Bewustzijn

Zet eerst je eigen zuurstofmasker op

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanwege de verschuiving van de frequentie op Aarde ervaart iedereen symptomen van transformatie.

Deze symptomen variëren per persoon omdat iedereen een ‘zwakste schakel’ heeft, een deel van het lichaam dat resoneert naar de laagste frequenties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In die delen heb je altijd stress en op angst gebaseerde emoties opgeslagen. Het loslaten van de opgeslagen stress en angst veroorzaakt de vele symptomen en fysieke ongemakken. Het is nu namelijk tijd om ‘de vuilnis buiten te zetten’.

Velen hebben dit proces bijna afgerond. De meeste mensen die zich voorbereiden om angst en stress los te laten in hun dagelijks leven doen dat door zich te richten op liefde. Ze ondervinden dat het extreem vermoeiend is om nog langer bepaalde alledaagse taken te verrichten.

Kali Yuga

Wat er in feite gebeurt is dat je een bestelling doet. Je bestelt de realiteit waar je naar wilt resoneren. De Nieuwe Aarde is namelijk niet ver weg en bevindt zich ook niet op een andere plaats. De Nieuwe Aarde is een resonantie, een frequentie van de Aarde. Deze frequentie werd gedurende de ‘tijd’ dat de Aarde fysiek was op haar plaats gehouden.

De Nieuwe Aarde leidt je terug naar wie je werkelijk bent. Vanwege Kali Yuga, het Duistere Tijdperk, zijn veel mensen verdwaald geraakt. De 11.11.11 sterrenoort wordt ervaren door de ontwaakte mensen en wordt opengehouden in het bewustzijn.

Opener

Omdat zij het pad naar de Nieuwe Aarde hebben geopend worden steeds hogere staten van bewustzijn geactiveerd. Jij bent ook een zogenoemde ‘opener’. Iedereen opent al dan niet bewust, middels dromen en het voorstellingsvermogen, zijn of haar innerlijke poorten. Het zijn innerlijke poorten omdat alle wegen naar de hogere dimensies van binnen worden bereisd.

Wanneer je innerlijke poorten geopend zijn houd je ze open tot het moment van Gaia’s planetaire Ascentie in het tijdloze nu. Als je denkt dat je nu al last hebt van symptomen, wacht dan tot je een poort naar de vijfde dimensie openhoudt. Er stroomt dan wel veel meer multidimensionaal licht en onvoorwaardelijke liefde door je heen zodat je proces snel afgerond is.

Deur

Sommigen houden de deur of poort naar de Nieuwe Aarde open om Gaia te helpen ascenderen terwijl anderen door de deur gaan om de weg voor anderen voor te bereiden. Zij die de poort openhouden doen dat doorgaans zo lang dat nodig is. Het betekent dat ‘de eersten de laatsten zullen zijn’. Het is als de kapitein die tot het allerlaatste moment achterblijft op het schip.

De openers ervaren simultaan zowel de realiteit van een 3D Aarde die ten einde loopt en een 5D Aarde die opbloeit. Dit proces brengt je in constant contact met je hogere zelf. Kun je deze verbinding bewust meemaken? Dat is je volgende uitdaging.

Je gedachten en emoties manifesteren zich steeds sneller. Onthoud dat je energie de staat van bewustzijn is die je voor jezelf hebt gecreëerd door bepaalde gedachten en emoties toe te laten in je aura. Door in de ‘geopende deur’ te staan straalt je energie meer dan ooit in de aura van Gaia. Wees ervan overtuigd dat je jouw gekozen missie succesvol kunt afronden.

Missie geslaagd

Vanuit de realiteit van de Nieuwe Aarde bekeken is je missie al geslaagd. Als je deze laatste zin vanuit het 3D, tijdsgebonden denken leest zul je verward zijn. Het driedimensionale denken is het eerste wat je dient los te laten. De beste manier om dit gedateerde denken los te laten is het accepteren van onvoorwaardelijke liefde. Dit is de helende kracht in het multiversum en de hoogste frequentie van transmutatie.

In het vliegtuig wordt vaak gevraagd of je ‘in geval van nood eerst zelf het zuurstofmasker opzet’ en dan pas bij anderen. Op dezelfde manier is het van essentieel belang om eerst jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben, voordat je onvoorwaardelijk van anderen kunt houden.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd: Het Ascentieproces is net als verhuizen

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x