Homepagina » Universum » Natuurkundige: “Oude Marsbeschaving weggevaagd door kernbommen”
Natuurkundige: "Oude Marsbeschaving weggevaagd door kernbommen"

Natuurkundige: “Oude Marsbeschaving weggevaagd door kernbommen”

Een oude Marsbeschaving is weggevaagd door een buitenaards ras dat beschikte over kernwapens. Dat zegt de Amerikaanse plasmafysicus dr. John Brandenburg. Volgens hem kan bewijs voor de genocide van deze oude martianen, die hij Cydoniërs en Utopiërs noemt, worden gevonden op de rode planeet.

In 2011 presenteerde de wetenschapper zijn theorie dat de rossige kleur van het Marsoppervlak kan zijn veroorzaakt door een thermonucleaire explosie. “Het oppervlak is bedekt met een dun laagje dat bestaat uit radioactieve stoffen, zoals uranium, thorium en radioactief kalium,” zei dr. Brandenburg. “Deze stoffen zijn afkomstig van een ‘hotspot’ op Mars. Een nucleaire explosie kan puin de ruimte in hebben geslingerd.”

De explosie kan volgens Brandenburg zijn veroorzaakt door een intelligent buitenaards ras. In zijn nieuwste paper concludeert hij dat radioactieve isotopen in de atmosfeer sterk doen denken aan proeven met de waterstofbom. Mogelijk werd een Marsbeschaving vanuit de ruimte weggevaagd door een nucleaire aanval, aldus Brandenburg.

Met ruimtesonde Mars Odyssey zijn ‘hoge concentraties’ Xenon-129 in de Marsatmosfeer en uranium en thorium op het oppervlak gevonden. Wetenschappers zeggen dat deze natuurlijke elementen overal kunnen worden gevonden, maar dr. Brandenburg zegt bewijs te hebben gevonden voor twee nucleaire explosies.

Natuurkundige: "Oude Marsbeschaving weggevaagd door kernbommen"

De locaties van de twee nucleaire explosies (Journal of Cosmology and Astroparticle Physics)

Hij zegt in zijn paper, dat wordt gepubliceerd in het Journal of Cosmology and Astroparticle Physics, dat op Mars ooit een beschaving leefde die net zo geavanceerd was als de oude Egyptenaren op aarde.

Dr. Brandenburg baseert deze uitspraak op een analyse van twee gebieden, waaronder Cydonia of het Gezicht op Mars. Volgens hem is dit een artefact van een oud buitenaards ras. Eén van de nucleaire explosies zou de beschaving van Cydonia Mensa hebben weggevaagd en een tweede vernietigde een beschaving die rond de regio Galaxias Chaos leefde.

Brandenburg heeft nieuwe foto’s van het Marsoppervlak geanalyseerd, waar volgens hem uit blijkt dat in de getroffen gebieden archeologische objecten liggen. De plasmafysicus pleit voor een bemande Marsmissie om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

[MailOnline, Vice]


Vind je deze informatie leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

64 reacties

 1. Quote: ‘De explosie kan volgens Brandenburg zijn veroorzaakt door een ‘intelligent’ buitenaards ras. In zijn nieuwste paper concludeert hij dat radioactieve isotopen in de atmosfeer sterk doen denken aan proeven met de waterstofbom. Mogelijk werd een Marsbeschaving vanuit de ruimte weggevaagd door een nucleaire aanval, aldus Brandenburg.’

  ‘t Is maar wat je intelligent noemt.

  20 likes
  • @sunshine
   Intellect begint met een open mind! Iedereen die het nodig vindt om iemand met een open mind weg te zetten als ridicuul zonder enige vorm van tegen-argument is in mijn ogen alles behalve intelligent. En uiteindelijk heb je alleen jezelf ermee want je weerspiegelt alleen maar je eigen domheid en bekrompenheid. Kritiek op een ander is eigenlijk kritiek op jezelf.

   25 likes
   • Het is schijnbaar moeilijk een quote te lezen, het commentaar erop en dan de juiste conclusie te trekken maar vooruit hier gaat’ie dan.

