CoronaBuitenland

Kijk: Ontketende Bolsonaro doorprikt het narratief en gooit waarheidsbommen op Brazilië

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Op social media circuleren momenteel beelden van een persconferentie die de Braziliaanse president Jair Bolsonaro eind 2020 gaf in Porto Seguro in de deelstaat Bahia. Over het coronavaccin zei hij: “Ik ga het niet nemen. Sommigen beweren dat ik het slechte voorbeeld geef. Tegen de idioten die beweren dat ik het slechte voorbeeld geef, zeg ik: ik heb het virus al gehad, ik heb al antistoffen. Waarom zou ik dan het vaccin nemen?”

Bolsonaro vroeg daarnaast aandacht voor het feit dat in het contract met Pfizer staat: wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele bijwerkingen. “Als je in een krokodil verandert, is dat jouw probleem,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Experimenteel

“Als je verandert in Superman, als een vrouw een baard krijgt of als een man als vrouw begint te praten, dan nemen ze daar geen enkele verantwoordelijkheid voor, wat nog erger is,” zei de Braziliaanse president grappend.

Er wordt geknoeid met het immuunsysteem van mensen, voegde hij toe. “Hoe kun je iemand een vaccin laten nemen dat zich nog in fase 3 bevindt, dat nog steeds experimenteel is?” vroeg de president.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
1 jaar geleden

Kijk, een politicus met gezond verstand! ze bestaan nog!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bij Ongevaccineerden werkt hun immuunsysteem nog steeds zo’n 17x beter dan welke VaxxiNazi dan ook….Hersendode Gevaccineerde Schapen hebben hun immuunsysteem gratis en voor helemaal niks, nada, noppes weggegeven aan Bill Gates of Hell…hun Lot ligt voortaan in Handen van Big Pharma….

Noor
Noor
1 jaar geleden

Hadden wij maar zo een president.

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Ja mensen, zo simpel is het zoals Jair Bolsonaro hier zegt en nog na 2 jaar slapen er nog de wereld het is toch niet te geloven, ze trekken ons mee de ondergang in door hun slaafse gedrag en het gemak dat ze zich door die fake overheid laten manipuleren.Vind je het gek dat de niet geteste en niet gevaccineerde mensen moedeloos worden van die meelopers, man man wat een wereld.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x