Natuur en Milieu

VIDEO: Fietser legt vreemde dansende lichten vast in de lucht boven Indiana

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man die tijdens een fietstocht vreemde lichten in de lucht boven Indiana filmde, beweert dat ze bewijs zijn voor geheime overheidsexperimenten. Waarschijnlijk zijn het bijzonnen of parhelia geweest.

In een filmpje op YouTube is een brede lichtstrook te zien die tegen een ondergaande zon op en neer beweegt achter de wolken. De man pakte zijn telefoon en begon het ongewone licht te filmen. “Dit is vreemd!” zegt hij. “Wat is dat in vredesnaam?”

De getuige beweert dat de lichten bewijs zijn voor experimenten die worden gedaan met het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), een Amerikaans legerproject. Het doel van HAARP is om de ionosfeer te bestuderen.

“Ik kwam thuis en ontdekte dat het HAARP wordt genoemd, een onderzoeksprogramma van de overheid,” schreef de man onder de video. “Aan het begin van de video zie je dat de straal even verdwijnt, een deel van de wolk naar boven beweegt, en daarna weer terugkomt.”

Volgens NASA veroorzaken bijzonnen of ‘ijshalo’s’ snelle veranderingen in de lichtinval boven wolken door de wisselwerking met ijskristallen. De ijskristallen vormen zich normaal gesproken als een bliksemschicht een elektrisch veld produceert. De lichten kunnen het beste worden gezien als de zon dicht bij de horizon is.

[9NEWS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m.b
m.b
7 jaren geleden

Interessant. Hij trekt wel erg snel z’n conclusies.

Marc
Marc
7 jaren geleden

Inderdaad interessant, het lijkt op dit:

https://www.ninefornews.nl/vreemd-lichtfenomeen-in-de-wolken-gaat-viraal-video/

Ben benieuwd of er meer zijn die dit fenomeen gefotografeerd hebben. Pas dan kun je je voorzichtig aan een verklaring wagen,

ferrimassi
ferrimassi
7 jaren geleden

Magnetisch veld? Dit doet mij een beetje denken aan de magnetische banden die je op beelden van de zon ziet.

Roy
Roy
7 jaren geleden

Zeker interessant, hoop het ooit nog eens te mogen zien.
Hier kan je er iets meer over lezen

http://www.apod.nl/ap111108_nl.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x