    Iedereen die dit soort technieken gebruikt (lees: nucleaire wapens) is verre van intelligent.

    *zucht* dat ik het nog uit moet leggen :/

    19 likes
   • Eerst bewijzen zien dmv foto’s van ruïnes op Mars. Laat dat Mars autootje er maar heen rijden.

    10 likes
    • Er zijn allang Amerikaanse bases op Mars. Laat dat karretje maar thuis,
     Vroeger was Mars ook een waterplaneet. Evenals Venus . En inderdaad vernietigd door oorlogsintelligentie. Amerika is al ver buiten ons planeetstelsel geweest, en terug onder de dekmantel van NASA.

     6 likes
   • Sunshine bedoelt waarom zou een buitenaards ras atoombommen gooien op Mars? Dat is toch echt onzin. Het lijkt meer aannemelijk dat ze zichzelf vernietigd hebben.

    12 likes
   • Heb je er al eens aan gedacht waarom een buitenaards ras atoombommen zou gooien op Mars? Als je de middelen hebt om zo ver te reizen, kan je je grondstoffen halen waar je maar wil. Het is ook niet voor het winnen van territorium want dan zouden ze het niet zoals het nu is achter gelaten hebben. Waarom?

    6 likes
    • @tim, je hebt volkomen gelijk, als je er rustig over nadenkt slaat het nergens op. En als je de technologie hebt om hier te komen dan heb je ook de technologie om zonder een atoombom een planeet te zuiveren. Gooi er een super-ebola virus op en al het leven zal verdwijnen, maar even een voorbeeld. En de planeet blijft dan ook nog leefbaar. Zelden zo’n onzin verhaal gelezen.

     2 likes
   • ”Kritiek op een ander is kritiek op jezelf” -Onzinnige redenatie, bepaalde dingen zijn gewoon zo metafysisch absurd dat het plausibeler is het als ridicuul af te doen dan een betoog afsteken waarom het niet zou kunnen. Bovendien niet relevant als reactie op @Sunshine, want inderdaad waarom de aanname dat een ander volk die kernramp zou hebben veroorzaakt.

    3 likes
   • Kritiek kan een ander laten reflecteren wat leid tot meer kennis. Dus waarom kritiek bekritiseren. En wanneer iemand kritiek geeft zonder tegenargument kan dat zijn omdat hij er van uit gaat dat de bekritiseerde zijn fout zal inzien. Oftewel hij gaat ervan uit dat die persoon enig intellect heeft wat eerder een compliment is dan iets negatiefs. Dus jouw kritiek op kritiek geven lijkt mij eerder bekrompen.

    0 likes
 2. Het kan met de Aardse beschaving dito gebeuren dat ze via een nucleaire ramp vernietigd wordt, dit kan vermeden worden (De keuze die de mensheid heeft) als de mensheid kiest voor het evolueren naar een planetair bewustzijn.

  8 likes
  • Nee kan niet @kalki.

   Dat laten ze niet toe dat dat gebeurd.

   De mens en deze planeet is een product en project van daarboven.

   3 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    @ Pascal: Er is maar 1 ras wat beschikt over een supersonisch wapen om het hele zooitje in het gareel te houden. Dit kun je ook wel zien als de toorn des Gods waar niemand boven uit mag stijgen. Hier op aarde is de NWO aardig op weg. Dus zeg nooit nooit.

    1 likes
    • Er is nog geen NWO! Dit is nog steeds de OLD WORLD ORDER!! Het stropdassenleger van het Vaticaan.

     De NWO staat echter wel voor de deur!!

     1 likes
     • @pascal. Waarom is er nog geen NWO? Brussel bepaald de regels in alle EU landen, geheime handelsverdragen gaan buiten de politiek om, kapitaal markten die worden gemanipuleerd door de fed, banken die worden gered met belasting geld, de strijd tegen IS met een coalitie van 45 landen. Word wakker, de rol van het vaticaan is allang uitgespeeld en de NWO is al door de deur gekomen, alleen voor velen is het kwartje nog niet gevallen, als burger hebben we al helemaal niets in te brengen en ook de nationale politiek is al buitenspel gezet, het is over en uit omdat we met zijn allen hebben zitten te snurken, voldaan met onze mobieltjes en games en vakanties en onze luize leventjes, niet in de gaten hebbende wat voor vies, vuil spelletje er werd gespeeld door de elite.

