Great ResetBuitenland

Drastische geboorte-afname ‘is goed voor de planeet’, beweert WEF-adviseur

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!

Weet je nog dat ontvolking een rechtse complottheorie werd genoemd? Dat is niet langer het geval: de drastische geboorte-afname is nu opeens goed voor ons!

En wie koos de Britse krant The Telegraph om die boodschap te verkondigen? Een adviseur van het World Economic Forum vertelt ons dat de demografische ineenstorting in Groot-Brittannië ‘goed is voor de planeet’ terwijl het aantal geboortes op het laagste punt in 20 jaar komt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

geboorte

Vergeten te vermelden

The Telegraph vergat te vermelden dat Oxford-professor Sarah Harper deel uitmaakt van de Global Agenda Council on Ageing Societies van het World Economic Forum. Ze is een graag geziene gast bij de bijeenkomsten van het WEF.

Professor Harper vindt de daling van de vruchtbaarheid helemaal geweldig. “Ik denk dat het goed is dat de rijke landen het aantal kinderen dat ze krijgen verminderen,” zei ze tegen de krant.

Negatieve invloed

Dit helpt volgens haar tegen de overconsumptie, die ‘een negatieve invloed heeft op de planeet’. En minder geboortes betekent minder CO2-uitstoot, voegde ze toe.

Terwijl in westerse landen steeds minder baby’s geboren worden, komen er wel steeds meer migranten binnen. In Groot-Brittannië daalt het aantal geboortes, maar worden tegelijkertijd steeds meer vreemdelingen opgevangen.

[The Daily Sceptic]

4.7 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

Sarah Harper had het EERLIJKE verhaal moeten vertellen wat betreft het aantal geboortes en dat is, dat dat voornamelijk gebeurt bij de BLANKE bevolking.

ALLES is gericht op het (uiteindelijk) uitroeien van de blanke mens. Iedereen met ook maar een greintje verstand EN ogen in zijn hoofd, ziet dat gebeuren.

En dan kan je je natuurlijk afvragen, WAAROM willen “ze” zo graag van de blanke (ik weiger pertinent om ons als wit te zien) mens af?

Ik ga hier niet zeggen, dat de blanke mens alléén intelligent is, want dat is absoluut niet waar. Heel veel talent in de IT wereld wordt bijvoorbeeld uit India gehaald.

Dus DAT is het niet, maar de blanke mens is veel minder volgzaam en gehoorzaam dan bijvoorbeeld andere rassen.

Althans, dat geldt voor een deel van de blanke bevolking, want de afgelopen jaren ben IK behoorlijk teleurgesteld geraakt door het gedrag van mijn medemensen.

Kijk…. als er daadwerkelijk een reductie zou moeten komen in het aantal kinderen, dat geboren wordt op onze planeet, dan zou de aanval NIET alleen gericht zijn op de Westerse (waar toch nog het merendeel van de mensen blank zijn) mens, maar op ALLE mensen, van welke kleur dan ook.

Maar kijk maar om je heen. Terwijl er dus steeds MINDER blanke kinderen geboren worden, zie je aan de andere kant er steeds MEER donkere kinderen bij komen.

En DAN is die theorie, gebezigd door de zogenaamde rechtse complotdenkers ineens geen theorie meer, maar werkelijkheid.

Met andere woorden: RIGHT IN YOUR FACE!!!

Dan
Dan
9 maanden geleden

Zogenaamde prpfessoren zoals harper zijn het kwaadaardig soort lakeien van de duivels van de wef agenda.
Met waanzinnige onzin de klimaatleugen en andere leugens propageren om vooral de angst er goed in te houden, de onvrijheid en de tirannie.
Als je mensen hun vrijheidsdrang wilt ontnemen, moet je de techniek beheersen om de massa in toom te houden door angst als hefboom te gebruiken. En dat doen dit soort nepexperts.

Door de mens veroorzaakte politieke klimaatverandering heeft tot doel echte democratie en dus daadwerkelijke vrijheid voor altijd onmogelijk te maken.

Wat te doen om deze tirannie tegen te gaan?

Iedereen die de technieken van permanente propaganda doorziet, kan zich met succes verdedigen tegen zijn eigen manipulatie – zonder angst!

Jantina
Jantina
9 maanden geleden

Eindtijd …. velen zien dit nog steeds niet
Was dit niet zo , had de mensheid besef gehad , en hier wel tegen opgetreden ! 🙏

hoogtijd
hoogtijd
9 maanden geleden

Hoeveel zou dat stom wijf zelf kinderen op de wereld heeft gezet.

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x