen bent moet je er ook niet naar kijken. Voor velen is het allang complete bs, de tijd niet waard om daar überhaupt niet naar te kijken of luisteren. Het is ook niks nieuws, het is eindeloos hetzelfde narratief. Daar zijn we in middels wel mee bekend. Daar hoef je niet eens meer voor naar het hypnose scherm te kijken.

Eva
Eva
Reactie op  Rob
1 maand geleden

In het “ begin”van de Plandemie waren mijn hersenen ook aangetast door De Reset
Gelukkig snel ontsnapt uit de Hypnose !
Zoals alle mensen op dit platform , gelukkig maar
Hoe kan dat, hebben wij een derde oog? ( intuïtie )
Zal wel zo zijn

Patrick
Patrick
Reactie op  Eus
1 maand geleden

Corona Griep eindigde mei 2020!
Alles andere is de grootste leugen in de geschiedenis van de WHO

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Ja, als er een sterven na vaccinatie plaatsvindt, dan is het wegens onderliggend lijden en na de natuurlijke infectie is het Corona. Precies zoals het ze uitkomt.

Mark
Mark
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Deze Hoax heeft een lang leven.

David
David
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Het volk is ernstig getraumatiseerd en geprogrammeerd door mind control fascisten als Rutte en De Jonge.
Wees blij gelukkig,sterk,onafhankelijk,creatief en luister naar je ziel!

Dan ben je onvoorspelbaar,en Daan kunnen ze je niet beheersen en onderdrukken !
please please please

JoeRi
JoeRi
1 maand geleden

Je hebt hooikoorts, bent naïef, pollen in de lucht dus je niest en bem! in paniek naar de test straat waar je met een test die niet is gemaakt om virussen op te sporen vals positief word verklaard en de cijfers lopen op, omdat we ons niet goed genoeg aan de maatregelen houden, eindeloos gezeik om een doodgewoon griepje , het houdt gewoon nooit op tot wij ermee ophouden !!!!!

Elfin
Elfin
Reactie op  JoeRi
1 maand geleden

Ja ze zullen steeds weer iets anders verzinnen om
het volk allerlei dwaze onzinnige beperkende maatregelen op te leggen en dat wordt nóóit meer normaal tenzij er een massale volksopstand komt!
Maar ik heb er een hard hoofd in nu ik net weer lees dat er volslagen debielen zijn die een selfie maken terwijl zij geprikt worden! Idioterie van de bovenste plank! Ik mag het niet zeggen masr ik hoop dat deze gekken dood neervallen na hun gifprik!

Jacky
Jacky
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Helemaal mee eens. Ik ben ook voor een volksopstand. Anders gebeurt er niets.

Alice
Alice
Reactie op  JoeRi
1 maand geleden

Ga niet naar de test straat, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn
Intussen is Bill Gates de eigenaar van alle landbouw zaden van de wereld!
In India waren er grote demo’s die wekenlang duren, maar de corrupte regering die is zo vatbaar!
Om te kotsen!

merel
merel
1 maand geleden

Wat moeten we nu hier weer opzeggen? Er moet toch iets zijn dat het zogenaamde virus er weer volop is. Hoe maak je mensen bang. Hoe houd je ze onder controle. Maar het enigste wat ze bereiken hiermee, met deze onzin is dat steeds meer mensen wakker worden. Ze graven hun eigen graf hiermee. Sommige mensen hebben niet door als ze op Rutte stemmen dat ze daarmee ook hun eigen graf graven.

Kim
Kim
Reactie op  merel
1 maand geleden

Rutte en de hele club niet!Wereldwijd gebeurt dit nu!
Het gaat niet meer over een Griep!
De Griep is niets tegenover deze fucking shitstorm die op ons afkomt!
De overheid is al 100 stappen vooruit en wij zien het nog niet!
Eigenlijk briljant van ze.Ik heb geen tranen meer want de mens blijft blind! TREURIGE GEBEURTENIS

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Hier moeten we al niet op ingaan.
Such a waste of time.

m.koningen
m.koningen
1 maand geleden

Een groot man die onvermoeibaar aan de hand van feiten tegengas gaf tegenover de economische elite is op 4 maart overleden .
Alan Watt gitaarmeester en filosofisch canon radio presentator en luis in pels van iedere machtsmisbruiker met dekkende verklaringen over onduidelijkheid van de elite namelijk :allemaal zorgvuldig samengestelde opzettelijke chaos op elk bestuurlijk gebied al sins het begin van onze beschaving omdat dat het beste werkt om ongezien te leven als parasitaire elite.
Zijn radio teksten[alle] zijn gelukkig onsterfelijk gemaakt op internet en het afgelopen jaar indrukwekkend.
In de verre toekomst zullen zijn moleculen zich vermengen met de onze en dat is iets om naar uit te kijken.
Hij zal gemist worden in het nu.
Theekransje met Arons kelken er in verweven.
Mvrg,Marcel

Anita
Anita
1 maand geleden

Wat is het volgende scenario. Mannen in de overgang lopen extra risico? Dames die ongesteld zijn lopen extra risico?