      6 likes
     • Let op: de natuur gaat een einde aan de arrogante en voor God spelende darkies maken. Eerst dacht ik dat Yellowstone het zou flikken, nu komt een snow tsunami dichter in de buurt van de mogelijkheden. Als dat gaat smelten mensen…. het is alweer super spannend dit weekend, en dan moet de dooi nog in gaan zetten.

      0 likes
     • @pascal

      volgensmij heb je de klk hoen luide, mar weet je niet waar de klepel hangt…
      er zijn drie nieuwe YT van Marcel Messing in gesprek met Vereecke, DesireeRve en ogeeadere wakkere vrouw, wellicht is dat ens de oeite waard om naar te luisteren

      0 likes
     • tot mijn spijt was er iets mis met mijn toetsenbord…
      even opnieuw: pascal, volgens mij heb je de klok horen luiden en weet je niet waar de klepel hangt…
      er zijn drie nieuwe YT van Marcel Messing in gesprek met Vereecke, Desiree Röver en nog een andere wakkere vrouw, wellicht is dat eens de moeite waard om naar te luisteren…
      namaste

      0 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Het is al een keer gebeurd, Babylon in deze omgeving worden nu nog lijken van toen gevonden waar je verre van vandaan moet blijven van de straling die ze geven.

    3 likes
   • Ja, geen Aarde zonder mensen en geen mensen zonder Aarde!
    Het is dus de planeet van de mens en het menselijke.

    0 likes
    • @frans.
     Ja, geen Aarde zonder dieren en geen dieren zonder Aarde!
     Het is dus de planeet van de dieren en het dierlijke, word wakker en begrijp dat de mens maar een nietig onderdeel is van het aardse rijk.

     2 likes
    • Er zijn in ons zonnestelsel meerdere planeten die bewoond kunnen worden.

     Mensen verschillen niet enkel van kleur in hun DNA maar er zijn veel meer verschillen die in het menselijke zitten.

     0 likes
 3. Laten we niet te hard van stapel lopen en even wachten op de NWO en het aan hun gaan vragen hoe dat werkelijk zit.

  Natuurkundige en wetenschappers van planeet Aarde zijn manipulators van het grofste soort. Je kan er dus niets mee.

  Het is overigens wel een hele interessante materie!

  5 likes
  • nu heb ik een rechtstreekse vraag aan U meneer Pascal… wat bedoelt U te zeggen met:
   even wachten op de NWO…
   dat wil ik wel eens weten…

   1 likes
   • @Densie,

    Dat woord NEW moet je heel letterlijk nemen en da betekend dat ze nog moeten komen. We hebben nu nog steeds te maken met de OLD WORLD ORDER (Het VATICAAN) met zijn stropdassenleger (De Vrijmetselarij).

    We zijn op 21-12-2012 3 Tijdperken gepasseerd.
    1: Astrologisch tijdperk van Vissen naar Waterman 2012 jaar
    2: Dualistische tijdperk wat begonnen is in Mesopotamia 6000 jaar
    3: Dieptepunt van de Equinox gepasseerd Dat noemen ze de verlichting, Latijns (Illuminati) en dat is 25.980 jaar

    Dan ga je dus met een nieuwe civilisatie beginnen waarbij de NWO de leiding gaat nemen en de NWO komt van de planeet NIBIRU.

    Daarom zijn de NEW!!!

    Densie zeg maar gewoon Pascal en laat dat meneer maar weg.

    1 likes
    • De NWO staat voor een politieke wereldstaat en heeft weinig met Niburu te maken. Geef de lezers a.u.b wel de juiste informatie, wat jij nu beweert zijn verzinsels van fantasten die geloven in de komst van Niburu, met een bevolking genaamd annunaki. Bewijs is hier niet voor, het is een bijna religieuze gedachte, gelijk aan het christendom of de islam.

