CoronaBinnenland

Advocaat start namens groep kinderen gerechtelijke procedure tegen overheid en De Jonge wegens vaccinatieschade

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Open Legal Advocaten, het advocatenkantoor van Niels Vanaken, start namens een aantal kinderen op korte termijn een gerechtelijke procedure tegen de overheid en voormalig minister van VWS Hugo de Jonge.

De procedure vindt haar oorsprong in de wereldwijde toename van het aantal ernstige bijwerkingen bij ingeënte kinderen, schrijft Vanaken in een brief aan Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

“Bij deze ernstige bijwerkingen kunt u onder meer denken aan het optreden van myocarditis (hartspierontsteking) en pericarditis (ontsteking van het hartzakje). In het meest ongunstige geval leiden deze bijwerkingen tot het overlijden van het kind.”

Erg verontrustend

Vanaken heeft zich de afgelopen maanden uitvoerig verdiept in het vaccin van Pfizer en de wijze waarop de overheid heeft gehandeld. “De feiten die ik tijdens mijn onderzoek heb vastgesteld, zijn erg verontrustend.”

Hij deelt met Van Houwelingen de belangrijkste punten die uit het onderzoek naar voren zijn gekomen. Een collectief van 500 onafhankelijke artsen en wetenschappers heeft de klinische onderzoeksdata van Pfizer uitvoerig geanalyseerd en bestudeerd. Op basis hiervan zijn zij tot de conclusie gekomen dat de onderzoeksdata in alle opzichten onbetrouwbaar zijn. Zij tonen zelfs aan dat er sprake is van datafraude. Dit laatste is bevestigd door interne klokkenluiders.

De inenting doet kinderen veel meer kwaad dan goed, stelt Vanaken. “Ook is het vaccin niet effectief tegen Covid-19. Bijgevolg had dit vaccin nooit als zodanig op de markt mogen komen.”

Volledig vrij spel

De advocaat wijst erop dat op het moment waarop het vaccin versneld is toegelaten tot de markt nog helemaal niets bekend was over de veiligheid en werkzaamheid van dit vaccin. “Hiermee staat vast dat er sprake is van een medisch-wetenschappelijk experiment, waarvan de kinderen deel uitmaken.”

Alles duidt erop dat Pfizer volledig vrij spel heeft gekregen. Hierdoor was het voor de vaccinmaker erg makkelijk om haar vaccin versneld goedgekeurd te krijgen voor gebruik, schrijft Vanaken.

Op het verkeerde been gezet

“Hoewel de overheid aantoonbaar bekend was met de schadelijke werking van het vaccin, heeft zij de kinderen en hun ouders nooit hiervan in kennis gesteld. Zij zijn via onjuiste informatie op het verkeerde been gezet. De overheid heeft hen steeds voorgehouden dat het vaccin volkomen veilig en effectief is.”

Sterker nog: met slogans als ‘je doet het voor een ander’ en ‘je krijgt hierdoor sneller je vrijheid terug’ zijn de kinderen psychologisch onder druk gezet. Er werden zelfs prikbussen naar scholen gestuurd om het vaccinatieproces te versnellen.

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

“(…) een gerechtelijke procedure tegen de overheid en voormalig minister van VWS Hugo de Jonge.”

Goed dat zij dit doen, echter het is een verkeerde insteek (gebleken).
Wat zij sowieso moeten doen, naast het bovenstaande, is elke individuele arts en verpleegkundige, die zich hieraan hebben schuldig gemaakt knetterhard juridisch aanpakken.
Dus zowel,
strafrechtelijk,
privaatrechtelijk alsook
tuchtrechtelijk.
Zodat zij, de medische beroepsgroep, het nooit meer in hun hoofd gaan halen om deze Mengele praktijken uit te gaan voeren.

nietjemoeder
nietjemoeder
10 maanden geleden

En we weten allemaal hoe dat gaat uitpakken..

Mai no
Mai no
10 maanden geleden

Triest ! De jeugd is voor hun leven getekend.

nietjemoeder
nietjemoeder
10 maanden geleden

Ik vrees dat er eerst heel wat verdrietige ouders nodig zijn wil het volk eindelijk in actie komen. Het vreemde is dat mensen tijd staan te wachten tot een nieuwe ” leider” opstaat om ze te redden. En dat is altijd weer meer van hetzelfde

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x