Homepagina » Gezondheid » Kankerpatiënt behandelt zijn ziekte met THC-olie. Kijk hoe de politie (drie man sterk) zijn ziekenhuiskamer binnenvalt
Kankerpatiënt behandelt zijn ziekte met THC-olie. Kijk hoe de politie (drie man sterk) zijn ziekenhuiskamer binnenvalt

Kankerpatiënt behandelt zijn ziekte met THC-olie. Kijk hoe de politie (drie man sterk) zijn ziekenhuiskamer binnenvalt

Nolan werd vorig jaar gediagnosticeerd met alvleesklierkanker. Er is een Facebook-pagina opgezet om zijn leven te kunnen volgen.

Het zag er niet goed uit voor Nolan, maar hij was vastbesloten om te blijven vechten. Zijn reis leidde hem naar Missouri, naar ene dr. Leo Sjoenjakov.

Tijdens zijn strijd tegen kanker besloot Nolan zijn opioïden te vervangen door THC-capsules, die veel veiliger zijn.

Actief jacht

Hoewel in Missouri onlangs een wetsvoorstel is aangenomen om medicinale cannabis te legaliseren, maakt de politie nog actief jacht op mensen die hun leven proberen te redden met deze plant.

Zo ook in het geval van Nolan. Politieagenten vielen onlangs zijn ziekenhuiskamer binnen, terwijl hij alles vastlegde op camera.

Terwijl de agenten zijn spullen doorzoeken, op zoek naar een plantje dat in december vorig jaar technisch gesproken is gelegaliseerd, vertelt Nolan over de nieuwe wet.

Spelletjes

De man vraagt aan één van de agenten wat hij zou doen als hij kanker zou hebben.

“Ik bevind me niet in die situatie, dus ik ga geen ‘wat als?’-spelletjes spelen,” reageerde de agent.

“Zou je niet alles doen om je leven te redden?” vroeg Nolan.

“Cannabis redt je leven?” vroeg de agent sarcastisch.

Onmogelijk

Saillant detail: de opioïden die hij kreeg voorgeschreven doden iedere dag 150 Amerikanen, terwijl er nog nooit iemand is gestorven aan THC.

Vervolgens komt een arts de kamer binnen. Ze vraagt of de agenten een gegronde reden hebben om de kamer te doorzoeken, waarna ze zeggen dat ze ‘cannabis roken’.

Dat is volgens de patiënt onmogelijk omdat hij de olie in capsulevorm neemt.

De agenten konden uiteindelijk niets vinden.

Zo ziet de oorlog tegen drugs eruit:

[The Free Thought Project]


Vind je deze info belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. daarom heb ik een hekel aan orderopvolgers,klakkeloos criminele wetten beschermen.
  ongeacht mensenlevens.
  voorbeelden te over!

  fff

  28 likes
 2. Wat zullen die ouders van deze pliesie’s zich trots voelen op hun zoontjes.

  10 likes
 3. Hoezo gehersenspoeld ?

  12 likes
 4. De chemische zorg die wel goedgekeurd wordt door de overheid is zo goed dat we inmiddels 9 miljoen chronisch zieken hebben, die om te overleven levenslang zijn aangewezen op de farma-maffia.

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13842:hoe-stoppen-we-de-krankzinnige-idioten-in-den-haag&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  11 likes
 5. Maar 1 woord voor deze mannetjes in die blauwe pakkies….. ZIELIG

  7 likes
 6. Drugs bestrijding is de grootste geld maker en de grootste banen verstrekker met dan ook nog de meeste opbrengsten en ongekende bevoegd heden en redenen om lekker legaal sardistisch te zijn .Alsof dit allemaal nog niet genoeg is bescherming van de drank industrie ,de tabaks industrie en natuurlijk de legale pharmalogische medicijn industrie.
  Dan ordediensten samenstelling:25% [cijfer A.Watt]of meer echte psychopaten bij de leiding[o.m] nog meer namelijk tweede op lijst R.D.Hare.Cijfer aantal jaren geleden onderzoek K.M.A. 40% officiers caddetten een dusdanige gods dienst beleving dat men van godsdienst waanzin kan spreken.Dan het gemiddelde IQ licht bij politie op honderd dat beteken een heel groot gedeelte er onder .
  Het geheel is een giftige samenstelling van ordediensten iplv speurders niveau scherlock of net iets eronder.
  En deze giftige samenstelling wil het zelfverzonnen Drugs bestrijders arool en de bijbehorende baantjes niet kwijt.
  Wie de held Grappenhaus [uiteraard niet in millitaire dienst geweest]gisteren samen met allemaal leden uit het openbaar bestuur heeft horen leeglopen weet genoeg.B.v. mdma,een stof notabenen gebruikt in behandeling psychoterapie mag niet want dan dansen mensen erop.Zegt iemand die eruitziet als of hij nog nooit op geen enkele dansvloer in de hele wereld is geweest.Of de wel iemand die religieus is en geen plezier anders dan dronken zijn kent.Mdma is nog veiliger dan cannabis want het is maar een paar dagen achter elkaar werkzaam net als mescaline,lsd,dmt,e.d. het werkt niet meer en er is dus geen verslaving probleem op zijn hoogst een misbruik maar de sterkte wordt niet meer dan een bepaalt niveau alleen het duurt langer.De problemen die men beschrijft worden allemaal veroorzaakt door het openbaar bestuur.Er zijn nooit lozingen van tabaks afval in het bos en ook weinig lozingen van drank afval of medicijn afval van de apotheek.Er is geen een bedrijf dat gedwongen wordt om stroom te stelen uit angst voor ontdekking.Of waar men grootschalig zwart werkt. bij voor genoemde bedrijfs takken.
  Alle ellende met drug minder schadelijk dan alcohol en tabak wordt veroorzaakt door het openbaar bestuur nogmaals alle met als doel geld eraan te verdienen door opsporing en prijs opdrijving en dan inbeslagname van de opbrengsten die bij het o.m. terecht komen.Hel en verdoemenis preken voor de eigen kerk.
  Grappenhaus: religieus[geen evolutie aarde 6 duizend jaar oud,e.d.],af gestudeerd in rechten en werkzaam in de politiek, hij bezet de eerst drie beroepen waar het meeste psychopathologie voorkomt als er geen speciale aandacht is om ze te werenDan gaat men zich toch achter de oren krabben wie dat precies is.
  80% politiedienst problemen in weekeinde alcohol.Geen cannabis of mdma die dansen!
  Toen de alcohol werd gelegaliceerd in u.s. werd een derde legaal een derde ging iets anders legaal doen en een derde ging verder met crimineel gedrag.Volgen grappenhaus komen dan alle criminelen uit de hele wereld hier na toe.Ik heb nieuws voor hem alle landen van de hele wereld hebben al lang een uitstekende criminele afdeling in nederland .
  Mvrg,Marcel

  6 likes
 7. Schandalig deze vertoning .

  3 likes
 8. Zelfde verhaal ….CgMAF , Een middel dat het immuunsysteem hersteld, en daarmee niet alleen kanker maar ook tal van andere ziektes bestrijd .
  Info op de site van Ian r Crane .

  3 likes
 9. Voor degenen die dit nog niet wisten, zie hier waarom cannabis in het verdomhoekje is terechtgekomen:

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/dit-is-de-ware-reden-dat-hennep-illegaal-is/

  O ja, wist u dat de “groene auto” destijds al uitgevonden was?

  Veel lees- en kijkplezier.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...