     5 likes
     • Voor mij is de NWO er nu ook al , of in ieder geval hangt de schaduw ervan nu al boven ons hoofd. Of het nu gevolgen of voortekenen zijn van de inmenging van een Elite, het ‘scenario’ is sinds jaren minutieus voorbereid door Rockefeller, Bilderberg, Illuminati, geef het een naam.

      Een gedeelte van hun macht en hun bestaan hebben zij ook aan ons, de complotdenkers, te danken. In het zoeken naar een verklaring voor de misstanden op deze wereld is het aantrekkelijk om een invloedrijke groep mensen die niet begaan is met de rest van de mensheid, als oorzaak van die misstanden aan te wijzen.

      Voor mij persoonlijk viel het kwartje na of eigenlijk tijdens de aanslagen in New York, een compleet paradigma werd daar voor mijn ogen weggebombardeerd en er kwam een nieuwe, veel hardere, meedogenlozer tijd voor terug.

      Door centralisatie van macht heeft het individu steeds minder in te brengen en voelt zich daardoor machtelozer. Geld vloeit als bloed door ons leven, is overal aan verbonden en heeft bijna met alles te maken, je kunt er eigenlijk niet aan ontsnappen. Als banken omvallen worden zij gesteund en vervolgens kan de bevolking het geld via de belasting ophoesten dat dan terugvloeit naar de banken. Ik kan hierover wel uitweiden, maar het komt erop neer dat het lijkt alsof er steeds meer controle wordt uitgeoefend op het individu, op de vrijheid van denken, op vrijheden in het algemeen.

      We zitten nu nog in een betrekkelijk mooie tijd en ik hoop op een toekomst waarin we , als mensheid, onszelf nu eens de werkelijk relevante vragen stellen, waardoor we daadwerkelijk en constructief kunnen werken aan een mooie toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Als de lijn zich voortzet, zoals hij nu is dan zullen we getuige zijn van het ontstaan van een wereld die is ontworpen op de tekentafel en in board meetings.

      2 likes
     • @Bert

      Het bewijs is de mens, of denk je nog steeds dat wij werkelijk van de apen afstammen? Zoals ik al vaker zeg is de mens en zijn planeet een product en project van daarboven. Volgens mij is het nu wel algeheel bekend dat Nibiru nu door ons zonnestelsel heen draait wat ook het Vaticaan nu te kennen geeft. Alles staat vast in de kleitabletten over wat er gebeurt is en hoe het gebeurt is.

      Ik ben ervan overtuigd dat de NWO de Anunnaki is en daarom ook NEW!!

      Als jij daar omheen blijft lopen is het jou keuze maar ik merk vaak dat mensen er niets van willen weten omdat het hun eigen gemaakte veilige wereld in gevaar brengt.

      Hier een interessante presentatie van Bram Vermeulen – In Den Beginne: http://youtu.be/glm_AjwdIPo via @YouTube

      1 likes
    • We zitten ook nog in de eindfase van het Kali Yuga tijdperk.
     Betekent; strijd tot op het bot, grote vernietigingen en lang daarna pas weer eens wederopbouw. Hahahaha en Kali is een vrouw en zij heeft het laatste woord….

     1 likes
   • NWO is eigenlijk de OWO. De nieuwe is nog niet in bestuur.

    Verbogen en zelfs verkrachte betekenis van sommige woorden “in de volksmond”;

    Kijk maar eens wat verschillende mensen onder iets schijnbaar absoluuts zoals zout of boter verstaan.

    Daarom is een dubbele check heel goed.
    Het is moeilijk sommige dingen in een korte bewoording aan te duiden.

    Babylonisch alert.

    0 likes
    • @Vandattem

     Jij begrijpt het, NEW moet je heel letterlijk nemen dus die zijn niet van hier.

     Zodra de nieuwe civilisatie begint, neemt de NWO de leiding op zich.

