Mens en Dier

Zwarte rapper: ‘Black Lives Matter is niet van ons, maar van George Soros’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik steun de Black Lives Matter-beweging niet, zegt de zwarte rapper Lord Jamar in onderstaand filmpje tegen de Amerikaanse journalist DJ Vlad van VladTV. “Het is niet onze beweging. Dit is een beweging die aan ons gegeven is door George Soros en zijn jongens.”

“Ze wilden niet dat het weer zou gaan zoals in de jaren zestig, toen we onze eigen bewegingen hadden. Dat was voor hen een groot probleem. Ze gaven de mensen vervolgens een beweging die zij zelf konden aansturen. Ze wijzen zelf de leiders aan. Dat is Black Lives Matter.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Negatieve affirmaties

“Google George Soros en Black Lives Matter maar eens. George Soros is een multimiljardair.”

Waarom financieren rijke blanke mensen zwarte bewegingen? Dat heeft volgens Lord Jamar niet te maken met schuldgevoel, maar met het uitoefenen van controle. “Het is niet zo dat zij zich schuldig voelen over wat ze hebben gedaan. Daar heeft het niets mee te maken. Ze geven de zwarten een beweging die zij aansturen en die gebruikmaakt van dezelfde symboliek als oorspronkelijke burgerrechtenbewegingen. Zij bepalen welke boodschappen naar buiten komen. Zij bepalen welke slogans gebruikt worden: ‘No justice, no peace’, ‘Hands up, don’t shoot’, ‘I can’t breathe’ en al dat soort negatieve affirmaties.”

“Wie bedenkt zulke onzin? Ik niet.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[VladTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
edwin
edwin
3 jaren geleden

goede kerel

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

BLM = De Soros.

BLM staat het vernietigen van standbeelden, de geschiedenis en de cultuur.kijk je op hun officieele site dan straalt de argressie ervan af. d

Niet alleen dat BLM demonstreert maar het hele totalitaire systeem is dan zo ingericht dat de demonstratie altijd een succes wordt. Demonstraties zijn niet spontaan, niet omdat het volk dat wil maar kunstmatig (Agentjes hebben befehl om op buikje te liggen maak me niet wijs dat dit een spontane actie is er zijn protocollen waar politie zich aan moet houden).

Is er een demonstratie van het volk wordt deze neergeknuppelt. Het kon niet duidelijjker het signaal dat de NWO afgeeft is : doe wat wij willen want anders gebruiken wij geweld.

Jon
Jon
3 jaren geleden

Slaat de spijker op zijn kop!!

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

De Nederlandse regering durft niet eens een BLM demonstratie te weigeren, welke (financiële) belangen zouden daar meespelen. Soros?

Een demonstratie tegen de lockdown en de anderhalve meter moet koste wat kost verboden worden.
Eveneens welke (financiële) belangen zouden daar meespelen. Gates?

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x