Homepagina » Mens en Dier » Zwarte rapper: ‘Black Lives Matter is niet van ons, maar van George Soros’
black lives matter
Foto: Instagram/Lord Jamar Allah

Zwarte rapper: ‘Black Lives Matter is niet van ons, maar van George Soros’

Ik steun de Black Lives Matter-beweging niet, zegt de zwarte rapper Lord Jamar in onderstaand filmpje tegen de Amerikaanse journalist DJ Vlad van VladTV. “Het is niet onze beweging. Dit is een beweging die aan ons gegeven is door George Soros en zijn jongens.”

“Ze wilden niet dat het weer zou gaan zoals in de jaren zestig, toen we onze eigen bewegingen hadden. Dat was voor hen een groot probleem. Ze gaven de mensen vervolgens een beweging die zij zelf konden aansturen. Ze wijzen zelf de leiders aan. Dat is Black Lives Matter.”

Negatieve affirmaties

“Google George Soros en Black Lives Matter maar eens. George Soros is een multimiljardair.”

Waarom financieren rijke blanke mensen zwarte bewegingen? Dat heeft volgens Lord Jamar niet te maken met schuldgevoel, maar met het uitoefenen van controle. “Het is niet zo dat zij zich schuldig voelen over wat ze hebben gedaan. Daar heeft het niets mee te maken. Ze geven de zwarten een beweging die zij aansturen en die gebruikmaakt van dezelfde symboliek als oorspronkelijke burgerrechtenbewegingen. Zij bepalen welke boodschappen naar buiten komen. Zij bepalen welke slogans gebruikt worden: ‘No justice, no peace’, ‘Hands up, don’t shoot’, ‘I can’t breathe’ en al dat soort negatieve affirmaties.”

“Wie bedenkt zulke onzin? Ik niet.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[VladTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. goede kerel

  21 likes
 2. BLM = De Soros.

  BLM staat het vernietigen van standbeelden, de geschiedenis en de cultuur.kijk je op hun officieele site dan straalt de argressie ervan af. d

  Niet alleen dat BLM demonstreert maar het hele totalitaire systeem is dan zo ingericht dat de demonstratie altijd een succes wordt. Demonstraties zijn niet spontaan, niet omdat het volk dat wil maar kunstmatig (Agentjes hebben befehl om op buikje te liggen maak me niet wijs dat dit een spontane actie is er zijn protocollen waar politie zich aan moet houden).

  Is er een demonstratie van het volk wordt deze neergeknuppelt. Het kon niet duidelijjker het signaal dat de NWO afgeeft is : doe wat wij willen want anders gebruiken wij geweld.

  17 likes
 3. De Nederlandse regering durft niet eens een BLM demonstratie te weigeren, welke (financiële) belangen zouden daar meespelen. Soros?

  Een demonstratie tegen de lockdown en de anderhalve meter moet koste wat kost verboden worden.
  Eveneens welke (financiële) belangen zouden daar meespelen. Gates?

  16 likes
  • Dirk, het is allemaal hetzelfde, de grootste machtsgreep op de mensheid ooit en de vorming van de NWO met gebruik van een volledig technologisch controle systeem. Wat die ‘slimme agentjes’ etc niet begrijpen is dat hun baan straks een keer overbodig is. Dan worden ze net zo gecontroleerd als iedereen. En de politiek waarschijnlijk ook. De Cabal interesseert hen geen van allen. Het enige dat ze interesseert is totale macht over de wereldbevolking. En daar vallen politici en politie agenten ook onder. Die helpen het alleen maar te realiseren en wanneer ze dat gedaan hebben worden ze net zo nutteloos als iedereen nutteloos zal zijn. Dat vinden ze allang van de mens, nutteloze eters en vee dat gechipt moet worden. Het idiote is dat de mens zelf dat hele controle systeem (voor ze) opbouwt. Denk bv aan 5G, de smart-phone en andere smart technologie. De mens produceert het en koopt het dus bouwt men zijn eigen technologische gevangenis waar iedereen in vast zit als het daadwerkelijk zover komt.

   7 likes
 4. Deze man wordt dan natuurlijk volledig genegeerd, net als Maurice de Hond.

  Ik weet niet wie erger zijn:

  de NGO’s ( Soros, Gates, Wereld Natuurfonds, Greenpeace, etc. etc.), politici (volledig in de zak van de macht erachter) of de media, volledig in handen van de macht achter politici

  Is de macht achter de macht nog te stoppen?
  Want naast dit rijtje hierboven, hebben ze dus ook nog de demonstraties in hun hand.

  Het houdt pas op als al het geld nietig wordt verklaard en de uitgifte weer in handen komt van de politiek.
  Zolang dit niet gebeurt, blijft het herhaling van zetten, waarbij de gewone burger steeds meer verliest en de macht achter de macht alleen maar wint.

  11 likes
 5. Yesssss ! Eindelijk iemand die het door heeft en zich uitspreekt. Laten we nu hopen dat iedereen die goedbedoeld meeloopt, na gaat denken en er een echte en oprechte beweging komt die alle mensen gelijk stelt, ongeacht kleur, ras, etniciteit, geloof, geaardheid, etc. Halleluja.

  10 likes
  • Hij is niet de enige hoor. Er zijn er vast en zeker meer. Onder de zwarte bevolking heb je ook gewoon mensen die zich niet met zo’n club identificeren. Dit is bv ook iemand die onderzoek heeft gedaan naar hoe de vork in de steel zit. Ook bij de zwarte bevolking komen meer signalen vandaan dat het niet klopt wat er gebeurt en dat we allemaal belazerd worden.
   https://wethoughttheywerewhite.tumblr.com/

   5 likes
 6. Slaat de spijker op zijn kop!!

  7 likes
 7. Bas van Stapelberg

  Eindelijk iemand die het ziet.

  4 likes
 8. Er zitten nog steeds leiders Black Panters in de bak en black live matters houdt dat graag zo
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=203&v=jnwfI4jV97s&feature=emb_logo
  Dr Cynthia McKinney and Robert David Steele

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...

maurice de hond

Maurice de Hond pakt OMT-lid aan in Op1: ‘1,5 meter afstand houden is complete onzin’

Buiten 1,5 meter afstand houden is complete ...