Homepagina » UFO » Kijken: Pepsi komt met korte film over mysterieuze Black Knight-satelliet
Kijken: Pepsi komt met korte film over mysterieuze Black Knight-satelliet

Kijken: Pepsi komt met korte film over mysterieuze Black Knight-satelliet

Weet Pepsi misschien iets wat wij niet weten over de Black Knight-satelliet? Sommigen beweren dat deze mysterieuze satelliet al 13.000 jaar om de aarde draait en dat Nikola Tesla in 1899 signalen van dit ruimteobject opving.

PepsiCo heeft in het kader van de Pepsi Challenge 2015 een filmpje op YouTube geplaatst getiteld ‘Black Knight Decoded’. De video gaat over een missie om signalen van de satelliet te ontcijferen, een strijd tegen de overheid en het verenigen van de wereld om de boodschap te verspreiden.

Sommige websites vragen zich af of Pepsi een eigen boodschap heeft over UFO’s. Het is namelijk niet voor het eerst dat de frisdrankreus UFO’s in een reclame heeft gebruikt. Al in 1984 maakte Pepsi een commercial over een jongetje dat toekijkt hoe een UFO over twee frisdrankautomaten vliegt. In januari 2015 maakte Pepsi voor de Super Bowl de beroemde Phoenix Lights na met verlichte ballonnen.

In het filmpje volgen we een vader en dochter op hun missie om radiosignalen van de Black Knight-satelliet te ontcijferen. Met de hulp van een vriendin proberen ze de wereld te verenigen in afwachting van de onthulling van de Black Knight en om een universele boodschap van hoop, eenheid en vrede uit te dragen.

Het drietal probeert in een race tegen de klok de signalen te ontcijferen en wordt daarbij gedwarsboomd door de overheid. De beelden van de ruimte zijn afkomstig van het internationale ruimtestation ISS.

Bekijk de video hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x