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Anita
1 maand geleden

Breng ze niet op ideeën…! 😩😡😬

Resi
Resi
Reactie op  Anita
1 maand geleden

Het draaiboek ligt al jaren klaar

Paola
Paola
Reactie op  Anita
1 maand geleden

Het is een Griep mensen !
Wij vergeten dat

Mark
Mark
Reactie op  Paola
1 maand geleden

Net al ieder jaar

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Tja, het mediageheugen van de gemiddelde mens is maar een week of zes

Edward
Edward
1 maand geleden

Dus straks kan je ook met hooikoorts niet meer deelnemen aan de samenleving.
https://www.internetconsultatie.nl/wetsvoorsteltestbewijzen

Edward
Edward
Reactie op  Edward
1 maand geleden

In de memorie van toelichting testbewijzen staat:
Wanneer iemand niet wenst deel te nemen, zijn daar geen verstrekkende consequenties aan verbonden en heeft dat geen gevolgen voor diens rechtspositie. Kortom, door je niet te laten testen heb je volgens deze overheid een besluit genomen om niet meer deel te nemen aan de samenleving. OMG ! Wanneer stopt deze tirannie.

Ikke
Ikke
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Tot dat je je eigen levengaat leven enniet meer luisterd naar de kloonen party

Miami
Miami
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Wie Wil er nog deelnemen aan die Samenleving die helemaal NIET samen leeft…

Test Kees
Test Kees
Reactie op  Miami
1 maand geleden

IK niet.

Brigitte
Brigitte
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Als wij niet meer mee doen, dan pas
volgend jaar is het Game Over

Chantal
Chantal
1 maand geleden

De propaganda moet doorgaan mensen moeten in de angstmodus blijven voor het vaccin.

De drogisterijen vol met bezoekers
De Etos vol met bezoekers
De supermarkten vol met bezoekers

De bouwmarkten 4 mensen binnen
De tuincentra 4 mensen binnen
De horeca 2 mensen aan 1 tafel (kinderen apart aan een tafel?)

De bouwmarkten en tuincentra zijn 30x groter dan de drogisterijen en supermarkten.
Wie verzint die onzin?

Met de lockdown en de maatregelen zouden ze juist de bouwmarkten meer bezoekers toe moeten laten. Tijd om te klussen maar dat wordt niet gegund. Je zou er positief van kunnen gaan denken en kennelijk is dat niet de bedoeling.

Horeca 2 mensen aan een tafel en je familie waar je thuis mee woont?

De gefixeerde manier van de regering lijkt erop dat het denkvermogen is aangetast.

Het klopt niet!!!!!!

1.Medicijnen die volgens artsen helpen worden verboden.
2.De Jonge bestelt in no time verleden jaar voor miljoenen aan vaccins.
3. Propaganda PCR test.
4. Propaganda vaccins.
5. Uitsluiten niet gevaccineerden.
6. Rutte hoog in de peilingen.
7. Geen aansprakelijkheid als het fout gaat bij vaccinatie.
8. Vaccinreclamespots.

enz. enz. enz.

De Jonge staat op de dag van de UK variant en de avondklok zonder mondkapje zelf met journalisten te praten binnen 1,5 m.
Als hij zo bang zou zijn dan beschermde hij zich wel beter. Maar wel roepen UK O, O, O, rampspoed.

Waarom hebben al die regeringsleiders zwarte mondkapjes? Psychologisch?
Mondkapjes die volgens het CDC en RIVM niet werken. In USA worden ze in verschillende districten nu afgeschaft.

En terugkomen op het vaccin.

Laat iedereen zelf beslissen!

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Chantal
1 maand geleden

Dat vroeg ik me lang geleden bij Rutte ook al af toen ik hem telkens dichterbij andere zag staan en handen schudden. Ik dacht meteen al “Wat weet jij dat wij niet weten?” Want als het werkelijk zo gevaarlijk was,dan lette hij wel beter op om geen fouten te maken! Hij kreeg Macron op bezoek, ik meen ergens in mei. Het filmpje dat ze van hem maakte terwijl hij Macron op de wang zoende was al snel van you tube weggejorist! Het filmpje dat ze binnen aan tafel gaan dineren is ook niet meer te vinden.
Er klopt zoveel niet, maar het gros ziet niks! Die blaten die Rutte en de Jonge alleen maar na.

Brigitte
Brigitte
Reactie op  Pipojipo
1 maand geleden

In Los Angeles is een zeer exclusieve paren club voor de Elite. Eerst moet je Lid worden met Een ton voor dat je maar binnen mag.
ze waren nooit gesloten in de lockdown.
Zelf Gwyneth Paltrow schepte op dat ze zich heerlijk vermaakt ondanks de restricties.
De Elite hoeft zich nergens aan te houden en in Nederland ook niet

Boud
Boud
Reactie op  Chantal
1 maand geleden

Maar de massa blijft lekker doorslaoen

Hein
Hein
1 maand geleden

Jezus wat een onzin, media = brainwashing

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x