     Hier de NWO. RETURN: Anunnaki of Planet X Nibiru: http://youtu.be/bRgN_XZFiq4 via @YouTube

     0 likes
     • @pascal.
      Ik heb niet gezegd dat we afstammen van de apen. Tevens beweer jij dat niburu er al is, geef me het ultieme bewijs hier voor en ook ik geloof. Dat de absolute waarheid geschreven staat in de klei tabletten en niet in de bijbel is voor mij ook nieuw. Ook lijkt het mij waarschijnlijk dat er buitenaardsen al op onze planeet zijn geweest, of dat nu de annunaki zijn of anderen weet ik niet.
      Ik heb ook geen veilig wereldje, de dood vrees ik niet want in mijn beleving is dat de volgende stap die we maken. Ik leef in een huurhuis, heb geen auto, geen mobiel en ben totaal niet materialistisch ingesteld, en dat met een meer dan goed gevulde bankrekening. Ik vind het schokkend om te concluderen dat jij ook een mens bent die denkt alles te weten, zelfs hoe ik denk,gebaseerd op een klein stukje tekst.
      Oordeel en veroordeel een mens niet te snel die een andere waarheid heeft dan de jouwe, respecteer elkaars mening en sta open voor een andere waarheid dan die van jezelf. Doe je dit niet dan ben je niets anders dan alle andere religieuse fanatiekelingen op deze aarde, vol van hun eigen waarheid.

      6 likes
     • niet te hopen dat ze daar voor moeten betalen. ik heb iemand horen zeggen dat binnenkort het geld “weg” is. zou ook l*llig zijn dan…….

      1 likes
 4. we hebben er weer eentje. een hele tijd geen aandacht gehad en hup, we verzinnen een kernoorlog met een hoop groene mannetjes.

  15 likes
 5. En voor de zoveelste keer ben ik verbaasd dat een dergelijk bericht zoveel serieuze reacties krijgt en dat nauwelijks genoemd wordt dat de Rosetta verkenner deze week organische moleculen gevonden heeft op de komeet waarop die geland is.
  In de tijd dat de gevestigde media steeds vaker berichten laten zien waarin het bestaan van buitenaards leven bestaat blijven de alternatieve media berichten plaatsen van een bedenkelijk gehalte.
  Wordt je boodschap na decennia eindelijk een beetje serieus genomen ga je zelf door met je belachelijk te kunnen laten maken.
  Je kunt er vast en zeker een beweging achter vermoeden, ik ben bang dat het gewoon een gebrek aan focus en visie is.

  7 likes
  • Wat is er zo boeiend aan Rosetta? Zouden er niet door de gehele kosmos overal organische moleculen zijn? Inherent aan het leven. Lijkt mij logisch maar ze hebben waarschijnlijk weer miljarden achterover kunnen drukken voor een flutverhaaltje en wat studio opnames. Het is weer typisch msm. Gebrek aan focus en visie hebben ze allang bewezen en het zal de eerste keer niet zijn dat we met een hoax te maken hebben. Wie vertrouwdt ze nog.

   0 likes
 6. Dit verhaal bevestigt de versie van sommige auteurs, dat na het verwoesten (maar dan weliswaar door de Martianen zelf) van de planeet, ze hierheen kwamen en hetzelfde op Atlantis begonnen te doen. De Bermuda driehoek zou een gevolg zijn van de zoveelste poging krachtige wapens te ontwikkelen die ze niet konden beheersen. Er zou een doldraaiende kunstmatige stertetraëder op de bodem liggen die een portal creëert waar alles door verdwijnt dat het passeert.

  In deze tijd zitten we door de werking van de Yuga’s weer met dit probleem van wapenontwikkeling en zelfdestructie, als een karmisch stuk (maar van wie eigenlijk?).

  In ieder geval, zo blijf je lekker bezig in de droom die we voor realiteit houden.

  8 likes
 7. Wat nuance: https://pseudoastro.wordpress.com/tag/john-brandenburg/

  ‘Anyway, after the bottom-of-the-hour-break, John explained that he believes Mars once had a thriving biosphere, that the climate changed dramatically with the formation of Lyot Crater (a crater that I have extensively studied and written three papers on …) that doomed the planet. Before that, it had an oxygen atmosphere and thriving biosphere according to him.

