Universum

Natuurkundige: “Oude Marsbeschaving weggevaagd door kernbommen”

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een oude Marsbeschaving is weggevaagd door een buitenaards ras dat beschikte over kernwapens. Dat zegt de Amerikaanse plasmafysicus dr. John Brandenburg. Volgens hem kan bewijs voor de genocide van deze oude martianen, die hij Cydoniërs en Utopiërs noemt, worden gevonden op de rode planeet.

In 2011 presenteerde de wetenschapper zijn theorie dat de rossige kleur van het Marsoppervlak kan zijn veroorzaakt door een thermonucleaire explosie. “Het oppervlak is bedekt met een dun laagje dat bestaat uit radioactieve stoffen, zoals uranium, thorium en radioactief kalium,” zei dr. Brandenburg. “Deze stoffen zijn afkomstig van een ‘hotspot’ op Mars. Een nucleaire explosie kan puin de ruimte in hebben geslingerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De explosie kan volgens Brandenburg zijn veroorzaakt door een intelligent buitenaards ras. In zijn nieuwste paper concludeert hij dat radioactieve isotopen in de atmosfeer sterk doen denken aan proeven met de waterstofbom. Mogelijk werd een Marsbeschaving vanuit de ruimte weggevaagd door een nucleaire aanval, aldus Brandenburg.

Met ruimtesonde Mars Odyssey zijn ‘hoge concentraties’ Xenon-129 in de Marsatmosfeer en uranium en thorium op het oppervlak gevonden. Wetenschappers zeggen dat deze natuurlijke elementen overal kunnen worden gevonden, maar dr. Brandenburg zegt bewijs te hebben gevonden voor twee nucleaire explosies.

Natuurkundige: "Oude Marsbeschaving weggevaagd door kernbommen"
De locaties van de twee nucleaire explosies (Journal of Cosmology and Astroparticle Physics)

Hij zegt in zijn paper, dat wordt gepubliceerd in het Journal of Cosmology and Astroparticle Physics, dat op Mars ooit een beschaving leefde die net zo geavanceerd was als de oude Egyptenaren op aarde.

Dr. Brandenburg baseert deze uitspraak op een analyse van twee gebieden, waaronder Cydonia of het Gezicht op Mars. Volgens hem is dit een artefact van een oud buitenaards ras. Eén van de nucleaire explosies zou de beschaving van Cydonia Mensa hebben weggevaagd en een tweede vernietigde een beschaving die rond de regio Galaxias Chaos leefde.

Brandenburg heeft nieuwe foto’s van het Marsoppervlak geanalyseerd, waar volgens hem uit blijkt dat in de getroffen gebieden archeologische objecten liggen. De plasmafysicus pleit voor een bemande Marsmissie om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

[MailOnline, Vice]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
9 jaren geleden

Dit verhaal bevestigt de versie van sommige auteurs, dat na het verwoesten (maar dan weliswaar door de Martianen zelf) van de planeet, ze hierheen kwamen en hetzelfde op Atlantis begonnen te doen. De Bermuda driehoek zou een gevolg zijn van de zoveelste poging krachtige wapens te ontwikkelen die ze niet konden beheersen. Er zou een doldraaiende kunstmatige stertetraëder op de bodem liggen die een portal creëert waar alles door verdwijnt dat het passeert.

In deze tijd zitten we door de werking van de Yuga’s weer met dit probleem van wapenontwikkeling en zelfdestructie, als een karmisch stuk (maar van wie eigenlijk?).

In ieder geval, zo blijf je lekker bezig in de droom die we voor realiteit houden.

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
9 jaren geleden

Ik zeg ook altijd:”Mars is een slagveld”.
Als je goed kijkt zie je op veel foto’s verwrongen metalen objecten..
In het magistrale boek “Two-thirds” wordt de geschiedenis van de beschaving op Mars beschreven.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Laten we niet te hard van stapel lopen en even wachten op de NWO en het aan hun gaan vragen hoe dat werkelijk zit.

Natuurkundige en wetenschappers van planeet Aarde zijn manipulators van het grofste soort. Je kan er dus niets mee.

Het is overigens wel een hele interessante materie!

Sunshine
Sunshine
9 jaren geleden

Quote: ‘De explosie kan volgens Brandenburg zijn veroorzaakt door een ‘intelligent’ buitenaards ras. In zijn nieuwste paper concludeert hij dat radioactieve isotopen in de atmosfeer sterk doen denken aan proeven met de waterstofbom. Mogelijk werd een Marsbeschaving vanuit de ruimte weggevaagd door een nucleaire aanval, aldus Brandenburg.’

’t Is maar wat je intelligent noemt.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x