CoronaBuitenland

Kijk: Ontketende Bolsonaro doorprikt het narratief en gooit waarheidsbommen op Brazilië

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Op social media circuleren momenteel beelden van een persconferentie die de Braziliaanse president Jair Bolsonaro eind 2020 gaf in Porto Seguro in de deelstaat Bahia. Over het coronavaccin zei hij: “Ik ga het niet nemen. Sommigen beweren dat ik het slechte voorbeeld geef. Tegen de idioten die beweren dat ik het slechte voorbeeld geef, zeg ik: ik heb het virus al gehad, ik heb al antistoffen. Waarom zou ik dan het vaccin nemen?”

Bolsonaro vroeg daarnaast aandacht voor het feit dat in het contract met Pfizer staat: wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele bijwerkingen. “Als je in een krokodil verandert, is dat jouw probleem,” zei hij.

Experimenteel

“Als je verandert in Superman, als een vrouw een baard krijgt of als een man als vrouw begint te praten, dan nemen ze daar geen enkele verantwoordelijkheid voor, wat nog erger is,” zei de Braziliaanse president grappend.

Er wordt geknoeid met het immuunsysteem van mensen, voegde hij toe. “Hoe kun je iemand een vaccin laten nemen dat zich nog in fase 3 bevindt, dat nog steeds experimenteel is?” vroeg de president.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
6 maanden geleden

Kijk, een politicus met gezond verstand! ze bestaan nog!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Bij Ongevaccineerden werkt hun immuunsysteem nog steeds zo’n 17x beter dan welke VaxxiNazi dan ook….Hersendode Gevaccineerde Schapen hebben hun immuunsysteem gratis en voor helemaal niks, nada, noppes weggegeven aan Bill Gates of Hell…hun Lot ligt voortaan in Handen van Big Pharma….

Noor
Noor
6 maanden geleden

Hadden wij maar zo een president.

B.watervogel
B.watervogel
6 maanden geleden

Ja mensen, zo simpel is het zoals Jair Bolsonaro hier zegt en nog na 2 jaar slapen er nog de wereld het is toch niet te geloven, ze trekken ons mee de ondergang in door hun slaafse gedrag en het gemak dat ze zich door die fake overheid laten manipuleren.Vind je het gek dat de niet geteste en niet gevaccineerde mensen moedeloos worden van die meelopers, man man wat een wereld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x