UFO

Kijken: Pepsi komt met korte film over mysterieuze Black Knight-satelliet

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Weet Pepsi misschien iets wat wij niet weten over de Black Knight-satelliet? Sommigen beweren dat deze mysterieuze satelliet al 13.000 jaar om de aarde draait en dat Nikola Tesla in 1899 signalen van dit ruimteobject opving.

PepsiCo heeft in het kader van de Pepsi Challenge 2015 een filmpje op YouTube geplaatst getiteld ‘Black Knight Decoded’. De video gaat over een missie om signalen van de satelliet te ontcijferen, een strijd tegen de overheid en het verenigen van de wereld om de boodschap te verspreiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Sommige websites vragen zich af of Pepsi een eigen boodschap heeft over UFO’s. Het is namelijk niet voor het eerst dat de frisdrankreus UFO’s in een reclame heeft gebruikt. Al in 1984 maakte Pepsi een commercial over een jongetje dat toekijkt hoe een UFO over twee frisdrankautomaten vliegt. In januari 2015 maakte Pepsi voor de Super Bowl de beroemde Phoenix Lights na met verlichte ballonnen.

In het filmpje volgen we een vader en dochter op hun missie om radiosignalen van de Black Knight-satelliet te ontcijferen. Met de hulp van een vriendin proberen ze de wereld te verenigen in afwachting van de onthulling van de Black Knight en om een universele boodschap van hoop, eenheid en vrede uit te dragen.

Het drietal probeert in een race tegen de klok de signalen te ontcijferen en wordt daarbij gedwarsboomd door de overheid. De beelden van de ruimte zijn afkomstig van het internationale ruimtestation ISS.

Bekijk de video hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x