  Well, real quick, in my papers I date Lyot Crater to about 3.3-3.7 billion years ago. There’s some VERY preliminary work I’m doing that might make it more like 2 billion years old, but that is in no way shape nor form an age that should be used at the moment.

  On Earth, it took until something like 2.4 billion years before we had an oxygen atmosphere which was the pollution of the first bacterial life. This is a case where John Brandenburg can “believe” anything he wants, but it’s up to him to provide the evidence that supports his ideas and counters the established observations that disagree with his ideas.

  Which get more strange. At 24:44 into hour 2: “There seems to have been a very large nuclear event. … One hypothesis I’ve put forth … [is] this was a natural nuclear reactor … and you can find a big radiation scar on Mars from the gamma ray spectrometer.” Okay, yes, natural nuclear reactors happened, it happened in Africa on Earth a long time ago. But there is NO evidence it happened on Mars. The Gamma Ray Spectrometer was designed to search for evidence of sub-surface hydrogen that is thought to be bound in water. Not search for nuclear blast sites. John cites several lines of “evidence” for his model that, honestly, are not evidence for anything he’s suggesting, but to get the whole story, of course you need to go buy his book.’

  4 likes
  • Mag dat ook in het Nederlands a.u.b. ??

   3 likes
   • Waarom moet ik dat doen, en niet de redactie van Nine for News? Heel veel van de bronnen die door de redactie worden aangehaald zijn in het Engels. Ik neem aan dat de meeste reageerders kritische mensen zijn die, voor ze reageren, een bron verifieren. En dus de Engelse taal machtig zijn.

    Het risico is dat wanneer ik vertaal, ik dan een vertaalfout maak. En dat risico wil ik niet voor mijn rekening nemen. Is dat raar?

    1 likes
 8. Ik zeg ook altijd:”Mars is een slagveld”.
  Als je goed kijkt zie je op veel foto’s verwrongen metalen objecten..
  In het magistrale boek “Two-thirds” wordt de geschiedenis van de beschaving op Mars beschreven.

  3 likes
 9. Wat is het voordeel hiervan het te weten?
  Het gaat m.i. om het hier en nu en te leven volgens liefde. Eens zullen we ‘zien’ hoe het is.

  2 likes
 10. nog even en dan zijn wij aan de beurt. weg met dat tuig. weg met ons. wat ontzettend jammer van die prachtige planeet aarde. ik heb je zo lief

  2 likes
 11. Gaat niet gebeuren Gijs, 3X is scheepsrecht. Eerst Atlantis opgeblazen, toen Mars opgeblazen en denk je dat ze nu ook nog de kans krijgen planeet Aarde op te blazen? Dat staan de Hoger Ontwikkelden niet meer toe. Daarvoor is het meerendeel der mensheid spiritueel gezien inmiddels ook te ver ontwikkeld. Daardoor zitten we in hogere frequenties waar een nucleare aanval niet meer tot de mogelijkheid behoort. Ons staat een prachtige toekomst te wachten maar de darkies kunnen het verder wel vergeten en ze weten het. Die zitten dan ook behoorlijk in zak en as, vandaar dat ze er nu zo’n enorme puinhoop van maken. Waait vanzelf over.

  2 likes
 12. @bert s

  Beste Bert, ik had het over mensen dus ik hielt het algemeen!!

  Uitleggen over hoe het zit en waarom dat zo is ga jij en iedereen binnenkort zien.

  Als ik het uitleg word je heel stil en ga je het zien maar het is nu mijn keuze om het niet te doen.

  0 likes
  • Dus jij houdt je verborgen kennis voor jezelf, Pascal? Met welk recht en met welk doel? Als je een voorzet geeft en je gaat ervan uit dat iemands reactie zal zijn dat hij “stil zal worden en het zal gaan zien” en vervolgens geef je aan dat het jouw keuze is om het nu nog maar niet te vertellen, dan klinkt dat in mijn oren aanmatigend en arrogant.

