Binnenland

Grootste anti-CDA, -VVD en -D66-campagne in geschiedenis van Nederland aangekondigd

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Boeren zijn vrijdag naar het provinciehuis in Den Bosch gereden uit protest tegen de Brabantse regels rond het aanvragen van een stalvergunning. Farmers Defence Force (FDF) deed eerder een oproep aan boeren om naar het provinciehuis te komen. Boeren moeten voor 2024 hun stallen aanpassen om minder stikstof uit te stoten.

FDF-voorman Mark van den Oever sprak vrijdag tijdens de Provinciale Staten-vergadering in Den Bosch. “Het is simpelweg onbehoorlijk bestuur om vergunningen aan te laten vragen terwijl er geen garantie is voor de juridische houdbaarheid van emissiereductiesystemen,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Jullie moeten je huiswerk weer opnieuw doen. Jullie hebben geen idee in welke ellende jullie het land storten,” vervolgde Van den Oever. “We gaan als maatschappij met 180 richting een betonnen muur. En het idee is dat het opgelost moet worden met het opkopen van boerderijen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rücksichtslos de prullenbak in

Hij wees erop dat het voedsel daardoor nog veel duurder zal worden. “Denk eens aan jullie inwoners.”

De FDF-voorman wil dat 2024 van tafel gaat. “Niet uitgesteld zoals dat slappe voorstel van het CDA, maar rücksichtslos de prullenbak in. Met minder zijn we niet tevreden. Deze keer gaat het niet lopen zoals jullie hopen. We rijden niet naar Eindhoven en we gaan ook niet met stront lopen spuiten. Deze keer gaan we als FDF niet in het defensief, maar in het offensief,” waarschuwde hij.

Andere wind

“Ik mag jullie hier vandaag aankondigen dat van 1 tot 15 maart de grootste anti-CDA, -VVD en -D66-campagne in de geschiedenis van Nederland zal starten als wij hier vandaag onze zin niet krijgen. Verpulveren zullen we de zittende partijen,” zei Van den Oever.

“Over D66 hoeven we het eigenlijk al helemaal niet meer te hebben, want die partij is reeds gehalveerd en doet alle moeite zichzelf op te heffen.” Hij is ervan overtuigd dat er na 15 maart een andere wind gaat waaien in Nederland en dat de kiezers af gaan rekenen met de zittende macht.

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

182 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Yes!!!!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

D66 promoot transgender.. WEG MET ZE !!

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Nou die overtuiging heb ik nog niet. Er zijn nog te veel slaapkoppen in het land. Bovendien kan ik verkiezingsfraude in deze tijden ook niet meer uitsluiten. We zullen dus zeker moeten gaan opletten.

Zara
Zara
1 jaar geleden

Stemmen heeft geen zin!

Back to top button
182
0
We lezen graag je reactie!x