Buitenland

Het kan niet langer zo doorgaan: word wakker! Word wakker! Word wakker! Europarlementariër steekt tirade af

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Europarlementariër Angelo Ciocca van de Italiaanse Lega-partij riep de Europeanen op wakker te worden na de terreuraanslag in Straatsburg.

“Er zijn een aantal verantwoordelijkheden die men maar niet onder ogen wil zien,” zei hij in het Europees Parlement. “Maar dit zijn hele belangrijke verantwoordelijkheden.”

“We moeten niet vooruit kijken,” vervolgde hij. “We kunnen niet vooruit kijken terwijl er fouten worden gemaakt.”

Word wakker

We kunnen niet accepteren dat de fouten die in Frankrijk en de rest van Europa worden gemaakt ertoe leiden dat de acties van een extremist worden gesteund, aldus de Europarlementariër.

Volgens Ciocca kunnen we niet op deze manier door blijven gaan: “Tegen iedereen zeg ik: word wakker! Word wakker! Word wakker!”

“Ik sluit me aan bij het protest,” zei Ciocca, terwijl hij een geel hesje tevoorschijn haalde. “En ik zeg: Word wakker! Word wakker!”

Foto: YouTube/RT Deutsch

[Voice of Europe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maarten54
maarten54
3 jaren geleden

Een Italiaan, weinigen van de aanwezigen in dat rovershol zal luisteren of toegeven dat deze man volledig gelijk heeft. Lafbekken.

Laten wij Nederlanders ook een geel hesje aantrekken, in je auto zichtbaar neer leggen/ophangen, dan je hoeft niet eens naar den haag, maar gewoon over straat lopen/rijden is genoeg om je mening te geven.

grt Maarten54

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Waar kan je die vestjes krijgen?

Willie
Willie
3 jaren geleden

Ik begrijp dat die Italiaanse Europarlementarier gesommeerd werd zijn mond te houden? Nee, dat kunnen ze natuurlijk niet hebben, iemand die dwars door hun plannen rijdt!

Only you
Only you
3 jaren geleden

En huilie Frans maar vanaf de zijlijn roepen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x