   De stelligheid waarmee jij dingen beweert vind ik ook opvallend, er lijkt geen twijfel te bestaan. Als jij zegt dat Niburu door ons zonnestelsel heen draait en dat dit als algemeen bekend verondersteld mag worden dan ook graag een link naar een foto, tekst of andere waarneming die het bestaan van Niburu illustreert.

   De link naar het briljante optreden van Bram Vermeulen is mooi, een link naar de inhoud van de kleitabletten, waarnaar je refereert, zou ook interessant zijn en dan kunnen we zelf de informatie bekijken.

   2 likes
   • @Marc

    Ik begrijp je frustratie maar ook jij moet weten dat zaken lopen zoals ze lopen en dat ze ook zo moeten lopen. Ik ben inmiddels gaan inzien dat de Vrijmetselarij een fantastische organisatie is. Tijdperken zijn erg tekenend voor de tijd waarin we leven. Zo leef je in een zeer negatief tijdperk vissen met een negatieve frequentie voor de mens waarin zij ons begeleiden. Ook zij leven in die tijd en zij weten heel goed wat er gaat gebeuren met hun Agenda 21.

    Als er op 21-12-2012 drie tijdperken eindigen betekend dat er ook een nieuwe moet beginnen en daarom is de crisis gemaakt om te slopen wat er gesloopt moet worden om een nieuw begin te kunnen maken.

    Nu over wat er gaat gebeuren, Ik ben er zelf achter gekomen en ben gaan inzien hoe het belangrijkste verhaal in elkaar steekt. Het is heel simpel maar met het gemaakte puzzel verhaal denkt de mens daar niet aan. Het liefst schrijf ik het hier voor je op maar de geheime genootschappen kunnen dat ook wat ze niet doen met een dikke reden en dan gaat Pascal even hun duizenden jaren oude verhaaltje verklappen. Ik vind dat ik dat NIET MAG doen!! Als ik het doe denk ik dat de redactie van deze site het niet zal toelaten. We hebben allemaal een moraal!!

    0 likes
   • @Marc
    Hij refereert naar de kleitabletten die door Zacharias Sitchin gevonden (Mesopotamië) en vertaald zijn. Het refereert naar de annunaki die naar aarde kwamen en mensen nodig hadden om te mijnen. Hele verhaal zijn meerdere boeken over geschreven en staat veel op internet. Behoorlijk controversieel, de vertalingen zijn later betwist.

    Tja en wat er gaat gebeuren horen we toch al heeeeeel wat jaar ..de EVENT. DE CABAL ETC. Er zijn flink wat (Engelstalige) websites die hier steeds over berichten. Waardoor mensen die dit volgen menen goed op de hoogte te zijn.
    Die linkjes geven ze niet graag want als jij het ook leest valt er niets meer te vertellen. Lang zo leuk niet. Mensen zijn nu eenmaal dol op geheimen en zgn. Insider kennis.
    Tja, en een vaag verhaal is minder makkelijk door te prikken. Je bent niet goed op de hoogte dus kun je ook geen kritiek onderbouwen. Dus moet het een beetje vaag blijven.
    En schrik aanjagen dat werkt ook altijd goed.
    Dat wisten de bijbelschrijvers al. -:)

    Lieve Pascal…..denk je werkelijk dat het op wereldschaal ene zier uitmaakt wat jij al dan niet op een forumpje schrijft? Laat je niet bang maken hoor. Houd je koppie erbij. Je kunt het zo dol maken als je wilt, de meest gekke scenario’s worden boeken vol van geschreven, volle zalen mee getrokken en websites mee gevuld. Dat ideetje van jou zal heus al op vele plekken beschreven staan.
    En zie…..het zonnetje kwam gewoon weer op!
    Knuf

    0 likes
 13. het zou me niks verbazen, en toen verhuisden ze naar de aarde en is het hen ook al een paar keer gelukt en nu zijn we weer goed op weg.. ze zullen het nooit leren.. daarom dat ze ons in een uithoek van de melkweg gestoken hebben 😉

  1 likes
 14. Misschien behoort het wel tot een evolutionaire wet; dat een beschaving van de grond af evolueert. Tot een bepaald hoogtepunt komt en zichzelf dan weer met de grond gelijk maakt. Nucleaire zelfvernietiging.

  Ashes to ashes, dust to dust; de planeet kan weer opschonen. Het DNA blijft bewaard in de grond.
  Als de planeet weer uitgerust is zal er weer een nieuwe beschaving ontstaan.
  Als een planeet of ster ontploft ; implodeert of explodeert: wordt het materiaal icl. DNA via asteroïden verspreid in het universum.

  Peperduur mobiel in optima forma. -:)

  1 likes
 15. Als een Pepertuum mobile ooit uitgevonden word, zal het inderdaad wel een Peperduur mobiel worden om ooit te kunnen aanschaffen ja…. 🙂

  1 likes
 16. Buitenaardse Beschavingen, wat een onzin! Het waren allemaal mensen. Denkt iedereen nou echt dat in al die tijd de mensen nog nooit eerder de mogelijkheid hebben gehad om van planeet tot planeet te reizen?

  0 likes
 17. @densie

  Densie, ik lees altijd voor ik iets verstuur.
  De klepel en het luiden, och Densie ik ben heel goed op de hoogte van wat er om me heen gebeurd. Ik ben heel goed gaan inzien wat er bedoeld word vanuit de bijbel waar “niemand” omheen kan!!!!! Wat de suggesties zijn van jou Marcel Messing en met Vereecke, Desiree Röver is boeit mij niet zo want ook zij kunnen daar NIET omheen.

  Densie hang jij de klepel dan even terug??

  PS geef dan even een link!!??

  0 likes
 18. Ik denk dat we nu uitmaken, waar we straks terecht komen.
  Een deel van ons gaat door op deze planeet, en de rest gaat naar een planeet, die in overeenstemming is, met zijn eigen energie.
  Op deze planeet, zal de ‘hel’ uitbreken, en ik acht een beperkte atoomexplosie, dan ook niet voor onmogelijk.
  De planeet zal echter niet vergaan.
  Een relatief kleine groep mensen zal overblijven, en onder begeleiding van een aantal hoog afgestemde
  entiteiten, een nieuwe start maken.
  Zo zie ik het, in ieder geval.

  0 likes
  • @Marc
   @densie

   Ik heb jullie aanbevolen presentatie gezien van die wakkere groep met Marcel Messing en met Vereecke, Desiree Röver. Ik wilde hem na 7 min al uitzetten maar wilde het toch een kans geven maar kwam toen tot een 15 min. Ik vind dat de wereld manipulatie juist bij hun heel goed werkt en dat juist die mensen er publiekelijk in alle fronten in meegaan. Je kan André van Duin erbij zetten en hij maakt er een gehele show van. Zij zitten in een hele negatieve spiraal die enkel aangedikt word door hun eigen presentaties waar ze trots op zijn. Die TROTS dikt hun eigen wereld en verhaal geheel aan.

   Het is wel duidelijk dat ik daar geheel anders over denk.

   Slechte mensen bestaan niet!!!!
   Slechte verhalen bestaan wel en daar draait het leven op van vele en wellicht ook die van jullie!
   Ga daar maar eens over nadenken!!??

   0 likes
 19. wat een onzin

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Vijf keer sterker dan modern beton. Nieuw onderzoek naar Bosnische piramides levert verrassende resultaten op

Vijf keer sterker dan modern beton. Nieuw onderzoek naar Bosnische piramides levert verrassende resultaten op

In Visoko staan de Bosnische piramides. Eén ...

Leven op de rode planeet? Wetenschappers ontdekken verschillende soorten bacteriën in deze Marsmeteoriet

Leven op de rode planeet? Wetenschappers ontdekken verschillende soorten bacteriën in deze Marsmeteoriet

Wetenschappers uit Hongarije hebben organisch materiaal ontdekt in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 25 april 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.